Marseille má posilu do obrany, z Dortmundu si vypůjčila Balerdiho

22.07.2020, 09:39
Aktuality
Olympique Marseille by se v příští sezoně chtěl účastnit boje o francouzský titul a dopomoci mu k tomu má i jedna posila do defenzívy. Zadní řadu vyztuží Leonardo Balerdi, argentinský obránce přichází na hostování s opcí z Borussie Dortmund...

Jednadvacetiletý Balerdi je hráčem vestfálského celku od ledna minulého roku, tehdy přišel z domovské Boky Juniors a zatím si nevybojoval stálé místo v prvním týmu. Na debut debut si musel počkat skoro rok, celkem si za BVB připsal jenom osm soutěžních startů.

Balerdi přiletěl do Francie včera ráno a následně se podrobil zdravotní prohlídce, po níž podepsal smlouvu. Její součástí je opce na trvalý přestup, ta je nastavena na 15 milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / om.fr

Komentáře (9)

Přidat komentář
Slavia10

Slušná posila pro OM

Reagovat
LeonardoUžoa

Proč? Ten člověk v Evropě snad ještě nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjmky jako Deligt jsou ale neni bezne ze by stopera v tymu co chce bojovat o titul hral 20ti lety kluk;) a to i pres to ze Dortmund rad zkousi mladiky .. A Hakimiho ani Hummelse logicky na lavicku odsunout nemohl to by ho nekupovalo OM ale nektery z TOP 10 nejbohatsich klubu a prestupova castka by byla nekolika nasobna ..

Reagovat
cetto

Myslím, že tím chtěl říct, že je to prozatím nečitelný hráč a nedá se moc odhadnout, jestli zazáří nebo propadne.

Reagovat
El Fáňos

koupený je Alváro, to je jasný základ a pokud zůstane Caleta-Car, tak ten bude hrát taky základ, Kamara je taky základ ale spíš sdz, ale jiný stoper tam není, ještě slušný Luca Perrin, ale jinak byl jeden stoper potřeba. A raději mladého talenta, který když se chytne, může přijít za laciných 15mil - za mě super posila!

Reagovat
smazaný uživatel

Ony kluby maji scauty a ti se samo dostanou i na ruzne treningy, pripravne a pratelske zapasy. A ver tomu ze OM tohodle kluka checkovali hodne dlouho nez se rozhodli vytahnout z kapsy 15mil. euro

Reagovat
smazaný uživatel

Ale OM z kapsy žádných 15m € nevytáhlo, neb si je ani nemůže dovolit vytáhnout.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

ten ujde (y)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele