Marseille znovu nakupovala v Londýně, další ofenzivní posilou je Sarr

25.07.2023, 10:26
Aktuality

Další ofenzivně laděnou posilu hlásí Olympique Marseille. Z Watfordu na jich Francie míří Ismaïla Sarr, senegalský křídelník prošel zdravotní prohlídkou a podepsal pětiletý kontrakt.

Kluby se na podmínkách transferu dohodly na přelomu týdne a londýnská strana dostane odstupné třináct milionů eur. Po finanční stránce prodělá, do Rennes totiž před čtyřmi roky poslala rovných třicet milionů eur.

25letý Sarr prostředí francouzské ligy velmi dobře zná, jelikož vedle Rennes v minulosti oblékal i dres FC Metz. Za Watford celkem odehrál 131 zápasů, nastřílel 34 branek a na dalších 24 trefách se podílel přesnou finální přihrávkou. Neztratil se ani na mezinárodní scéně, za senegalskou reprezentaci už posbíral 54 startů a loni byl u triumfu na africkém šampionátu.

Sarr je druhou ofenzivní posilou v průběhu několika dní, kterou vedení OM přivedlo z Londýna - z Chelsea minulý týden přišel Pierre-Emerick Aubameyang.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (35)

Přidat komentář
Mato178178

cena

Reagovat
Seydou Doumbia

Skvělá posila pro OM. A ta cena taky luxusní, končila mu smlouva? Ještě loni AV nabízela 25 mega liber. V příští sezoně bude zajímavý sledovat Marseille.

Reagovat
Eichel

Reagovat
fenixLFC

nemusela mu koncit zmluva, len watford pravdepodobne vlani vsadzal na to, ze nerozpreda kader a skusi rovno postupit. lenze ked im to nevyslo a znizuju sa im prachy od druhej sezony po zostupe tak ho predat asi museli+predpokaldam ze sam uz nechcel hravat druhu ligu druhu sezonu po sebe

Reagovat
Reggie

Reagovat
MarcoBanco

Stavajú to zaujímavo, nebránil by som sa ešte takému návratu strateného syna - Thauvina, kto vie či na to herne ešte má, tá hosťovačka v Udinese teda nič moc, no vždy som ho obdivoval ako mu to tam padalo rok čo rok.. V OM samozrejme

Reagovat
Israha

Primárně stejný post jako Ünder, ale asi bude hrávat na druhé straně. Opět ale velmi dobrý přestup - hráč v ideálním věku, ale už s bohatými zkušenostmi z nejtěžší ligy světa i repre fotbalu, navíc se slušným sebevědomím. Máme jeho, Lodiho a Kondogbiu za cca stejné prachy, za které Rennes koupili Blase a Le Feého...opakuji, za mě výborný přestupák.

Reagovat
Kucka

Reagovat
formic81

a Nuna nebude chtit zpet? podle me za nej nemuzeme chtit moc

Reagovat
Seydou Doumbia

No on taky mimo těch pár golu a áček na začátku sezony moc toho nepředvedl, celkově to nadšení po prvních kolech vystřídalo zklamání + je tam nový trenér tak pochybuji že o něj bude mít zájem.

Reagovat
Israha

Žádné áčko neměl . To tam zleva sypal Clauss, když hrával mimo pozici, Nuno má z loňska 6+0

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak to je ještě horší než jsem si myslel

Reagovat
Kucka

Reagovat
Israha

Přišel Lodi, což bude téměř určitě první varianta na LB. Kupovat druhého hráče na daný post za dvouciferné položky asi těžko budeme. A v kontextu toho, co Nuno předváděl druhou půlku loňské sezony, je to jedině dobře...jeho výkony se po silném startu hodně rychle překlopily do podprůměru až naprostého otřesu. Těžko říct, nakolik v tom hrál roli Tudorův podivný přístup a nedostatek motivace skrze vědomí, že zájem o prodloužení spolupráce nejspíš nebude, ale ke konci byl Nuno na tom hřišti doslova mínusový.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jinak akorát čtu že Fenerbahce projevilo zájem o Cengiz Overa...tam zas nezůstane u vás kámen na kameni

Reagovat
Israha

Viz níže.

Reagovat
El Fáňos

Under by mohl jít pryč, hrozně nekonzistetní a po zábleskách geniality totální neviditelnost.

Reagovat
Israha

Myšlenka dobrá, ale Ünder je společně se Sarrem jediný použitelný křídelník v kádru (Fuenteho nepočítám). Už jen proto bych se ho nezbavoval...spíš bude potřeba prosít tu střední zálohu, tam je po příchodu Kondogbii brutální přetlak.

Reagovat
El Fáňos

Máš tam mladého mugheho a clauss by taky mohl zaskočit, na po mbemba. Záloha je brutální no, četl jsem, že Pape bude mít x zápasů stopku, i tak rongier, veretout, Guendouziho, ounahi, kondogbia, asi přijdou i odchody...

Reagovat
Israha

Clauss na pravé záloze je docela zajímavá varianta. I když se mi nelíbí představa Mbemby pod ním, protože to by na stoperu musel hrát my-víme-kdo, a to nechceme .

Reagovat
Seydou Doumbia

Jinak nevíš o nějakých FR novinařích a médiich co sledovat na twitru? Ted budu zakládat, jde mi speciálně o francouzský trh co se spekulaci a přestupu týče.

Reagovat
Israha

Nope, na Twitter vůbec nechodím.

Reagovat
Kejza

jich Francie

Reagovat
sound la

Reagovat
Vinci

Reagovat
Spejbl

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Salfovic

Já už se lekl, že šlo o tu legendu Chelsea.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Prometheus

Tohle bude dělo. Skvělý přestup. Myslím, že zoufalec Enrique bude mít s PSG co dělat

Reagovat
juninho8

No pri dnešných cenách je toto bargain ako sviňa. Cca 2-3 roky dozadu patril v PL k solídnym krídelníkom. Aj vo fante mi nahrával dosť bodov Spolu so Saint - Maximinom to boli moji obľúbenci v PL. Sarr sa vypadnutím trochu vytratil, ale myslím že kvalitu nestratil. ASM zrakvili zranenia

Reagovat
El Fáňos

Longoria je bůh

Reagovat
Lojzík

Nesnáším, když se pod článkem o přestupu hráče z PL někam do buranova diskutuje o tom hráči a buranovu místo o všem ostatním co se děje v PL.

Reagovat
Zark
Reagovat
O.Giroud

ten je zo Champu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele