Martínez musí znovu na operaci s nohou a Manchesteru United nepomůže

02.10.2023, 16:06
Aktuality
Lisandro Martínez (© AFP)

Argentinský mistr světa Lisandro Martínez musí znovu na operaci se zraněnou pravou nohou a Manchesteru United bude delší dobu chybět. Pětadvacetiletý stoper si obnovil zranění nártní kosti, s níž se podrobil chirurgickému zákroku již v dubnu a přišel o zbytek sezony.

"Je to zklamání a smutná zpráva. Je mi ho líto, bude si tím celým muset projít znovu. Musí být silný. Vrátí se, tím jsem si jistý, je to silný charakter," řekl před úterním utkáním Ligy mistrů proti Galatasarayi trenér United Erik ten Hag, jenž Martíneze vedl už v Ajaxu.

Šestnáctinásobný argentinský reprezentant a loňský mistr světa z Kataru odehrál ve své premiérové sezoně na Old Trafford 27 ligových utkání, v tomto ročníku Premier League nastoupil do pěti zápasů.

Autor: ČTK

Komentáře (44)

Přidat komentář
VersaceChain

Aspon nebude muset trpet a hrat s tema tragedama

Snad bude mit dost casu na poradnou rekonvalescenci, vzhledem k tomu ze nebudeme mit o co hrat na jare

Reagovat
TheTopFootbaler

Je to hrozná škoda, s ním v sestavě je to mnohem jistější, navíc má schopnou rozehrávku. Když vydrží zdravej Varane tak v pohodě, v dvojici s Lindelöfem to docela funguje, ale jakmile vypadne jeden z nich, tak to bude problémový no.

Reagovat
Rezan

Problémový? To jsi optimista. To bude úplně jiný než problémový, to bude v pr....

Reagovat
TheTopFootbaler

Jooo tak ona ta obrana taky vypadá jinak kdyby na krajích byli AWB a Shaw že jo... Ještě nechci panikařit, uvidíme na jak dlouho bude out Lisandro, ale třeba dá Varane celou sezónu a zvládneme to. Nebo se zraní dneska až do února a budeme v hajzlu, žejo

Reagovat
kylo ren

V boji o záchranu v PL nám bude chybět

Reagovat
vceradnesazitra

Učka mají takovou tradici - všichni stopeři skleněnky a všechny křídla kriminálníci. Jen čekám, až něco praskne i na Rashforda.

Reagovat
Kucka

Rash určitě ujídal z obědů chudým dětem

Reagovat
Swarley

V soucasne forme by si u toho vypichl oko

Reagovat
SunFells

I Tierney se zase zranil

Reagovat
Raff81

Lokonga pro jistotu taky

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

Velkej mismanagement od ETH a lekarskyho tymu. chapu, ze Licha chtel hrat, jako chce kazdej fotbalista, ale tohle byla velka picovina.

Reagovat
Swarley

jsou pod tlakem, tak to uspechali

Reagovat
Swarley

Coz nema vyznit jako omluva, samozrejme je to uplne dementni rozhodnuti

Reagovat
kbtk23

Kdo je pro Vás na stoperu jednička? On nebo Varane?

Reagovat
Hlahart

Tak jeden je jednička na LCB a druhej na RCB... Oba jsou imho podobně kvalitní, za sebe mám radši Martineze

Reagovat
kbtk23

Oki díky

Reagovat
Swarley

Ja absolutne zeru tu eleganci Varaneho, pruser ale je, ze je porad zraneny... Vydrzet ta dvojka alespon pulku sezony spolu v zakladu, tak mame mnohem min problemu s tim chaosem, co pravidelně predvadime..

Reagovat
Hlahart

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
772jozef

No jo hasbulla bude chybět

Reagovat
Remt

Nemá někdo GIF toho prcka jak vyskočil z toho velkého auta?

Reagovat
Salfovic

Martinez dorazil do Manchesteru, to byla prdel

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Vinci

Reagovat
Golasso

To by se mu u Gringottových nestalo.

Reagovat
aragorn

Reagovat
Remt

Reagovat
Busby babes

Reagovat
risk je zisk

Neco mi uteklo?

Reagovat
Golasso

Ne jen další vtípek na jeho výšku

Reagovat
risk je zisk

Ok

Reagovat
vodka

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Vinci

Reagovat
O.Giroud

tuto sezonu by aj tak vyhorel

Reagovat
Rezan

tuhle sezonu by si náhodou parádně zahrál. Pořád v jednom kole, spousta zkušeností.

Reagovat
Dawon

Tohle je sice velky pruser, a ikdyz ma Martinez velky vliv i na build up zezadu, tak ten primarni problem je tam aktualne proste totalni jalovost ve finalni tretine hriste a neschopnost vytvaret si sance i proti papirove o tridu slabsim souperum...

Takze jako jo, obrana je dost v rozkladu, ale od zalohy nahoru uz to slozeni treba proti CPA k nejakemu idealu nemelo moc daleko - prakticky chybi jen prave kridlo - a presto to stalo smerem dopredu uplne za hovno...par polosanci, ale to je proti takovemu souperi zoufale malo.

Reagovat
JohnnyBravo

No, taky jsou dost velkej problém krajní beci. Pokud zůstane Varane zdravej, tak to na stoperech nějak poskládáme, ale Shaw a AWB chybí brutálně. Tim by se i Amrabat posunul na střed a věřim, že už by to vypadalo taky jinak

Reagovat
Dawon

Tak zrovna Dalot hraje podle me uplne v pohode...nalevo tam Rashfordovi nekdo na overlapy chybi, to je pravda, ale zas nevim, jestli by se kvuli tomu mela ta ofenzivni hra takhle rozpadnout.

Reagovat
JohnnyBravo

Já si teda myslim, že Rashovi to škodí hrozně. On tim jeho stylem, kdy se rozeběhne přímo mezi 3 obránce potřebuje, aby někdo držel lajnu a trochu ty obránce roztrhal. Ale samozřejmě Rash je poslení dobou sám sobě největším nepřítelem no, jeho decision making je otřesnej

Reagovat
Dawon

Jemu to skodi hrozne, to souhlasim...jen myslim, ze uz by to v tehle fazi Ten hagova cyklu nemelo byt jen o nem a ten tym by mel byt schopny neco vytvorit i jinou cestou.

Reagovat
JohnnyBravo

To rozhodně, na druhou stranu přišel novej mladej útočník, takže zase změna. Vypadl ti Antony, kterej hrál na druhý straně pravidelně. Takže lehký to ETH nemá, ale s takovým týmem si ty šance prostě musíme připravovat s větší lehkostí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele