Mendilibar má důvěru, Olympiakos mu prodloužil kontrakt o jeden rok

14.04., 15:16
Aktuality
José Luis Mendilibar (© Sevilla FC)

José Luis Mendilibar před dvěma měsíci usedl na lavičku Olympiakosu Pireus a hodně rychle si získal vratkou důvěru vedení. Zkušený španělský kouč v zimě podepisoval smlouvu jen do konce sezony, která nyní byla prodloužena o další rok.

"Španělský trenér prodloužil smlouvu a během příští sezony bude pokračovat v budování své legendy v našem klubu," oznámil řecký celek na sociálních sítích.

Olympiakos pravidelně střídá trenéry, během uplynulého roku a půl jich propustil hned šest a zatím posledním na dlouhém seznamu se v únoru stal Carlos Carvalhal, společně s ním se vedení rozloučilo rovněž se sportovním ředitelem Pedrem Alvesem. Oba do klubu přišli začátkem prosince a během ledna do Olympiakosu přivedli osm nových posil, většinu z nich (pět) tvořili fotbalisté z Portugalska.

Mendilibar v minulosti vedl Eibar, Athletic, Valladolid, Osasunu, Levante nebo Deportivo Alavés a loni se stal jedním z hrdinů Sevilly. Španělskému klubu se nedařilo, nakonec si ale zajistil záchranu v nejvyšší soutěži a pod Mendilibarem dokonce znovu opanoval Evropskou ligu.

Olympiakos prohrál poslední dva ligové zápasy, přesto zůstává ve hře o mistrovský titul a ze čtvrté pozice ztrácí na vedoucí PAOK Soluň jen čtyři body. Ve hře navíc zůstává v Konferenční lize, v prvním čtvrtfinále doma porazil Fenerbahce 3:2.

Autor: Tomáš Pavlík / olympiacos.org

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele