MESSI ODMÍTL INTER MILÁN

30.04.2007, 15:19
Aktuality
Lionel Messi bude svůj fotbalový talent i nadále rozvíjet v Barceloně. O argentinského reprezentanta má velký zájem Inter Milán a především pak jeho prezident Massimo Moratti, Messi však z Nou Campu odejít nehodlá...

"Vím, že mě zbožňuje a jsem za to vděčný, ale já Barcelonu neopustím. Nechci hrát v Itálii, alespoň ne v tuto chvíli. V Barceloně jsem spokojený a chci tu zůstat ještě hodně dlouho," uklidnil Messi všechy fanoušky Barcelony. "Už několikrát jsem řekl, že se tady cítím chtěný a milovaný a jsem velmi vděčný za všechno, co pro mě klub udělal."

Messi není jedinou hvězdou Barcelony, o které se v posledních měsících mluví v souvislosti s přestupem do Milána. Městský rival Interu AC si vyhlédl Ronaldinha, na něhož si prezident Rossonerri Silvio Berlusconi údajně našetřil sto milionů liber.

"Věřím, že italská liga je velmi dobrá a také rozdílná od té španělské. Nejlepší věcí pro nás dva bude zůstat tady a v následujících sezónách předvést velké věci," říká Messi, podle něhož suma sto milionů eur za Ronaldinha není zase tak přemrštěná. "Mluvíme tu o nejepším fotbalistovi na světě, pokud někdo má tolik peněz a chce je utratit za jednoho hráče, tak jedině za něho."

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dobřes udělal Leo. ty eště v Barce dokážeš věci

Reagovat
HOST*

sice Barcu nesnasim ale udelal si dobre

Reagovat
HOST*Matej

Leo je nas!!!!Barca si ho odchovala a urobila z nehgo utocnika svetovej triedy a do defenzivne talianskeho futbalu by sa absolutne nehodil. Inter zacina robit to co madrid skupovat svetovu hracsku elitu, ale lea by om Barca nepustila ani za 500milionov euro!

Reagovat
HOST*R9

Ty jsi ale Matěj!

Reagovat
HOST*messi

jaký matěj debil je to

Reagovat
HOST*Matej

Devil sa ozval

Reagovat
HOST*Matej

Debil

Reagovat
Shevchenko

ďábel? Ty draku!

Reagovat
HOST*LOL

Opravte tu chybu tak Berlusconi ma nastrenych 100milionov libier nie nahodou euro ako sa potom pise???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele