Middlesbrough o koupi Maccaroneho mlčí

10.06.2002, 13:35
Aktuality
Už dlouho se táhnou jednání Middlesbrough s Massimem Maccaronem, dvaadvacetiletým útočníkem Empoli, který zářil v týmu Itálie na ME do 21 let. Maccarone jednu nabídku odmítl, teď se objevují informace, že je přestup hotov. Maccaroneho agent Paolo Fabbri řekl: "Podepsal pětiletý kontrakt a vrátil se domů do Itálie. Oficiálně se hráčem Middlesbrough stane 7.7., den před startem předsezónní přípravy. Je moc rád, že podepsal, moc se mu líbí jak stadión, tak i zázemí." Zástupci klubu ale o celé věci mlčí, tyto zprávy ani nepotvrzují, ani nevyvracejí.

Kromě Maccaroneho se prý Middlesbrough na podmínkách smlouvy dohodl také s reprezentantem Jihoadfrické Republiky, útočníkem Bennim McCarthym. "Benni se s Middlesbrough dohodl a podpis smlouvy se dá očekávat v nejbižších dnech," potvrdil zprávu jeho agent Rob Moore. Manažer Middlesbrough Steve McClaren se McCarthyho prý neúspěšně pokoušel získat už vloni v září.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele