MIGUEL: JEŠTĚ NÁS NEODEPISUJTE

16.05.2007, 12:23
Aktuality
Ve hře o španělský titul jsou čtyři kola před koncem stál ještě čtyři týmy. Nejlépe má soutěž rozehranou Real Madrid, kterému stačí "pouze" vyhrát všechny zbývající zápasy. Stený počet bodů jako "Bílý balet" má Barcelona, o dva body zpět je Sevilla a další dva body ztrácí Valencia...

"Lidé mluví o Seville, Realu a Barceloně, ale stále zapomínají na nás. Jsme stále ve hře a podle mě je dobře, že nás nepovažují za favority, protože my se můžeme soustředit na vyhrávání zápasů," vidí obránce Valencie Miguel pozitiva v postoji médií.

"Všechno se rozhodne až v samotném závěru, všichni tři totiž před sebou mají těžké zápasy. Kdybychom skončili druzí, tak to bude dobře, ale kdybychom skončili první, bylo by to fantastické," říká dále portugalský reprezentant.

Roli "černého koně" potvrzuje Sevilla. Celek z Andaluzie pokračuje ve vzestupu, konečně se mu podařilo proniknout mezi španělskou klubovou smetánku a podle Miguela je to právě Sevilla, kdo si zaslouží vyhrát titul.

"Sevilla byla letos nejvyrovnanější. Situace Barcelony mě nepřekvapuje, každý tým si občas projde krizí a na ně to padlo nyní. Madrid se přes to již dostal a my vlastně také, když jsme měli spoustu zraněných," hodnotí Miguel průběh sezóny.

O tom, kdo nakonec získá titul, by mohlo hodně napovědět již víkendové 35. kolo. Real Madrid v něm zavítá na hřiště Huelvy, Barcelona zajíždí na horkou půdu Atletika Madrid, Sevilla hostuje v La Coruni a Valencia se představí na Mallorce.

"Barca hraje s Atletikem a to bude těžký zápas, lehké to nebude mít ani Madrid v Huelvě. Také zápas Sevilly bude zajímavý. My musíme v sobotu porazit Mallorku a potom čekat, jak se povede ostatním," vyhlíží Miguel víkendové duely.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Já už sem vás odepsal . Ligu vyhraje Real. HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

už se stalo

Reagovat
HOST*

Real ale pořád lepší něž aby to vyhrála Barca

Reagovat
HOST*Karel

Tytul mame na dosah věřím že ho vyhrajem!

Reagovat
HOST*españa

šance na titul:

Real 35%

Barca 25%

Sevilla 30%

Valencia 10%

Reagovat
smazaný uživatel

30%

30%

30%

10%

Reagovat
alegre

Nerad, velice nerad, ale...:

Real: 50%

Barcelona 30%

Sevilla 19%

Valencia 1%

Reagovat
HOST*1860

ja to vidim takhle :

real 40%

barca 30%

sevilla 20%

valencia 10%

po dalsim kole bych to videl treba uplne jinak..

Reagovat
smazaný uživatel

60

10

30

0

Reagovat
Shevchenko

0

0

100

0

Reagovat
HOST*venab

o

oo

10

90

optimista:)

Reagovat
HOST*Öndras

Souhlas...vivala Valencia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele