Mourinho: Anglie ne, chci vést italský klub

21.10.2007, 12:39
Aktuality
Bývalý manažer londýnské Chelsea naznačil, kam povedou jeho další kroky. José Mourinho se netají ambicemi vést národní tým rodného Portugalska, to však zatím není na pořadu dne. Ambiciózní kouč by si rád vyzkoušel trénování špičkového klubu Serie A.

Přestože je José Mourinho momentálně bez angažmá, je o něm stále slyšet. V Anglii by si ho totiž mnoho lidí přálo jako nástupce Steva McClarena u národního týmu. Portugalský trenér má pro nejbližší budoucnost jiné plány.

"Myslím, že je hodně lidí, kteří mě vidí rádi v Anglii. Já anglický fotbal zbožňuji, ale prozatím se do něj nevrátím," prohlásil Mourinho pro The News of the World. "Rád bych se vrátil až později."

Portugalský manažer by se nyní nebránil působení úplně někde jinde – na Apeninském poloostrově. "Rád bych pokračoval ve vedení klubu, třeba v Itálii, kde bych se mohl otestovat proti jejich taktice," pokračoval Mourinho.

Úspěšný kouč se nevzdává ani reprezentace, v plánu má určitě vedení národního týmu rodného Portugalska. "Vést reprezentaci Portugalska není mojí aktuální ambicí, to teprve přijde. Protože trénovat klub a národní tým, to je velký rozdíl," uzavřel José Mourinho.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (45)

Přidat komentář
HOST*

Mourinha nemusím, ale je to opravdu skvělí trenér a je vidět, že se chce furt zlepšovat a obrovská chyba Čukotky, že ho nechali jít.

Reagovat
HOST*andy conceicao

hmm, italský fotbal je pro něj jak stvořený, myslím, že kdyby vedl např. Inter Milán, tak by měl za nějaký ten čas velké úspěchy.

Reagovat
HOST*

Vidím to na Juventus nebo Inter... Itálie by mu vyhovovala. Mohl by to tam dovést k dokonalosti. FORZA ITALIA

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, v italii hraji defenzivne, tam by se jeho strasny styl fotbalu ujal

Reagovat
HOST*

Další jelito co Serii A v životě nevidělo.

Reagovat
HOST*andy conceicao

není to zas nějaký "úžasný" fotbal , ale padá hodně krásných goalů.. Seria A je velmi atraktivní soutěž, teda pro mě. Každý má svůj názor.

Reagovat
HOST*andy conceicao

někdo tomu říká "strašný" styl, někdo tomu říká "dokonalá" taktika..

Reagovat
HOST*

to je skvělá soutěž se skvělými hráči, perfektní taktická hra....

Reagovat
HOST*Serie A rulez

Přesně tak.

Reagovat
M11

nekdo ma rad vdolky... nekdo zase holky

Reagovat
HOST*

Já bych ho klidně v Interu přivítal, ale Mancini má teď dobré výsledky, tak proč měnit trenéra a u Juve by to byl docela dost velký podraz(chudák Ranieri už zase Mourinho)

Reagovat
HOST*Oxbow

to jo by to celkm rosekli LoL

Reagovat
HOST*

Třeba ukotví v AC..V top klubu v Serii A zatim pro něj neni místo,Ranieri,Spaletti,Ancelotti,Mancini maj zatim svojí pozici jistou..

Reagovat
HOST*

tem može trénovat tak v řiti takého blba chcou jenom blby takže ACmilán nebo ASřím

Reagovat
HOST*FEROAs

aby ti do rana narastol hrib na kolene ty jezibabin potrat

Reagovat
smazaný uživatel

ty si vyliž prdel hnupě a kam ho pošleš ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Itálie je pro něj jako stvořená.

Reagovat
HOST*vlk

italie neni jenom inter a juve

Reagovat
HOST*

Tuhle sezonu to vypadá, že je to jenom Inter, to máš pravdu.

Reagovat
HOST*Boudis

podle me je to uz predem jasne Inter Milan,mluvilo se o jeho prichodu v dobe kdy Mancini mel obrovskou snuru vyher a pokud se i letos nepodari Interu prorazit v LM tak je to leto kdy prijde Mourinho do Interu podle me

Reagovat
HOST*

S tím bych souhlasil.

Reagovat
HOST*Fans

Inter je nejlepsi. At ho povede kdokoli.

Reagovat
HOST*

Jen aby nebyl už v lednu v Realu...

Reagovat
HOST*ad

ja vidím že bude trénovat bohemku

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Marecko

tak...tak...AC by se mohlo zase vyhoupnout do čela

Reagovat
HOST*Gamper

A.C. Milan potřebuje už konečně generační obměnu, ti pětatřicátníci na to prostě nemají. Umí se prosadit v LM, ale příští rok už budou možná hrát jenom v UEFě jako Bayern. Murinho je na tu hráčskou obměnu ideální trenér

Reagovat
HOST*

Mal by sa vratit naspat do Porta,tam dobil futbalovy svet,tam je boh

Reagovat
HOST*

Mal by jít do prdele

Reagovat
HOST*Cocoon

Tak to bys mu mohl dělat průvodce, páč ty už tam dávno jsi...

Reagovat
HOST*prontik

Ac Milan je hotovej a do mesice je Ancelotti bez mista...Videl jsem dneska zapas s Empoli a byl to des,ostatne jako cela Serie A....To Anglicka liga je jine kafe....

Reagovat
smazaný uživatel

zaujimavé, že všetci vidíte tie špatné zápasy...videl si ASR-Napoli ?

Reagovat
HOST*ultras

vidim to na ac milan aj ja...ancelotti je somar...a cela ich marketingova politika stoji za hovno...iba co najviac usetrit...a maju tam samych starcov...sa necudujem ani tym vysledkom...obrana je na hovno..a cely tim..okrem kaku,dochodcu inzagiho,gattusa a pirla..by som vymenil cely tim...mourinho by tam mohol priniest hracov...mladu krv..

Reagovat
HOST*

Ano videl jsem sestrih....A videl ty jsi nekdy zapas Anglicke ligy?To se z It. neda srovnat...nasazeni,vule po vitezstvi...V ITalii?NUDA...Ac dneska zacalo hrat az jim chcalo do bot(poslednich 10minut)Co to je fotbal,mi to pripomina Ceskou nudaligu...Co z trenerem jehoz mustvo ze 4 domacich zapasu ma 0-3-1....vykopat.

Reagovat
HOST*

s tím klišé o nasazení jdi do hajzlu, to není měřítko kvality

Reagovat
Mr.Jindros

Dám život za Josého v Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Provaz, kudla, kulka nebo elektrický křeslo?

Reagovat
HOST*DAVID_VILLA

Mourinho je najlepší tréner na svete!!! Jednoznačne!! A je jasnéé že snívam aby sa ujal Valencia C.F. - mojhu klubu, lebo ta s Q.S.Floresom nema ziadny potencial..ale s Josém by dokázala vela.. ALe no vyzerá to že pojde do Talianska, tak by mohol zacat viest nejaký priemerný taliansky klub.. Ved aj Chelsea na zaciatku bola len priemerny anglicky klub a len jeho pracov ( samozrejme aj Abrahamovicovymi peniazmi ) ale hlavne jeho pracovi sa Chelsea vytiahla tak vysoko. Takze ja by som chcel aby to bolo dake Udine, Palermo , alebo Fiorentina alebo Lazio.. Ale Fioretina ma dobreho trenera ten sa menit nebude a ostatne kluby by si to nemohli dovolit.. Inter nema dovod menit trenera lebo tim ide dobre. Noo vidim to na Ac Milan aj ked podla mna by si nenechali len tak odfajcit ANcelottiho ktory s tymomo vyhral ligu majstrov. Newiem ak pojde do anglicka tak si myslim ze Juventus a ak nie tak Inter.. Ale Inak , José , VALENCIAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! alebo Portugalska repre :D

Reagovat
HOST*ultras

to je somarik...chlape sice neviem kto si...hehe..ale tento nazor je trochu mimo...napriklad interu to moze byt u riti ake vysledky ma s mancinim...mourinho...ma charizmu...tam ide o prachy...budu sa o nho trhat...predsa kto bude amt mourinho...bude mat aj viac prachov..najma z prav na prenosy..atd atd..vsak koho zaujima mancini... ...ludia cu vidiet mourinha...a ten klub ktory ho ziska bude f peknom baliku

Reagovat
HOST*DAVID_VILLA

nooo tak asi ale neodfajcia len tak trenera. hlavne ak podava s klubom dobre vysledky... ac milan by som este povedal..ale inter nemanajmensi dovod.. aky by bol dovod odchodu manciniho: "vdaka vam podaval tim vyborne vykony, ale mourinho je krajsi "

Reagovat
HOST*Luca Toni

Ne Ne všechno je jinak trenér Jose Mourinho jedná s bayernem. A vypadá to že v zimní přestávce převezme tým..takže forza bayern

Reagovat
HOST*ultras

eh eh eh...hueee

Reagovat
HOST*

co vole eh eh eh...hueee víš píču ta nemel

Reagovat
HOST*

Hele víte co..já si myslím že celej trenér je k hovnu..když je dobrej mančaft tak ho může trénovat kdokoliv..třeba i já bych si mohl užívat tu slávu..protože postavit sestavu z takovejch hvězd jako sou třeba v chelsea neni takovej problem..a udělat jim trénink to musí bejt pohoda, ty kluci totiž všechno uměj..njn to by byl život..

Reagovat
HOST*

vydnu ze si totalny magor...a o futbale vies asi to co ja o jadrovej fyzike...mančaft bez trenera...spametaj si ty priblbly idiot...rozmyslas vobec nad tym co pises...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele