MPENZA SE STĚHUJE DO MANCHESTERU

18.02.2007, 13:12
Aktuality
Belgický útočník Emile Mpenza bude běhat po anglických trávnících. Tento týden se dohodl na působení v Manchesteru City. Městským rivalům slavnějších United by měl pomoci minimálně do konce této sezóny.

Mpenza, o jehož služby měl zájem také konkurenční Wigan, je připraven pomoci Manchesteru City co možná nejdříve. Nedávno se totiž zranil Darius Vassel, a tak má trenér Stuart Pearce o útočníky nouzi. Jeho svěřenci se navíc trefili pouze dvacetkrát a patří k nejhůře střílejícím týmům v soutěži.

28letý kanonýr musí odrážet názory, že na Premier League již nebude stačit: "V mém věku ještě není fotbalista starý, což dokážu v Manchesteru. Tím, že budu hrát v Anglii se mi splní velký sen," uvedl účastník mistrovství světa 1998 ve Francii. Dodal také, že transfer má i jiný důvod: "Tento přestup je také odpověď všem, kteří kritizovali moje rozhodnutí odejít do Kataru."

Bratr Mbo Mpenzy, který v současnosti hraje za belgický Anderlecht, naposledy působil v katarském Al Rayyanu. Má za sebou také zajímavé angažmá v Schalke 04 nebo Hamburku.

Autor: Pavel Mašlaň / skysports.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST**toni

dalsia nula k britom, ten sa im tam hodi...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele