MS U-20: ČEŠI SI ZAHRAJÍ O MEDAILE!

15.07.2007, 09:02
Aktuality
Historického úspěchu dosáhli naši mladí fotbalisté, když ve čtvrtfinále mistrovství světa v Kanadě porazili výběr Španělska. Česká dvacítka opět dovedla zápas do penaltového rozstřelu a stejně jako proti Japonsku v něm byla úspěšná. Semifinálovým soupeřem bude ve čtvrtek brzy ráno Rakousko.

Trenér Soukup poslal do boje téměř stejnou sestavu, jako ve čtvrtfinále proti Japonsku. Pouze Gecov nahradil na pravé straně zálohy Mičolu. Češi se prakticky celý první poločas soustředili na obranu, vědomi si velké síly soupeře. Španělé však českou defenzivu překonávali jen těžko. Pouze Crespo po individuální akci předložil míč Adrianu Lopezovi, tomu dobrou příležitost včasným vyběhnutím zneškodnil brankář Petr.

Po přestávce Španělé pokračovali ve velkém tlaku a naše borce svírali čím dál víc. Mazuchovu chybu v rozehrávce mohl potrestat Granero, ale přestřelil. Ze svého tlaku získával soupeř výhodu množství standardních situací. Česká obrana však fungovala velmi dobře. Jen jednou zůstal nepokrytý Calvo, hlavičkoval nepřesně. Do největší šance se dostal jedenáct minut před koncem Adrian Lopez, když k němu prošel centr z pravé strany. Španělský kanonýr však nastřelil jen tyč. Češi i ve druhé půli především bránili. Při ojedinělé šanci v třiapadesáté minutě hlavičkoval Fenin po Kubáňově centru nepřesně.

Nerozhodný stav po devadesátí minutách poslal zápas do prodloužení. V něm pokračovali Španělé v náporu, osmělili se však i Češi a začali vyrážet do nebezpečných protiútoků. Po jednom z nich se naskytla našim mladíkům možnost rohového kopu, proti Jandově centru brankář Adan nesprávně vyběhl, upadl, a Kalouda poslal odražený míč přesně do sítě a český výběr do senzačního vedení.

Soupeř byl v těžké situaci, ale rychle se vzpamatoval. Ještě před koncem prvního prodloužení málem vyrovnal Piqué, trefil břevno. Po změně stran už dokázali Španělé vyrovnat. Bueno obstřelil obránce Šimůnka, míč ještě skončil na tyči, ale dorážející Mata už dokázal vyrovnat. Na řadu se tak dostaly penalty. S nimi už naši ve čtvrtfinále učinili dobrou zkušenost a proti Španělsku všichni naši exekutoři prokázali pevné nervy. Fenin, Kúdela, Suchý i Pekhart brankáře Adana překonali.

Semifinále pro český tým se začalo blížit ve třetí sérii, kdy Marc Valiente poslal míč do břevna. O definitivní pojistku historického postupu do semifinále se pak postaral brankář Petr, který lapil pokus Piquého. V semifinále narazí čeští mladíci na stejně starý výběr Rakouska, utkání se hraje ve čtvrtek brzy ráno.

Česko - Španělsko 1:1 (0:0, 1:1) po prodloužení, na penalty 4:3

Branky:
103. Kalouda - 110. Mata.

Penalty proměnili: Fenin, Suchý, Kúdela, Pekhart - Mata, A. Gonzalez, Javi Garcia.

Neproměnili: Marc Valiente, Pique.

Rozhodčí: Irmatov - Rasulov (oba Uzb.), Kochkorov (Kyrg.).

ŽK: Kúdela, Střeštík, Mičola, Kubáň, Petr - Javi Garcia, Adrian Lopez.

Česko: Petr - Kúdela, Mazuch, Šimůnek, Kubáň - Mičola, Kalouda (107. Gecov), Suchý, Janda (118. Cihlář) - Fenin, Střeštík (66. Pekhart).

Španělsko: Adan - Barragan, Marc Valiente, Pique, Crespo - Javi Garcia, Mario Suarez (95. Adrian) - Mata, Granero (56. Toni Calvo), Adrian Lopez (81. Bueno) - Capel.

Druhými semifinalisty se stali mladí Rakušané, kteří se takto daleko dostali na mistrovství světa po dvaceti letech. Zápas s USA se pro ně nevyvíjel dobře, už v patnácté minutě prohrávali po brance Altidoreho. Ještě před přestávkou však vyrovnal Okotie. Ve druhém poločase branka nepadla a nakonec rozhodlo prodloužení. Ve 105. minutě kopal po faulu Wallaceho přímý kop střídající Erwin Hoffer, trefil se naprosto přesně a poslal svůj tým do semifinále.

Rakousko - USA 2:1 v prodl. (1:1, 1:0) (43. Okotie, 105. Hoffer - 15. Altidore), žlutá-červená karta: 104. Wallace.

Autor: Radim Šantrůček / eurofotbal.cz

Komentáře (95)

Přidat komentář
smazaný uživatel

bomba!!!

Rakousko rozbijem a finále je naše,tam se může stát cokoli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

teď je trošku škoda, že se amíkům nepodařil nějakej obrat, páč by měli vykartovanou skoro celou obranu...

Reagovat
satan_666

no rakusaci maj mit taky dva hrace vykartovany...

Reagovat
HOST*alegre

Česko na MS SUB-20 nehraje atraktivní fotbal, ale klobouk dolů před trenérem a především hráči, kteří jeho taktické pokyny plní na 100%. Argentinu a Španělsko, dva zápasy, které jsem viděl, vymazali ze hřiště především inteligencí. Techniku máme horší, to se dalo čekat, ale ta tradiční česká "vychcanost" slaví úspěch! Prosím Vás, nekritizujte a buďte hrdí na to, že jste, jsme, Češi, a máme tým v semifinále MS! My, kteří žijeme již dlouho v cizině to asi cítíme úplně jinak než Vy, kteří jste v Praze a širokém okolí, doma! Se synem jsme si nehty okousali, pak penalty prokřičeli a nakonec si padli do náruče a ten postup obrečeli! Co zbývá? Porazit ty "Temelínkritiky" a hrát o zlato! Třeba znovu s Argentinou, třeba znovu bez branek, třeba znovu vyhrát na penalty! Vždyť kdo dneska mluví o tom, že někdo někdy takhle vyhrál MS? TAKŽE "ČEŠI DO TOHO!"

Reagovat
HOST*derek

svatá pravda...

Reagovat
alegre

Zdravím všechny kamarády z "eurofotbalu", tady je 1:30 ráno, dopíjím sedmičku Bacardi a mám obrovskou radost! Vsadil jsem se o 500 dolarů, že Rakousko-uherská říše bude hrát semifinále a vyhrál jsem!! Češi jsou v semi, Rakousko taky, věřím že vyhrajem, vsadím se znovu!

Reagovat
HOST*

Alegre, gratuluji k vitezstvi a to Bacardi si jiste zaslouzis a vychutnas plnymi dousky...:-) S tou ceskou "vychcanosti" naprosty souhlas, protoze i pres znacnou technickou prevahu obou souperu jsme zvitezili. Takze: "Cesi do toho!!!!!"

Reagovat
HOST*Mind_Killer

Tý woe Mexico porazilo v souboji o 3. místo Uruguay 3-1.

22. Abreu (URG)

36. Blanco-pen(Mex)

68. Bravo(MEX)

76. guardado(MEX)

Reagovat
alegre

Já to tvrdím již dlouho: Mexiko je třída!

Reagovat
alegre

Čtu diskuze na idnes a dalších serverech. Někdo křičí nadšením, jiný kritizuje. Pánové, všem chci jen připomenout, že fotbal se nehraje na krásu, ale na góly, body a postup. A Češi splnili, hráli chytře, 4 - 4 -1 -1, Španělsko si rozbilo "hubu"! Když jsem slyšel, že: "Bueno de Real Madrid no puede pasar...," tak jsem jásal! Jak je možné, že si nejakej "blbeček" ze Slavie, Ostravy, Brna, atd, dovolí postoupit na úkor hvězd ze Španělska, Brazílie...?

Reagovat
HOST*Mind_Killer

Slvibíločervení slávie bíločervení slávie

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, najednou se nehraje na krásu. Dobrá fráze.

Reagovat
alegre

www.fifa.com

España no puede con los checos (1-1, PEN 3-4)

La República Checa lo hizo de nuevo. Al igual que ante Japón, por los octavos de final, los checos fueron infalibles en los tiros desde el punto del penal, eliminaron a España y se clasificaron para disputar una de las semifinales del torneo este sábado 14 de julio en Edmonton.

Si bien los españoles controlaron el balón durante más tiempo que sus rivales, carecieron de precisión en los metros finales, requisito indispensable para superara a una defensa checa siempre concentrada. Ese dominio durante más de 100 minutos pareció estéril cuando Lubos Kalouda, a los 103, le daba la ventaja a la República Checa con un remate potente al medio del arco.

Sin embargo, España no se rindió, siguió apostando a su juego y tuvo su premio a los 110, cuando Juan Manuel Mata aprovechó un rebote en un poste para anotar la igualdad. A pesar que ambas selecciones podrían haberlo ganado en el tiempo extra, fueron necesarios los penales para definir al semifinalista.

Allí, la República Checa no falló: sacó la ventaja en el tercer remate español, que Marc Valiente pegó en el larguero, y lo definió en las manos de su arquero Petr Radek, que desvió el disparo de Gerard Pique.

El próximo 18 de julio, en el mismo estadio, la República Checa disputará la primera semifinal de la competición ante Austria

Reagovat
HOST*

Kde jsou ti všichni, kteří tady hned vyřvávali, že to bude 3:0 pro Španělsko atd. Ještě jste na to pořád nepřišli, že jejich repre jsou tak na úrovni Belgie a to jsem jim ještě možná přidal

Reagovat
HOST*

hlavni ze se jde dal, kdyz budeme hrat jako recko tak mi je to sumak hlavne at udelame co nejlepsi vysledek. Kdyby to MS dopadlo tak muze Acko hrat jakkoliv ale tenhle vysledek by jen stezi nekdy v blizke budoucnosti prekonalo

Reagovat
smazaný uživatel

To zase bude výprodej ligy.

Reagovat
HOST*Lopez

Do prdele zasraný češi

Reagovat
HOST*

musíš často trpět, dej si obklad

Reagovat
HOST*Lopez

dík za radu máš pravdu trpim fakt často. určitě ten obklad zkusim.

Reagovat
HOST*michal

kurva to byl zapas nejhezci co jsem videl

Reagovat
HOST*Ruza

Já si myslim, že ten kdo tady řikal, že češi prohrajou tady nemá co dělat... protože to není žádnej fanoušek akorát slaboh, co fandí silnějším... o to přeci jde, věřit že vyhrajem i když to je v 80.minutě 0:2

Reagovat
HOST*1860

dokazali sme to, v co sem nedoufal, ale nechal si jenom snit, vyhravame ne kvuli hvezdam, ale kvuli vnitrni sile tymu.. jen tak dal, ted dame tem prisluhovacum nacku, co proto i za temelin!!

Reagovat
HOST*michal

kdo to rikal ja jo nebo co?

Reagovat
HOST*ital

Štěstíčko je potřeba a když už na nás sedlo,tak bychom toho měli maximálně využít.Jinak čekal jsem,že to bude vypadat podobně,ale myslel jsem,že jeden z největších favoritů turnaje bude na trochu jiné úrovni.Viděl jsem jen málo zápasů tohoto mistrovství,ale "skvělí" Španělé mi přišli jako jeden z nejslabších týmů.Japonci byli tak o třídu lepší.Každopádně se těším na další zápas,Rakušané taky nehrají bůhvíco,tak bychom mohli do finále.FORZA ČEŠI!!!

Reagovat
HOST*Quaranin

No jenom aby nedoslo k podceneni tech Rakusanu.Kdo si myslel treba ze na ME2004 nevyradime v semifinale Recko?kdyz jsme ve ctvrtfinale smetli Dany.Kazdopadne klukum hodne fandim a VERIM ze to dotahnou az treba k tomu zlatu.Na fotbale jde krasne videt mentalita narodu.Spanele=fotbalovi hracickari a technici...CESI=bojovnici do posledniho dechu a parta,ktera kdyz tahne za jeden provaz,drti jedoho soupere za druhym.To je parada.Jsem hrdy na to,ze jsem cech

Reagovat
smazaný uživatel

tak někdy to holt nejde, když soupeř v deseti zabetonuje vápno, ale i tak těch šancí bylo dost... když patří Španělé k nejslabším, tak kde je potom ČR?

Reagovat
smazaný uživatel

všechny mančafty ČR hrají jako Řecko, aspoň od těch mladých bych čekal trošku fotbal, ale útočením ve třech lidech ještě překonali Brücknerovu podívanou...

v noci jsem byl neutrální a těšil se na pěkný zápas a rovnou vám povím, že na tento tým hrdej nejsem, spíše se za něj stydím...

Reagovat
HOST*

jak můžeš bejt neutrální???? to je k nepochopení. Takovýhle bych střílel...

Reagovat
smazaný uživatel

Já už pak fandil španělům, na ty se dalo aspoň dívat.

Reagovat
HOST*

To musíte na každé větší akci trpět

Reagovat
smazaný uživatel

Můj hlavní repre tým je Brazílie, nevěřil bys, ale zažívám v tomhle určitě lepší časy než ty.

Reagovat
HOST*

A co jsi čekal? Že budeme hrát s nima nahoru a dolů? To bychom dostali pěknou šišu. A to se stydíš za to že hrají jako tým, že jeden bojuje za druhého a dodržují stanovenou taktiku?

Reagovat
smazaný uživatel

To je dnešní fotbal... Já sem viděl 1. poločas ( pak jsem usnul ), možná to nebylo kdovíco, ale spíš vystojím tohle ( i když nerad ), než co se událo v minulym zápase, za takovou pomoc rozhodčího se zase stydím já.

Celkově myslím, že to tu někteří vidí až moc černě.

Reagovat
Tsigi

A si pyšnej na letošní titul Realu ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jenom zbývá otázka, jestli toho do budoucna využijeme. I když tam bylo štěstí a minule pomoc rozhodčích, tak máme zase jednou silnou generaci. O to víc mě bude srát, jestli to dopadne jako se zlatou U21. A mám takovej strach, že jestli se v dohledné době něco nezmění na pozici trenéra repre "A" ( což by za rok mohlo ) a ve vedení svazu ( utopie ), tak se bude repre nadále potápět do průměru.

Reagovat
HOST*Quaranin

Jo samy chytrak co??to mam rad takove posery,co by vedeli vest narodni tym a utocili by v sedmi lidech.proti spanelum nemuzete hrat ofenzivni fotbal...nasi zahrali skvele takticky...o tom fotbal je...muzes byt jak chces skvely technik a paradickar a je to to k hovnu,kdyz stojis proti muzstvu ,kteri hrajou jako jeden muz!!!jsem na ne hrdy!!!

Reagovat
HOST*ital

Já si myslím,že nejde vůbec o změnu trenéra a vedení,ale náš fotbal potřebuje víc peněz,aby kluby nemusely pouštět tyto naděje pryč,protože v zahraničí se většinou neprosadí a skončí jako průměrní hráči naší ligy.A stejně si myslím,že z těchto hráčů jich na úroveň repre A dosáhne minimum.

Reagovat
smazaný uživatel

Obávám se, že jsi na omylu.

Dokud bude korupční vedení svazu, tak se nepohneme dopředu, protože to odrazuje sponzory. Tendenční složení repre s tím souvisí a nějakému zvýšení úrovně rozhodně nepomáhá.

Je jasné, že se do "A" neprosadí všichni, to se nestalo snad ani u portugalské zlaté generace. Ale ono stačí 3-5 kusů z každé povedené generace ( což je myslím naprosto reálné )¨a bude to OK. Jenže když přes trenérovi oblíbence nedostanou šance, tak je to těžké. Ono nejde jenom o těch pár minut na hřišti, ale setkají se s kolegy ze zahraničních lig a dozví se realitu, jsou na očích...

Stačí se podívat na Německo, jak šli v posledních letech nahoru a jakej podíl na tom má Klinsman. Samozřejmě, že u nás to asi ani nemůže být v takovém měřítku, když je nás x méně, ale je vidět, kam se to dá dopracovat.

Reagovat
HOST*ital

V tomhle mužstvu opravdu nevidím hráče,kteří by v budoucnu mohli reprezentovat.Je to tým jednoho turnaje.Ale jde hlavně o to,že pokud se podíváš na naše hvězdy,všechny šly cestou liga-reprezentace-zahraničí.Tihle kluci se hned cpou do zahraničních klubů za prachama a chybí jim základ pro to,aby se prosadili a tím ztratí nejdůležitější roky pro rozvoj své fotbalové kariéry.A o reprezentaci se jim může jenom zdát...

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně Pekhart a Suchý na repre za pár let mít budou ( samozřejmě pokud se něco výrazně neposere ).

A ano, většinou nemá smysl se po 3 zápasech v lize cpát do ciziny, ale to je chyba hráčů/manažerů, já mluvil o prostředí jako celku. Ono je jasné, že pokud se prostředí zlepší, začne to dělat skupina lidí, které nepůjde jen o mamon, tak i platy půjdou nahoru a hráči budou mít menší důvod odcházet.

Bohužel lidé, kteří by to mohli dělat ( např. bývalí fotbalisté ) se k tomu přes současné bafunáře nedostanou, případně to jsou takoví ti národní hrdinové jako Vízek, kteří řvou od pípy, jak je to špatně, ale když je jim nabídnuta možnost něco udělat, tak maj milion výmluv.

Reagovat
smazaný uživatel

Tragédie, sice jsme vyhráli, ale akorát se potvrdilo, že do budoucna budem v háji. Jediný gól padl po naprosto trapné hrubce, sami nic nevymyslí, čtyřikrát nás zachránila konstrucke brány (plus ještě u penalt), technická vyspělost nulová, herní atraktivita nulová.

Ale je fajn, že se naučili alespon gesta do kamery při vstřelení golu.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, Adán to pěkně podělal , asi pět minut předtím jsem říkal, že gól dají tak možná ze standardky

Reagovat
Xavi

Přesně tak! Mě se hlavně líbí, že všeci kritizovali Řeky, když vyhráli ME defenzivním stylem a teď naše 20 hraje ještě tak stokrát hůř antifotbalově a najednou před fotbalem každý zavírá oči. Naši postoupili díky neskutečné haluzi, je sice fajn že postoupili a já jim to přeju, ale ten fotbal byl naprosto otřesný.

Reagovat
smazaný uživatel

Serte na to co bylo nebo ne, prostě sme měli štěstí, který k fotbalu patří... aspoń nějaká repre nám dělá radost... už teď děkujem

Reagovat
HOST*

doufam ze semifinale bude na CT2

Reagovat
HOST*sestinozen

nebude.... ČT4 Sport

Reagovat
HOST*ds

Neřek bych že naši hráli až tak hůř jako Španělé hra byla vecelku vyrovnaná,sem rád že to naši dokázali protože taky nechápu chytrolíny kteříé už před zápasem jednoznačně favorizují nějaký tým,to je blbost fotbal nemá logiku a do balónu se kope jak v Africe tak evropě a tak všude jinde na světě!Fotbal není žádná věda.

Reagovat
Radin

Já sem viděl Španěly už ve skupině v prvním zápase a že by mě přesvědčili tak to teda vůbec.Každopádně fandím našim,aji kdyby tam hrálo 10 sparťanů a jeden slávista.Tím chci jen napsat,že prostě jednou jsme češi,tak držíme při sobě,ne jak krypli co fandí španělům.Jak by se asi zachovali tací lidé,kdyby se mělo něco dít velkého ve státu,převrat nebo tak,tací jako kyslík atd by měli plnou hubu keců,ale kdyby měli něco udělat seděli by připosraní doma u tv.Navíc jestli to někomu nedošlo,možná že teď nehrajem krásnej fotbal,možná tam nejsou takové individuality,ale asi vám chybí mozek,aby jste si udělali jednoduchou rovnici a ta zní-úspěch rovná se nabídky-nabídky rovná se lepší kluby-lepší kluby rovná se zlepšení aspoň některých hráčů a to se rovná lepší budoucnost.Kdyby hráli jo krásnej fotbal a vypadli ve skupině,tak na ně každej zapomene do roka.Můžou se pořád zlepšovat a uspěch by jim k tomu určitě jen dopomohl.Tak že jedem kluciiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Já nejsem čech, já jsem Moravák, je mi líto.

Reagovat
Radin

ty si hlavně debil :-D

Reagovat
HOST*h

ale jak to dal-male č a velke M

Reagovat
HOST*

nezbyva nez souhlasit s radinem

Reagovat
smazaný uživatel

Pro jednou se nic nestane, ale věz, že pro tebe bude pro příště lepší, když si necháš svou názorou shodu s tímto individuem pro sebe...

Reagovat
smazaný uživatel

hey tuším, že asi často jezdíš na dovolenou do jedné nejmenované země?! ale jako souhlas s kopanou, nikoli fotbalem..

Reagovat
Radin

lepší být individuem,než jedním z mnoha debilů :-D

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ty ani neznáš význam slov, jak tě tak poslouchám.

Reagovat
HOST*

tak ty jsi úplně vedle

Reagovat
smazaný uživatel

A sice proč?

Reagovat
HOST*

Protože když jsi občan ČR, tak jsi Čech. Rozlišuj Čechy x Česko

Reagovat
smazaný uživatel

No tak vidím, že mim jsi ty a to hodně. Co má společného národnost se zemí, kde žiju?

Rád bych tě ještě poučil, že název "česko" není nový, ale je to dřívější označení pro "čechy", něco jako "Španěsko" a "Španěly".

Já jsme Moravák, nikoli čech, svou národnsot za mroavskou označilo při sčítání lidu v roce 1991 přes milion lidí.

Něco si o tom zjisti, než začneš mlet nesmysly.

Reagovat
HOST*

Co to meleš ty blázne. O tom už bylo hodně sporů a Česko je Čechy + Morava + Slezsko!!!! Ty jsi fakt úplně jinde! A třeba Slovensko je Slovensko

Reagovat
smazaný uživatel

Je to potvrzené, napiš si na Ústav pro jazyk český. Že to říkal železný v televizi, to je sice hezké, ale on tomu sotva asi rozumí.

Španělsko - Španěly, Česko - Čechy.

Takže 1) zjisti si něco o tom, jaký je rozdíl mezi občanstvím a národností a 2) nevěř tv nova

Reagovat
HOST*Tamudo

Neskutocne,co dokazu ti cesti kluci...Suck...Viva espana!!!!

Reagovat
HOST*BugoHoss

áíčíářáéářčáářZavíraly se m oči, ale silou vůle jsem vydržel do začátku zápasu..:D Hrozně moc se mi líbila taktika českého týmu, která ač nebyla moc ke koukání, ale za to vysoce efektivní. Kouč Soukup se ukazuje ve dvojici s Dovalilem jako velice dobrý stratég. Česi po celý zápas ukazovali naprosto dokonalý pressing, zdvojovali a někdy i ztrojovali hráče poři přebírání míče a vytvářeli tak ukázkové trojúhelníky a španělé si nevěděli rady. Zaujalo mě, že češi dokázali výtečně pokrýt Diego Capela, který v předcházejícíh zápasech byl vždy jednoznačně nejlepší španěl. I tentokrát byl nejlepší, ale ani zdaleka tak nezářil jako předtím. Skvělý tah byl proto, když trenér nasadil do základu Mičolu, který je v obranné činnosti lepší než Gecov. A ve dvojici s Kúdelou se Capel tolik neprosadil. Výborně hraje Jan Šimůnek, doufám, že se prosadí ve Spartě a bude pravidelně hrát po boku Řepky. Šance španělů pramenily z individuálních chyb čechů a těch moc nebylo, opravdu mi zatrnulo v prdloužení, kdy Mazuch podcenil míč a Bueno jen těsně minul. Musím uznat, že Španělé měli obrovskou smůlu a my naopak štěstí při opakovaném nastřelení brakových kostrukcí včetně toho v penaltovém rozstřelu. Chtěl bych zmínit, že se mi jinak nelíbí brankář Petr. V penaltách se mu daří, umí je, ale ve hře mi nepřipadá jistý. Při každé střele zdálky sem měl strach upřímně řečeno. Střely se od něho odrážely a vždy měl problémy, to nemluvím o jeho výkopech, kterých se mu nepovedlo opravdu hodně. Česká hra nebyla zdaleka pohledná, ale přece pár akcí bylo vynikajících a Češi jsou opravdovým týmem. Doufám, že se na semifinále pořádně připraví s vědomím, že když porazili Španěly, tak se ostatní neporazí sami. Koukal jsem předtím na Eurosportu na zápas Rakouska s USA a byl to krásný, rychlý fotbal s mnoha šancemi, který měl neuvěřitelný spád. Rakousko rozhodně není slabý soupeř, ale teď jsou šance 50:50 ne jako se španělskem 30:70 z našeho pohledu(možná ještě méně). Je to každopádně obrovský úspěch a už se těším na čtvrtek! áíčíářáéářčáářtaké ani zdaleka nepřesvědčil Adrian Lopez, ona hvězda..ale hvězda pouze v uvozovkách, prtz dal sice pět gólů, z toho ale tři jordánsku ve skupině. Byl skvěle pokryt a proto se neprosadil. Taky jsem nepochopil, proč trenér španělů dal do záladu Grannera(č.10), který byl tragický namísto černocha Sunnyho, který se jeví jako mimořádný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi zkopíroval odkuď?

Reagovat
HOST*BugoHoss

psal jsem to už na Efotbal, tak odtamtud jsem to kopíroval sem..se číhni, nekopíroval bych cizí názory šéfe..

Reagovat
smazaný uživatel

Však já to nemyslel zle, i když ta druhá věta teda stojí za to.

Reagovat
HOST*h

zase raz sa da skonstatovat len stare zname otrepane cesi maju viac stastia ako rozumu

Reagovat
jenage

Reagovat
HOST*diego MARADONA

tak musim říct, že našim fandim, je to velkek úspěch, moc bych jim přál zlato, ale..

je pravda, že hrajeme strašně a máme dost kliku (rozhodčí, několikrát soupeř trefí brankovou konstrukci..). Možná vyhrajeme MS 20, ale myslím, že výkony se musí zvednout (alespoň na chvíli zatlačit soupeře, pár narážeček, vymyšlení pěkných brankových příležitostí..), technika nám toho sice moc neřiká, ale myslim, že se na tom dá zapracovat..

Jinak všichni nás už vidí ve finále, prý je Rakousko přijatelný soupeř, tak abysme se nakonec nedivili.. vyřadíme největší favority Španělsko a překvapivě nebudeme stačit na Rakousko.. Říká se do třetice všeho dobrého, těžko říct, zda nám bude štěstí přát i potřetí..

Reagovat
HOST*

ja si osobne myslim, ze i kdybychom porazili austrii tak stejne zlato neziskame, protoze mexiko ci argentina(vidim to na jihoamericany) nas s prehledem porazej. Navic argentina se uz s nama jednou spalila a to nebude chtit opakovat. Jinak co se tyce nasi hry tak co se tyce taktiky tak nasi zahrali skvele, to ze se na to vetsinou nedalo moc divat to je vec druha. Osobne si myslim, ze janda nema v zakladu co delat, protoze jeho ryze idividualistikcy pristup tam moc nezapada a navic z toho nikdy nic poradnyho nevzeslo az na to vyvazeni micu v prodl. Doufam, ze to kluci zvladnou a bude alespon bronzova medaile. Tak jako tak uz ted je to velkej uspech a uz ho muzeme pouze vysperkovat.

Reagovat
HOST*

zkurvenyyy Cesi vyjebani nech vybuchne cele Cesko

Reagovat
HOST*

tady nekdo potrebuje pomoc psychiatra

Reagovat
HOST*

Pjeknej fotbal to nebyl,ale kdyby sme vic otevrely hru tak by sme dostaly docela solidni šišku..takže chápu že češi hraly nee na krasu ale na vysledek..taktickou hrou ...preju hodne stesti s Rakusakama..vjerim v uspech..drzim palce a good luck hoši !!!

CZECH 4EVER

Reagovat
HOST*

de mierda checo fortuna.....checo maricon!!!!Aspon vo fedcupe nech vam nepraje stesti....ESPANA!!!!!!!

Reagovat
HOST*

Zamindrákovaný Slovák. Ještě že existují i normální ...

Reagovat
HOST*

Ty jsi chudák! Ty musíš prožívat krušné chvíle na každém ME či MS, pokud se tam vůbec dostanou

Reagovat
HOST*

tj sere ho ze oni se tam nedostali

Reagovat
HOST*

to ma vobec nesere....ja fandim spanielom........Slovaci nemaju ani futbalistov..o takych co sa "presadzuju" vo vasej lige sa nebudeme ani bavit...Furia Espana!!!Ale musite uznat,ze je to trapne takto postupovat a este o nich pisat ako o hrdinoch...Hold spanieli na MS,ci ME sa nevedia presadit..Vynimkou je 19ka minuli rok

Reagovat
Shevchenko

Tahle diskuse nemá cenu, ale to je mi úplně jedno, protože já od některých nejmenovaných "borců" jsem vlastenec! A ty polo-skopčáky vymeleme!

Reagovat
HOST*

Poloskobčáky- no ty si trapnej ty poločechu.

Reagovat
HOST*Quaranin

Cechy bych pripojil k Nemecku a Moravu a Slezko ke Slovensku...

Reagovat
plechi

A tebe k ukrajině

Reagovat
HOST*Quaranin

to radeji ne,bo by Ukrajina vyhrala Euro

Reagovat
Shevchenko

trapák seš ty anonyme

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to tak čtu, tak ještě, že jsem to neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ostuda...

Reagovat
Shevchenko

tj, lamy.

Reagovat
Shevchenko

Opravdu je mi na blití z téhle diskuse Španělsko, jedno z nejlepších z téhle věkové kategorie a my je porazíme. Obrovský úspěch, jsme ve čtyrce nejlepších na světě a minimálně v těch 8 jsme si zaslpoužili být. Pak ale tady slavný merengues začne mlet hovna, že se za ČR stydí

Reagovat
smazaný uživatel

Za tragédy považuju ty, které Česko chválí za to samé, po čem bylo Řecko jimi samotnými velmi kritizováno. To není dvojí metr?

Reagovat
HOST*ital

Nechápu proč kritizovat slabý tým,který postoupí přes daleko silnější týmy,ať je to hrou jakou chce.O tom přece fotbal je nebo ne?Kdyby měli papírově slabší týmy pořád prohrávat a silnější vyhrávat,byla by to hrozná nuda.A vrchol všeho je,když někdo napíše,že na Španěly se dalo dívat...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to jedno není, silnější týmy se dají přehrát i ofenzivně, než takovýhlemi haluzemi...

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nemyslíš vážně. "Suchý bude mít na repre... "

Přestože je tam nejzkušenější, je to tragéd největší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele