Mustafi nevyloučil, že po sezoně odejde z Valencie

08.05.2016, 12:48
Aktuality
Dva roky by se ve Valencii mohl zdržet Shkodran Mustafi. Německý obránce přišel v létě 2014 z janovské Sampdorie a patří do základní sestavy španělského klubu. Zájem o něho má několik zajímavých celků ze zahraničí a sám fotbalista nyní změnu dresu nevyloučil...

Jedním z důvodů je i fakt, že Valencia bude chybět v příštím ročníku evropských pohárů, dvě kola před koncem je v tabulce až devátá a směrem vzhůru se může posunout pouze o jednu příčku.

"Nevím. Může dojít k tomu, že se přestup stane důležitou otázkou. Ale dokud se zlepšuji, nemusím přestupovat," prohlásil Mustafi v rozhovoru pro agenturu SID.

O 24letého fotbalistu mají zájem například Juventus nebo Liverpool. Angažovat by se v tomto směru mohla i Borussia Dortmund v případě, že dojde na přestup Matse Hummelse do Bayernu Mnichov.

"Hrál jsem v Anglii, v Itálii, ve Španělsku a v Německu a všechno to jsou ligy, v nichž bych rád zůstal," říká fotbalista, jehož výkupní klauzule je nastavena na 50 milionů eur.

"V zásadě si myslím, že pokud se vždycky chováte férově jako hráč, podáváte dobré výkony a nezpůsobujete problémy, nemělo by znamenat problém prohlásit: 'Chci odejít a žádám o přestup'," myslí si Mustafi.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (31)

Přidat komentář
Hachim Mastour

Do Arsenalu.

Reagovat
QooBo

Keď k nám prichádzal tak som bol voči nemu veľmi skeptický pretože na MS bol ultratragický ale musím uznať, že odvtedy podáva väčšinou výborné výkony a obľúbil som si ho

Reagovat
smazaný uživatel

Bude mi dost chybět. Pozitivní je, že na něm každopádně ohromně vyděláme.

Reagovat
Mateo16

Zle investovane velke peniaze ( Negredo , Rodrigo , Enzo ) . Predaj najlepsich hracov a najvacsich talentov . Zle vysledky .

Fakt to uz mozu cele zabalit .To bude este horsi projekt ako Malaga

Reagovat
Phillipinho

Rozdil je v tom, ze Valencia je velky klub a Lim se na nevysere jako El-Thani v Malaze. V lete chteji prebudovat kadr a bez LM musi bud Gomese nebo Mustafiho prodat. Na Gomesovi by mohli dobre vydelat, ten hype okolo nej je obrovsky, pritom nehraje nic.

Reagovat
Mateo16

Ja fakt neviem na akych hracoch to chcu postavit ak predaju Gomesa . 30 mega na prestupovom trhu je nic na to ze sa jedna o tak talentovaneho hraca .

Reagovat
Phillipinho

Cetl jsem, ze Lim se setkal se sportovnim reditelem a dohodli se, ze ho prodaji kdyz prijde nabidka 65 mega. Coz je naprosto prestrelena castka. Ano Gomes je talentovany, ale letos je prisernej a buhvi jak se v budoucnu vyvine. A za 30 mega ho neprodaji, protoze Benfica ma 20 % z dalsiho prestupu.

Reagovat
smazaný uživatel

65m za Gomese to jim snad nemůže nikdo dát, i 40 už je přes čáru

Reagovat
Mass

Manchester United are ready to break the bank for Valencia star Andre Gomes after missing out on Renato Sanches to Bayern Munich

Reagovat
Mateo16

To su zase take rozpravky ako o Otamendim ze nepojdu pod 50 mega . Jedna zla sezona pre 22 rocneho hraca a uz bohvie ako sa vyvinie To mi pride rovnako usmevne ako u nas kritika Jamesa .

A zrovna vo Valencii kde sa im tam pohybuju Parejo , Fuego , Enzo , Danilo

Reagovat
Messiáš

65 mega za něj nikdo nedá, nabídky jako 35 mega + bonusy budou stropem a je to ohromná škoda, protože ten kluk má občas neuvěřitelné záblesky geniality. Je pravda, že letos hraje nic a je smutný, že ve středové záloze Vale je výkonově stabilnější i Parejo, nicméně je třeba brát v potaz, že Vale jako klub v této sezóně funguje až teď za Paka. Mustafi nehraje taky nic převratného, z obrany si standard držel akorát Barragan!, kterej už dva roky na Vale nemá, teď se zvedl/ostatní šli hrubě dolů a svojí pracovitostí je základ.

Jsem zvědavej jak to pošolichaj, každopádně ta procenta, co má Benfica z dalšího prodeje se vztahují na tu částku, která je nad 15 mega, takže plus je, že to není z celé částky. Jsem zvědavej na chystané "pošpanělštění" týmu, je pravda, že portugalská cesta se úplně nedaří, ale nevím, jestli to spasí Sarabia, Mere, Halilović či Asensio. Je nicméně fakt, že Mina se jeví jako jeden z lepších nákupů a další sezónu by mohl být držákem. Snad se Vale zvedne

Reagovat
smazaný uživatel

Ta cena je za něj úplně mimozní. To nedá snad ani nikdo z Anglie.

Reagovat
blackhawk88

Pre BVB by to bolo dobra nahrada za Hummelsa ak Hummels prestupi do Bayernu. Otazka je, ze ci BVB bude ochotne zaplatit 50 mil eur.

Reagovat
Houfi

50 milionů je výstupní klauzule, může přijít taky třeba za 30..což by pro mě osobně byla finanční hrana za něj

Reagovat
Rudnevs

OT: Nejde mi efsearch.owny.cz

Je momentálne v procese akualizovania alebo sa to ruší?

Reagovat
ZB 07

do PL sekce moc nechodím, ale nemá Owny náhodou ban?

Reagovat
Rudnevs

Ja som tam bol počas mojej existencie 2 krát ( plus články, ktoré sa týkajú viacerých líg, napríklad, keď nejaký hráč prestúpi za PL do BL ) takže neviem.

Reagovat
ZB 07

Já ho tam právě dlouho nezahlédl...a dost možná to souvisí i s tou aktualizací EF, protože přesně v ten den, kdy proběhly tyto "inovace", tak se to přestalo aktualizovat...ale taky mě to štve, protože jsem to celkem využíval...

Reagovat
Rudnevs

Ja som to rád používal, vyhľdával som si koľko krát som použil OT, koľko krát som spomenul Garicsa alebo Ivanschitza a koľko krát niekto spomenul mňa.

Reagovat
Rarášek

jen na to sere

Reagovat
Juan Román Riquelme

Nesere. Je tam pod nickom Janko_Nezvladajko

Reagovat
ZB 07

Aha...tak mu řekněte, ať s tím vyhledávačem kouká něco udělat..

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Rarášek

na efsearch sere

Reagovat
db18

Juve? A kdo pak koupí Benatiu?

Reagovat
Jardman

Reagovat
smazaný uživatel

Inter, AS?

Reagovat
avicii

ako vlastne hra? ma na to?

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě Valencie, jak je tam někdo schopnej tak vždycky odejde a zůstávaj jen průměráci, podprůměráci a nevydařený nákupy. Když klub neni schopnej udržet si klíčový hráče a posilovat tam kde jsou slabiny tak se toho moc dokázat nedá. Villa, Silva, Mata to jsem chápal, ale doufal jsem, že když přišel bohatej vlastník, že tohle skončí.

Reagovat
Phillipinho

Tak kdyz neudelas LM, tak se tezko udrzeji vsichni nejlepsi hraci, to tak proste je.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedna sezóna. Příští rok, tím, že nebudou poháry by se třeba dalo hrát o titul. Je to i takovej alibismus těch hráčů. Na výsledcích se podíleli všichni a když se sezóna nezdaří, tak zdrhnou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele