Navas potvrdil odchod z PSG. Každá vteřina byla báječná, prozradil

12.05., 11:29
Aktuality
Keylor Navas (© AFP)

U konce je působení Keylora Navase v PSG. 37letému kostarickému brankáři za měsíc a půl vyprší smlouva a novou v hlavním městě Francie nepodepíše, oznámil to prostřednictvím sociálních sítí.

"Každá vteřina strávená v Parku princů byla báječná. Díky Bohu jsem neustále cítil lásku a podporu, hájit barvy PSG na tomto nádherném stadionu bylo ctí," napsal na sociálních sítích.

"Stále mám nějaké cíle, jichž chci dosáhnout, jen jsem nechtěl propásnout příležitost se rozloučit s klubem, který mi byl domovem," dodal.

Navas do Paříže přišel před pěti lety za patnáct milionů eur z Realu Madrid a v prvních dvou sezonách byl jedničkou mezi tyčemi. Jeho pozice se změnila v roce 2021, tehdy dorazil Gianluigi Donnarumma a Kostaričan se musel smířit s rolí náhradníka. Celkem si na své konto připsal 113 startů, druhou polovinu minulé sezony strávil na hostování v Nottinghamu.

Navas s PSG vybojoval tři francouzské tituly, za dva týdny dostane možnost potřetí pozvednout trofej pro vítěze poháru.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
masly008

tvl on tam ještě je? Jsem myslel že už je pryč.

Reagovat
santini

Viem si ho predstaviť ako jednotku do Valencie po odchode Giorgiho... Počul som, že aj Greifa sledujú, ale zas to sa nedá s Keylorom porovnať...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele