Negredo posílil Cádiz, z nové výzvy má velkou radost

25.07.2020, 09:21
Aktuality
Cádiz si před necelými dvěma týdny zajistil postup do španělské nejvyšší soutěže a hodně napilno má od té doby jeho vedení. To dojednalo příchody šesti posil a jednou z nich se stal Álvaro Negredo, útočník podepsal jednoletý kontrakt s opcí na další sezonu...

34letý Negredo v minulosti hájil barvy Raya, Almeríe, Realu Madrid, Sevilly, Manchesteru City, Valencie, Middlesbrough a Beşiktaşe, poslední rok pak strávil v celku Al-Nasr ze Spojených arabských emirátů, který ho na Pyrenejský poloostrov uvolní zdarma.

"Z nové výzvy v tak historickém klubu, jakým je Cádiz, mám velkou radost," řekl pro internetové stránky klubu.

"Hrál jsem ve spoustě klubů a v několika zemích, mám tak spoustu zkušeností. Pokud jdu do Cádizu, je to kvůli tomu, že trenér vidí něco, čím mohu týmu přispět. Doufám v báječný rok pro klub, fanoušky a také kabinu," dodal.

Rodák z Madridu je jednou ze šesti posil Cádizu z tohoto týdne, v dalších pěti případech vedení uplatnilo opce na fotbalisty, kteří v týmu hostovali. Na LaLigu ve žlutém dresu se díky tomu mohou těšit Choco Lozano (Girona), Álvaro Giménez (Birmingham), Filip Malbašić (Tenerife), Jorge Pombo (Zaragoza) a Iván Alejo (Getafe).

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
Noustress

Som na nich fakt zvedavý v PD, väčšina tímu sú skúsenejší borci ( niečo po vzoru Getafe ) avšak otázna je celková kvalita, čo to môže napovedať velmi špatná forma po koronaprestávke, podobne ako Zaragoza, ktorá po reštarte uplne vyhorela a postup cez baráž je pre mňa utopia

Reagovat
Jordi Alba

Cádiz má snad každoroční problémy s tím, že na konci sezóny odpadnou, za tohle žádná korona nemůže. Jestli někomu korona pomohla, tak zrovna jim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě není přestupová uzávěrka, v tuhle chvíli bych kádry nehodnotil.

Reagovat
santini

Som sa na Zaragozu moc tešil. Huescu nemusím, to je pre mňa druhý Leganes, Cadiz za mňa super a dúfam v ich záchranu. Z tých tímov, co bojujú v play off mi ale aj tak najviac vonia Zaragoza. Možno to nejakým zázrakom dajú

Reagovat
smazaný uživatel

V City měl tehdy gólově povedenou sezonu. Proč po ní odešel/byl odejit?

Reagovat
Slavia10

Asi nebyl marketingově silný jméno.

Reagovat
Dody10

Negredo měl v City fantastický první půl rok, ale pak odpadl a jeho výkony za nic moc nestály.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Cadiz jsem hodne zvedavej, budu jim prat

Reagovat
Phillipinho

Moc mu neverim, na druhou stranu Soldadovi v Granade taky ne a jak byl nakonec platnym hracem

Reagovat
Aldeano

Právě.

Reagovat
spider_8

To bych cekal, ze tenhle borec si dneska uz neskrtne

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Arnar Resmusonn

Když se musel přejmenovat Washington v NFL tak čekám že tento borec si musí změnit příjmení ne

Reagovat
ratusek

V Seville byl neskutečnej zabiják

Reagovat
smazaný uživatel

Super!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele