Nemůžeme se dočkat. Věřím, že postoupíme co nejdál, řekl Ladra po návratu do evropských pohárů

24.07., 16:42
Aktuality
Tomáš Ladra (© Mladá Boleslav)

Tomáš Ladra věří, že Mladá Boleslav bude v předkole Konferenční ligy úspěšnější než před pěti lety, kdy se středočeský klub představil v evropských pohárech naposledy. Řekl to na tiskové konferenci před úvodním zápasem 2. předkola proti litevskému Transinvestu. Sedmadvacetiletý odchovanec klubu bere čtvrteční domácí utkání i jako šanci spravit si chuť po nepovedeném vstupu do nové ligové sezony a porážce 0:2 v Jablonci.

"O tohle jsme se celou minulou sezonu snažili. Nemůžeme se dočkat, vracíme se do pohárů po pěti letech. Chceme si připravit dobrý výsledek do odvety," řekl Ladra novinářům před utkáním s nováčkem litevské ligy a vítězem tamního poháru. "Koukali jsme na hodně videí a myslím si, že jsme viděli dost materiálu na to, abychom se dobře připravili," přidal na adresu nečitelného soupeře.

Ladra byl před pěti lety u cesty Mladé Boleslavi předkolem Evropské ligy. Středočeši nejprve vyřadili Ordabasy z Kazachstánu, ve 3. předkole ale vypadli s rumunským FCSB.

"Hned se mi to vybavilo, i když na to poslední předkolo jsou to spíš smutnější vzpomínky. Postoupili jsme přes prvního soupeře, ale pak jsme hned vypadli. Věřím, že je v našich silách to teď zvládnout a postoupit co nejdál," uvedl technický útočník nebo ofenzivní záložník.

Sobotní generálka Mladé Boleslavi nevyšla. Kromě porážky dohrávali svěřenci kouče Davida Holoubka zápas bez dvou vyloučených hráčů.

"Něco jsme si k tomu říkali, ale bylo to docela v klidu. Samozřejmě je jasné, že nemůžeme dostávat takové červené karty," podotkl Ladra. "V Jablonci to nebylo dobré, teď máme motivaci, trochu nás to nakoplo. Doma to chceme zvládnout a zase hrát náš fotbal," dodal.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
Pablos

Co nejdál ...prostě skupinu minimálně... jinak jste žádnou Evropu v podstatě ani ,,nehráli".

Reagovat
milan78

Reagovat
Damis

Aspoň čtvrtfinále

Reagovat
Grupma

Reagovat
Modi6

Mno nevím. Snad aspoň přes tohohle soupeře přelezou. Čím to, že ten ještě nedávno tak výrazný Kušej zapadl do té boleslavské šedi.

Reagovat
naheCZ

Holoubek. Po jeho příchodu šlo v Boleslavi dolů tak nějak všechno...

Reagovat
Marisic

Transinvest hraje v Litvě o udržení. Jestli to podělaj, tak to bude zdaleka nejhorší výsledek Boleslavi v Evropě, a to je s čím soupeřit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele