Neuer přijal kritiku

25.10.2007, 10:57
Aktuality
Manuel Neuer v loňské sezoně vytlačil z brány Schalke zkušeného Franka Rosta a média na něho pěla jenom samou chválu, v posledních dnech by se ovšem mladý brankář nejraději neviděl. O víkendu pustil lacinou branku v utkání s Hansou Rostock, včera se pak svou chybou výraznou měrou podepsal pod první inkasovaný gól v souboji s Chelsea...

Již ve čtvrté minutě utkání na Stamford Bridge dostal na levém křídle míč Malouda, připravil si střeleckou pozici a slabou střelou spíše jenom pozdravil Neuera. Ten ovšem nedokázal míč zkrotit a ten mu prošel až do sítě. Domácím tato branka pomohla, nakonec zvítězili 2:0 a upevnili si vedoucí příčku ve skupině B.

"Skutečnost, že míč těsně přede mnou změnil směr, mě neomlouvá, byla to moje chyba. Nepříjemné bylo, že to přišlo na začátku a já se musel koncentrovat na téměř celý zápas. V posledních dvou zápasech jsem udělal dvě chyby, ale i napříč tomu jsem chytal celkem dobře. Jsem v dobré formě a na tyto momenty musím co nejrychleji zapomenout," prohlásil mladý německý brankář.

Schalke se ve skupině po výhře Rosenborgu nad Valencií propadlo na třetí příčku, i nadále je však vše otevřené. Tým z Gelsenkirchenu má nyní těžký program - v dalším utkání přivítá Chelsea a poté zajíždí do Valencie. "Díky vítězství Rosenborgu mají šanci na postup všechny týmy. Postoupit by určitě měla Chelsea," domnívá se Neuer.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ta hrubka byla komická, ale jinak po celý zápas chytal dobře a dvě takřka stoprocentní gólovky zlikvidoval.

Reagovat
HOST*Arne

souhlasím. to samý v Rostocku, tam to taky jednou nezvládl, ale jinak celej zápas chytal skvěle. je ještě mladej, takže občas se to dá tolerovat

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

se stane...

Reagovat
smazaný uživatel

německé kořeny jdou vidět pomálu jak Kahn Lehmann

Reagovat
HOST*

Německo mají nejlepší golmany na světe,muzou si vybirat z takovych jako neuer,Adler,Hildebrand,Enke,Lehnman,Wiese....

Reagovat
HOST*Sulik

jooo a co teda španělé ty maj casillase, palopa, almuniu, valdeze, canizares,

Reagovat
HOST*

Reinu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele