Neymar po roce opět nastoupil, Al-Hilal zvítězil v asijské Lize mistrů

Včera, 21:44
Aktuality
Neymar se po roce vrátil na trávník. (© Francois Nel / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP)

Nejdražší fotbalista historie Brazilec Neymar si zahrál první zápas po roční pauze způsobené zraněním kolena. Dvaatřicetiletý útočník dnes nastoupil za al-Hilál v závěru utkání asijské Ligy mistrů na hřišti al-Ajnu, které jeho tým vyhrál 5:4. Neymar vystřídal v 77. minutě Sálima Davsárího, jenž chvíli předtím zkompletoval hattrick.

Neymar přestoupil do Saúdské Arábie loni v létě za 90 milionů eur (2,3 miliardy korun) z Paris Saint-Germain. Za tým z Rijádu, kde si vydělá 100 milionů eur (2,5 miliardy korun) ročně, odehrál před vážným zraněním jen pět zápasů. V utkání kvalifikace mistrovství světa proti Uruguayi loni 17. října si kapitán brazilské reprezentace přetrhl přední zkřížený vaz a poškodil meniskus v levém koleně a musel na operaci.

"Každý den bez fotbalu byl pro mě utrpením. To mě bolelo nejvíc," řekl v klubovém videu před dnešním návratem bývalý hráč Barcelony, odkud v roce 2017 přestoupil do Paris Saint-Germain za rekordních 222 milionů eur (tehdy 5,8 miliardy korun).

Al-Hilal vyhrál i třetí zápas v asijské Lize mistrů. Na prvním místě je také v saúdské lize, v níž má po sedmi kolech plný počet bodů.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
Nuno čomes

Stačila expreska.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Paganini

A? Celkem cvoci dát za Geymara 90 míčů. Kdoví, co jim spadlo na hlavičku.

Reagovat
kilobyte

Ropa.

Reagovat
h8_sfatto

z marodky je vítězem asijské LM za 100mega ročně, ...co tedy spadlo majitelům, kteří kupovali Kristýnu, která jim za 270mega žádnou LM ani nevykope

Reagovat
fantomas10

Neymarův návrat zůstává v nedohlednu, letos neodehraje ani minutu

26.09., 13:27

Tak si v tom udelejte poradek

Reagovat
freeSanchinho

Ať je jakej je .. na něj je vždycky zábava se dívat p

Reagovat
Kily8

Reagovat
Pharrell

Reagovat
fabec1222

Jedině, když brečí

Reagovat
Seydou Doumbia

Porazili lonského vítěze, letos Al Hilal jede na double

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Witcher

Zlatej míč

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele