Niakhaté se po šesti letech vrací do Francie. Nottingham vyměnil za Lyon

04.07., 19:39
Aktuality
Moussa Niakhaté (© Olympique Lyon)

Olympique Lyon dotáhl přestup Moussy Niakhatého z Nottinghamu Forest, kterému zaplatí 31,9 milionu eur, čímž z osmadvacetiletého stopera udělal nejdražší posilu v historii klubu. Senegalský reprezentant v novém působišti uzavřel smlouvu do roku 2028.

Niakhaté se s Nottinghamem loučí po dvou sezonách, během nichž ale nastoupil jenom do 37 soutěžních zápasů s bilancí jednoho gólu. Z pohledu anglického klubu je to vydařený obchod, protože Mainzu zaplatil třetinu prodejní sumy, která je druhá nejvyšší v historii The Tricky Trees.

Bývalý mládežnický reprezentant Francie se z rodné země vydal před šesti lety, tehdy po jedné sezoně v Metách přestoupil do Mainzu. Předtím nastupoval v Ligue 2 za Valenciennes.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (33)

Přidat komentář
Mato178178

Reagovat
Seydou Doumbia

Nejsem zvyklý že do Lyonu chodí tak draží hráči. Čekal jsem nějaký majstrštyk za 15 míču, ale tohle už není Aulas. Vítej, snad naplníš očekavání.

Reagovat
Langi

Ty vole, vzdyt ma realne tak polovicni hodnotu…32 ME za obrance, co v PL odehral sotva polovinu zapasu a jeste v podprumernem klubu? Co je tohle za obchod twl?

Hlavne ze byl twl rumor, ze se zajimame o Varaneho…

Reagovat
Seydou Doumbia

Jako za tu sumu bych ho taky nekupoval, ale musíme si zvykat že tu už není Aulas a nebude se obrácet v ruce každý milion, možná špatně, možná dobře. Každopádně od něj za tuto sumu čekám hodně.

Reagovat
Langi

Aulas byl, i pres sve chyby, excelentni obchodnik…Textor mi prijde, ze pres ten fotbal hlavne pere prachy

Reagovat
Seydou Doumbia

taky mi to příjde podezřelý, tu hodnotu niakhaté nemá

Reagovat
Langi

se posrali ne?

Reagovat
KnoxXx

Lyon palky ako v PL

Reagovat
Amon

Toto smrdí.

Reagovat
johnnie_boy

Z pohledu Forest, Niakhate a Mangala skvely prodeje. Za podobny sumy jsme spis zvykli vidat prestupovat z Francie do PL, co ze do toho Lyon najednou tak busi?

Reagovat
Godwinson

Někdo z vedení Lyonu má nějaký zájmy v tom Nottinghamu, ne? Takový debilní přestupy

Reagovat
Kucka

Reagovat
Langi

Nechapu…oslabuje konkurenci Crystal Palace? Tak nevim proc kupuje tyhle kopyta a ne rozdilove hrace

Reagovat
r.mrazik

tak tohle je slusny wtf prestup...ta castka je uplne mimo

Reagovat
Grahf

zas nejaká levárna

Reagovat
r.mrazik

jo, vypada to tak

za takovyho typka takovy prachy...

Reagovat
VTID94

Alisha fakt odchádza

Reagovat
Bandita_Harry

Lol tak teba sere Alisha

Reagovat
VTID94

Reagovat
Man__United

UEFA confirm Manchester United and Manchester City will be allowed to compete in European competitions next season alongside clubs who share the same ownership

Soutěžit s Nice můžeme ale kupovat hráče ne

Reagovat
Miguel19

EXCLUSIVE: Chelsea agree deal to sign Portuguese talent Renato Veiga from FC Basel!

2003 born left footed versatile defender/midfielder set to leave Basel training camp to join Chelsea.

Package will be worth €14/15m, personal terms agreed.

Kdo to zase je?

Reagovat
Error

A neni to jedno?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
avicii

Reagovat
Error

Vypada na 40

Reagovat
Svatej

Typek, kteryho Basilej koupila misto Calafioriho

Ale teda cumel jsem na nej a vypadá ze je v podstatě ve všem skvělej. Technickej, silnej, vysokej jako prase, univerzál.

Jen se bojim, že to sice technicky vzato vsechno ma, ale bude to dělat moc pomalu. Hodněkrát ty jeho videa vypadají, ze jak on, tak vsichni okolo jedou tak polovičním tempem s míčem i bez.

Reagovat
_Roman_

OT:

Nejsem si jistý, jestli sem se na to tady už neptal, tak se kdyžtak za tento dotaz omlouvám a snad se to tu nikoho nedotkne.

Jen by mě zajímalo, jestli kromě eurofotbalu existuje nějaká stránka, na které se dají najít kontaktní adresy obecně na všechny fotbalové kluby v rámci Evropy.

Myslím tím adresy, na které by se dalo napsat například ohledně autogramů ať už hráčů z mužského A týmu, dámského A týmu, juniorského týmu, realizačních týmů, apod.

Pokud ne a dalo by se to najít jen přes oficiální stránky všech fotbalových klubů v rámci Evropy, tak v takovém případě prosím o radu pro případ, když by na nějaké oficiální stránce bylo víc adres ( kterou z adres bych měl v takovém případě vybrat ).

Předem všem moc děkuji. :-)

Reagovat
Kixi Syhimour

Asi oficiální sídlo se dá najít například tady

https://www.transfermarkt.com/real-madrid/datenfakten/verein/418

nicméně nevím, jak moc nápomocné to bude.

Reagovat
fenixLFC

cast tych najvacsich klubov vyslovene uvadza ze podpisy nedavaju respektive na to nemozu reagovat. ale rozmyslam u akeho klubu by si na to mohol narazit ze maju viac adries a nie je jasne na ktoru pisat. pretoze tie vacsie kluby maju jasne uvedene ze tento mail je na listky, tento na to tento na to, takze sa vacsinou obracias na zakaznicky servis, pripadne nejake ich PR oddelenie. ale vazne nepis na mail pre novinarov pripadne oni si to preposlu medz sebou alebo ta odkazu na spravnu adresu. len pocitaj s tym ze mnoho klubov ma uvedene ze podpisy takto nezariaduje

Reagovat
_Roman_

Ohledně toho většího počtu adres - proto jsem psal pro případ, když by to tak některý klub měl, netvrdím, že to tak některý klub stoprocentně má.

No a když by se jinak napsalo konkrétnímu hráči?

Tzn. dát na obálku například adresu Arsenalu a k tomu připsat například jméno Martin Odegaard - dostane se to tímto způsobem k tomu hráči?

Reagovat
Witcher

Já psal Kloppovi když byl v BVB ale neodepsal

Reagovat
Dirtyfoxx420

To ne tohle

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele