Nominace Anglie na kvalifikaci

24.05.2023, 15:21
Aktuality
Gareth Southgate (© AFP)

Nominace Anglie na kvalifikační zápasy o postup na ME 2024 proti Maltě a Severní Makedonii:

Brankáři: Sam Johnstone (Crystal Palace), Jordan Pickford (Everton), Aaron Ramsdale (Arsenal).

Obránci: Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Lewis Dunk (Brighton & Hove Albion), Marc Guehi (Crystal Palace), Harry Maguire (Manchester United), Tyrone Mings (Aston Villa), Luke Shaw (Manchester United), John Stones (Manchester City), Kieran Trippier (Newcastle United), Kyle Walker (Manchester City).

Záložníci: Jude Bellingham (Borussia Dortmund), Eberechi Eze (Crystal Palace), Conor Gallagher (Chelsea), Jordan Henderson (Liverpool), Kalvin Phillips (Manchester City), Declan Rice (West Ham United).

Útočníci: Phil Foden (Manchester City), Jack Grealish (Manchester City), Harry Kane (Tottenham Hotspur), James Maddison (Leicester City), Marcus Rashford (Manchester United), Bukayo Saka (Arsenal), Callum Wilson (Newcastle United).

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Beči

Maguire, Phillips, klasika Mě už připadá, že to ten Southgate schválně trollí

Reagovat
JeséRodriguez

Tak trollí...zase udělal s Albionem historický úspěch, 3. místo z MS a 2. z ME, tím se nemůže za posledních X let pochlubit nikdo...

Reagovat
Beči

S touhle generací to nepovažuji za velký úspěch a i kdyby, ta hra pod ním je strašná, absolutně zabíjí kreativní a ofenzivní potenciál týmu.

Reagovat
JeséRodriguez

Tak hraje účelně. Vytvořil z toho tým. Ta generace není bůhví jak zázračná, a 2. a 3. místo v kontextu fotbalových úspěchů Albionu určitě úspěchem jsou. Ono se i o té předchozí generaci (Lampard, Gerrard, atd.) říkalo, že ta generace je zlatá, atd., ale nikdo s ní žádné úspěchy neudělal.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele