Nominace Portugalska na Ligu národů

15.09.2022, 13:58
Aktuality
Cristiano Ronaldo (© AFP)
Nominace Portugalska na utkání Ligy národů s Českem a Španělskem:

Brankáři:
Diogo Costa (Porto), José Sá (Wolverhampton), Rui Patrício (AS Řím),

Obránci: Diogo Dalot (Manchester United), João Cancelo (Manchester City), Danilo Pereira (PSG), Pepe (Porto), Rúben Dias (Manchester City), Tiago Djaló (Lille), Nuno Mendes (PSG), Raphaël Guerreiro (Dortmund),

Záložníci: João Palhinha (Fulham), Rúben Neves (Wolverhampton), Bernardo Silva (Manchester City), Bruno Fernandes (Manchester United), João Mário (Benfica), Matheus Nunes (Wolverhampton), Vitinha (PSG), William Carvalho (Betis),

Útočníci: Cristiano Ronaldo (Manchester United), Diogo Jota (Liverpool), Pedro Neto (Wolverhampton), João Félix (Atlético Madrid), Rafael Leão (AC Milán), Rafa Silva (Benfica), Ricardo Horta (Braga).

Autor: Jiří Vojík / abola.pt

Komentáře (9)

Přidat komentář
LAM

Ronaldo

Reagovat
kattos

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou adresy

Nejhorší klub Fulham

Reagovat
Kucka

Brutálně našlapaný tým, s Brazílií pro mě papíroví favoriti MS

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak ještě že to papírovou favoriti vždy nevyhraji

Reagovat
Benfica

aííí, teším sa ja do tej Prahyyy

Reagovat
FC Porto

Jak může být hráč který chodí hrát na posledních 20min a je mu skoro 40 v nominaci PORTUGALSKA? Všechna čest Ronaldovi ale už ztrácí..

Reagovat
Benfica

V repre bol vzdy platny..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele