O ABIDALOVI DO TŘECH TÝDNŮ

02.05.2007, 15:33
Aktuality
Nejpozději za tři týdny bude jasné, kde bude od příští sezóny působit francouzský reprezentant Eric Abidal. Ten určitě nezůstane v Lyonu, vedle Španělska je však stále otevřen jeho případný přestup do Itálie a Anglie...

"Už jsme se rozhodli, že hráč opustí Francii. To je jisté, ale ještě nevíme přesně, kam Abidal půjde. Předpokládám, že nejpozději za patnáct nebo dvacet dní budeme moci oznámit jméno jeho nového klubu," prohlásil hráčův agent Oscar Damiani.

O Abidala je velký zájem především na Pyrenejském poloostrově. Do svých řad ho mocně láká Barcelona, bez šancí pak není ani Valencia. Je však dosti pravděpodobné, že obránce Lyonu nakonec dá přednost anglické Premier League či italské Serii A.

"Barcelona stále nepředložila formální nabídku, ale víme o jejich zájmu. O Erica se však zajímá daleko více klubů, už se na něho poptávaly celky z Itálie a Anglie. Nabídek ze Španělska ve skutečnosti nemáme tolik, jak se spekuluje," prozradil dále Damiani.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Barca - není o čem....

Reagovat
HOST*Tavo

Nepředložili jsme konkrétní nabídku... a v tom je kámen úrazu celý Txikiho politiky. Věčně se o něčem spekuluje (a většinou jsou to hrůzný jména) a na konkrétní nabídku nedojde. Na druhé straně, což ještě podtrhuje tu trágu, jsme schopní během pár dní/týdnů zařídit taková esa jako je Gudjohnsen, Ezquerro, Albertni a spol.

Txikimu se zatim podařil jen Van Bommel (kterej nehrál špatně) a Zambrotta s Thuramem (pochybuju, že kdyby Juve nesestoupil, že by jsme je dostali...).

No, necháme se překvapit, ale jestli to kolem Erica bude jako se Savilovou novou smlouvou...

Reagovat
smazaný uživatel

přeju vám Forlana

Reagovat
HOST*sterda

Reagovat
HOST*sterda

Jj, taky se mi to vůbec nelíbí. Letos má poslední šanci přesvědčit, že umí někoho přivést, prostředků má dost, tak je to jenom na něm.

Reagovat
HOST*Tavo

Vem si, jak to vypadalo, když byl sportovní ředitel Sandro Rossel a jak to vypadá teď... a když byl asistent Henk Ten Cate a teď máme Neeskense (i kyž tomu herní "krizi" přičítat nemůžeme...).

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo byl vaším sport. ředitelem 97-02?

Reagovat
smazaný uživatel

Od 2000 do 2003 Enric Reyna? Ale 2001 to měl přebrat Serra Ferrer po svym konci na lavce. Myslim teda, ber to s rezervou A 1997 nevim už vůbec, to u mě na celý čáře vítězil hokej.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele