O FORLANA USILUJE ATLETIKO

25.06.2007, 16:31
Aktuality
Atletiko Madrid se z Villarrealu neúspěšně pokusilo vykoupit kanonýra Diega Forlana. Snaha klubu z hlavního města o uruguayského útočníka ještě více napovídá tomu, že ze stadionu Vicenteho Calderona v dohledné době odejde Fernando Torres...

Atletiko za Forlana nabídlo sedmnáct milionů eur a útočníka Mistu k tomu, ve Villarrealu však již dříve oznámili, že si svůj klenot cení na 23 milionů a nabídku tak smetli ze stolu.

"Villarreal se nehodlá obtěžovat takovýmito jednáními ohledně Forlana. Jeho cena je 23 milionů eur," prohlásil sportovní ředitel Villarrealu Jose Manuel Llaneza.

Celé počínání Atletika se dost možná odvíjí od osoby Fernanda Torrese. O kapitána madridského klubu má velký zájem především Liverpool a je možné, že letos v létě dojde k přestupu. Vedení Atletika by za svou hvězdu chtělo vedle finančního vyrovnání rovněž hráčskou kompenzaci a podle některých španělských médií by se nebránilo kompenzaci v podobě Petera Crouche.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nesnasim dokaře.at tahnou pryč na torrese herně nemaj ten at jde jen do MU.

Reagovat
HOST*VincentBlanquinegro

Forlán je dobrej, ale tak max za 15 ale 23?

Reagovat
HOST*VincentBlanquinegro

Crouch v La Lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za Forlana bych vysázel klidně i 25!!!!!!!Ale doufám že zustane ve Villarrealu!!!Protoe to je aspoň klub,kterej pude příští rok hodně nahoru!!! VILLARREAL!!!!!!

Reagovat
HOST*inzaghi

Forlan je lepší než ta poseroutka Torres, ale a´t radši zůstane v žluté ponorce, než aby šel do Atletika

Reagovat
HOST*del Piero

Souhlasím, že Torres je hodně přeceňovanej hráč, Crouch i Forlán jsou mnohem lepší...tak i tak na tom Atletiko vydělá

Reagovat
Radin

ten podle tebe poseroutka má charakter,kterej nemá dohromady celej AC Milan

Reagovat
Shevchenko

Víš o tom hovno zmrde

Reagovat
Radin

AC Milan a děcko co si hraje na shevu

Reagovat
HOST*

presne tak, celej ac. milan by klidne sel za prachama do shachtaru doneck... Torres neodejde..

Reagovat
HOST*

3koda že se Forlán nechytil v manchesteru neboť bychom teď nemuseli hledat útočníka ale teď si přeju aby Forlán nahradil torrese který by odešel do manutd aby aspoň to tomu manutd nějak splatil že ho vytáhli na svět

Reagovat
HOST*Vosa

a umíte si to potom za 3 roky přestavit:

-------Foster----

--Bradsley---Ferdinand--Pique---Evra--

--------Hargreavs/Carrick-----

---Ronaldo--Nani---

-----Anderson----

---Rooney--Torres----

Reagovat
smazaný uživatel

No to je hruza.

Reagovat
HOST*

no to je hruza jak mas v hlave nablito

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa da robit...

Reagovat
HOST*

neporazitelna sestava

Reagovat
HOST*johny traawa

ta sestava je blbost ale idea pekna...

Reagovat
smazaný uživatel

jasne nema tam kdo branit malo,jen jeden zaloznik s dobrou def. cinosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemanja Vidic je skvelej stoper,a za 3 roky bude lepsi nez Rio-mam ho sice rad ale nekolikrat v tydle swezone zavahal Vidic byl skvelej....

Reagovat
HOST*

som fan united, ale takuto zostav ani zasvet, naco dalsieho zahranicneho utocnika za mrtne penaze mame rooneyho a rossiho staci doplnit bud agbonlahor,bent,vaughan,defoe,lita a nasli by sa ja dlasi za neporovnatelne lepsiu cenu, nechodme censtou arsenalu, chceme predsa anglickych hracov, zachovajme si aspon ciastocnu tvar, urcite sa to da

Reagovat
smazaný uživatel

cituju wengera(vyjadreni k narazkam ze v AFC je malo britů):Pokud bychom koupili prumerneho anglickeho hrace tak to neprospeje ani Albionu ani AFC.To radsi koupim cizince ktery bude hrat dobre.

Reagovat
HOST*inzaghi

hmm. jak si na ten mega vharakter přišel

Reagovat
HOST*

tu sestavu sem tam napsal já...a když si teď čtu ty komentáře tak vám vysvětlím proč další zahraniční hráče...jednoduše proto , protže v nynější chvíli se manutd na evropské scéně nechytá..koukněte se jak vypadá sestava arsenalu který to dotáhl do finále,liverpoolu tam moc angličanů taky nehledejte ale třeba taky barcelona ta taky zrovna už nemá převahu španělů....možnáže v premier league to vychází ale i ta se mění a už tam nejsou jenom angličtí hráči a proto nemusí trvat dlouho a právě týmy se zahraničníma hráčema nás můžou roznést na kopytech proto musí být manutd co nepestřejší ale tím nechci říct že by tam neměl být žádnej angličan

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele