O Riquelmeho stojí Fluminese

25.10.2007, 13:36
Aktuality
Juan Roman Riquelme by se mohl vrátit do Jižní Ameriky. O argentinského záložníka již hodně dlouho nestojí ve španělském Villarrealu a současné situace by rádo využilo brazilské Fluminese...

"Existují možnosti, že bychom Riquelmeho mohli z Villarrealu vykoupit. Pochopitelně nebude jednoduché tento přestup realizovat a bude to stát hodně peněz, ale jsme připraveni udělat všechno, co bude v našich silách, abychom ho sem přivedli," prohlásil sportovní ředitel Fluminese Sergio Gregorio.

Riquelme má již rok spory s vedením Villarrealu a trenérem Manuelem Pellegrinim, které vyústily v jeho loňský odchod do Boky Juniors. Argentinský reprezentant ve svém mateřském klubu půl roku hostoval a výraznou měrou přispěl k triumfu v Copa Libertadores. Jihoamerický klub měl v létě zájem o prodloužení spolupráce, podobně jako všichni ostatní nápadníci ovšem nesplnil finanční požadavky Villarrealu a hráč tak musel zůstat na El Madrigal. Z tohoto faktu jistě neměl a nemá radost, Pellegrini s ním totiž nepočítá a Riquelme tak podzimní část sezony prosedí na tribuně.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
M11

do juve pojd...

Reagovat
HOST*

a do Fluminense pošlem Tiaga

Reagovat
M11

Reagovat
HOST*Stump

Kolik dáte?

Reagovat
smazaný uživatel

je to jeden z nejlepsich ofenzivnich a kreativnich zalozniku na svete a ty s prominutim kreténi z Villarealu mu akorat kurvej zivot.At jde do nejakyho poradnyho klubu kde bude mit nalezitej prostor a budou si ho vazit,Villareal ma ve svym stredu zjevne bandu tupcu.

Reagovat
HOST*Stump

Každopádně souhlasím s názorem na jeho kvality, ale když je hoch dobrej automaticky neznamená, že je přínosem pro mančaft, nemusí to klapat v jiném směru, kapišto?

Reagovat
HOST*Stump

A nezapomeň na ekonomické hledisko

Reagovat
smazaný uživatel

no kdyz neni prinosnej tak proc ho teda nenechaj odejit?to je ten problem kdyz je jim na nic tak ho maj nechat odejit a ne nechat sedet na tribune.

Reagovat
RMCF

No ta banda tupců předvádí letos docela dobrej fotbal. Barcelona by mohla povídat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Jotka

Podle mě je vedení Villarealu pěkně ubohý že ho nenechá odejít... takhle jeho cena půjde tak akorát dolů když sedí.. mám rád Villareal ale nelíbí se mi jeho jednání vůči Juanovi..

Reagovat
HOST*diablos

at jde do ac milan

Reagovat
smazaný uživatel

no ty jsi teda magor co by tam dělal

Reagovat
smazaný uživatel

no asi hral fotbal?

Reagovat
HOST*Kneiflis

Ať de do říma :P s nim by sme byli jedno z nejsilnějších mužstev na světě

Reagovat
HOST*Angan

Ha Ha ! AS nebude nikdy nelepsi na svete ! To uz driv ja pri me smule vyhraju ve fortune ! AS jsou mrdky !

Reagovat
HOST*Anglan

OPRAVA ne nelepsi ale nejlepsi !

Reagovat
smazaný uživatel

... páč se moc rád koukám na zápasy ve kterých hraje, je to vynikající fotbalista. Určitě by měl zůstat ve španělsku. Třeba Valle nebo Sevilla. Do Realu nebo Barci bych bejt jim nechodil.

Reagovat
HOST*Lucio

Souhlasím s tebou larva, mám totožný názor

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele