Obránce Liverpoolu Robertson je po operaci zraněného ramene

25.10.2023, 18:04
Aktuality
Andrew Robertson (© AFP)

V Liverpoolu se budou muset delší dobu obejít bez skotského reprezentanta Andyho Robertsona. Klub na svém webu informoval, že se devětadvacetiletý obránce podrobil operaci zraněného ramene. Jak dlouho bude mimo hru, zatím není jasné.

Robertson se zranil před dvěma týdny v národním týmu při kvalifikačním utkání se Španělskem. Po souboji s brankářem Unaiem Simónem opustil hřiště s rukou zafixovanou u těla.

"Robbo podstoupil operaci a všechno šlo, jak nejlépe je možné, takže s rekonvalescencí začne, jakmile se probere. Zatím nevíme, jak dlouho to potrvá, ale první krok má za sebou," řekl na tiskové konferenci trenér Liverpoolu Jürgen Klopp.

Robertson v této sezoně odehrál za "Reds" osm zápasů v Premier League a dal jeden gól. V září proti Wolverhamptonu absolvoval 200. zápas v dresu Liverpoolu a trenér Klopp mu při té příležitosti svěřil kapitánskou pásku.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
772jozef

Chudobný Liverpool to zalepi slabuckym tsimikasom

Reagovat
smazaný uživatel

Chudobneho a slabuckeho mas v trenkách.

Reagovat
772jozef

Redbear blahoslavený chudobný duchom

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš dost, už tu samohonku nepij čobole.

Reagovat
Bandita_Harry

Nemyslím si ze to bude nejaký veľký problém los je tento mesiac priaznivý a proti City by mohol byť uz trošku vo forme, slabucky fakt nieje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele