Okocha připraven na novou výzvu

05.09.2007, 14:36
Aktuality
Druhá nejvyšší anglická soutěž bude letos hodně zajímavá - její kluby totiž získaly hned několik zkušených hráčů. Již dříve do League Championship zamířili Jimmy-Floyd Hasselbaink, Teddy Sheringham a Robbie Fowler, dalším na seznamu se včera stal Jay-Jay Okocha...

Již 34letý populární nigerijský záložník si na Ostrovech udělal jméno díky čtyřletému angažmá v Boltonu Wanderers. Poslední měsíce své kariéry strávil v Qatar Sport Clubu, nyní se tedy vrací. S Hull City se dohodl na smlouvě do konce letošní sezony s opcí na další rok a motivace mu rozhodně nechybí.

"Je to fyzicky velice náročná soutěž, ale když jsem hrál v Premiership, tak nebudu mít problémy v Championship. Je to velká výzva. Nebudu přemýšlet o ostatních hráčích, budu se koncentrovat pouze na své vlastní výkony," prohlásil Okocha.

V Hull City měli původně políčeno na dalšího zkušeného záložníka. Vedení klubu v létě hodně usilovalo o brazilského záložníka Juninha Paulistu, ten ovšem nabídku nakonec odmítl a upsal se australskému Sydney.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (15)

Přidat komentář
M11

Umel dobre parady... nebo snad i jeste umi

Reagovat
HOST*skaj

Je to dedek.

To je jako cekat neco podobneho od Vizka.

Reagovat
HOST*Hrabis

Ty parchante, je to sakra dobrej hrac!

Reagovat
smazaný uživatel

Můj oblíbenec, uměl (doufám, že ještě i umí) neskutečné věci.

Reagovat
smazaný uživatel

jj parádní driblér. Také můj oblíbenec, přeju mu jen to nejlepší. Škoda že už ho ale nebudeme vídat v PL. Snad Hull City postoupí

Reagovat
HOST*daewa

aby Hull City postoupilo to by se musel stat zazrak :) minulou sezonu se o chlup zachranilo a letos by tomu nemelo byt jinak. i kdyz jsme uz videli ze jeden hrac dokazal neuveritelne zvednout tym tak v tomto pripade se to asi nepovede

Reagovat
HOST*

ale každopádně mu přeju hodně štěstí,jak Hulllu tak Jay-Jayovi

Reagovat
smazaný uživatel

No rekl bych, ze pro Hull to bude velmi potrebny hrac. Ma zkusenosti a to oni potrebuji, je to velice ambiciozni klub tak uvidime... ale muj tip je, stejne ze skonci v pulce tabulky. Kazdopadne se tam Okocha podle me neztrati.

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*s

Reagovat
HOST*s

s

Reagovat
HOST*lays-be

je to legenda ..urcite pomuze klubu k zachrane v lize ...ale ne boj o premier league tým podle me bohuzel nema ..

Reagovat
fantomas

a pak že nemá

Reagovat
HOST*Gigi

Mam dolezitu otazku.Mam si ist urobit prazenicu alebo nie?Prosim odpovedzte rychlo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele