Olomouc hlásí druhou posilu, angažovala Přichystala z Brna

03.01.2023, 18:32
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (34)

Přidat komentář
ratusek

a Greny slaví

Reagovat
Greny

Pokud se udržíme tak mě jeho odchod nevadí.. on je to ideální hráč pro FNL u nás z toho stínu neuměl v lize vystoupit, třeba ho Sigma nakopne nebo bude hrát za béčko no za slušný prachy

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
bartes

yeboah může být dobrý, ale ve Slávii nevím, nevím. Je to takový 2m kolohnát typu Lukaku a Slávie na takové hráče neumí hrát. Mám u něho pocit jako u Krmelce. Podle mě na to nemají vůbec systém. To už více věřím Chytilovi, který je spíš něco jako Schick. Pořád dostatečně vysoký, ale drobnější a pohyblivější. Takový útočník by se jim spíš hodil.

Reagovat
Coutinho10

uvidíme, možná podepíšeme oba

Reagovat
Mass

Není to kolohnát, neviděl si Yeboaha v zápase s Kluží? Podobnej typ jako Olayinka.

Reagovat
bartes

právě že viděl. Velký, nemotorný, silový, spíš takový tank jak Lukaku nebo Kveuke než nějaký technik

Reagovat
Mass

To sis ho s Rangelem Jangou? To je takovej tank vepředu. Yeboah je sice vysokej, ale atletickej, rychle běhavej podhrot, často se vracel i do vlastního vápna.

Reagovat
bartes

jo, to je možné, že jsem je prohodil nebo mi spíš splynuli v jednoho. Pamatuju si velkého černocha, který to tam chodil doslova skrz obránce.

Reagovat
Imos

rasisto

Reagovat
hilarious

však to je uřvanej simulant

Reagovat
bartes

já už si vzpomínám. To je ten, kolem kterého jen hráč proběhl, on se svalil jak podťatý a řval jako by mu tu nohu někdo ukopl . Většinou při protiútoku soupeře. Dost mu to rozhodčí žral a po odpísknutí se zvedl a běžel jako by se nic nestalo . Toho raději ať Slávie fakt nebere, protože jak to v lize párkrát udělá, tak se určitě najde někdo, kdo mu nasadí takové sáně, že mu ty hůlky fakt přeláme

Reagovat
bartes

a to nepočítám to, že se Slávie stane "velmi oblíbenou" pro ty jeho pády

Reagovat
hilarious

jo, to je on

Reagovat
FruFru

Trpišovský z něho udělá dělo

Reagovat
Mass

Yeah boi!

Reagovat
John Obi Mikel

To je ten jak tam simuloval, ne?

Reagovat
Coutinho10

už si nepamatuju

Reagovat
Mass

Chytil-> Přichystal -> Trefil

Reagovat
dave30

Přichystal jako záložník tam sedí. Ale Trefil s Chytilem si vyměnili posty...

Reagovat
Mass

Reagovat
GreatWhite

Obecně mi připadá, že u nás se hráči vybírají na základě toho, aby jejich příjmení bylo ve tvaru slovesa... Trefil, Chvátal, Vraštil, Navrátil, Vodháněl, Přichystal, Spáčil, Chytil...

Reagovat
Slovácký trojboj

*Tecl

Reagovat
John Obi Mikel

Standa jde do Sigmy?

Reagovat
Mass

od slovesa tečnul?

Reagovat
Tomik111

Tak kdopak ho nahradí z Lišně?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Fodbalysta

Je tam teď někdo zajímavý vůbec ? Já letos viděl jen poslední domácí zápas Líšně se Slavkou "B" a to byl tak otřesný fotbal, že se nebylo čeho chytit ani na jedné straně Předchozí roky se mi líbil Málek, ale ten už je pryč.

Reagovat
romeo351

Tu Slávka jsem nakonec vynechal (myslím, že i pršelo) . Momentálně tam není nikdo, kdo by mohl být platný v kádru Zbrojovky.. Líbí se mi jen Vandas v útoku a dejme tomu Čermák a ti pro první ligu navíc těsně před 30kou fakt nejsou

Reagovat
Fodbalysta

Byla nechutná kosa no. Vandas se mi v pár momentech taky líbil, ale v lize běhá takových útočníků hodně. Sem zvědavý jestli někoho zase vytáhnou. Minulé roky tam běhalo dost zajímavých hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Já slyšel, že je dobrý golman Vajner a obecně obrana, ale jinak moc nevím

Reagovat
romeo351

Tak to bylo rychlý Greny

Avšak nyní to chce náhradu

Reagovat
Bobr15

Správné řešení, u nás super hráč ve druhé lize, ale v první se mu nikdy nedařilo. V Olomouci ho to může nakopnout. On by nám při záchraně stejně moc nepomohl. Teď by to chtělo chytnout se na začátku jara, aby pak na konci nebyly zbytečné stresy. Vzhledem k tomu, že zůstal Ševčík, tak by ta záchrana mohla být v pohodě, klidně i nějaký úspěch v Mol Cupu by mohl být.

Reagovat
romeo351

Zas si svoje odehrál a ne že ne. Problém nastává, že po něm zbyde v sestavě díra, kterou zas nenahradíme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele