Olomouc nakupovala ve druhé lize, z Prostějova přišel Elbel

06.02., 13:03
Aktuality

Olomouc posílil Jakub Elbel. Třiadvacetiletý levý obránce přestoupil do Sigmy z druholigového Prostějova a v novém působišti podepsal smlouvu do roku 2027. Hanácký klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

Elbel už s olomouckým týmem absolvoval zimní přípravu a měl by rozšířit možnosti na levém kraji hřiště po odchodu Ondřeje Zmrzlého do pražské Slavie. Dosud na svém kontě nemá žádný prvoligový start.

"Se Sigmou jsem byl už delší čas v kontaktu. Je to velký posun v kariéře. Chci se co nejrychleji adaptovat, doufám, že se mi to povede. Chci být v Sigmě úspěšný," citoval klubový web Elbela.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
Moshe Dajan

Bratr Adély Elbel?

Reagovat
meno

Vypadá tak

Reagovat
Sigma Olomouc

Super, ale proč ho představují až teď, když tam je od ledna?

Reagovat
Fodbalysta

Měl svolení od Prostějova začít přípravu u nás. Během toho se dotahovala forma jeho působení. Neptej se mě na to, co by se stalo, kdyby se zranil.

Reagovat
Sigma Olomouc

Aha, díky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele