Ondrášek nedostal novou smlouvu, podruhé v kariéře opouští Wislu Krakov

20.06.2023, 20:21
Aktuality

Útočník Zdeněk Ondrášek nebude pokračovat ve Wisle Krakov, za kterou v uplynulé sezoně druhé polské ligy po vážném zranění kolena naskočil do jediného zápasu. Třináctinásobný polský mistr dnes na svém webu oznámil, že s bývalým českým reprezentantem neprodlouží smlouvu.

Pro Ondráška to bylo druhé angažmá ve Wisle, kam se loni v lednu vrátil po třech letech. V krakovském klubu působil už v letech 2016 až 2019, kdy v nejvyšší soutěži nastřílel 20 gólů a stal se oblíbencem fanoušků. Pak hrál za Dallas, Plzeň, Tromsö a rumunský tým FCSB. Po loňském návratu dal ve 14 jarních zápasech dvě branky, sestupu Wisly ale nezabránil. Navíc si v posledním ligovém kole vážně poranil koleno. Na hřišti se znovu objevil až letos v dubnu.

Ondrášek se rozloučil s fanoušky na instagramu. "Chtěl bych všem poděkovat za podporu. Kdo mě zná, ví, jak se cítím. Takový je život sportovce. Bude mi chybět atmosféra na R22 (stadionu Wisly). Přeji všem zdraví a samozřejmě postup," napsal čtyřiatřicetiletý hráč. Letos Wisla neuspěla v play off o účast v nejvyšší soutěži.

Svůj avizovaný odchod z Čenstochové potvrdil obránce Tomáš Petrášek, který s týmem během sedmi sezon došel z třetí ligy až k historickému titulu. "Děkuji za každý den, kdy jsem byl hráčem Rakówa. Cítil jsem se jako jeden z vás. Klub, město a především vy, fanoušci, zůstanete navždy v mém srdci," uvedl.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
fabec1222

Oba do Jablonce?

Reagovat
ratusek

Jací dva? Ondrášek a? Článek jsem nečetl

Reagovat
fabec1222

Petrášek, přečetl jsem si to na jiném webu

Reagovat
ratusek

To by jim hlavně Petrášek vytrhl trn z paty. A Ondrášek by byla velká neznámá. Každopádně pokud přijdou oba, tak Jablonec bude mít snad skoro celou sestavu novou

Reagovat
Puskas

Petrášek se nechal slyšet, že u nás jen Sparta, Slávka nebo Plzeň, že nemá ambice plácat se někde uprostřed.

Reagovat
fabec1222

Takže nic a musí doufat, že ho vezme někdo v Polsku, nebo magoři ze SLovanu Bratislava, tam by pasoval Mu tam nějak stoupl hřebínek

Reagovat
Pablos

Reprezentant víš jak

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Pablos

Reagovat
Puskas

Plus ještě, že půjde tam, kde ho dobře zaplatí, říkal něco v tom smyslu, že sleva na něho skončila.

Reagovat
cortan

Manipulujes. Rekl ze chce hrat pohary, coz je logicky, po tom co sam odesel z Rakowa ktery bude hrat LM

Reagovat
Puskas

Já si to z toho rozhovoru pamatuji, jak jsem to napsal, že tam jmenoval tyto tři kluby a že by se jinam moc nehrnul.

Reagovat
Salfovic

Bude hrát předkolo LM.

Reagovat
Kucka

Ví se, proč končí? Ještě LM s nimi mohl zkusit na závěr.

Reagovat
Coutinho10

asi chce novou výzvu...nedávno byl ve Footcastu, neviděl jsem, ale mluvil tam o svojí budoucnosti a nabídkách

Reagovat
dontcallmeandre

Chce zarobit.v Čestochové to asi nebyla, minimálně ze začátku žádná hitpáráda, takže jakžtakž peníze mohl mít až poslední roky. Je to rozumný přístup.

Reagovat
Puskas

Asi tak nějak to bude.

Reagovat
Coutinho10

reálná je prý Asie, tak uvidíme

Reagovat
ratusek

Takže Brno, Olomouc, Slovácko, Baník?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele