Orlandi: Záchrana by byla největším úspěchem mé kariéry

08.02.2009, 17:23
Aktuality
Reggina je v tabulce italské Serie A až na posledním místě, se sestupem se ale nehodlá smířit a statečně bojuje o záchranu v nejvyšší soutěži. Před týdnem doma obrala o body AS Řím, včera dokonce sahala po výhře na půdě AC Milán...

"Jsem spokojen s výkonem, který jsme předvedli, ale zároveň jsme tento zápas mohli dotáhnout do vítězného konce. I napříč absencím několika důležitých hráčů si tým na hřišti vede dobře. Dosáhnout znovu záchrany by bylo největším úspěchem mé kariéry," prohlásil po utkání trenér Regginy Nevio Orlandi.

Reggina na San Siru vedla od 33. minuty po brance Di Gennara, domácí už poté dokázali pouze vyrovnat díky proměněné penaltě Kaká. Ani překvapivý bod Reggině nepomohl k odpoutání se z posledního místa, na sedmnácté Lecce v tuto chvíli ztrácí šest bodů.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Matej rulezzzz

Reagovat
smazaný uživatel

"Jsem spokojen s výkonem, který jsme předvedli, ale zároveň jsme tento zápas mohli dotáhnout do vítězného konce." dobrá provokace

Reagovat
smazaný uživatel

hraje Krajčík?

Reagovat
georgeo

včera udělal penaltu

Reagovat
jtbs

ja som vravel ze krajcik rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Po Krajčíkovo centru dala regi svůj jediný gól--

Reagovat
jtbs

tak to som netusil. Kazdy sa tu stazoval iba na penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

jj vcera celej zapas

Reagovat
terry

Letos to moc nevypadá, ale pokud to i teďka zachrání, tak bude neuvěřitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

snad vás ten včerejšek aspoň odpíchne k zachráně . jinak má Nevio pravdu..., kdyby to ke konci Corradi proměnil, mohlo být v Reggiu Calabria teprv veselo...

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju vám to příští zápas s Palermem musí být už za 3 body jinak je zle

Reagovat
smazaný uživatel

bojujte hoši, držím palce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele