Panathinaikos podle řeckých médií poškodil sudí, vyloučení označil tisk za vtip

05.08.2022, 13:42
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (174)

Přidat komentář
Kostomlat

ta druhá žlutá pro Palaciose byl podle mě nesmysl...

Reagovat
smazaný uživatel

další Jestliže to ten simulant zkoušel od začátku, a zároveň sudí není Mickey Mouse, tak se simulant nemůže ničemu divit! Z opakovaného záběru jde navíc jasně vidět, že ten sráč spadl ještě před kontaktem s obráncem. Ubrečený sračky, jestli si o sobě někdo myslí jaký není mistr světa tak nechápu, proč má pak potřebu simulovat a podvádět.. Jakože to včera hráči athén zkoušeli dost často a naštěstí jim sudí ukázal, že takhle teda ne

Reagovat
Kuchta

Reagovat
smazaný uživatel

No ty se zrovna ozývej

Reagovat
Kuchta

Reagovat
Kostomlat

tohle za mě není na žk, nota bene, pokud je druhá v zápase

Reagovat
smazaný uživatel

počkej, jakože když už má hráč jednu žlutou v zápase, tak už pak může vesele simulovat, protože za simulaci přece nemůže dostat druhou žlutou? Wtf?

Reagovat
Rothbard

Buď to žk je nebo není. Jestli je první nebo druhá pro toho hráče, nemůže ovlivnit rozhodnutí rozhodčího. Pokud ano, tak se fotbal bude plácat v tom, že každý rozhodčí si bude pravidla vykládat po svém.

Reagovat
Kostomlat

to je podstata výkonu funkce rozhodčího

Každý sudí si v daný moment vykládá pravidla dle svého přesvědčení.

Myslím, že z deseti sudích by tady tasili druhou žlutou a následně červenou tak maximálně 2

Reagovat
Axelrose

Pokud vím, tak v pravidlech se jasně píše, že za nesportovní se uděluje žlutá karta.

Jestli podle tebe není nafilmování pokutového kopu nesportovní chování, tak jak by řekl ten kluk ze Slovenska "sorry jako".

Dle mého těch žlutých mohli dostat mnohem víc už v prvním poločase.

O našich fotbalistech se říká, že se válí po trávníku při letmém doteku protihráče, tady ti kluci ten letmý dotek ani nepotřebují.

Takže, pokud se na Slavii pořádně dívali, tak už asi tuší, co je čeká Řecku. Bude to řezba, tlak na rozhodčího, atd.

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Hunt

To je naprostý nesmysl

Reagovat
Firkraag

Ano, je to rovnou na červenou, tak by měla být posuzována každá simulace - hrubý nesportovní chování. A že je to druhá, je irelevantní.

Reagovat
chavi.27

wtf to je stejný jako kdybych řekl, ten ofsajd byl jen přece 5 cm, to uznejte jako gól

Reagovat
guzman

Reagovat
Lof

Reagovat
JessePinkman

To nebyla žlutá za simulaci ani omylem. Rozhodčí se akorát chtěl něčím zapsat do utkání. Pak to kompenzoval na druhý straně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sis dal modrej krystal, Džesí? Nejsi nějak zaujatý proti Slavii?

Reagovat
Lof

Reagovat
montaigne33

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí pořešený jako v lize.

Reagovat
Lof

Reagovat
adoxx

Řeci a Turci největší verbež co existuje

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Coniglio

No ja zijem v Atenach a kvitujem! Co sa tyka grekov, mesto ci dedina, vsetko su to sedlaci

Reagovat
IgorMičinec

Nejlepší je když Slovák, kterej zdrhne z vlastní žumpy, nadává ostatním do sedláků. Se seber a vypadni odtamtud. Nejdřív se tam namigruješ a pak píčuješ

Reagovat
Coniglio

Boze ty musis byt smutny clovek. Ale chvala bohu ze takych malomestskych, stredovekych hlav je cim dalej tym menej. Uzivaj si kym mozes, lebo pravdepodobne skoncis sam v krcme sa stolom ako stary ubruceny dedo. Peace

Reagovat
IgorMičinec

Smutný čověk si evidentně ty, když žiješ v zemi kde tě to sere, všichni jsou tam kreténi. a sedláci, ale místo aby si odtáhnul, tak kvůli tomu břečíš na českém fotbalovém webu Bavíš mě jak málokdo, Btw právě sem viděl v obchodě Slovenku jak si dává banány do sáčku ,přitom má auto! Zabil bys ji nebo?

Reagovat
montaigne33

Reagovat
Vrubozubec

Tak ted uz jsem videl vsechno Slovak nekoho oznacuje za sedlaky. To me poser

Reagovat
IgorMičinec

jj skvělý

Reagovat
Vrubozubec

Zatimco v recku filozofove psali texty, tak slovaci jeste hazeli ostepy po mamutech a jsou to sedlaci

Reagovat
Coniglio

To nespochybnujem. Ale moderni greci su potomkami balkancov a tureckych sedliakov. Z kultury svojich predkov si zachovali absolutne minimum. Stretavam sa s tym kazdy den. A nechapem co s tym ma spolo ne fakt, ze som sa narodil na Slovensku

Reagovat
Vrubozubec

Me vadi ze o nekom rikas ze je sedlak, vesnican ( na tom btw neni nic spatneho ). Pritom jsi se tam prestehoval. Proc? Je to pokrytectvi. Navic na slovensku jsem byl mnohokrat a zejmena na vychode je to jak ve stredoveku. Nebo kdyz jsem byl ve zvolenu. Krasny mesto, hrad, zamek a vystoupim z vlaku a romka sere uprostred namesti

Reagovat
IgorMičinec

Přesně

Reagovat
montaigne33

Reagovat
AnnelieseMichel

To je také krásne, čítať o Slovensku, akí sme vlastne všetci zaostalí kokoti zo stredoveku. Potom človek zapne TV a vidí česko-slovenské filmy, v rádiu hrajú česko-slovenské piesne, na nete sú česko-slovenské komunity, stará generácia spomína na staré dobré československo, mladému pepovi uleješ štyri borovičky a už sme "bratři", nehovoriac o tom, koľko slovensko-českých rodín existuje. Vypni net a nebuď debil. A keď sa ti v SK nepáči, chodiť tu viac nemusíš.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
žrout

Reagovat
verv

Reagovat
penepi

Tento pocit českej nadradenosti ma vie vždy absolútne dojať. Samozrejme, že aj Slovensko je plné sedlákov, ale nikde som ich nezažil na hlavu viac ako v Česku. Každý druhý oblečený ako asociál, účesy ako z 80. rokov. A to aj v Prahe.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Praha je extrém, tam už je to samý Slovák, Rumun, Turek apod.

Reagovat
penepi

Práveže ako v hl. meste to tam je určite najmenej vypuklé. Bol som minulý rok v Brne na hokeji a to bol ešte len extrém. Mám pobehané skoro všetky zimáky na Slovensku vrátane chuťoviek typu Detva, ale nič sa nechytalo na tú buraniádu v Brne.

Reagovat
M.Vaza

On je problém, že tady když vypadáš trochu in, tak jsi zase buzerant, si nevybereš

Reagovat
penepi

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

argumentace totálního dementa

Reagovat
IgorMičinec

Reagovat
montaigne33

Reagovat
AnnelieseMichel

Zatiaľ čo slováci si za prezidenta zvolia slováka, česi si zvolia taktiež slováka. Vidíš, mali ste kráľovskú históriu a hovno z toho.

Reagovat
dinss

Eeee? Co?

Reagovat
dinss

Reagovat
dinss

Reagovat
Elliasson

Co Tě vedlo do Atén? :)

Reagovat
IgorMičinec

I tam si tahaj východnáky na práce, které dělat v Řecku nikdo nechce, předpokládám, že tam meje nádobí v hotelu nebo holou rukou štouchá ucpaný trubky, když někdo spláchne, ještě může uklízet pokoje, ale to spíš bude dělat jeho mamka

Reagovat
Coniglio

Ponukli mi pracu a chcel som si urobit kapitansky kurz na platechnicu :D

Reagovat
IgorMičinec

v Aténách, kde není moře, jasný

Reagovat
Coniglio

Reagovat
smazaný uživatel

Trenink na suchu

Reagovat
Elliasson

V Pireu je nejrychleji rostoucí přístav pro nákladní lodě v celé Evropě. Číňané tam udělali obrovské investice a třebaže se to Řekům úplně nelíbí, tak je to projekt zatím úspěšný. A osobní lodní doprava tam je taky na úrovni. Je několik linek mezi Pireem a řeckými ostrovy. Doporučuji si o tom něco zjistit.

Reagovat
Coniglio

Je tu dookola viac pristavov, a ktore ostrovy neobsluhuje Pireus, tie robi Lavrio. Napr. Kea, Kythnos, Andros..Cinania tu vlastnia uz skoro vsetko. Teraz najzaujimavejsia vec ktoru z velkej casti budu financovat cinske firmy (myslim ze priamo Evergrande) sa vol Hellenikon a ma to byt obrovsky priestor na ploche byvaleho Onassisovho letiska vo stvrti Elleniko. Dost magorina, planuju tam postavit daco jak Eco Monte Carlo. Letisko prave teraz buraju, chodim do tej oblasti na paddle board a vyzera to jak mesto duchov. Stale tam stoji niekolko Boeingov.

Co sa tyka prace, makam na projekte pre Zuckerberga, momentalne z domu.

Olympiacos? Greci (a hlavne fanusikovia Olympiacosu, co su z vacsej casti pravicacky hooligani alebo rovno nackovia z Golden dawn, alebo len obycajny nacionalisti) su hrozne nesudna banda. OP je najvacsi a najuspesnejsi klub v Grecku ale im to absolutne staci. Majstri sveta, neco jak na Slovensku Slovan. Na tom time nie je vobec nic sympaticke, nic kvoli comu by sa nim rozumnemu cloveku oplatilo zaoberat, co je skoda lebo maju velky stadion od ktoreho byvam 15 minut a dokonca v jeho areali stoji metro. Velakrat som rozmyslal ze skocim na zapas ale proste sa kntomu neviem prinutit. Radsej chodim na basket na Panathinaikos. Greci totalne odmietaju ze Olympiacos proste dostava bumfuck od kdekoho, vetko je to nahoda a ked poseru zapas tak sa o tom vobec nepise a snazi sa to zamiest pod stol jak ten Semedov gang rape. Snazili sa ho poslat na hostovanie aby sa mohol vratit ked sa na to zabudne ale chvalabohu im to nevyslo. Cely ten klub je proste skorumpovana banda, prachy sa pravidelne stracaju, hraci pocas lockdownu parili na Gazi s kurvami jak rozmaznane primadony. Ale gei odmietaju vidiet cez vlajku Olympiacosu. Nieco jak briti, ktory nevedia pochopit ze casy kolonializmu su prec a oni nevlastnia polovicu sveta a trvaju na utkvelej predstave ze su najmocnejai narod na planete

Reagovat
Elliasson

Myslel jsem si to, ale narážel jsem spíš na to "v Aténách, kde není moře, jasný".

Ty jo, koukám na vizualizace. Zatím vidím jeden krásný mrakodrap, ale bude vypadat woow! To může rozproudit Řecko neuvěřitelně.

Já se přiznám, že mám rád Olympiakos. Neřeším politické názory, ty neznám, ale i v basketbalu je mi sympatické, jak letos se zlepšili s Bartzokasem. Být ve final 4 s týmem, kde je mozek týmu Řek, to je úžasné. Škoda, že Final 4 nevyšlo, jak bych chtěl, ale Olympiakos má i letos zajímavý tým. Otázka, na co to bude stačit.

Semedův gang rape - to nevím. Co se tam stalo?

Basketbalový Panathinaikos má docela vtipného majitele. Pan Giannakoupulos je občas vtipná postava. Nedá se zapřít jeho rodině, jak vyzvedla tým, ale pan mladší je trochu zajímavá postava.

Reagovat
Coniglio

Tak to neni len Pireus, ze. Atenska riviera ma daco cez 60 km, ale toto zistit by si vyzadovalo aby mal dotycny extra mozgovu bunku ktora by sa dala pouzit na otvorenie google maps

Reagovat
eleven11

A čo na to chlapci z Pirea,že im ich pobrežie prisudzuješ Aténám?

Reagovat
Coniglio

Piraeus sam o sebe nema nic ako ‘pobrezie’. Voda je spinava kvoli obrovskej nakladnej časti pristavu, vsade dookola kotvia nakladne lode, proste nanic. Cely poloostrov je obklopeny skalami a k samotnej vode sa prakticky da dostat na dvoch miestach. Co s tyka Piraeu samotneho, tak to je dnes uz len jedna z Atenskych stvrti a vonkoncom nie mesto samotne. Nemaju ani vlastnu uradnu spravu, nic co by z nich robilo samostatnu usadlost. Navyse okrem celkom peknej ale predrazenej Marina Zeas, tam nie je absolutne nic kvoli comu by sa tam cloveku ktory tam nebyva, chcelo ist.

Stadion Olimpiacosu dokonca ani nie je ani v Pireau ale par kilometrov blizsie v meste v casti Neo Faliro

Reagovat
IgorMičinec

Každej, kdo v Řecku reálně žije nebo žil nebo se tam narodil, nebere Pireus ani ostatní přístavy kolem Atén jako Atény. To, že se tam postavilo kvůli olympiádě metro, kterým se dostaneš mimo město, právě k moři, neznamneá, že je v Aténách, já tam žil 2004-2010 proto mě uráží kecy toho neandrtálce na místní, a že jsou někde debilové? A kde ne?

Reagovat
Trand

Reagovat
Elliasson

A jakou práci tam děláš? A co říkají Řekové na tu prohru Olympiakose? Berou to jako ostudu?

Reagovat
Cotton

nosí tam sovy

Reagovat
montaigne33

Reagovat
Fakt

hned po Rusákach

Reagovat
penepi

a Maďaroch a Srboch

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Východní moravania a valasi

Reagovat
smazaný uživatel

A rabbi Jacob

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Coniglio

V supermarkete co kus ovocia alebo zeleniny, to plastova taska. 2 citrony - taska. Mrkva - taska. 2 jabka, taska. Polka melona, taska. Pri pokladni zaplati a potom si este zadarmo vypyta dalsie dve tasky lebo jedna polku melona neunesie. Pica vyjde z obchodu a vsetko nalozi do auta. Normalne sa mi tu chce z ludi blit

Reagovat
smazaný uživatel

to v grecku lebo turecku?

Reagovat
Axelrose

Grecku, však to písal nahore.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tvoje problémy bych chtít neměl, jestli tě rozhodí takováhle blbost jako zkáza lidstva

Reagovat
smazaný uživatel

*nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že takové elementární problémy vždy můžou za všechno.

Je to jen jedno pivo, je to jen jedna taška, je to jen jedna lež, je to jen jedno sdílení falešné zprávy, je to jenom jedno cigáro, je to jen jedno přeběhnutí silnice mimo přechod, je to jen jedna láhev pohozená v lese,....

furt dokola

Od malých věcí se vždy musí začít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Než začneš tohle psát, tak začni pít vodu z potoka a nekupuj si balenou vodu A jen tak mimochodem k důvodu proč si dává potraviny do tašky je třeba taky ten že v metropolích jako např. Athény kde je velká imigrace a hodně dirty prostředí, je taky velká nákaza chorob jako žloutenka atd. tak se lidé snaží potraviny co nejvíce chránit od kontaktu s prostředím… Např. v Brazilii jsem ani brčko do drinku nedostal rozdělané z obalu

Reagovat
PrebihatResslovku

Já byl nejdál ve Vídni. Ale je fajn, dovědět se, že existuje Brazílie. I v souvislosti s brčkem.

Reagovat
king23

ty vole, no to je katastrofa, paní si chtěla dát jídlo do tašky. Měli ji zastřelit

Reagovat
Coniglio

Ked ti pripada normalne pouzit na 5 poloziek nakupu 5 plastovych tasiek, tak dufam ze generacia co pride po tej tvojej uz bude mat viac rozumu. Peace off

Reagovat
king23

Je to takova prkotina, že by mě v životě nenapadlo se nad tím pozastavovat nebo dokonce kvůli tomu hodnotit Řeky jako národ. Opravdu je vidět, že se naše evropská společnost má sakra dobře, když máme čas řešit takové 3,14čoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zastáncem toho, že bych všechny tašky všude prostě zakázal,.... a hotovo.

Oni lidi, kdyby jinak neměli na výběr, tak by ten bágl, plátěnou tašku nikdy doma před nákupem nezapomněli.

Reagovat
Igner Farnsworth

Se podívej na obrázky pláži jaká je to prkotina mě stačí se projít se psama po lese a je to někde fakt nechutný, Češi jsou taky pěkný prasata

Reagovat
Coniglio

Tak si vygoogli co je Great pacific garbage patch. Ja napriklad kazde leto brigadujem ako dobrovolnik v Sea turtle rescue centre v Atenach a dostavaju sa k nam zelvy co po prichode 2-3 dni seru cisty plast, nic ine. Je priserne pozerat sa do oci tvora ktoremu z prdele tahaju plastovu tasku, ktory je taky podviziveny ze prakticky uz ani nereaguje na bolest. Vidis to len na ociach.

A potom vidas kazdy den v meste bastardov co nevedi vypit kafr be slamky, alebo potrebuju na kazdy citron extra sacok. Proste ne, ignoracia a neinformovanost nikdy neospravedlnuje!

Reagovat
king23

Ale ty mícháš dva problémy dohromady, stejně jako kolega nad tebou. To, že je někdo prase a háže odpadky na pláži/do moře/v lese je úplně jiný problém než to, že si proboha někdo vezme v obchodu tašku navíc nebo pije pití slánkou. Fakt ti to nepřijde absurdní se nad něčím takovým pozastavovat něbo za to někoho dokonce buzerovat?

Reagovat
Coniglio

Roumiem ale myslim ze ti unika podstata problemu. Problemom nie su len ludia ktory vyhaduju vyhaduju odpadky a zasieraju priestor. Problem je ze kazda slamka, kazdy sacok, kazdy plastovy pohar je zalezitost na jedno pouzitie. A je prakticky celkom jedno ci taku vec po pouziti hodis na zem alebo do kosa. V Grecku napr. Je recyklacny program absolutne minimalny ( podla prieskumov sa recykluju 2 % zo vsetkeho odpadu ktory sa hadze do oznacenych kosov - papier, sklo, plast, a prakticky vaetko ostatne sa zahrabava pod zem alebo konci v mori. )

Tu je jedine riesenie prevencia. Obmedzenie vyroby, obmedzenie distribucie, obmedzenie predaja. A vychova ludi

Reagovat
king23

Myslím, že mi podstata problému neuniká. Násilné omezení výroby či prodeje není nikdy řešení. Zakážeme cigarety, protože lidé odhazují nedopalky, které znečišťují, či mohou způsobit požár? Zakážeme prodávat tučná jídla, protože způsobují obezitu a ve finálě zatěžují zdravotní systém? Vždycky mě nepřestane udivovat, že někdo řeší maličkosti jako jou slánky či sáčky, ale pak jde třeba do restaurace a tam si dá hovězí steak, přitom je známo, že jedním z největších znečišťovatelů planety je chov dobytka. Tak proč jedno je fuj a druhé v pořádku?

Pro mě osobně všechno toto jsou "prokotiny", maličkosti které nemají reálný dopad. Zajeď si do Indie podívat se jak to tam vypadá nebo stačí i USA, tam se na tyto problémy z vysoka sere, zatímco my tady řešíme plastové slánky, je to k smíchu. Jediné s čím souhlasím je výchova lidí, to je správné a pak jít po velkých rybách, velkých znečišťovatelích a ne řešit sáčky.

Reagovat
Coniglio

Jit po velkych rybach a znecistovatelich je samo o sebe nerealne. Ja sa na problem pozeram z pohladu jednotlivca, ktory nema moc ovplyvnit veci v globalnom meritku, ale to neznamena ze nemoze prispiet po svojom. A zacina to presne slamkami a sackami. V malom

Kazdopadne dik za nazor

Reagovat
king23

Dobrá diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sice Komunismus 2.0, a totální diktatura, ale proč ne?

"Zakážeme cigarety, protože lidé odhazují nedopalky, které znečišťují, či mohou způsobit požár?"

- Negativní vliv na zdraví. Plusy praktickyžádné. Proč se stále kouří? Protože je to furt jen byznys. Dobře, starého člověk nepředěláš. Ale pro lidi narozené od roku 2005 bych to zakázal.

"Zakážeme prodávat tučná jídla, protože způsobují obezitu a ve finálě zatěžují zdravotní systém?"

- Miliony lidí trpí podvýživou, a zase se pole, suroviny cpou do nepodstatných věci jako jsou sladkosti, coly, alkohol. Ano, podvýživa je otázka také distribuce potravit. V podstatě bychom dokázali 8 miliard lidí hraje uživit.

"Vždycky mě nepřestane udivovat, že někdo řeší maličkosti jako jou slánky či sáčky, ale pak jde třeba do restaurace a tam si dá hovězí steak, přitom je známo, že jedním z největších znečišťovatelů planety je chov dobytka."

- Hele furt je to děsný komunismus - a sám bych byl nerad, aby tomu tak bylo, ale prostě když víme, že dobytek je takto neefektivní, ať je tedy maso 2-3x dražší klidně.

- Ono se nám dneska žije fakt hezky, dopady globální krize vlastně v Česku pociťujeme jemně, globálního oteplování vůbec.

- A začneme cokoliv řešit, až bude prostě zase pozdě.

"Zajeď si do Indie podívat se jak to tam vypadá nebo stačí i USA, tam se na tyto problémy z vysoka sere, zatímco my tady řešíme plastové slánky, je to k smíchu."

- No a to je právě doslova průser no...

"Jediné s čím souhlasím je výchova lidí, to je správné a pak jít po velkých rybách, velkých znečišťovatelích a ne řešit sáčky."

- řešení musí být komplexní. K čemu ti je, že firma bude vyrábět šetrná trička například, když si potom každý jouda jich koupí 30 a nosí 3.

Ano, všechno to zavání strašným omezováním, diktaturou, ale myslím, že až nám za 30 let bude opravdu ouvej, že se tomu v EU nevyhneme. Jo, Afrika a Asie si zase pojedou svoje viď. Ale tak proto to tam vypadá jako u nás ve středověku (s tím rozdílem, že ve středověku jsme u nás měli ekologicky šetrné materiály )

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě dodám, že nejsem nějaký ekologický magor.

Jen prostě věci, co můžu sdílet sdílím (auto, nářadí), vlastním co nejméně věcí, třídím plasty, vlastní koupenou plastovou tašku jsem neměl od střední v ruce.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze lidi jako ty se k moci nikdy nedostanou.

Reagovat
smazaný uživatel

socialisti, komunisti proste levicaci jsou rakovinou sveta

Reagovat
smazaný uživatel

Jak myslíš, že se ty odpadky do toho lesa/more dostanou? od těch lidí, kterým je jedno, že zbytečně znecistuji planetu, což člověk, který zabalí každou věc do spesl sáčku, je

Reagovat
smazaný uživatel

byly melouny alespoň pěkně?

Reagovat
Witcher

Třeba nepůjde do krámu rok a ty tašky bude používat na něco jiného?!To je demagogie jak od Babiše

Reagovat
Shevchenko

Tak to teda svět moc neznáš

Reagovat
kydl

jeď na Kypr

Reagovat
Mass

Reagovat
FC-RUBRIKA

Náhodou Řecko a Turecko top! Na důchod!

Reagovat
oli9

To ne to jsou Rusaci a Srbové

Reagovat
IgorMičinec

Tady je zase krásně nablito, jen co je pravda. Běžte se proběhnout, nebo vám praskne žilka

Reagovat
Martas30

Ty jsi nějaký místní blb? Nejvíc je tady nablito od tebe

Reagovat
IgorMičinec

Ano, nevydržel jsem a musel reagovat na jednoho hlupáka, sry ted už na dva

Reagovat
Martas30

Tak ses tady hezky vyblil a ještě mi to takto nandáš v komentářích? WOW

Reagovat
IgorMičinec

WOW za to ty sis mohl tuhle úplně trapnou a nic neříkající reakci odpustit WOW, Pošli ségru, nandám to i jí. WOW

Reagovat
smazaný uživatel

bez do prdele, nikdo na tvé debilní kecy není zvedavy

Reagovat
IgorMičinec

Tak proč na ně furt reaguješ ty vopičáku? Asi jsem ti ve škole dával kapky co? Běž se zase vošahávat a nereaguj .

Reagovat
smazaný uživatel

reagoval jsem tady na tebe poprvé ty uslintany postizence, který ani nepochopí systém reakci a proč, protože mě doslova urazi, tvé hloupé "myšlenky", proč asi jinak

Reagovat
IgorMičinec

Nepochopí systém reakcí? Běž si ještě lehnout, at si ty prázdniny ješte trochu užiješ. Tady se zbytečně trápíš. Svět je zlej na malé homosexuály jako jsi ty, kteří nemají ani pas a neopustili hranice svýho krajskýho města. Máš to těžké, vím. Chceš zaapdnout, možná si najít nějaký koníček, nebo tady hledáš kluka, kamaráda, ale já s tebou chodit ani kamarádit nebudu. Tak mi už nemusíš psát, díky a drž se, jednou se ti uleví!

Reagovat
Edgar Davids

Micinec je nejakejj novej kokot, ale zas me udivuje u tebe Manny, ze tu nekoho kadrujes kdyz ses vykladni skrin EF pracuraku spolu s Fenixem, bobisem a Taigerem

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá práce šéfe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čistý alibismus.. Sice za celý zápas nevystřelili na branku, ale prohra jde za sudím, protože toho podvodníčka oprávněně vyloučil a tím h(s)ráče panathinaikosu podráždil

Reagovat
cubinho

Ja bych ji taky nedaval. Simulace to podle me nebyla, normalne prepadl pres nohu stopera, aniz by to mohl nejak ustat.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt ne, šel k zemi ještě před kontaktem, dohledej si to.

Reagovat
Kostomlat

viděl jsem to a spadl až následkem toho kontaktu nebo + - kolem času kontaktu. Žádné flagrantní simulování to v tomto případě nebylo. Můj názor

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí ho měl přečteného, už jednu žlutou měl, a ten pád přihrál, pro tebe možná sporné rozhodnutí, ale tohle si vklidu obhájí

Reagovat
Lof

Reagovat
Lof

Tak si kup brýle nebo si to pusť ve větším rozlišení.

Reagovat
Mass

Pusť si to zpomaleně, hráč skáče ještě před kontaktem. A neskáče tak, že chce obránce přeskočit, ale skáče tak, aby při pádu ještě zavadil o obránce. Tohle je prostě jasná simulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PH8

Reagovat
žrout

Reagovat
Hunt

Vypadá to, že řecký klubový fotbal má podobně jako ten turecký našlápnuto k pěknému úpadku.

Reagovat
Igner Farnsworth

Měla být penalta za ten faul na Lingra? Podle mě když dal Santosovi redku za sahnuti na rameno tak měla být i ta penalta protože tam bylo doslova to samý. Ale nevím jak to je podle pravidel

Reagovat
smazaný uživatel

možná kdyby "nezakončil"..

Reagovat
Igner Farnsworth

Asi jono

Reagovat
Mass

Možná kdyby byl Lingr hráč Panathinakosu a upadl by, tak by pencle byla

Reagovat
John Obi Mikel

Z následnýho rohu jsme dali gól. Ještě, že ji nepískl, Olayinka by neproměnil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně, že mají výmluvu. Taky nechápu tu jejich argumentaci, kterou jsem zahlédl i od velkého počtu fans pana, že hráč snad musi zadat po rozhodcim faul, aby se to dalo považovat za simulaci

Reagovat
Mass

Musí udělat aspoň pět sudů jako Neymar

Reagovat
Andis

Az se tohle stane Slavii taky ty nejvetsi honici Ciny budou jako prvni rvat ze simulace ne.

Reagovat
Igner Farnsworth

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Mass

Tak to nemám strach. Spíš se bojim toho, že ty simulace rozhodčí nebude pískat jako to třeba bylo v zápase s APOELem, kde jejich hráči simulovali a zdržovali snad po každym souboji.

Reagovat
xjert02

Reagovat
Lof

Tak určitě.

Reagovat
wikingskrin

ta červená pro řeky byla přísná, ale ok dá se to pochopit. Mě třeba ještě překvapilo, že u toho prvního golu Slavie se nepiskal faul na golmana řeků. Posouzeno správně, ale většinou to rozhodčí pískají ... I ta červená pro Santose za mě přísná, protože se nejednalo o zmaření vyložené golové šance a bylo to ještě tuším na útočné polovině Slavie, ale když šel ven řek a musel jít ven i Santos. Za mě byl rozhodčí v pohodě

Reagovat
wikingskrin

*Tak musel jít ven i Santos

Reagovat
Mass

Podle mě právě byl v pohodě a nebál se pískat i kontroverzní věci, jak píšeš, většina by právě pískla třeba útočnej faul, aby nemuseli řešit něco složitějšího.

Reagovat
Losinho

Za mě žlutá naprostej nesmysl, ale Řeky to teda slušně vykolejilo. Snad se nám v odvetě nestane něco podobnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to melou. No dobře, za trest nepoletim letos na dovolenou do Řecka.

Reagovat
John Obi Mikel

Neplačte, sami jste si to zavinili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Za mě žlutá úplně jasná, nechápu, co se řeší. Už v TV bylo vidět, že nejdřív padal a pak až byl souboj s Ousouem.

Reagovat
SniperxXx

Na první pohled mi to tak nepřišlo a říkal jsem, že bych ji určitě nedával. Ale po opakovačkách to bylo jasný, jak píšeš. Padal ještě než Ousou vůbec skluz udělal.

Reagovat
montaigne33

Reagovat
hitZor

Reagovat
Martas30

Za mě jasná a ať se třeba poserou. Teď si to ještě pohlídat v odvetě, věřím v postup.

Reagovat
REPLIKATOR

Přiznejme si, být to naopak, tak česká média píšou naprosto stejně.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Slavia10

Přiznejme si, udělat to Alba nebo Bus, tak je všechny noviny světa označí za simulanty a mnohem horší výrazy. Ale protože to bylo proti Slavii, tak je už simulování fotbalistů nikomu nevadí, dvojí metr.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. U nás jsme často papežtější jak papež.

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cotton

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak nic není rozhodnuto. 0:3 na Balkáně je taková klasika českých klubů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Na simulanty se musí tvrdě

Reagovat
Lawman

Palacios šel do protiútoku, byl čistě zastaven a upadl, aniž o cokoli žádal. To byla reakce řeckých novin. A je to pravda. Rozhodčí měl pokračovat v hŕe protože nikdo z Panathinaikosu ani údajný simulant sa nedožadovali penalty. Červená karta byla totálním nesmyslem. Zajímalo by mně jaká by byla reakce kdyby se stejná situace odehrála ve vápně Panathinaikosu.

Je třeba však uznat, že v hře 10 proti 10 Slávia dominovala a nedovolila Panathinaikosu prakticky nic. Odveta bude těžká protože Řekové cítí křivdu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele