Pašek ukončil čekání Brňanů na první jarní domácí gól

23.03.2015, 14:47
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jen tak dál .

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka odehrála výborný zápas. Hlavně Sýkora hrál skvěle. Škoda, že Sparta s těmihle hráči líp nepracuje.

Reagovat
Puskas

je to pašák

Reagovat
skteel

Jak hrál Čtvrtníček, krom toho že dal gól?

Reagovat
Vasil

Dostal hráče zápasu, ale mně se včera víc líbíli záložníci. Dost balonů podržel, většinou pak ale nahrál 30 metrů zpátky a zabrzdil akci. Včera vesměs celej tým hrál dobře. Akorát Markovič, co Čtvrtníčka střídal je chudák s formou nějak úplně mimo

Reagovat
Greny

Tak Markovič na to prej celkem se*e co jsem slyšel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Riviera Kid

Tak článek o Brnu..jako by jich tu bylo na rozdávání. A stejně sem musíš srát Plzen, která tu má denně deset článků

Reagovat
smazaný uživatel

No a co jako?

Reagovat
db18

...možná proto, že Mahmutović zatím simuluje víc než Pilař s Rajtrym dohromady a rozhodčí to unavuje.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tento zakrok za jednoznacnou penltu

Reagovat
Vasil

Včera jsem po dlouhé době odcházel ze stadionu spokojenej. Výhra, šancí bylo dost, Slavia snad bez střely na bránu (?). I rozhodčí dost slušnej. Pokračovat v takových výkonech a točit lepší pivo na lepším stadionu a lidi přijdou

Reagovat
mayday

Začal bych tím, že Slavia předvedla naprosto otřesnej fotbal, absolutně neškodní dopředu.

Co se týče Brna, líbil se mi Jugas na pravým beku hlavně, pak možná i ten Pašek. Naopak jako absolutní nefotbalista mi přijde Keresteš, od pohybů bez balonu až po techniku kopů.

První půlka otřesná i od Brna, tam bylo snad 8-10 okamžiků, kdy někomu utekl balon nebo ho nedokázal zpracovat nebo nahrál na 3 metry totálně nepřesně.

Druhá půlka od našich už super, tak by to mělo vypadat, takže nakonec jsem odcházel spokojenej taky.

Reagovat
mario23

OT : Prohlášení Teplic je dobrá komedie, Pilař letec roku, Lžimberský to samý a taky jsou to reprezentanti... Lafata si samozřejmě trest zaslouží, ale ta mediální kampaň proti tomu je fakt šílená... Ta penalta byla trest za zoufalej výkon Teplic a za naprosto evidentně špatně písknutej ofsajd, tak ať klidně brečí dál...

Reagovat
db18

Spíš by měli udělat i něco s Kovaříkem - tu penaltu na Pilaře proti Spartě totiž taky pískal on...

Reagovat
mario23

asi má rád skokany.

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci konečně předvádí, na co mají...Kotal přestal stavět hráče do svého oblíbeného 3-4-3, na který musí být fakt kvalitní krajní hráči kteří to odlítají dopředu dozadu od 1. do 90. minuty, a ty fakt nemáme, 4-2-3-1 je pro tenhle tým absolutní optimál a nese to ovoce.. Fakt jsem moc nečekal od rok zraněného Zoubeleho, ale ten mě překvapuje skoro nejvíc, snad mu dobrá forma vydrží do konce sezony, Melichárek když bude svoje výkony dál potvrzovat a zlepší výkopy, tak s klidem v srdci řeknu, že je to u nás nejlepší gólman od Lejsiho. Jen doufám, že místo Keresteše tam Kotal časem zkusí Lutyho, podle mě má na to být (samozřejmě v menším měřítku) něco jako Kadeřábek..

Reagovat
mayday

Keresteš je hroznej

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle..Na to, co jsem od něj čekal když přišel z MSFL a jak se předvedl ve svým prvním utkání na Spartě, tak nehraje zas tak hrozně. Ale je to taková lepší druhá liga, spíš bych ho fakt viděl na střídačce a v případě, že by někdo na levým beku vypadl, tak ho tam teda dát...

Reagovat
mayday

Jak jsem psal výše, přijde mi jako nefotbalista, i podle těch pohybů bez míče, včera tam měl teda pár podivných věcí, hlavně první půlku, kdy hrál přímo přede mnou, mně se tento borec teda nelíbí, to bych dal na levýho beka radši Hyčku.

Reagovat
Cumel

Naprostý souhlas, co se Keresteše týká...není to ani běžec, který soupeře utahá fyzicky, ani bůhvíjaký technik, špatně hraje bez míče...tak nějak nechápu logiku jeho nasazování. Jak je na tom teď Luty s formou? Nevíte někdo?

Reagovat
Vasil

Keresteš bohužel není ligovej fotbalista. Ale ve hře na 4 obránce mu asi Kotal věří nejvíc. Přece jenom Luty i Hyčka běhají jak splašení a pak jsou všude a nikde. Lutonský poslední zápasy nehraje ani v juniorce, asi je zase zraněnej.

Reagovat
Greny

Luty hrál za Líšeň ve stejný den jak áčko plus ještě Šumbera, Halaška, Klán a Brigant

Reagovat
mayday

Celkově je občas s opravdu velkým podivem, co v některých případech běhá v ligových mužstvech za borce...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím. ale Hyčka nemá na beku co dělat..

Reagovat
Greny

Místo Keresteše Luty :), ale ten nemá moc odehráno z přípravy a jsem zvědavej co předvede Kopunek. Jinak Klán byl za Líšeň a prý podprůměr(tuto "posilu" nepochopim)

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Kopunek? ten teda už ozaj nič ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se Kopúnek stane alespoň platným hráčem základní sestavy, tak budu spokojenej, že by patřil k nejlepším DM v lize, to se asi od něj vzhledem k posledním sezonám očekávat nedá..Klán je pro mě podobnej příklad zbytečnýho nákupu jako Šumbera, na ligu nemá a v juniorce/Líšni akorát zabírá místo mlaďochům, kteří by se ještě mohli vytáhnout.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele