Patrick Vieira ukončil reprezentační kariéru

07.07.2010, 20:18
Aktuality
Mistr světa i mistr Evropy Patrick Vieira ukončil reprezentační kariéru. 34letý veterán dnes tuto informaci zveřejnil s tím, že v budoucnosti se chce věnovat pouze klubovým povinnostem v Manchesteru City.

Vieira do poslední chvíle bojoval o místo v národním týmu Francie na mistrovství světa, ale do nominace Raymonda Domenecha se nakonec nevešel. Před šampionátem nad svým opomenutím vyjádřil zklamání a nyní reprezentační kariéru definitivně uzavřel.

"Soustředím se na City, na nic jiného. Pro klub chci udělat to nejlepší a splatit tak důvěru trenéra Manciniho, Garryho Cooka (výkonný ředitel) a Briana Marwooda (administrativní funkcionář klubu)," uvedl záložník.

Přestože nominace na MS Vieiru minula, bývalý hráč Arsenalu či Interu Milán svým kolegům z reprezentace fandil. Také jeho proto zklamalo, jakým způsobem se Francie na šampionátu v Jižní Africe prezentovala.

"Byl jsem tam a fandil jsem jim. Doufal jsem, že si tým povede dobře, ale zjevně se mu nedařilo. Jsem zklamaný jako každý Francouz, který miluje národní tým. Myslím, že Francie prochází těžkým obdobím. Očekávali jsme, že mužstvo minimálně postoupí ze skupiny, to se mu ale nepodařilo," vzpomněl Vieira na nedávné události reprezentace.

Autor: Pavel Mašlaň / fifa.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
Pipo123

ak by bol on na MS tak by sa to nestalo, Vieira mal vždy respect a zahral by stále lepšie ako 90% tých hráčov na MS škoda za to čo spravil pre Les Bleus Make a Veira = neprechodní stred ihriska vo svojej dobe

Reagovat
papos182

Kdo to je s nim na te fotce?

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký hobiti ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

MS mohla být jeho poslední reprezentační štace. Po tom se končí o něco lépe. Škoda toho lempla

Reagovat
niflheim

Tím lemplem myslím Domenecha.

Reagovat
Pipo123

pri výpadku Lassa mohol byť kludne ako náhrada za toto Domenech fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skoda,na pristim ME by si to moh vynahradit....ale na CITY su zvedavej(Vieira,Barry,Y.Toure,De Jong,Ireland,M.Johnson,...a bůh ví kde ještě příjde...

Reagovat
smazaný uživatel

bejvavaly casy kdy sme meli lepsi zalohu...ale Joey uz bohuzel vali za straky

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini se dal osříhat!

Reagovat
smazaný uživatel

máš odkaz ?

Reagovat
smazaný uživatel

Král

Reagovat
j_mrazik

V Arsenalu ještě jo. Pak to bylo horší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele