PEARCE ODVOLÁN OD KORMIDLA CITY

15.05.2007, 11:25
Aktuality
V Anglii se v posledních týdnech roztrhl pytel se změnami manažerů. Vše odstartoval Chris Coleman (Fulham), po němž následovali Sam Allardyce (Bolton), Glenn Roeder (Newcastle) a Paul Jewell (Wigan). Tato řada má dalšího člena, tím zatím posledním se včera stal Stuart Pearce...

"Vedení chce Stuartovi poděkovat za jeho práci a služby," sdělil včera výkonný ředitel Manchesteru City Alistair Mackintosh.

City by již brzy měli změnit majitele a rozhodnutí odvolat Pearceho ještě rozvířilo spekulace o možném příchodu Sama Allardyceho. Te nedávno rezignoval v Boltonu a médii již prosákly informace o tom, že britské konsorcium v čele s někdejším fotbalistou Rayem Ransonem by na místo manažera rádo angažovalo právě jeho.

Stuart Pearce vydržel na lavičce Citizens dva roky, loni dovedl ambiciózní klub na patnáctou příčku tabulky Premier League, letos to bylo vinou tragické hry ofenzívy jenom jedno místo lepší.

45letý bývalý anglický reprezentant není bez práce zcela, na začátku roku přijal nabídku dočasně trénovat anglický tým do 21 let, který již brzy čeká evropský šampionát.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pekne sa nám to rozbieha. Len by to chcelo nejakú väčšiu rybu - napríklad Mourinha. To by som bol spokojný

Reagovat
HOST*Joker

Absolutna pravda.Uvidime po FA Cupe,ak blues prehraju mozno sa dockas...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele