Pilař znovu září za Plzeň, k výhře přispěl vybojovanou penaltou

04.08.2014, 09:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (148)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já to neviděl byla tedy "vybojováná" asi to je nový výraz něco jako separatista nebo podnikatel (obor, únosy, vraždy, pravomocně odsouzený člověk s živnostňákem:-))

Reagovat
smazaný uživatel

Druhé kolo, druhá penalta :) Dokonce proti Jablonci! Holt bez penaltiček se o titul bojuje těžko, to pochopili loni :D

Reagovat
Puskas

tato byla jasná, i ta předchozí

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně už třetí, včetně poháru. Zajímavé, že v Evropě jich tolik nekopou...

Reagovat
Puskas

V lize si vytvoří tlak, dostanou se do šancí, do vápna, tím roste počet nebezpečí faulu ze strany bránícího týmu. V pohárech mají o dvě třetiny méně šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Malinko bych to upravil: dostanou se do šancí, do vápna, tím roste počet náhlých selhání hráčovi motoriky, počet hlasitých projevů o síle 120 dB a zvedání rukou jako ve škole.

Reagovat
Houfi

Odhadem máš vystudovaný první stupeň ZŠ...v lepším případě svojí opožděnost jen hraješ

Reagovat
smazaný uživatel

Odhad nevyšel. Jsem sparťan, ti jsou přece opoždění všichni, ne?

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses asi hodne zakomplexovanej že? obe penalty byly jasne

Reagovat
F.Torres

chudáku, nejdřív se zamysli, než napíšeš takový hlouposti

Reagovat
db18

Reagovat
OTASi

Nebreč. Obě byly jasný, to jako podle tebe se nemaj pro Plzeň pískat penalty, ačkoli jsou jednoznačný? Šašku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nebrečí. Jen koukám přes prsty na tým, který si v zápasech chodí cíleně pro penalty. Banda simulantů, který fanděj rádoby fanoušsci a alibističtí čeští rozhodčí jím písknou každý pád ve vápně... To se jim to pak kombinuje, když proti nim nikdo nemůže prakticky hrát kontaktní fotbal. Stejně vás ve zvájemných zápasech Sparta dvakrát ztrapní a zase budete druhý :P

Reagovat
OTASi

Chodí si pro penalty? Co to meleš? Hráči chtějí hrát a střílet branky, to že tam ti obránci vletěj jako paka a sestřelej je, je druhá věc, byly to jednoznačný pencle a nemůžete říct ani popel.. vidím v tom spíš mindráček z toho, že plzeň tady 3 roky hrála líp než vy a dosáhla v evropě něčeho, co vy naposled řped x lety... Spartě se mimochodem připískávalo vždycky, když už jsme u toho, to ti nevadilo že? Když hrála v minulý děkádě nulovej a hnusnej fotbal, v evropě nestačila a u nás ji museli pomáhat rozhodčí, to je v pohodě, co?

Na konci minulý sezóny byly ,,přehlédnuty" 2 jasný penalty za ruce, to je taky v suchu, že?

Anebo co třeba gól z ofsajdu proti Malmö, to jste, vy sparťánci, taky drželi hubu co? Jen by dala gól z ofsajdu Plzeň, to byste se tady mohli posrat

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy je podle pravidel hraní rukou prohřešek? A kdy může podle pravidel rozhodčí pískat?

A ty kecy o tlačení Sparty si nech.

Reagovat
OTASi

No obličej si rozhodně Hušbauer nechránil, bylo to vidět, jenom se tím sparťani tady oháněli, ale ten míč by mu ksicht netrefil ani náhodou..

Vadí mi neobjektivita od toho kecálka, Pilař je pro něj simulant, kterej si jde pro penaltu, ačkoliv ta penalta byla jasná, a pomáhat tomu Pilař nemusel. Ale na Dočkala, kterej totálně nafilmoval penaltu proti Talinnu, tady asi,hádám, nenadával

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ještě jednou. Kdy je podle pravidel hraní rukou prohřeškem?

Reagovat
OTASi

Hušbauer si chtěl při přímáku chránit obličej, pokud by ho trefil v tom místě míč, bylo by to v pořádku. On tu ruku ale dal u mimo svoji hlavu a tam ho ten míč trefil, tam kde už tu ruku mít nemusel, proto se ta ruka klidně mohla fouknout. Opět mi vadí vaše neobjektivita. Zpravidal neřeším nějaký podělaný penalty, důležitá je předvedená hra, ať is spartě pískaj co chtěj. Sere mě ale váš postoj, sem si jistej, že kdyby se stejnej moment udál v Plzni a nepísklo by se to viktorii, tak tu je sto disujících příspěvků

Reagovat
smazaný uživatel

Já to neviděl. Jen mne zaráží, že jsi si tak jistej, když neznáš pravidla. Jinak jsem samozřejmě schopnej uznat, že tý penaltě včera Pilař jenm pomohl a pískala by se tak jako tak, kdežto Dočkal proti Tallinu, když jsem to teď viděl, penaltu nafilmoval a jinak by se nepískala, ačkoliv mu Estonec dal nohu do cesty, ale rozhodě to měl ustát a zejména za stavu 2-0 to bylo pořádně trapný.

Na druhou stranu jak Plzeń, tak konkrétně Pilař mají určité "renomé".

Reagovat
OTASi

Nemusím znát pravidla podle přesnýho znění, abych věděl, že když ten hrát má ruku tam, kde nemusí, tak to ruka prostě je. Ty ty pravidal dáš dohromady takhle na místě z hlavy?

S tim renomé nesouhlasim minimálně u Pilaře. Tehdy byl na něj hon kvuli tý penaltě, která byla ale správně odpískaná. Komentátoři parafrázovali pravidal, kde jasně stojí, že pokud jde do hráče s míčem protihráč skluzem, přičemž míč už nemůže zasáhnout a hráč s míčem zabrání kolizi tím, že nadskočí ( a ztratí tak i balon), tak to penalta je. Kdyby tehdy Pilař nevyskočil, tak to obránce trefil na prasáka do noh, míč by už nezasáhnul, takže tak.. Pilař je dobrej fotbalista, přidává po soubojích teď víc než dřív, to jo, nevim kde to pochytil..

Reagovat
smazaný uživatel

Pravidlo o ruce jo, dost jsem ho studoval okolo kauzy Ovrebo, tehdy jsem si raděi nastudoval alespoň jakž takž pravidla kompletní, ale tu ruku ti mohu v podstatě odcitovat.

Nemáš pravdu, pískat se má JEDINĚ v případě, že

a) hráč hrál rukou schválně

b) rozhodčí si je jistý

= skoro nikdy. Ale je pravda, že hrát rukou ve zdi není pěkný a většinou se to píská.

S tím nadskočením máš samozřejmě pravdu, bohužel na to má odvahu málokterej rozhodčí.

Reagovat
OTASi

,,Ruka je, jestliže hráč zahraje, podle názoru rozhodčího úmyslně , míč rukou nebo se rukou míče dotkne. Za „ruku“ se přitom považuje paže od ramene až k prstům. Úmyslné zahrání nemusí být úmyslem „v pravém slova smyslu“, za úmysl a tedy porušení pravidla se rovněž považuje zahrání míče rukou z nedbalosti, neopatrnosti nebo nedostatečné předvídavosti následků boje o míč. "

Reagovat
OTASi

Todle jsem teď našel na netu, je to citacez článku z fotbal.cz, nevím jak moc se to měnilo, každopádně ten úmysl jako takovej bejt nemusí, nicméně ,,schválně" braný i jako z nedbalosti.

Je to jedno, jak už jsem psal,jediný co mě vadí, je dvojí metr dosti spaťanskejch fanoušků, jak se něco připískne/odpustí Plzni, je to korupce, připískávání, Berb & Damková atd., ale jak se něco takovýho odrehaje v prospěch Sparty, hned mají tisíc argumentů proč je to správně vyhodnocený.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvyšší autorita je tohle:

http://www.fifa.com/mm/document/footballdevelopment/refereeing/02/36/01/11/27_06_2014_new--lawsofthegameweben_neutral.pdf

(FIFA: Laws of he Game), v tomto případě pravidlo 12 (fauls and misconducts).

Zde se zmiňuje jen to, že záměrné hraní rukou se trestá přímým volným kopem atd. + za záměrné hraní rukou, které zabránilo jasné gólové šanci (Suarez) se dává červená karta.

Pravidla končí sekcí interpretací pravidel a rad (guidelines) pro rozhodčí. Zde je rozvedeno následovně:

Rozhodčí má vzít do úvahy

- zda se ruka pohybovala směrem k míči

- vzdálenost protihráče a míče (v okamžiku odražení/nakopnutí míče jeho směrem)

a teď pozor, pasáž pravidel, která vyvrací obvyklé české mýty o "ruce u těla a od těla":

- pozice ruky nutně nerozhoduje o tom, zda došlo k porušení pravidel

následují dva méně důležité body:

- pokud se hráč dotkne míče předmětem, který drží v ruce, je to stále porušení pravidel

- pokud se míče dotkne předmět hozený hráčem (kopačka), je to stále porušení pravidel

Pokud

- se hráč dotkne míče, aby zabránil soupeři získat míč

- pokud se pokusí skórovat rukou

uděluje se žlutá karta.

Toto jsou oficiální pravidla vydávaná Fifou, tj. jedná autorita, na kterou se dá v diskuzi o pravidlech odkázat.

...

Rozhodčí může ruku "z nedbalosti" interpretovat jako schválné hraní rukou, pokud se ruka pohybuje směrem k míči a pokud má hráč možnost a čas reagovat. Cokoliv jiného je rozhodcovská svévole a chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LOL my když hráli v minulé dekádě hnusný fotbal, tak vy ste byli ve druhé lize a chodilo na vás 500 lidí :D

Reagovat
OTASi

To nepopírám, tady je ale řeč o tom, že Spartě se přopískávalo a bylo to pro tebe v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ve zlaté éře celých 90. let neměla Sparta tolik penalt, jako Plzeň za poslední 3 roky...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tedy ani omylem! To, co dovedl nafilmovat Frýdek, to nedovede Pilař ani omylem. Ten padal vždy a všude a za pády 2 metry před vápnem se pískala penaltička okamžitě. Pavlín Jirků či Luboš Puček si také za to své vypili a těch kočiček, co jim Mach nastrkal do postýlek!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

No to nebylo jenom o penaltách, ale co rozhodčí dokázali nevidět. Zejména na Letné. Jen namátkou, heroický výkon Pavlína Jirků v derby proti Slávii. Nebo památný karatekit od Kladrubského. A bylo toho více.

Reagovat
smazaný uživatel

no a co?takze nema cenu hrat protoze historii ma jenom sparta a podle tebe kdo nema historii nemuze byt dobry?takze vsechny kluby zrusit a nechat jenom spartu ty vole ty ses

Reagovat
OTASi

Je to zakomplexovanej jednoduchej kretén, nemá cenu se s nim bavit, má rudo před očima

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi jeden z těch rádoby Plzeňáků co si je před 3 lety přidal na Facebooku protože to je cool nebo jsi na ně chodil i na druhou ligu?

Reagovat
OTASi

Já plzeňák nejsem, šašku Ale na trotly jako seš ty se nedá nezareagovat. Nadáváš tady na 2 odpískaný jasný penalty, seš prostě vocas

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je divné, že jako sparťan nesnáším Plzeň? To je jako každý fanoušek rivala, který se nerozplývá nad nasimulovanou penaltou Pilaře zakomplexovaný? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Aimare, ty jsi blb! Každý normální fanda, ať je to viktorián, slávista, baníkovec, fandí dobrýmu fotbalu, samozřejmně upřednostňuje svůj celek, to je jasný. Ale urážet někoho jiného jen proto, že hraje dobře a něco dokázal, to umí jen zakomplexovanej rudej tydýt s IQ stínu plazícího se trilobita! Fandím Spartě když hraje poháry, stejně tak Liberci a dalším. Proč to nedokážeš ty? Uvědomuješ si, že nebýt skvělý Viktorie, tak ten koeficient byl úplně v řiti? Co jste dokázali v pohárech vy za poslední dobu? Vylítnout s Hackenem, Žilinou atd.

Reagovat
martin1

proc? Me napriklad Sparta ani jiny tym v CR nevadi - me vadi jenom ty tupy fanousci at uz Sparty neo jinych tymu - kteri neustale neco rikaji to co neni pravda - napr. ted jak pises ze to byla nasimulovana penalta - radsi zalez a uz nic nepis

Reagovat
smazaný uživatel

Historie určitě pomůže, rozhodně nemůže uškodit.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
OTASi

Jo a ještě něco, Dočkal nafilmoval pád proti Talinu, to ale pro tebe simulant není že?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

rádoby fanoušci

Reagovat
martin1

ty asi nejsi normalni nepoznas jaka ma byt penalta a jaka ne - hraje se po celem hristi - nevis? kdyz dojde do vapna a obrance te podrazi - to by si nechal hrat? fotbalu moc nerozumis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Manik...

Hele mně taky přijde, že jich mají až moc, ale tahle byla fakt jasná, obránce do toho šel jako vůl

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

V superpoháru měli taky

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš znovu padá za Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle řeči o padání.... viděli jste vůbec ten zákrok? Naprosto jasná penalta, která by se pískala všude

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta to byla, ale Pilař tomu hodně přidal. A ve zbytku zápasu padal snad v každém souboji.

Reagovat
OTASi

To možná jo, bohužel tohle dělá 70% hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

to rozhodně ne. Dokonce ani 70% hráčů na Pilařově pozici.

Reagovat
OTASi
Reagovat
smazaný uživatel

Vida, první půlku jsem tehdy neviděl. Ale přijde mi, že to pentlička byla, ačkliv tomu teda Dočkal pomohl pořádně.

Reagovat
OTASi

Tohle že byla penalta? To ani náhodou teda

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč Levadie tam dal nohu, ale ano, nebejt Dočkalovy simulace, nepískalo by se.

(Holt Slávista Dočkal. )

Reagovat
martin1

jaký slávista - hraje za Spartu? hraje - stejně jako Vácha

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tyhle móresy je naučili ve Vršovicích. (Alespoň v rámci výmluvy.)

Reagovat
smazaný uživatel

jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta byla stoprocentní. Neřekl bych, že tomu nějak výrazně přidal. Pernica tam šel úplně debilně. Chtěl bych vidět hráče, kterej by na zákrok beka v tomto prostoru nepočkal! Kdyby tohle udělal Lafata, řeknete, že tam šel zkušeně, ale Pilař to nafilmoval!

Reagovat
smazaný uživatel

Nenafilmoval. Pernica ho prostě proběh a penalta to byla jasná. Z bočního záběru je vidět, že tomu Pilař pomohl, ale ožná i proto, že se chtěl vyhnout nejhoršímu nárazu. Ale ve zbytku zápasu neustále ochotně padal po minimálním kontaktu.

Reagovat
db18

(jak někdo psal, že jsme měli koupit Pernicu, tak jsme se nakonec možná inspirovali )

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě před tou penaltou ležel 4x a po každým kontaktu s ním standartka pro Plzeň...

Reagovat
Sosi

Hlavně že má Venca charakter

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se ještě blýskne v EL

Reagovat
johnik

bylo by supr kdyby se dostal do repre formy křídel máme málo......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se rozehraje zase do repre formy, on proti silnějším týmům odvede i hodně práce dozadu a snad si do repre přinese tu pohodu na levé straně s Limberským. Jestli se rozehraje i Krejčí, tak to bude zajímavá varianta. Škoda, že už je to horší napravo, Přikryl by nemohl jít nahoru?

Reagovat
smazaný uživatel

Pilař znovu září,po 1.slušnym zápase stupido vofanculo bastardo

Reagovat
Zofka

Pilař se do formy rozhodně vrátí. Otázkou je, jestli se do formy dostanou i jiní a jak to z nich trenér vyždíme.

Včera to byla penalta naprosto jasná, Jablonec jim 2 góly věnoval. To spíš ten 3 . gól mi přišel dost podezřelý, protože tomu dle mého předcházel jasný faul před ztrátou balonu. Každopádně Plzeň byla lepší a vyhrát si zasloužila.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, penalta to byla, ale evidentně tomu pan Pilař pomohl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

pomohl - Pernica mu podrazi nohy a on spadne - divne co?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadit na Plzeňskou penaltu je větší tutovka než, že daji góla. Maj jí totiž každej zápas, ale ne vždy promění.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

jsi v mínusu co?

Reagovat
db18

...to už jsem zkoušel - vyšlo mi to jednou a pak jsme je přestali dostávat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka přebrala žezlo od Viktorky.

Reagovat
božský John

By mohli koupit Pikla, ten ty penalty umel, byl zvyklej

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vůbec nevylejzej. Jste to včera Plzni odevzdali na zlatým podnosu. Jsem od vás čekal o level lepší výkon.

Reagovat
Zofka

Tak to jsi čekal špatně ...

Kupují se noví hráči, aby ti déle sloužící nedělali individuální chyby, které Jablonec potápí už delší čas, a zrovna noví hráči způsobí nesmyslnou penaltu, brankář si dá vlastňák a dál to nemá cenu snad ani komentovat

Reagovat
matZz

V prvním poločase byl nejlepší na hřišti, všechny nebezpečný akce, krom standartek, šly přes něho. Když by hrál takhle pořád, tak by to za rok mohl zkusit znovu v Německu

Reagovat
smazaný uživatel

Neměli Prodat Pospíšila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ho nikdy neměli, tak ho nemohli prodat...

Reagovat
boryland

Pilka..

Reagovat
taws

Září? vždyt kromě toho pádu nic nepředvedl...do tý penalty ztratil hodně jednoduchých míčů a ani potom kromě dalších pádů nic nepředvedl...Doufám že tohoto člověka už nikdy v reprezentaci neuvidím

Reagovat
matZz

lol

Reagovat
smazaný uživatel

a koho by si chtěl na levým křídle vidět. Po dvouroční pauze se dostává do formy. Hrát musí Krejčí nebo Pilař.

Reagovat
smazaný uživatel

kohokoliv jinýho

Reagovat
OTASi

Blbče, ve svojí TOP formě byl náš nejlepší hráč v repre, za PLzeń válel. Nebejt zranění, mohl bejt uplně někde jinde. Doufejme že se aspoň přiblíží tý formě, levýho záložníka potřebujem jako sůl

Reagovat
taws

Blbče si říkej, když se díváš do zrcadla...ted je jedno jaký byl v jeho nejlepší formě, když ted na reprezentaci už prostě nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neodpověděl si mi na to koho by si tam chtěl vidět. Jediná alternativa pro mě je Krejčí a ten je teď zraněný. Takže kdo?

Reagovat
taws

V současnosti je jasná jednička Krejčí, když nebude zraněný...pak bych tam taky konečně chtěl vidět toho věčnýho talenta Hlouška, jestli se už vylízal z těch zranění....a myslím že by tam mohl Vrba zkusit i Pudila, kterej by si zasloužil dostat šanci. Pilař musí zase začít hodně makat a hlavně změnit životosprávu, jestli se chce znovu dostat reprezentace. A taky by měl omezit to padání, protože dalšího hopsajícího rezka už tam není potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Pudil v klubu hraje krajního obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

ok Venca včera nepadal přehnaně. Fauly na něj byly na prosto jasné....

ok dejme tomu že máme 4 Alternativy

Hloušek- jo ten by stál za úvahu v přáteláku zkusit

Krejčí- Mě Láďa nepřišel poslední dobou nějak dobrý, uvidíme až se vrátí po zranění, ale jasná jednička to pro mě rozhodně není

Pilař- Lepší se ale pořád to není jako za starých časů, ale je to na dobré cestě. Musí si zase začít víc věřit

Pudil- ten podle mě nepřipadá v úvahu, vždyť má problém se pořádně prosadit v druhé anglické:)

Reagovat
johnik

LOL jasná jednička Krejčí

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo teda?

Reagovat
johnik

to už tam zahraje i líp Jiráček než ten spalovač šancí Krejčí......Nicméně jsem stoprocentně přesvědčený, že Vrba tam dá Pilaře, což je dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Jiráček

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
martin1

no krejci momentalne teda zadne super vykony nepredvadi - leve zaloha je problem? treba Krejci zacne hrat jako predtim a Pilar se dostane do formy pred 2,5 rokama + hlousek

Reagovat
OTASi

Blbcem jsem tě nazval za tu tvoji větu :,,Doufám že tohoto člověka už nikdy v reprezentaci neuvidím " Proč by ne, když by hrál zas jako tehdy? Však já nepíšu že ťed má na základ, ale že pokud by se dostal opět do svojí formy ze sezony 2011/12, tak by mu Krejčí koukal na záda.

Reagovat
smazaný uživatel

Při EURO 2012 jsem byl v jisté pražské hospodě, kde příznivci Sparty vyřvávali i po skončení fotbalu: "Vénca Pilař!" A dnes ho nemohou ani cejtit!

Reagovat
smazaný uživatel

Pilař a ztratit míč? Jedině s faulem.

Reagovat
smazaný uživatel

* pádem

Reagovat
mojmira

barca

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, jemu jinak v lize míč sebrat nejde. Podobně Petrželovi. Zarážející je, že pak v EL oba nulový a na střídání po deseti minutách...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Venca včera nenasimuloval jedinej souboj. To že na něj bylo víc faulu než na ostatní bylo způsobeno jeho aktivitou;)

Reagovat
smazaný uživatel

No, ve druhym poločase simuloval hned 2x. Tamta penalta sice byla jasná, ale přifilmoval to taky slušně.. pořád stejná děvka.

Reagovat
smazaný uživatel

To je vcelku hodnotný příspěvek!

Reagovat
martin1

inteligence nekterych spartanskych fanousku je vazne skvela

Reagovat
db18

Září?

No, aspoň že to Baky nechal Danovi

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta jasná ale dost jí přidal, během zápasu tam bylo celkem dost situaci který by ustál člověk s jednou nohou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Největší simulanti za posledních 20 let:

1. Jan Rezek

2. Milan Baroš

3. Martin Frýdek

4. David Limberský

5. Petr Švancara

Reagovat
db18

1. Buček

Reagovat
mojmira

Lžimberský? Za to, že sebou jednou plácnul u ruďochů a ty to pořád nemůžou skousnout? Chápu, že sralťani ho nesnáší a plzeňáci obhajujou a že to asi neni nejchytřejší hráč v česku, ale simulant do top 5 to teda ne ...

Reagovat
Switchback

Ty asi něco nemůžeš skousnout víc, když Spartu nazýváš takhle ...

Reagovat
mojmira

tak sparta sama o sobě je mi naprosto ukradená, nemůžu skousnout tu většinu namyšlených,

namistrovaných fanoušků ala "my sme sparta, co seš ty ty ubožáku" - samozřejmě čest vyjímkám

Reagovat
Switchback

nj tak to je věc druhá ale nemusí to bejt hned Sralta

Reagovat
mojmira

což to chápu, z mojí strany je to taky přehnaná reakce, ale už je to tak nějak síla zvyku

Reagovat
Mr.Mike

no zkoušel padat i v poslednim ligovym zápase se Spartou a i v jiných zápasech sem ho párkrát viděl jak to zkoušel

obránce dobrej, ale jinak vylízanec totální

Reagovat
taws

Jednoznačně v té pětce musí být Verbíř..v dobách jeho největší slávy nebylo většího simulanta

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Chramosta?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam, kde nejvíc může využít své přednosti - V Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

A pokud by se vyhlašovala největší svińárna doplněná naprosto zmateným popisem události, tak bych hlasoval pro Roberta Vágnera za jeho gól rukou a pozápasový rozhovor.

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze Rezka uz nikdo neprekona, pac to uz by byl vrchol.

Reagovat
bobis21

Baroš

Reagovat
DieFohlenBMG

píčus

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím 3/3 zápasy/penalty v souboji s českými týmy. Snad bude kopat ty pentle Kolář, když ho mám ve fanlize. Mohl by vypentlit střelce ligy klidně

Reagovat
smazaný uživatel

njn ale 3 naprosto jasné

Reagovat
valloire

Nejlepší Hubník a Kolář

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jde do Hradce.

Reagovat
smazaný uživatel

Vybojovaná penalta to je co? Že by nový výraz pro nasimulovanou?

Reagovat
smazaný uživatel

ty si to asi neviděl co ?:D jestli nevidíš tohle jako penaltu, tak o fotbale fakt nic nevíš :D

Reagovat
martin1

asi jsi nevidel zapas co - musel si jit brzo spat co?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele