Ploješť patří k nejtěžším soupeřům v předkolech, tvrdí Kozáčik

01.08.2014, 09:24
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (37)

Přidat komentář
Sosi

„Chtěli jsme vyrovnat. Nasadili jsme hráče do útoku a myslím, že naše touha vyhrát byla cítit. Navíc jsme měli ještě jednu obrovskou šanci, ze které jsme taky mohli skórovat. Věřil jsem do posledního okamžiku, protože náš tlak gradoval," pochvaloval si koncovku zápasu v podání svého týmu kouč.

No jestli toto bylo grdování tlaku Závěrečnej nápor si předtsavuju jako se Schalke, Turkama nebo Lyonem doma... Ne těch pár centrů na náhodu včera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to byl opravdu odporný výkon celé Plzně. Vždyť tam jsou stejní kluci, jako byly za Vrby. Přeci nezapomněli hrát ten skvělý útočný fotbal, na který jsem se vždy těšil a s chutí jsem fandil (ačkoliv nejsem Plzeňák). Včera pokazili snad každou druhou přihrávku.... Doufal jsem, že se letos do základních skupin (LM, EL) probojují alespoň tři týmy a bude na co koukat a začneme se vyškrabávat trošku výše a každým rokem bude do naší ligy téct o něco více peněz. Snad si je toho vedení Plzně vědomo a něco s tím udělá. Setrvačnost totiž nefunguje do nekonečna....

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jim spadl hřebínek, když Sparta začala bejt o level lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

1) Jsou o 2 roky starší (někteří i o víc)

2) Faktor Uhrin

Reagovat
smazaný uživatel

Je to trenér, kterej hrál s Boleslaví v Evropě celkem úspěšně, ne?

Reagovat
Jajinek

No já bych z toho výsledku českých mužstev v EL nedělal nějakou globální tragédii. Co se týče koeficientu, stejně bude důležité chvíli držet tu 15. tou pozici a kontakt s Řeckem, Tureckem a Švýcarskem. No a v tomto boji o 15. místo máme právě na Rumuny nebo Rakušany celkem velký asi 4 bodový náskok. Tím, že už i Liberec i Boleslav něco malého uhráli (každý 0,5 bodu do koef.), tak na relativně slušný zisk 5ti bodů by měly stačit dva kluby ve skupinách. Sparta tam má našlápnutu, stačí jí nepodělat odvetu ve Švédsku a má jistou EL...navíc bude pravděpodobně díky zaváhání Celticu nasazená i pro poslední předkolo LM...no a ten celý vod do koef. za postup by se hodil. Plzeň snad také odvetu zvládne a i pro poslední předkolo bude nasazená, takže ten další soupeř by neměl být rozhodně těžší, než Rumuni. Z těch těžkých se tam rýsuje max Rosenborg a nebo dva Rusosvé - Krasnodar a Rostov. Jinak tak zbylá horda je hratelná. No a pokud se našim dvěma klubům povedou i skupiny, což je možné, pak se můžeme pokusit zabojovat i o tu 12.tou příčku. Oni totiž ani Turci, Řekové a Švýcaři zrovna neperlí.

Jinak nemůžeme chtít, aby nám 4 kluby postupovali do základních skupin. Navíc, když máme takovou smůlu na los. Ruku na srdce, i když neznáme Astru a Petrolul, je to druhý a třetí tým rumunské ligy plné cizinců a upřímně, těžší soupeři mezi těmi nenasazenými nebyli. No a Lyon je prostě pro Boleslav opravdu silné sousto. Pokud by dostali hratelnější soupeře, možná by dalo udělat něco i dál.

Těch 5 týmů nevadí, pokud se tam bude dostávat 5 týmů, které budou mít takový klubový koeficient, který je bude více méně nechávat nasazené. Pro mě prostě ideální pětka Sparta, Plzeň, Jablonec, Liberec, Boleslav. I přes to, že Liberec je v neustálém výprodeji a Boleslav poslední dobou ty důležité zápasy v pohárech pravidelně prohrává, mají nahrány nějaké body a jsou zárukou aspoň minimálního bodového zisku...mít v pohárech při vší úctě Brno, Duklu, Baník nebo Slovácko by byl strašný risk.

Jinak uvidíme, co nám ukáže Pelta s Jabloncem. Ten kádr mají třeba o parník před Libercem a pokud to nějaký rok udrží, mohli by se do základní skupiny klidně podívat oni.

Takže uvidíme co dál, pokud budeme mít opět dva týmy v základních skupinách, bude to velký úspěch a těch nodů bude zase dost. Je taky nutné připomenou, že se nám za rok bude odečítat slabej ročník 3,5 bodu, všem se bude odečítat více, a příští ročník budeme začínat na fantastické 11. pozici!!! Ono není třeba se hned dotahovat na nejlepší, ale držet si ty výsledky mezi ročními body do koef 5 až 8 a to nás nahoru prostě dostane. A to jsou právě cca ty dva kluby v základních skupinách.

Takže nepodléhejme skepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

to už jsem někde četl

Reagovat
Jajinek

já to dal pod blbej článek, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Já skepsi nepodléhám, ale dostat dvakrát o tři kusy je prostě ostuda.

Reagovat
PJ

Samozřejmě debalky Liberce ani Boleslavi nejsou žádnou tragédií a pokud budou dva týmy ve skupinách, tak to bude super - ale na druhou stranu, pořád by bylo lepší, kdyby tu šanci měly aspoň tři týmy, než když jí maji jen dva a oba "musí", navíd když forma Plzně neni bůhvíco a odvetu vidim pořád 50:50 a Sparta sice má pěknej náskok, ale když je schopná s nima dvakrát prohrávat doma, může bejt stejně tak schopná dostat venku 2:0. Ale jinak ve všem souhlas, ten los byl brutální, moc těžších nenasazených soupeřů tam nebylo a i Boleslav dostala to nejhorší co mohla..

Reagovat
Jajinek

jj, je to škoda...jenže Liberec by podle mého letos 4. předkolo už také nedal...no a Boleslav by dostala dalšího těžšího soupeře. Uvidíme, co se vyklube z Jablonce. S tímhle kádrem by mohli opravdu hrát skupinu pravidelně. Bylo by fajn, kdyby nám nějaký rok ustřelili nahoru tři týmy, ale pokud budou postupovat pořád dva, tak to bude dobré. Takže prostě i Sparta i Plzeň to musí zvládnout!

Reagovat
Sosi

Prdel by teprve byla, kdyby Jablonec a třeba MB nebo Teplice vyfoukli Spartě a Plzni první dvě místa do LM

Reagovat
Manik...

Tak tomu snad nevěříš

Reagovat
patrikhm

Proč se máme spokojit s 15.místem??? Teď jsme 14. a pokud vybojujeme 13.pozici, máme v LM jedno místo jisté a vicemistr, pokud neuspěje, má zase jistou Evropskou ligu.. Takže cílem je 13.místo v žebříčku koeficientů!! Doufám teda, že se Plzeň zvedne a že Liberec udělá zázrak v podobě Petržalky s Celticem před 9 lety, kdy vyhrála 5:0 a po odvetě 0:4 postoupila dál

Reagovat
Jajinek

tohle 13. pozice nabízí pouze, pokud se obhájce LM a EL kvalifikují do LM ze svých lig, jinak na to musí být 12. místo. To by opravdu měl být cíl našeho koeficientu, ale letos bude dost těžké toho dosáhnout, hlavní je letos udržet 15. místo a na 12. místo zaútočit za rok, kdy budeme mít o parník lepší výchozí pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

12. míst v Evropě je dlouhodobě neudržitelné, nevěřím, že se v Evropě nenajde 12 silnějších lig, když je řada států o poznání větší a řada srovnatelně velkých států jako Portugalsko, Řecko a Belgie mají soutěže a kluby o poznání etablovanější.

Reagovat
Beči

Velká pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

"... Vzadu jsou slabší, ale dali jsme jen jeden gól, tak zas tak slabí nebyli,"

Naopak, oni byli vzadu fakt hrozně slabí, ale Plzeň i přes řadu šancí byla vepředu tristní... Když budou doma hrát aktivně, tak by si to ale měli pohlídat.

Reagovat
db18

Jenom Kovařík (kvůli centrům), Kolář a Hrošovský do základu (místo Horviho)

Reagovat
smazaný uživatel

Horvi včera dost kazil, že? Já ty zápasy Plzně moc nesleduju, ale včera neměl ani moc dobrých nahrávek, ztrácel míče, nedařilo se zpracování.. Na takhle agilní soupeře to pro něj asi už neni ideální.

Každopádně jsem nepochopil, kdo měl včera v záloze tvořit nějakou defensivu. Z toho jim tam vznikal takovej bordel, že to smrdělo gólem co chvíli.

Reagovat
db18

No, měl to zachraňovat asi Hořava... u něj jsem si teda ani nevšiml, že hrál...

...Horvi to naštěstí pořád má v noze, jinak by byl úplně k ničemu Pár let zpátky dokázal ještě v pohodě zaskakovat za Bystroně v obraně, když si udělal výlet dopředu (no, ale taky tam k němu byl Jiráček nebo Darida, kteří toho neskutečně odběhali a kompenzovali jeho neběhavost )

Úplná tragédie to je, když vedle něj hraje Hrošovský (proto tady taky s dolarem kdo ví jak dlouho voláme po příchodu DM - ideálně Pavelka, pak možná Petrák )

Reagovat
Sosi

tak snad bude hrávat Horšovský s Hořavou

Reagovat
smazaný uživatel

Hořava by byl asi nejhubenější fotbalista na "DM" ever... Kromě toho, že tam teda fakt nebyl. No něco byste pořídit určitě měli, ofensiva momentálně nešlape, jako dřív (včera asi jedinej, kdo předvedl něco odvážnýho, byl Limberský) a defensiva je s prominutim směšná.

Pavelku nám nechte. Dáme vám klidně Marečka.

Reagovat
guzman

No jo neschopnost se hazi na silu soupere,tvl at se proberou a hraji lepe a pokud Uhrina neosviti duch svaty ,tak i vymena trenera by nebyla na skodu.

Reagovat
C-M@ster

Za koho...?

Furt by se vyhazoval Uhrin. Ale kým by ho jako nahradili? Žádnej druhej Vrba tu není... A když jo, tak není volný.

Reagovat
Manik...

Komňacký

Reagovat
Manik...

Ten zápas měli vyhrát. Ta hra byla tragická. Rumuni nehráli vůbec, ale vůbec nic. No a Plzeň hrála snad nejhůř za novodobé éry. Takové okna v obraně (oba). Záloha totálně mimo, no a o útoku snad nebudu ani mluvit. Od Pilaře, Vaňka a Petrželi bych teda čekal víc

Reagovat
Sandstorm

No mám celkem výhrady k přestupům Plzně. Myslem sem si, že Vaňek přišel jako posila primárně na CM a ne, že bude hrát na postu Koláře. Dále sem čekal, že přijde nový stoper a nejspíš tedy Hubník, že skončí. A zbytečný mi přijde přestup Chramosty. Přes Bakoše a Tecla se stejně těžko prosadí a tu roli třetího útočníka mohl dělat Wagner. Jako žolík je to ideální hráč.

Reagovat
Sandstorm

*neměla být reakce

Reagovat
db18

Já teda od Vaňka očekával, že bude hrát za Koláře a časem že ho nahradí, s tím Hubníkem to tak asi mělo být, dlouho to tak vypadalo, ale jak se provalilo, že chceme Baránka a Baník nám ho nepustí, tak s ním prodloužili

Ale ten útok taky nechápu

Reagovat
Sandstorm

Tak v tom případě měl někdo přijít ještě na CM. Hořava, Horvi, Hroša stačí jakž takž na ligu, ale na ligu+poháry je to málo. Neměli sme se tak rychle zbavovat Pospíšila. Teď v Jablonci ukáže svoje kvality a lepší CM budeme v naší lize těžko hledat...

Reagovat
Manik...

Reagovat
Furia Ceca

Plzen mě zklmala včera... Před rokem by nad takovejma haluzákama vedla 3:0 v poločase a oni se tam s nim celej zápas šmrdolí, nejsou schopní si dát tři přihrávky... 1:1 je s ohledem na tu bídu hodně milosrdnej výsledek, doufám že odveta bude o hodně lepší.

Reagovat
Sosi

Jinak mi přijde v současnosti jako nejlepší hráč Viktorky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele