Po kritice trenéra nesmí Sancho trénovat s fotbalisty Manchesteru United

15.09.2023, 09:29
Aktuality

Po kritice trenéra nesmí fotbalový reprezentant Jadon Sancho trénovat s prvním týmem Manchesteru United. Klub jej nechá připravovat se individuálně, dokud se problém s koučem Erikem ten Hagem nevyřeší, oznámil na svém webu.

Třiadvacetinásobný anglický reprezentant překvapivě chyběl v nominaci na poslední ligový zápas na hřišti Arsenalu, který United prohráli 1:3. Po zápase nizozemský trenér Ten Hag odůvodnil absenci vicemistra Evropy špatnou tréninkovou morálkou.

Sancho se ohradil a označil se za obětního beránka. Za tato slova v obsáhlém příspěvku na sociální síti X, dříve twitteru, požaduje podle médií Ten Hag omluvu. "Absolvuje osobní tréninkový program mimo první tým," uvedli zástupci United bez bližších podrobností.

Třiadvacetiletý křídelní hráč přišel do Manchesteru v roce 2021 za 85 milionů eur (tehdy zhruba 2,1 miliardy korun) z Dortmundu jako jedna z největších hvězd bundesligy. V dresu United odehrál ve všech soutěžích 82 zápasů, vstřelil 12 gólů a nenaplnil pověst, s níž se z Německa do Anglie vracel.

Autor: ČTK

Komentáře (358)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele