POHYBY V KÁDRU JUVENTUSU

21.06.2007, 11:56
Aktuality
Pravá přestupová horečka postihla Juventus, do turínského klubu včera zamířili dva noví fotbalisté a stejný počet rovněž odešel. Ke kvalitě kádru v příští sezony by měl přispět i David Trezeguet, jehož se vedení snaží za každou cenu udržet...

Již na začátku týdne podepsala "Stará dáma" kontrakt s Vincenzem Iaquintou, k němuž včera přibyly další dvě nové tváře. Z Piacenzy míří na Delle Alpi za 3,7 milionu eur italský reprezentační záložník do 21 let Alberto Nocerino, ze Sieny zase 23letý obránce Cristian Molinaro.

Místo v kabině těmto dvěma fotbalistům udělali Robert Kovač a Federico Balzaretti. Prvně jmenovaný chorvatský obránce nakonec zamířil do Borussie Dortmund, Balzaretti se stal novou akvizicí Fiorentiny, s níž podepsal čtyřletou smlouvu.

Nejistý je stále další osud Davida Trezegueta. Francouzskému útočníkovi se nelíbyly nabízené podmínky nové smlouvy a chtěl odejít, podle posledních informací ale pomalu mění názor a mohl by zůstat.

"Chceme ho zde udržet a věřím, že dosáhneme dohody. Pochopitelně potřebujeme hráče, který prokazuje své kvality a nediskutuje o věcech, ale chceme si ho ponechat," prohlásil prezident Juventusu Giovanni Cobolli Gigli.

Příchod nových fotbalistů do Juventusu v tuto chvíli ani zdaleka nekončí. Na spadnutí je přestup Almirona z Empoli a jistě budou následovat i další.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com, uefa.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*

Neapol získala Hamšíka za 4-5 mil. liber + dva hráče. Dneska došlo také k dohodě s Rolandem Bianchim z Regginy, cena za přestup je 7 miliónů liber.

http://www.channel4.com/sport/football_italia/jun21e.html

Reagovat
HOST*M11

no uvidime jak se to vyvrbi.... jinak snad tregy zustane... ikdyz by se asi museli s iaquintou tocit nekupovali ho asi na lavku

Reagovat
HOST*ital

Vedení si asi vybralo cestu budoucnosti.No uvidíme co bude dál...

Reagovat
HOST*M11

ja proste citim ze to 4 misto je realne..

Reagovat
HOST*ital

Docela mě překvapili s tím Balzarettim.Letos to byl určitě jeden z nejlepších hráčů.A ještě jedna věc.Pokud tohle má být směr,kterým se teď Juve bude ubírat,nechápu proč nekoupili toho Bojinova.

Reagovat
HOST*ds

Tak juve už má Tiaga a Almirona myslím že to bude velice kvalitní středová řada

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele