Posily přijdou, je si jistý Arteta

06.08.2013, 12:52
Aktuality
Arsenal a přestupové období. Každý půlrok panuje v této souvislosti velký pesimismus, fanoušci Gunners naříkají nad liknavostí vedení či manažera Wengera, jelikož velkých jmen se na Emirates Stadium ne a ne dočkat. Mikel Arteta však věří, že toto léto v Londýně přivítají nové tváře.

"Nemám nejmenší pochybnosti o tom, že někdo přijde. Šéf velmi tvrdě pracuje, stejně jako vedení. Zabere to čas, ale určitě se posil dočkáme," ujišťuje španělský záložník, který na sever hlavního anglického města přišel před dvěma lety z Evertonu.

"Velcí hráči většinou přicházejí až na konci přestupového období, tak to chodí. Kluby se snaží své nejlepší fotbalisty udržet. Myslím však, že sezonu začneme s novými tvářemi. Doufáme v to všichni, nakoplo by nás to," přemýšlí pozitivně 31letý záložník.

Arsenal je nejvíce spojován s příchodem útočníka. Po odchodu Robina van Persieho sice do klubu přestoupili Lukas Podolski a Oliver Giroud, ale ani jednomu se nepodařilo holandského kanonýra zcela nahradit. Jednou nohou na Emirates byl údajně Gonzalo Higuaín, který ovšem nakonec zakotvil v Neapoli. Již konkrétnější je zájem o Luise Suáreze, za nějž ale Liverpool požaduje 50 milionů liber.

Autor: Marek Ustohal / skysports.com

Komentáře (423)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele