Potvrzeno: Teplice prodloužily smlouvu s talentovaným Chaloupkem

27.11.2023, 14:20
Aktuality

Český reprezentant do 21 let Štěpán Chaloupek prodloužil smlouvu v Teplicích. Severočeši si pojistili dvacetiletou oporu zadních řad do léta 2027. Desátý tým prvoligové tabulky o tom informoval na sociální síti X.

Chaloupek od březnového příchodu trenéra Zdenka Frťaly odehrál všech 29 ligových zápasů v základní sestavě a dohromady chyběl na hřišti jen deset minut. Pevnou pozici má i v reprezentační jednadvacítce, kde nevynechal ani jedno ze tří kvalifikačních utkání.

Mladý stoper podepsal novou smlouvu jen dva dny po sobotním duelu s Bohemians 1905 (1:1), v němž vstřelil premiérový ligový gól. Teplický odchovanec se dočkal ve 44. utkání v nejvyšší soutěži.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
esmuellert

Yes!

Reagovat
srandamač

Jsem zvědav, kam v létě půjde.

Reagovat
3M

Slavie

Reagovat
srandamač

Takže Pardubice

Reagovat
Pablos

Borussia Dortmund

Reagovat
mrtvej ofsajd

Sks ho v zimě koupi a necha do léta v Teplicích.

Reagovat
ACSeRw!n

jasna Bolka

Reagovat
Witcher

V létě tohle je jen PR blábol.V zimě jde pryč za tajnou neadekvátní částku klasicky.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
kecipep

dlouhodobě nemají ligový dorost, béčko paběrkuje v ČFL a stejně při potřebě restartu vyhrabou ligovou školku se zajímavou kvalitou - kde se to vzalo? Ptám se pro kamaráda (Slovácko má dorost i béčko přes zimu na sestup)

Reagovat
3M

Máme tam pár zajímavejch hráčů. Třeba mladej Vachy půjde ještě hodně nahoru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele