Předseda Evertonu Kenwright věří v setrvání Fellainiho a Bainese

11.06.2013, 11:59
Aktuality
Everton v průběhu minulého týdne vyřešil otázku manažera, když na místo Davida Moyese dosadil Roberta Martíneze, nyní je dalším úkolem vybudovat tým pro následující sezonu. Toffees se vedle nákupu hráčů budou soustředit i na udržení dvou svých hvězd - terčem přestupových spekulací jsou Marouane Fellaini a Leighton Baines...

Belgický záložník a anglický obránce jsou reprezentanty svých zemí a dlouhodobě patří do základní sestavy Evertonu, je o ně ale velký zájem především mezi dalšími anglickými kluby.

Fellaini má dokonce ve smlouvě výkupní klauzuli, přestup ovšem není něčím, na čem by v současnosti trval. "Musím říct, že mi dal jenom samé náznaky toho, že nechce odejít," uklidnil fanoušky předseda Bill Kenwright, který se chystá nabídnout novou smlouvu Bainesovi: "Určitě, jednání už začala a hráč moc dobře ví, že ho zde chceme udržet."

Everton v posledních letech atakuje pohárové pozice a o umístění na předních místech tabulky bude usilovat i pod Robertem Martínezem. "Už se se mnou bavil o případných posilách a o tom, zda současní hráči opravdu mají zapotřebí odcházet, což podle mého názoru nemají. Jsme odhodláni najít nové majitele a investovat do týmu, Roberto má podporu všech a dostane k dispozici maximální peníze. Tím myslím, že když někoho prodá, nebude moci investovat dále osmdesát procent z této částky, ale celých sto procent. K tomu navíc dostane i jistý obnos, který měl přislíbený už David," řekl dále Kenwright.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (528)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele