Premier League - preview 21. kola: Brighton hostí Wolves

12.01., 08:46, aktualizováno 22.01., 08:29
Previews

Dobrou formu budou chtít v pondělní dohrávce potvrdit Brighton a Wolverhampton Wanderers. Mezi oběma kluby je tříbodový rozestup, "Vlci" se mohou na soupeře dotáhnout...

Brighton & Hove Albion - Wolverhampton Wanderers

pondělí 20:45

Wolverhampton neprohrál už pět utkání v řadě ve všech soutěžích, ale v pondělní dohrávce narazí na neoblíbený Brighton, proti kterému si v posledních dvou vzájemných měřeních sil připsal vysoké porážky (0:6, 1:4).

Svěřenci Roberta De Zerbiho sehráli poslední zápas 6. ledna v rámci FA Cupu. Seagulls se představili na hřišti druholigového Stoke a od prvních minut se jednalo o zajímavou podívanou. Favorit sice inkasoval v 16. minutě po nešťastné vlastní brance van Heckeho, do konce prvního poločasu byl však nebezpečnějším týmem a v šesté minutě nastavení vyrovnal Estupiñán. Po přestávce padaly na obou stranách další branky a hosté si nakonec došli pro vítězství 4:2, které je poslalo do další fáze soutěže.

Hráči Brightonu poté absolvovali šestnáctidenní odpočinek a v pondělí je po delší pauze čeká domácí ligové utkání proti Wolverhamptonu. Vlci patří k oblíbeným soupeřům domácího týmu, jelikož z posledních pěti vzájemných zápasů Seagulls hned čtyřikrát vyhráli a pouze jednou odešli poraženi.

Do zápasu z různých důvodů určitě nenastoupí Adingra, Enciso, Fati, Lamptey, March, Mitoma Veltman.

Hosté měli ve FA Cupu o poznání více práce a Brentford zdolali v odvetě až v prodloužení. O postupu domácího mužstva rozhodl ve 110. minutě Matheus Cunha. Vlci tak prodloužili svou neporazitelnost na pět utkání v řadě ve všech soutěžích. Wolverhamptonu se povedl především konec roku 2023, kdy v lize ze tří zápasů získal devět bodů a poskočil na průběžné jedenácté místo. Nepříjemností je absence nejlepšího střelce Hwang Hee-Chana, jenž si plní reprezentační povinnosti na Asijském poháru (i když do turnaje zatím nezasáhl z důvodu zranění).

Dvojice Ait-Nouri, Traore se zase účastní Afrického poháru národů. Červená karta pak nepustí do pondělního utkání brazilského záložníka Gomese.

Brighton - pravděpodobná sestava:
Steele - Estupiñán, Hecke, Dunk, Hinshelwood - Groß, Gilmour - Buonanotte, Pedro, Moder - Welbeck

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Kilman, Dawson, Toti - Semedo, Lemina, Doyle, Bueno - Sarabia, Cunha, Neto

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 4.30 - 5.15

Tip EuroFotbal.cz: 10

Více informací k zápasu

Sheffield United - West Ham United

neděle 15:00

V neděli odpoledne nabídne program anglické nejvyšší soutěže utkání mezi posledním Sheffieldem United a šestým West Hamem. Domácí se budou chtít ode dna tabulky, hosté by rádi prodloužili svou ligovou sérii bez porážky na pět utkání.

Svěřenci Chrise Wildera se před dvěma týdny ukázali v dobrém světle při venkovní vysoké výhře v FA Cupu. Jejich příznivci byli z výsledku nadšení i přestože jejich soupeřem byl čtvrtoligový Gillingham. Dvěma brankami se zaskvěli James McAtee a William Osula.

Svého debutu v novém působišti se dočkal i útočník Ben Brereton Díaz, který loni válel v dresu Blackburnu v Championship. Jeho výkony mu vynesli angažmá ve španělském Villarrealu, kde se mu ale nedařilo podle představ, a tak odešel na půlroční hostování právě do Sheffieldu.

Na svou první posilu naopak West Ham ještě čeká, před pár dny se spekulovalo o příchodu Emila Smithe Rowea z Arsenalu, trenér Arteta ale přesun anglického záložníka zavrhnul. Hammers tak minimálně do nedělního střetnutí vstoupí se známými tvářemi.

Ne že by snad nutně David Moyes potřeboval svůj tým vylepšit. Na podzim se totiž West Hamu dařilo jak na ligové scéně, tak v pohárové Evropě. V Premier League jim po 20 odehraných zápasech patří šestá příčka, na pátý Tottenham ztrácí šest bodů, stále ale mají jeden zápas k dobru.

Moyes nebude ale v neděli moct počítat s dvojicí Aguerd, Kudus, kteří reprezentují své země na Africkém poháru národů. Kvůli zranění chybí také Antonio, Fornals a Paquetá.

Domácí trenér pak počítá s absencí Bashama, Egana a Loweho. Mimo hru je také Jebbison, Larouci a Slimane.

Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Foderingham; Ahmedhodzic, Robinson, Trusty; Baldock, Hamer, Souza, Brooks; McAtee; Archer, Brereton Diaz

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola; Coufal, Zouma, Ogbonna, Emerson; Alvarez, Soucek; Fornals, Ward-Prowse, Cornet; Ings

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.83 - 3.36 - 2.66

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Liverpool FC

neděle 17:30

V neděli večer nabídne anglická Premier League utkání mezi ve formě hrajícím Bournemouthem a současným lídrem tabulky Liverpoolem. Na Vitality Stadium budou favority hosté, Cherries by ale mohli zopakovat loňské domácí překvapivé vítězství 1:0.

Bournemouth se sice na začátku sezóny pod novým trenérem Andonim Iraolou trápil. Vedení týmu z jihu Anglie ale španělskému stratégovi důvěřovalo a na konci loňského kalendářního roku přišla odměna v podobě 7 vítězství z 9 ligových utkání.

Série bez porážky skončila v poslední prosincový den, na Silvestra totiž Cherries podlehli favorizovanému Tottehamu na jeho půdě 3:1. Letos Bournemouth odehrál zatím jedno utkání, a to s druholigovým Queens Park Rangers v FA Cupu.

Dominantní výkon svěřenci trenéra Iraoly sice nepředvedli, po poločase totiž prohrávali o dvě branky, postup do dalšího kola z toho ale nakonec byl. O rozhodující gól se postaral střídající Justin Kluivert, který by chtěl své doposud nepříliš povedené angažmá nasměrovat na lepší cestu. Naopak dvojice Rothwell, Traoré se nedokázala na podzim prosadit do základní sestavy a odešla z klubu na hostování do konce sezóny.

To v kádru Liverpoolu zatím k výraznějším změnám nedošlo. Klub opustil jen brankář Vítězslav Jaroš, který se ale do A-týmu zdaleka nedokázal prosadit. Větším problémem je pro trenéra Kloppa počet absentujících hráčů. K dispozici není kromě Salaha a Enda, kteří odletěli reprezentovat své země na Africký pohár národů, respektive na Asijský pohár, také obranná čtveřice Alexander-Arnold, Matip, Robertson a Tsimikas. Ze svých zranění se nedokázali zotavit ani Bajčetić s Thiagem, nejistý je také start maďarského záložníka Szoboszlaie.

Zraněními sužovaný Liverpool tak bude mít před sebou náročný úkol, pokud si chce udržet první místo v ligové tabulce, musí svého nedělního soupeře bezpodmínečně porazit. Na záda mu totiž dýchá znovuzrozený Manchester City, kterému se navíc uzdravil jeden z nejlepších fotbalistů planety, Kevin De Bruyne.

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto; Aarons, Zabarnyi, Mepham, Kerkez; Christie, Cook; Tavernier, Billing, Kluivert; Solanke

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson; Bradley, Konate, Van Dijk, Gomez; Jones, Mac Allister, Gravenberch; Jota, Nunez, Diaz

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.51 - 4.57 - 1.70

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Crystal Palace

sobota 13:30

V sobotu krátce po poledni bude na programu 21. kola anglické Premier League londýnské derby mezi Arsenalem a Crystal Palace. Gunners se do ligy vrací po třítýdenní pauze a budou chtít co nejrychleji zapomenout na závěr loňského kalendářního roku, Eagles naopak naposledy v lize porazili na domácí půdě jiný londýnský tým, a to Brentford.

Svěřenci Mikela Artety nezažívají nejpovedenější období. Z posledních čtyř soutěžních utkání získali jediný bod, naposledy navíc vypadli z FA Cupu po prohře s Liverpoolem 0:2. Poslední výsledky se promítly i do ligové tabulky, Arsenal se totiž propadl za Aston Villu a Manchester City až na čtvrtou příčku.

Přitom Gunners strávili Štědrý den na špici tabulky, od té doby ale ve dvou londýnských derby prohráli s papírově slabšími celky, West Hamem a Fulhamem. V obou zápasech byl Arsenal nebezpečnější, své soupeře přestřílel, nicméně zbrklost a nepřesnost v zakončení stála Gunners cenné body.

Do sestavy španělského stratéga se ale vrací Zinčenko, s týmem začal trénovat také Partey, který kvůli svému zranění neodletěl na Africký pohár národů, a pomalu se blíží také návrat Timbera. Naopak mimo hru je stále Vieira, jehož trápí třísla, a Elneny. Ten reprezentuje Egypt na závěrečném turnaji v Pobřeží slonoviny.

Stejně tak hosté postrádají kvůli reprezentačním povinnostem Jordana Ayewa, dále Eagles nepomůže Doucouré, Holding, Olise a Ward.

Svěřenci Roye Hodgsona se trápí, vyhráli jediný z posledních jedenácti soutěžních zápasů a ve středu vypadli z domácího poháru s Evertonem po výsledcích 0:0 a 0:1.

Jediným pozitivem z dvojzápasu s Toffees bylo udržené čisté konto a poměrně zkonsolidovaná obrana. V lize totiž s čistým štítem naposledy dohráli utkání s Burnley na začátku listopadu.

Od té doby se v ligové tabulce propadli až na 14. příčku a nebýt poslední výhry nad Brentfordem, tak by byli v záchranářských bojích až po uši. I přesto ale musí být na pozoru, osmnáctý Luton na ně ztrácí 5 bodů.

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya; White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Odegaard, Rice, Havertz; Saka, Jesus, Martinelli

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Henderson; Clyne, Andersen, Guehi, Mitchell; Eze, Richards, Lerma, Schlupp; Edouard, Mateta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.05 - 13.20

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Brentford FC - Nottingham Forest

sobota 18:30

V sobotu večer bude k vidění záchranářský souboj v rámci anglické Premier League mezi Brentfordem a Nottinghamem. Hosté se pod vedením nového trenéra Espírita Santa herně i výsledkově zvedli, ve stejný efekt doufají také Bees po návratu útočníka Ivana Toneyho.

Anglický útočník v minulé sezoně vstřelil za Brentford 20 ligových branek, přičemž zaostal pouze za dvojicí Haaland, Kane. V květnu ale dostal osmiměsíční zákaz činnosti poté, co se přiznal k 232 porušením pravidel Anglické fotbalové asociace o sázení. V sobotu se ale vrátí a trenér Frank s ním počítá v základní sestavě, navíc by měl ostrostřelci přidělit kapitánskou pásku.

I domácí fanoušci čekali na návrat Toneyho jako na vysvobození. Londýnský celek totiž prohrál posledních 5 ligových zápasů, propadl se až na 16. příčku a navíc v úterý vypadl z FA Cupu po prohře s Wolverhamptonem.

V tabulce Brentford předskočil také Nottingham. Po odvolání trenéra Coopera přijal jeho místo Nuno Espírito Santo. Po nepříjemné premiéře na lavičce Forest přišly dvě překvapivé výhry s papírově mnohem silnějšími celky, a to s Newcasltem a Manchesterem United.

Radost hostujícím fanouškům udělali jejich oblíbenci i v týdnu, kdy se jim podařilo postoupit přes druholigový Blackpool do dalšího kola FA Cupu. Zdá se, že Nottingham je konečně na správné cestě.

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken; Collins, Ajer, Mee; Roerslev, Janelt, Jensen, Baptiste, Reguilon; Toney, Maupay

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Turner; Montiel, Omobamidele, Worrall, Toffolo; Danilo, Mangala; Yates, Dominguez, Hudson-Odoi; Wood

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.80 - 4.90

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Everton FC - Aston Villa

neděle 15:00

Villans mají svému nedělnímu soupeři co vracet. V prvním vzájemném ligovém zápase sice vyhráli 4:0 na domácí půdě, ale na konci září jim Toffees porážku vrátili, čímž ukončili jejich působení v EFL Cupu.

Evertonu kratší pauza určitě prospěla, jelikož na konci roku 2023 se mu vůbec nedařilo a utržil hned čtyři porážky po sobě. Toffees nejdříve vypadli z EFL Cupu, kde v penaltovém rozstřelu nestačili na Fulham. Poté následovala třízápasová série v lize bez jediného bodu. Úplně poslední zápas sehráli svěřenci Seana Dycheho před 10 dny proti Crystal Palace. Za celých 90 minut však diváci branku neviděli, a tak se o postupujícím do dalšího kola FA Cupu rozhodne až v odvetě.

V neděli Everton čeká další kolo Premier League. Do Goodison Parku přijede druhá Aston Villa, která v posledních devíti ligových duelech prohrála pouze jednou. Týmy se v letošní sezóně střetly již dvakrát. V srpnu Villans doma Toffees přejeli 4:0, ale o měsíc později ve Villa Parku prohráli se stejným soupeřem 1:2, což ukončilo jejich působení v EFL Cupu.

Do zápasu určitě nenastoupí Alli, Gueye, McNeil, Young a Doucoure.

I hosté se představili ve 3. kole FA Cupu a na hřišti Middlesbrough oslavili postup. Jedinou brankou rozhodl o vítězství Villans v 87. minutě Cash. V lize svěřenci Unaie Emeryho stále válí a na vedoucí Liverpool ztrácí tři body. V Goodison Parku se navíc Aston Ville dlouhodobě daří a od listopadu 2015 zde nepoznala hořkost porážky.

Spoluhráčům v neděli nepomůžou Buendia, Digne, Mings, Olsen a Traore. Nejisté jsou i starty Tielemanse a Torrese.

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Patterson, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko - Harrison, Garner, Onana, Danjuma - Doucouré - Calvert-Lewin

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Konsa, Carlos, Lenglet, Moreno - Kamara, Luiz - Bailey, McGinn, Ramsey - Watkins

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.56 - 3.66 - 2.75

Tip EuroFotbal.cz: 02

Více informací k zápasu

Manchester United - Tottenham Hotspur

neděle 17:30

Oba týmy potvrdily roli favorita v rámci třetího kola FA Cupu a nyní změří síly v lize. Hosté jdou do důležitého souboje bez nejlepšího střelce a kapitána Sona, který si plní reprezentační povinnosti na Asijském poháru v Kataru. V prvním vzájemném zápase Manchester prohrál na půdě Tottenhamu 0:2.

Man Utd vstoupil do nového roku vítězně, když si ve třetím kole FA Cupu poradil s Wiganem. Favorita poslal ve 22. minutě pěknou střelou do vedení Dalot a postup pojistil v 74. minutě gólem z penalty Fernandes. V další fázi soutěže United narazí na jednoho ze dvojice Newport County - Eastleigh. V lize to ovšem tak slavné není. United zažili hodně nepovedený prosinec, v jehož průběhu si připsali čtyři ligové porážky. Díky kolísavým výkonům Rudých ďáblů se účast v pohárové Evropě opět vzdaluje a v současné chvíli to nestačí na lepší než osmé místo, kde má Manchester stejně bodů jako sedmý Brighton. První ligové utkání v novém roce navíc skutečně prověří, jak na tom domácí fotbalisté jsou, protože na Old Trafford zavítá pátý Tottenham. Spurs v prvním vzájemném zápase porazili Red Devils 2:0.

Rudí ďáblové si rovněž musí v letošní sezóně zvykat na novou skutečnost, a to jsou především nevyrovnané výkony na Old Trafford. Svěřenci Erika ten Haga doposud před domácím publikem odehráli deset ligových utkání a hned ve čtyřech případech odešli poraženi. Prohru s Man City asi očekávali úplně všichni, ale ztráty s Crystal Palace, Brightonem nebo Bournemouthem vzbudily opodstatněné emoce.

Na domácí straně nebudou k dispozici Amrabat, Casemiro, Lindelöf, Malacia, Martínez a Mount.

Tottenham narazil ve třetím kole FA Cupu na Burnley a i když se s outsiderem dlouho dobu trápil, nakonec slavil postup. Střeleckou nemohoucnost domácího týmu utnul v 78. minutě Porro, jenž potrestal špatnou rozehrávku brankáře a pohlednou střelou z dálky zařídil svému týmu účinkování v dalším kole soutěže. Spurs se během tohoto ročníku potýkají s řadou absencí a vedení klubu na situaci nyní zareagovalo. Před několika dny bylo oficiálně potvrzeno, že londýnský klub získal na hostování německého útočníka Tima Wernera, který bude za Tottenham nastupovat do konce aktuální sezóny. Ofenzivní hráč si vyzkouší již své druhé angažmá v Londýně. V minulosti totiž hájil barvy Chelsea, kde se mu ale na jeho standardy příliš střelecky nedařilo.

Nepříjemným problémem pro hostující tým je i absence nejlepšího střelce a kapitána Sona. Jihokorejský rychlík si plní reprezentační povinnosti (AFC Asian Cup v Kataru). Spurs jdou do souboje s United bez několika dalších klíčových hráčů. Do zápasu rovněž nezasáhnou Bissouma, Maddison, Perišič, Romero, Sarr, Solomon a Veliz.

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana - Wan-Bissaka, Varane, Evans, Dalot - McTominay, Mainoo - Garnacho, Fernandes, Rashford - Højlund

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario - Porro, Romero, Ven, Udogie - Højbjerg, Bentancur - Johnson, Kulusevski, Werner - Richarlison

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 4.10 - 3.46

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Fulham FC

sobota 13:30

Poprvé v novém kalendářním roce se Chelsea představí na svém stadionu v rámci anglické Premier League, v sobotu po poledni je na programu londnýnské derby s Fulhamem. Chelsea naposledy v lize porazila Luton 3:2, tři body získal i Fulham po překvapivém vítězství nad Arsenalem.

Trenér Mauricio Pochettino nemohl být spokojený s posledním zápasem. V úterý totiž jeho svěřenci prohráli s druholigovým Middlesbrough v prvním zápase semifinále ligového poháru a zkomplikovali si cestu do Wembley. Zahozené šance, nepřesvědčivý výkon v obraně. Domácí Middlesbrough vedené bývalým anglickým reprezentantem Michaelem Carrickem vstřelilo jedinou branku utkání v prvním poločase, silná sestava Chelsea ale na ni nedokázala odpovědět.

Přívznivci Blues tak rychle zapomněli na přesvědčivou výhru jejich oblíbenců 4:0 s Prestonem v rámci FA Cupu a opět ukázali svou nespokojenost. Chelsea totiž tak velkou šanci na zisk trofeje dost možná v blízké budoucnosti mít nebude, a tak by nepostup přes druholigový celek byl velkým zklamáním.

V domácí ligové soutěži totiž Blues patří až 10. příčka, a tak postup do evropských pohárů určitě není jistotou. Chelsea by tak mohla chybět v pohárové Evropě ve dvou po sobě jdoucích sezónách poprvé od roku 1995. V letošní konkurenci se to navíc nezdá jako příliš nepravděpodobné.

Jako na horské dráze jsou také výsledky jejich sobotních soupeřů z Craven Cottage. Na začátku prosince Fulham nejprve sehrál vyrovnané utkání s Liverpoolem, následně přišly dvě po sobě jdoucí výhry 5:0 a Fulham stoupal tabulkou směrem vzhůru.

Poté Fulham nedokázal skórovat ve třech ligových zápasech s papírově slabšími soupeřy, na konci roku pak překvapil výhrou nad lídrem tabulky z Arsenalu. Po dvaceti kolech tak Cottagers patří třinácté místo v klidném středu tabulky.

Trenér Marco Silva ve víkendovém utkání nemůže počítat hned s trojicí hráčů, kteří odjeli reprezentovat své země na Africký pohár národů, a tedy Nigerijcen Calvinem Basseym a Alexem Iwobim a senegalským stoperem Fodem Ballo-Tourém. Mimo hru je navíc i stále zraněný Adama Traoré.

Ještě o poznání horší je situace v domácím táboru. Do Pobřeží slonoviny na závěrečný africký turnaj vyrazil sice jen Nikolas Jackson, kvůli zranění chybí ale hned 7 členů A-týmu. Nejistý je také start Christophera Nkunkua, naopak minimálně na lavičce náhradníků by se měl objevit Ben Chilwell, který doléčil poraněné stehno.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Petrovic; Gusto, Disasi, Silva, Colwill; Gallagher, Fernandez; Sterling, Palmer, Mudryk; Broja

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno; Castagne, Adarabioyo, Diop, Robinson; Palhinha, Cairney; Decordova-Reid, Pereira, Willian; Jimenez

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 4.22 - 5.40

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Newcastle United - Manchester City

sobota 18:30

Newcastle se pere s rozsáhlou marodkou, co to jde. A je dost pravděpodobné, že manažer Eddie Howe zase nebude mít k dispozici dvouciferné číslo hráčů vlivem zranění. Zrovna před duelem s Manchesterem City, úřadujícím šampionem Premier League, není tato zpráva nijak pozitivní. Na druhou stranu můžou být domácí rádi, že je nebude ohrožovat Erling Haaland.

Klíčová persona ofenzívy The Citizens totiž stále není fit, byť se v posledních dnech jeho stav zlepšoval. Nebo alespoň takové informace přinášel veřejnosti Pep Guardiola, šéf lavičky aktuálně třetího celku anglické nejvyšší soutěže. Na předzápasové tiskové konferenci před nynějším kláním v St James' Parku však znovu hlásil fanouškům negativní stanovisko: "Ne, hrát nebude.”

Ještě mimochodem hostům nebude k dispozici obránce John Stones, přičemž není úplně jasné, zda na plac vběhne Jack Grealish. "Byl nemocný,” vysvětloval Guardiola. "Ale myslím, že tenhle seznam už je celý. Newcastle byl vždy hodně tvrdým konkurentem, zvláště od té doby, co ho převzal Howe. Mnohokrát jsem na něj narazil také ještě v době, co trénoval Bournemouth,” připomínal zároveň k aktuálnímu protivníkovi.

Sehráním tohoto mače manchesterský výběr nadobro dožene resty na ligové scéně a srovná se v počtu zápasů s ostatními. I kdyby každopádně v nynějším střetnutí uspěl naplno, na první příčku se nevyhoupne, ztráta na vedoucí Liverpool totiž činí pět bodů. Na druhou stranu pro něj bude zajisté velkým lákadlem, že se může v tabulce dostat před Aston Villu. K takovému scénáři však potřebuje zvítězit.

The Magpies jsou na tom hůře, co se absencí týče. Jsou na to ovšem zvyklí, sezóna jim zasazuje v tomto ohledu jednu perdu za druhou. A další facka přišla na řadu v případě Joelintona. "Není to dobré. Kvůli zranění bude chybět minimálně šest týdnů,” hlesl Howe. "Je to pro nás opravdová rána, je to důležitý hráč. Má problém s kvadricepsem, je z toho velmi zklamaný. On chce vždycky hrát a dělat svou práci dobře. Pokusili jsme ho aspoň povzbudit. Je naším hnacím motorem ve středu pole,” dodával.

Loni vybojoval Newcastle parádní čtvrtou pozici, na podzim tak působil v Lize mistrů. A vykazoval slušné výsledky i na poli milionářské soutěže, byť byl nalosovaný do uskupení velezkušených klubů z Milána, Paříže a Dortmundu a nakonec se musel smiřovat s výpadkem. Letos to však na boj o top čtyřku nevypadá. Bude vůbec rád, když za současné situace uzme jakékoli místo zaručující postup na evropskou frontu pro následující ročník. "Manchester City má nejlepšího manažera na světě, je těžké se s ním měřit. Já ale věřím, že můžeme být konkurenceschopní,” doufal Howe.

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Trippier, Schär, Botman, Burn - Longstaff, Bruno Guimaraes, Miley - Almirón, Isak, Gordon

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Rúben Dias, Aké, Gvardiol - Rodri, Kovačič - Bernardo Silva, Foden, Doku - Álvarez

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.99 - 4.24 - 1.68

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Burnley FC - Luton Town

pátek 20:45

Po dvoutýdenní pauze se v pátek vrací anglická Premier League. Program 21. kola otevře důležitý souboj mezi ligovými nováčky, na Turf Moor se střetne Burnley s Lutonem.

Svěřenci Vincenta Kompanyho v sezóně zatím zůstávají za očekáváním. Po více než polovině odehraných zápasů jim náleží předposlední místo a ani poslední forma nenaznačuje, že by se jejich pozice měla výrazně zlepšit. Z posledních 7 zápasů vyhrálo Burnley jediné, a to proti lodnýnskému Fulhamu. Na domácím hřišti by ale chtěli v pátek potvrdit roli favorita a předskočit Luton v tabulce.

Budou to mít ale těžší, než by se mohlo na první pohled očekávat. Lutonu se totiž na konci loňského roku začalo dařit, z posledních pěti zápasů získali důležitých šest bodů a odehráli vyrovnaná utkání s Arsenalem a Chelsea.

Trenér Edwards se ale bude muset obejít bez důležitého krajního obránce Kaborého, který odjel reprezentovat Burkinu Faso na Africký pohár národů.

Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Trafford; Vitinho, O'Shea, Beyer, Roberts; Tresor, Berge, Brownhill, Odobert; Amdouni, Rodriguez

Luton Town - pravděpodobná sestava:
Kaminski; Osho, Mengi, Bell; Doughty, Barkley, Lokonga, Giles; Townsend, Adebayo, Brown

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.18 - 3.45 - 3.57

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Liverpool FC
20
13
6
1
43 : 18
45
2
Aston Villa
20
13
3
4
43 : 27
42
3
Manchester City
19
12
4
3
45 : 21
40
4
Arsenal FC
20
12
4
4
37 : 20
40
5
Tottenham Hotspur
20
12
3
5
42 : 29
39
6
West Ham United
20
10
4
6
33 : 30
34
7
Brighton & Hove Albion
20
8
7
5
38 : 33
31
8
Manchester United
20
10
1
9
22 : 27
31
9
Newcastle United
20
9
2
9
39 : 29
29
10
Chelsea FC
20
8
4
8
34 : 31
28
11
Wolverhampton Wanderers
20
8
4
8
30 : 31
28
12
AFC Bournemouth
19
7
4
8
28 : 35
25
13
Fulham FC
20
7
3
10
28 : 35
24
14
Crystal Palace
20
5
6
9
22 : 29
21
15
Nottingham Forest
20
5
5
10
24 : 35
20
16
Brentford FC
19
5
4
10
26 : 31
19
17
Everton FC
20
8
2
10
24 : 28
16
18
Luton Town
19
4
3
12
23 : 37
15
19
Burnley FC
20
3
2
15
20 : 41
11
20
Sheffield United
20
2
3
15
15 : 49
9

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1031)

Přidat komentář
TopinB

Jak daleko dopředu jsou datumy a časy zápasů absolutně pevně dané?

Ptám se, protože bych si někdy na jaro nebo na podzim chtěl udělat víkend v Londýně, kdybych zašel na tři různé zápasy, 13:30, 18:00 v sobotu a pak jeden v neděli.

Reagovat
JohnnyBravo

Myslim, že začátkem měsíce se potvrdí termíny zápasů na ten měsíc co následuje

Reagovat
JohnnyBravo

Teda začátkem února na březen atd.

Reagovat
TopinB

Super, díky

Reagovat
Busby babes

cca mesic, v PL zalezi na tom, jak si zvoli televize.

u nizsich soutezi se vetsina hraje v sobotu od 3

Reagovat
TopinB

Právě těch televizí se bojím, proto bych chtěl vědět, jestli je tam nějaký deadline, kdy je známo, že se to tehdy fakt hrát bude (pokud někdo nepostoupí v pohárech no).

Těch 15:00 mi úplně nesedí, já jsem právě uvažoval na 12:30 a pak je dost času se přesunout na jinej stadion, když se pak rozehrává 17:30. A možná si mezitím dát nějaké fish & chips a pivko

Reagovat
mistr129

https://www.premierleague.com/news/2647056

Takhle to bylo loni, takže zhruba v půlce měsíce se dozvíš celý příští měsíc... teď by teoreticky každou chvíli mohly být známy březnové zápasy.

Reagovat
fenixLFC

deadline nie je. respektive je ale maju ho solidne na haku. obecne sa to ale dava vediet tak 6 tyzdnov dopredu (aspon taka by mala byt dohoda kvoli fans). ale ono ked uz budes v londyne tak na tie timy dost pravdepodobne zozenies listky aj na mieste na poslednuchvilu pripadne

Reagovat
TopinB

Díky, to bych měl nějak zvládnout když tak

Reagovat
oli9

3 zápasy

Reagovat
TopinB

Tak když už bych tam byl, tak proč ne.

Jenom si musím vzít správný dres na správný stadion

Reagovat
Front hell

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vitasrp

Cca 2 měsíce dopředu, ale televize mají prakticky vždycky zpoždění s oznámením, takže se na to nedá spolehnout.

V druhé půlce ledna by se měly oznámit termíny na březen, v druhé půlce února pak termíny na duben atd.

Reagovat
TopinB

Jo, takže zhruba a předběžně 6 týdnů plus až měsíc?

Reagovat
vitasrp

Jj přesně tak.

Reagovat
guestikor

Pocitej s tim, ze casove to budes mit docela ''namackane'' , protoze neni uplne sranda se po zapase rychle dostat MHD treba z Arsenalu na Chelsea

Reagovat
TopinB

Jo, počítám minimálně dvě hodiny na přesun, i kdybych odešel před úplným koncem

Reagovat
Busby babes

“We have had a lot of injuries, so this week in training, the last couple of days, Licha Martinez training, Casemiro training, Luke Shaw training, so there are players returning, they are coming in for selection for Sunday.

“Antony, yeah. Eriksen was ill in the week, he will return. Antony will return. Amad will return. We have more choice in this moment in the squad to put out a starting XI and create a bench that is stronger.”

Vyprazdnuje se nam marodka

Reagovat
JohnnyBravo

Konečně už snad neuvidim McT na place. Case-Mainoo-Bruno zní skvěle

Reagovat
oli9

Luton by dnes mohl brát body

Reagovat
Man__United

Sir Alex Ferguson

Erik Ten Hag

Jose Mourinho

If Man United beat Spurs this weekend, Erik Ten Hag will have the highest win rate of any permanent manager in the club's history

https://twitter.com/footballontnt/status/1745823138175185078?t=tf3SqklHSCkjluGukt-4PQ&s=19

Reagovat
Maximm9

Chelsea are interested in Evan Ferguson but Brighton will demand a fee in excess of £100m to sign him.

Uz by Brighton mohl dostat ban na prestupy za to jak nas oskubava

Reagovat
Chittak_LFC

Spis dostanete ban vy a Brighton si bude muset najit dalsi dojnou kravu

Reagovat
Bandita_Harry

Suggar Chelsea FC

Reagovat
Salfovic

Jen tak z prdele by do toho mohl skočit Liverpool, že tu stovku dají

Reagovat
John Obi Mikel

Šup předražený borec z Brightonu, šup šestnáctiletý klučina z Brazílie, šup nějaký další stopér. Jedeme jedeme

Reagovat
vitasrp

Ten gól Lutonu včera.

Já bych asi byl fakt radši, kdyby se hra rukou a kontakt útočníka s brankářem posuzoval hodem mincí. Člověk by aspoň akceptoval, že je to totální náhoda, nemá to žádný pravidla a každá situace může dopadnout jakkoliv, protože takhle v tom rozhodování akorát hledá důvody, který ale stejně nenajde.

Reagovat
Miguel19

Chelsea XI to face Fulham: Petrovic; Gusto, Disasi, Thiago Silva, Colwill; Fernandez, Caicedo; Palmer, Gallagher, Sterling; Broja.

Reagovat
vitasrp

Dneska jenom 9 hráčů mimo.

To je posun. Otázka je, jak dlouho bude trvat, bež si Chilwell, Chukwu nebo Badiashile obnoví zranění.

Reagovat
TopinB

'Bout tree fiddy.

Tedy tři minuty padesát vteřin

Reagovat
John Obi Mikel

Dávám Chilwellovy zápas, maximálně dva.

Reagovat
masly008

Dneska Fulham derby jak vidím

Reagovat
John Obi Mikel

Chelsea nevyhrála už několik let první zápas v PL v novém roce, Fulham už tak čtyřicet let nevyhrál na Stamford Bridge. Já to vidím na plichtu.

Reagovat
Maximm9

Middlesbrough nas taky neporazil 18let se skorem 0:21 a jak to dopadlo

Reagovat
John Obi Mikel

Ano, to je pravda.

Reagovat
John Obi Mikel

OT: Rudiger vs Morata Bývalí spoluhráči

https://www.facebook.com/share/v/AAxSttByRaqLhrJR/?mibextid=WC7FNe

Reagovat
jk

Rudiger furt stejně vygumovanej

Reagovat
Lojzík

Proč ten komentátor v každé větě kde se má říct A řekne RESPEKTIVE? To úplně trhá uši. Hrál s ním 6krát, 3krát vyhrál respektive 3krát remizoval.. U videa je Franta respektive Emil apod. jinak proti němu nic nemám ale tohle nechápu

Reagovat
Noke

Jaj, doteď jsem si toho nevšiml, teď to slyším furt fakt dík

Reagovat
TheGun

To raději ani nebudu zapínat! Díky teda

Reagovat
avicii

Tiež to na ňom nemám rad, plus jeho obľúbená formulka pri každej situácii podľa toho ako dopadne je - tak, napokon ano/nie

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
Thelvin

Trhá to uši, děs

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Maximm9

Ten nas nulovy prechod do utoku je humus. Enzo si to prihraje s Conorem, jde do nabehu a Conor to zajebe na stopery, kteri ten mic na 10sekund podrzi, nez se Fulham zpatky vrati na pozice. Pak nemame hrat do plnych....

Reagovat
Whitemedia

Colwill je džouk.

Reagovat
John Obi Mikel

To bylo zase bránění Petrovič pěkný zákrok

Reagovat
Miguel19

Sterling ať jde do prdele. To je zase výkon absolutně o ničem.

O Brojovi a Gallagherovi ani nemluvím. Ti tam u toho vápna jenom překážejí...

Reagovat
vitasrp

Si tam vytvoříme několik hezkých soubojů Sterlinga 1 na 1 a nic z toho. Přitom to má být hlavní tahoun ofenzivy.

Gallagher má dvakrát balón na vápně a může střílet. Ani jednou z toho není střela na branku. Ach jo.

Reagovat
Gareth Bale 11

Za me klidne mohl Gusto ven, hnus.

Reagovat
blade115

Reagovat
Maximm9

Souhlas, vsak skoro za podobny zakrok letos uz jednu videl

Reagovat
fenixLFC

to zas nie, tu prvu mal za to sklznutie nohy po lopte co potom piskli aj jotovi ci komu od nas, nie? toto mi rpide podstatne horsie

Reagovat
John Obi Mikel

Tmavě oranžová, měli jsme kliku.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jk

Hnus nevím, úmysl v tím nebyl. Ale letos za tohle jsou redky.

Reagovat
martin.b

Jasná red

Reagovat
off-olda

To bude ruda ne?

Reagovat
Whitemedia

Gusto pacient

Reagovat
Svatej

Nazvat ho takhle za něco, co nebyl záměr a doslova smůla, je trochu too much

Reagovat
Maximm9

No, smolna redka byla ta jeho prvni, kde mu noha sklouzla po mici. V tomhle priapde tam sel jako debil

Reagovat
Whitemedia

Je tu pár měsíců i s cestou a nějakým zraněním, ale měl mít už druhou redku. Za mě pacient správné označení.

Reagovat
Miguel19

Broja nemá jediný míč, jedinej souboj.

Reagovat
John Obi Mikel

Gusto může být rád za žlutou Bolestivý zákrok.

Reagovat
martin.b
Reagovat
vitasrp

Tohle nemusí být červená, takže to VAR neopraví. Může, ale nemusí.

Reagovat
martin.b

Zajímavý, za mě 100% bez ohledu na to jestli před tím hrál míč nebo ne, ta intenzita zákroku byla fakt velká, defacto do něj skočil plnou vahou.

Reagovat
vitasrp

No takhle, v soutěžích UEFA by to byla jasná červená, tady měl paradoxně štěstí, že ho trefil zepředu, kdyby ze strany, tak se mu ohne kotník a to už by asi na červenou opravili.

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
blade115

Colwill, Broja, Gallagher, Dissasi úplně k ničemu...

Ale hlavně teda je už půl roku pryč a na té hře vůbec není vidět něco, co by do ní Poche přinesl. Tady se prostě jen spoléhá na individuální kvalitu těch hráčů, a že prostě z něčeho ten gól sami vymyslí nebo tam nějak spadne v podstatě omylem třeba ze standardky.

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Nebo tam někdo spadne do šestnáctky

Reagovat
Man__United

Jesse Lingard has sacked his agents after growing frustrated in his search for a new club. [@MailSport

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Svatej

Hele jako fajn, tak třeba bude pecka, ale proč doprdele padá a nestřílí

Reagovat
Svatej

ho tyvole jenom štrejchnul, tohle bych už z principu nepísknul

Reagovat
Busby babes

uplne jasna

Reagovat
spider_8

Vsak vi, ze by tu strelu posral

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
off-olda

Takovej bazéňák, to je hrozná kunda.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Maximm9

Sterling na Bruna

Reagovat
Man__United

Jasná penalta, škoda Fulham

Reagovat
Greny

Naopak penaltu bych nepiskal a to už by byl i Gusto venku

Reagovat
Gareth Bale 11

Ja bych proste tyhle skoky do vody nepiskal, nikomu, to je uplny zlo. Uz jak delal zasekavscku, bylo jasny, ze pujde na zem.

Reagovat
Svatej

Reálně tam nebyl ani náznak zájmu tu akci zakončit..

Reagovat
Gareth Bale 11

Vubec, je to hrozny. Nesnasim to a je jedno jestli to je on, Kane, kdokoliv, ja bych to vsechno kartoval a za rok by byl klid.

Reagovat
Svatej

Já bych šel i dál a trestal to i zpětně, když to sudí přehlídne

+ případně kartoval jak obránce, kterej opravdu fauloval, tak i útočníka, kterej to přihrál

Reagovat
Gareth Bale 11

Naprostej souhlas. Nejvetsi zlo fotbalu..

Reagovat
Maximm9

Ja bych simulace prezkoumaval Varem, ono by je to preslo. Sice by Sterling nedohral polovinu zapasu, ale co uz s nima

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Busby babes

a to jako musi, kdyz te protihrac podrazi? nevim, tady v tom se tu lidi uplne pomatli a na penaltu uz musi byt snad jen skok obema nohama napred aby se tu pak reklo: jo, to asi fakt byla penalta.

Reagovat
martin.b

Za mě teda jasná, ten kontakt byl poměrně značnej, o dost větší penalta než na Jotu nebo na Fernandese proti Wiganu.

Reagovat
Gareth Bale 11

Ale jo, je tam faul, ale zaroven uz predem vis, ze bude padat a bude chtit na penaltu, to je proste strasny.

Reagovat
Busby babes

tohle bylo btw uplne to same jako u toho Bruna.

Reagovat
martin.b

Podobný byly, ale Diop ho trefil spíš podrážkou na nárt, u Bruna to bylo jen podražení špičky kopačky.

Reagovat
John Obi Mikel

Sterling ukázal jednu z mála věc, kterou umí. Hodit sebou ve vápně.

Reagovat
Miguel19

Palmer je genius no. Ta přihrávka byla geniální.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Je skvělý

Reagovat
Svatej

Pěkný Palmer....

Reagovat
Greny

To je snad poprvé kdy nám Taylor nějak pomohl ne??

Reagovat
Maximm9

Zase bych z toho nedelal, ze to nebyl faul a Taylor nam pisknul sracku. Ten kontakt tam byl

Reagovat
Greny

No já takový penalty nemám být rád nepiskl bych ji ani po varu a Gusto by naopak šel ven to byl hodně blbej zakrok

Reagovat
Whitemedia

Nijak nám nepomohl, normální pecka, co se v tomhle fotbale píská pravidelně. Spíš týpek u varu byl hodný, že nevyhodil Gusta.

Reagovat
TheGun

Kontakt tam byl, ale za hereckej výkon ho měl ocenit žlutou.

Reagovat
Svatej

Příšernost, není tam nic zajímavýho. Sestava přitom už není úplně slabá, přesto tam není ani gram souhry.

Enzo sice hraje dost průměrně, ale jako jedinej se mi líbí aspoň pohybem bez míče, kdy si hledá dobrý prostory pro rozhýbání soupeře..

Reagovat
Geordies

To je fakt rakovina fotbalu. Dokud Sterlingovi a jemu podobným budou tyhle pády procházet, tak se nikam neposunem. Ok, dle regulí si sudí penaltu obhájí, jelikož tam kontakt byl. Ale pak přišla jasná simulace. Ta se neřeší? Neproběhla? Z logiky věci vychází, že se obě situace vynulují. Nebo písknout penaltu a zároveň žlutou pro simulanta? Nevím, ale něco se sakra dít musí, je to hnus...

Reagovat
Maximm9

Pisknout penaltu a udelit zlutou pro simulanta ? Do dava smysl no

Reagovat
TheGun

Když takhle přehrává tak jo

Reagovat
Greny

V hokeji taky dostaneš dvě minuty za faul a dvě za simulování, plus tam teda ještě dodatečně strhávají dle videa 10% platu akorát o tom rozhoduje největší picus Kudlička Ujcik

Reagovat
Geordies

Tak ale jsou nastavená regule. Že stačí kontakt bránícího hráče, a to jakékoliv intenzity, aby si rozhodčí mohl penaltu obhájit. Takže do tohohle okamžiku, dle pravidel, jasná penalta. Hned nato ale proběhla jasná simulace Sterlinga, jelikož onen kontakt byl fakt minimální, aby musel faulovaný padat. Takže to, co popisuješ je absurdní, souhlasím, ale dle stávajících pravidel to jinak vyřešit nejde, jelikož se tam sešly obě tyto situace.

Reagovat
Maximm9

Chapu, jenom se tady potom budeme bavit o tom, jaka to byla intenzita atd... Neco jako u rukou, jestli chtel/nechtel, jestli mel/nemel sanci uhnout atd... Zase by to bylo 50/50 a zalezelo by na rozhodcim.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

Vynulují

Není oboje. Buď je faul a nebo simulace podle mě. Pokud je faul a někdo to přihraje, tak je to snad furt faul.

Reagovat
Geordies

No ale tak vidiš, že došlo k obojímu, Diop se dotkl Sterlinga, který na kontakt čekal a hodil s sebou o zem, byť mohl/měl pokračovat v pohybu.

Reagovat
fenixLFC

moze byt pokojne oboje. ked je simulacia spravanie nezodpovedajuce situacii (pad bez kontaktu tak pokojne mozme definovat) tak pokojne mozes mat faul a zaroven simulaciu aka bol to zakrok na odpiskanie ale reakcia faulovaneho bola prehnana, teda simuloval

Reagovat
Strakosha

Přesně tak, konečně rozumný komentář

Reagovat
Miguel19

Hra o ničem. Nula šancí doma proti Fulhamu.

Sice tam máme křídla za 100 mega, zálohu za 250 mega, ale chápu, zranění.

Jediný, kdo se mi dnes líbí je Caicedo. Na něm je vidět, že se zvedá.

Naopak Broja, Sterling, Gallagher, Gusto jsou naprosto příšerní.

Reagovat
vitasrp

Útočník ve formě si to zasekne, získá čas a levačkou uklidí k tyči. Momentální Sterling si to zasekne, ucítí kontakt a raději spadne, protože cítí, že z toho může být větší šance, než když by sám zakončoval. Dělal to už proti Man United venku, tam to ale byla simulace, tady aspoň ten kontakt byl jasný, pravidlově penalta jasná a ani obránce neprotestoval. Byť mám samozřejmě taky problém s tím, že tady útočník prostě nemusí padat, ale rozhodne se dobrovolně s sebou hodit o zem.

Prvních 20 minut se mi to líbilo jak na začátku sezóny, když jsme dokázali zamknout soupeře a tlačit, tlačit, tlačit. Měli jsme souvislé útoky, rychlé zisky míčů, hráli výhradně na polovině Fulhamu, potíž ale je, že nám ve finální třetině hřiště zoufale chybí kvalita.

Broja je fakt hroznej, to je silovej, rychlej útočník, který ale potřebuje hrát do prostoru za obranou, proti hlubšímu bloku je úplně nepoužitelnej. Nevyhraje souboje, nepodrží balóny, neudělá nic překvapivého, za poločas se zmohl jen na tu jednu hlavičku. Prostě žádná nadstavba.

Gallaghera mám rád, ale i on má na pozici toho podhrota limity, kvůli kterým jsme tak několikrát zkoušeli Enza. Jenom v prvních 10 minutách si tam dokázal dát první dotek do prostoru a jednou pustit balón tak, aby překonal záložní řadu soupeře. Od té chvíle už šla snad každá přihrávka zpět, do strany, zaseknutí, bylo tam strašně málo rizika a rychlosti, tam je prostě potřeba hrát mnohem agresivněji, jinak to tomu týmu nepomůže. Plus tam měl dvě, tři situace na vápně, kdy mohl zakončovat - a rána z vápna už je solidní pozice, která samozřejmě nemůže pokaždé skončit brankou, ale už se to do té branky protlačit dá. Gallagher bohužel jednou netrefil branku, podruhé mu to trvalo moc dlouho a tu šanci na zakončení prováhal.

Naopak se mi dneska líbila středová dvojka Enzo - Caiceda, Enzo byl rozhodně víc ve hře a měl tam víc pokusů o průnikové balóny, byť to teda rozhodně není bezchybné.

Nicméně klíčem k všemu je prostě Palmer, ten dneska hraje v ofenzivní fázi od lajny, zatímco ten meziprostor obsazuje, případně do něj z hloubky nabíhá Gusto, což je zajímavé a zajímalo by mě, proč Pochettino zvolil tuhle taktickou variantu (obvykle je Gusto na kraji a Palmer v meziprostoru/volné roli).

Reagovat
Greny

Moc dlouhý, jak článek takže nečtu ale určitě máš pravdu

Reagovat
John Obi Mikel

vole

Reagovat
Maximm9

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Nudnej bezzubej poločas z naší strany, kde jsme přežili jednu tutovku Fulhamu a jeden tmavě oranžový zákrok Gusta, abychom se dostali do vedení jenom tím, že s sebou po pěkné přihrávce Palmera Sterling flákl ve vápně a kopali jsme pětku. Teď jenom doufat, že v druhém poločase nepřijde alarmující zhoršení jako třeba s Lutonem, Boro nebo jiných zápasech, naše parodie na útok tam přidá druhou trefu, naši obránci nevymyslí nějakou kalamitu a my udržíme vedení. Ideálně aby se ještě nikdo nezranil.

Reagovat
Whitemedia

Disasi furt čeká, až to za něj všechno vyřeší někdo jiný(většinou Thiago)...

Reagovat
vitasrp

Vystřel tyvoleee.

Reagovat
spider_8

Vole co tam ten Broja vymyslel...

Reagovat
John Obi Mikel

Stejně to byl ofsajd

Reagovat
blade115

Uff, ten Broja ... Jako nesmyslím si, že být tam místo něj třeba Osimhen, tak vyhráváme 5:0, ale on je fakt zoufalý. Prakticky každou situaci řeší blbě, nemá důraz, není silný ve hře tělem, moc dlouho mu všechno trvá, nedostává se do zakončení, nedostává do něj ani hráče okolo ... Jackson nebyl herně žádný dělo, ale teď mi vyloženě chybí. A to by přitom ideálně hráč jeho třídy měl dělat dvojku a jako první volba by tu měl být úplně jiný frajer.

Reagovat
Miguel19

Pičo však ten Broja se těch soubojů ani nezúčastní

Reagovat
John Obi Mikel

Broja na nás bohužel nemá.

Reagovat
spider_8

To si dela prdel, uplne v pohode skluz.

Reagovat
vitasrp

Bože Connore ty máš na noze brejk, místo toho to hlavičkuješ a dáš brejk soupeři. Proč.

Reagovat
vitasrp

Jednou jedinou střelou z vápna nedokážem trefit branku.

Reagovat
Svatej

Opovaž se Chilwella dat na křídlo

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Petrovič podržel

Reagovat
Strakosha

Za mě by měl i po uzdravení Sáncheze zůstat v bráně, co na to fans Chelsea?

Reagovat
John Obi Mikel

Není zatím důvod ho z branky vyndavat.

Reagovat
Svatej

Furt tu oprávněně nadáváma na STerlinga, ale teda Perreira mě sere celej zápas ještě víc. To je fakt co dotek, co ukřičenej pád. Mrdka ubulená.

Reagovat
vitasrp

Kam jinam bys ho jako dával? Jiná varianta je akorát sunda stopera, což je v tuhle situaci už kvůli absenci hlavičkářů úplná kokotina.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak jestli chce střídat křídlo, ať tam dá Mudryka na brejky, ne?

Reagovat
vitasrp

No, potřebujeme udržet výsledek, Chilwell ti přinese výšku, defenzivní variantu na kraj a můžem přejít na 3-4-3.

Reagovat
John Obi Mikel

To je hezký, proč je teda teď pomalu nejvejš ze všech hráčů?

Reagovat
Svatej

Hádám reaguješ na Chillyho...

Logicky na beka s tím, že sundá stopera. Vždyt Fulham absolutně vysoký míče nehraje, k čemu furt ta obsese výškou v zápasech, kde to není relevantní? Myslíš si, že ve chvíli, kdy ho dáme tam, kam patří, tak se každej soupeř přehoupne a změní komplet herní plán, kterej ještě navíc dovede dobře exekuovat?

To ani nemluvim o tom, že Colwill sám ty vysoký míče prosírá špatnou poziční hrou, kdy se těch balonů ani núčastní, když už na to přijde

Reagovat
vitasrp

Jakože necháš na hřišti tři hlavičkáře ve chvíli, kdy soupeř bude kopat míče do vápna a ttřeba bude mít rohy na konci zápasu? Ach jo

Reagovat
vitasrp

Se podívej, jak tam situaci po rohu řeší ve vzduchu Gusto. Nechá to spadnout, nechá se přetlačit, soupeř z toho má brejk, Silva musí faulovat za kartu.

Ten tým je prostě v osobních soubojích/hře ve vzduchu dost slabej a je to problém.

Reagovat
Svatej

Já to chápu, jenže pamatuješ si podobný problémy s CHilwellem? Já si fakt nevybavuju, že by snad kdy byl slabinou ve vzduchu, i když nemá 2 metry a 80 kilo..

Reagovat
vitasrp

Ale však to přece není o tom, jestli je ve vzduchu slabina nebo ne.

Ale máš 90 minut odehráno a Fulham měl tři standardní situace v okolí vápna. Vždycky tam přišel kvalitní balón, vždycky vyhráli první míč, vždycky z toho byl závar. A mohlo to být ještě horší, mohli mít ještě větší převahu. Kvůli tomuhle prostě nebudeš dohrávat zápas s Dissasim, Silvou a Chilwellem, když k tomu máš ještě brankáře, co z pochopitelných důvodů moc nechce vylejzat z lajny.

Je to prostě strašně nebezpečný, nelogický, střílel by ses do nohy.

K tomu všemu navíc Fulham hraje krajní obránce hodně vysoko, Chilwell tam přišel s tím, že ty náběhy bude zachytávat + je schopnej podporovat i útok na druhé straně. V první půli třeba Fulham tvořil hlavně přes Palmera, který nezachytával náběhy beka, byl tam vždycky druhej a Fulham z toho měl pár nebezpečných centrů do šestnáctky.

Kdyby existovalo hokejový střídání, tak prostě Chilwella pošleš na plac před standardkou, pak ho sundáš a necháš tam Mudryka. Ale do tohohle zápasu bych Mudryka nedával, protože to bylo o gól, on fakt není dobrej defenzivně a hlavičkovat absolutně neumí + by ještě na konci klasicky taky ztrácel míče a všechny akorát znervóznil.

Reagovat
Svatej

Začnu spíš obecně -> 3 standardní situace (nebo klidně řekněmě nižší obecně jednotky útočných situací za celej zápas) mi teda popravdě nepřijde dostatečnej důvod k tomu, abychom pro to už tak dlouho vraždili potenciál celý lajny, vždyť je to přesně kvůli tomu hrozný dopředu i dozadu.

Mudryk si ještě nějak poradí (viz tvůj postřeh nedávno, že mu vyhovuje začínat útoky o trochu níž z pozice falešnýho WB, kde uplatní odpich a rychlost) , ale Sterling bez tý podpory je úplně mizernej. Reálně by ty zápasy s kvalitním lítajícím bekem (navíc jedním z mála schopných zakončovatelů i z nižší pozice) mohly být zabitý daleko dřív a nějaká standardka by tě v takovej moment přestala trápit..

Teď konkrétně k tomuhle zápasu ->fajn, když už to teda došlo k tomu, že musel startovat Colwill kvůli tomu, že Chilly nebyl ready na celej zápas, tak dává smysl tam hlavičkáře nechat a po Mourinhovsku to ukopat. Beru..

Reagovat
vitasrp

Tak Sterling měl i takhle několik dobrých situací, kdy mohl jít ze strany v běhu 1 na 1, jenom to neřešil dobře. Tam toho druhého hráče nepotřebuje, ale musí to řešit líp.

Jinak já souhlasím, já Chilwella na křídle dlouhodobě nechci a nepřijde mi to rozumný, chápal jsem, když ho tam pochettino hrál v rámci adaptace v prvních třech zápasech (mohlo se přecházet na 3-4-3, bylo to víc defenzivní, ať si hráči zvyknou + Mudryk a Madueke měli zdravotní potíže, Nkunku byl out a Palmer ještě nepřišel), ale tady jsem reagoval vyloženě jen na tenhle zápas, na nic víc.

Dlouhodobě tam snad fakt nebude, musíme se naučit hrát tu čtyřku CHilwell, Colweill, Silva/Disasi, Gusto

Reagovat
Svatej

To je věc druhá no. Blbý je, že ten poměr dobře vyřešených takových situací se u něj už nezmění, takže dává smysl mu tam ještě dát overlapujícího parťáka, kterej mu dá možnost navíc a zvýší tak šanci na to, že ta situace dopadne nejlíp, jak může..

Jasný, rozumim ti, souhlasim.

Jen teda můj tip je, že se tohle nezmění a bude to k posrání dál ..

Reagovat
Svatej

Však se nic takovýho neděje ani na pravidelný bázi. Fulham jede čistě brejkovou hru a na nějakej nátlak se absolutně nezmohli.

+ furt platí, že Colwillovi hráči utíkají jak ve vzdušných soubojích, tak i v těch pozemních. Neposkytuje ve vzduchu žádnou výhodu, pro kterou údajně hraje a už nejednou ojedinělej vysokej míč v jeho pozici znamenal gól...

Reagovat
Miguel19

Palmer jak na gauči

Reagovat
Svatej

On ho fakt dá na křídlo, to je takovej ubožák

Reagovat
Svatej

a na 3 vzadu fakt nehrajeme, normálně hraje na úrovni hrota a obránci jsou ve 4 vzadu. Bliju.

Reagovat
spider_8

Reagovat
John Obi Mikel

Co jsi jako čekal?

Reagovat
Svatej

Hele budeš šokovanej, ale fakt jsem doufal, že v situaci, kdy máme na lavičce křídlo a na hřišti 3 stopery, půjde normálně na beka s tím, že Mudryk přijde na hřiště následovně a s veškerou parádou taky na svůj post

Reagovat
FC Porto FC

A co jako? Colwill hraje dobře a Gusta střídat nechce no

Reagovat
Svatej

Colwill hraje při nejlepším průměrně

Reagovat
Miguel19

Máme 2 rohy za sebou a dvakrát nám z toho utečou. Jsou z toho 2 žlutý.

Reagovat
Maximm9

Reagovat
John Obi Mikel

Jimenéz

Reagovat
off-olda

Ta se točila

Reagovat
John Obi Mikel

Gallagher krásná šajtle, škoda, že tam nespadla.

Reagovat
vitasrp

Enzo ty seš prostě úplnej debil.

Reagovat
Miguel19

Jak to může písknout?

Však jim dal výhodu, ze které byla střela.

Reagovat
Maximm9

No nic, ja jdu dat 500 na remizu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Nestraš, mám na Vás

Reagovat
Maximm9

Colwill vytvari jednu standartku za druhou

Reagovat
HalaMadrid_Flx

To je něco otřesného, co předvádíte ty poslední minuty

Reagovat
Maximm9

Nechapu, ze na neco takove vsadis

Reagovat
HalaMadrid_Flx

1,6 doma s Fulhamem, věřil jsem!

Reagovat
blade115

Jak mohl Colwill dohrát bez žlutý.. Jestli Chilwell vydrží aspoň 2 zápasy zdravý, tak do ani jednoho nemůže Colwill nastoupit.

Reagovat
Svatej

You wish. Dostaneš ho na křídle se Sterlingem a Mudrykem na lavičce, protože logika je jen iluze.

Reagovat
off-olda

Špína plešatá.

Reagovat
Miguel19

Easy 3 bodíky, tak to má být.

Reagovat
vitasrp

Ten závěr

Ten tým je tak hloupej, retardovanej, stupidní, dělá naprosto kreténský věci, to se fakt nedá.

Jdem do brejku a frajeři čtyřikrát ztratí balón. Běž s tím třeba na rohový praporek, kopni to do autu, cokoliv.

A když v čase 95:50 máme balón u vlastního vápna, tak se to snažíme rozehrát a uděláme faul. Nemám slov. Dej to dlouhý do lajny, dej to klidně super dlouhý do autu, to je jedno, ale proboha ne tohle.

Reagovat
Maximm9

Reagovat
spider_8

Reagovat
Svatej

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
John Obi Mikel

Zkušeně odehraný závěr, to nemohu říct. Ale důležité 3 bodíky.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně důležitý pro Chelsea .

Reagovat
FC Porto FC

Palmer kdyby místo tyčky dal na 2:0 tak nebylo o čem, i předtím už to mohlo být v klidu 2:0 ale tohle je neskutečná bolest Chelsea

Reagovat
vitasrp

Prý jsme měli xG 2,2 cca. 0,8 je penalta, to je jasný, ale ten zbytek bych čekal nižší, protože jsme si i přes místama slušnou mezihru nedokázali vypracovat vyložený šance.

Reagovat
John Obi Mikel

Záleží jak moc se počítá ta tyčka Gallaghera.

Reagovat
ADM

Ahoj Vita,

na tomto novom EF sa už nedajú posielať súkromné správy?

Kde by som ťa prosím mohol kontaktovať ohľadom lístkov na zápas, ak si pamatám správne, že si šiel v tomto biznise

Reagovat
vitasrp

Ahoj,

napiš mi prosím na mail vitasrp@centrum.cz a domluvíme se :)

Soukromé zprávy už tady bohužel posílat nelze.

Reagovat
ADM

Poslané, dakujem

Reagovat
Salfovic

Hledá Newcastle brankáře ?

Reagovat
kissak

Teď spíš Citizens

Reagovat
Gareth Bale 11

On je zranenej a frajer mu hned nahraje, genialni.

Reagovat
Kinky7

Tak ono to je tím že jsou zvyklí tak hrát

Reagovat
diastan

Goooooooool

Reagovat
Gareth Bale 11

Frajer nepiskne jasnej gol na Gordona, City z toho maji aut a pak gol, jak jinak.

Reagovat
Maximm9

Normalni souboj za me, tvrdsi, ale oba stejne.

Reagovat
Gareth Bale 11

Za me teda vubec, ze mas v souboji ruce beru, ale ne ze ji rves druhymu na uroven krku kdyz te predbiha.

Reagovat
masly008

borec rychlostně nestíhal dal tam ruku,to jsou fauly na žlutou.Vůbec nechtěl hrát balon jen šel do hráče mimo balon.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
masly008

slušný zářez.Za takové souboje jsou normálně žluté a teď ani faul.

Reagovat
Kinky7

Neřekl bych že faul ale ok

Reagovat
MystycMac

Dias nestíhal neriešil loptu iba hráča jasná žlta omg...

Reagovat
kaaspis

Faul to spíše byl...asi karma za prasárny od guimaraese

Reagovat
masly008

jakou myslíš?

Reagovat
kaaspis

např. loket Havertzovi

Reagovat
masly008

aha.TAkže on jakoby poškodí Arsenal( byl to Jorginho myslím) a karma zafunguje tak že se pomůže City.To má jak potom vrátit tu chybu Arsenalu?

Reagovat
kaaspis

očividně víš lépe jak funguje karma, omlouvám se

Reagovat
masly008

v pohodě.Rád vysvětlím když můžu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kissak

Tvoje bába je karma.

Reagovat
Gareth Bale 11

Jako karma za to, ze Bruno fauluje a dostane zlutou? Aha, dobre.

Reagovat
masly008

Až teď je to karma

Reagovat
xjert02

Tohle neni faul. Ten sympatak s provokativnim xichtem si spletl atletickou drahu s hristem. Hralo se dalsich minimalne pul minuty. Misto simulovani se mel vratit co nejrychleji na hriste, bo to zrovna byla pasaz, kdy dost horeli.

Reagovat
masly008

Ano, ale celou dobu měli díky chybě rozhodčího balon City.

Reagovat
xjert02

Reagovat
kissak

Kyle si dával na pravé straně v pohodě kafe, takového času a prostoru.

Reagovat
Gareth Bale 11

Dava no.

Reagovat
Maximm9

Reagovat
MystycMac

No už asi každý tuši odkiaľ vietor fúka City majster 2023/2024

Reagovat
Gareth Bale 11

Isak krasne.

Reagovat
MystycMac

Pekne Karma....

Reagovat
LaVolpe

Walker tvl

Reagovat
LaVolpe

A podruhé.

Reagovat
EL Gringo

Isak skvelá 9vina

Reagovat
MystycMac

KRAAAAAAAAAAAASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Karma next....

Reagovat
Gareth Bale 11

Walker jak hori.

Reagovat
xjert02

Hezka otocka.

Reagovat
EL Gringo

Gordon

Reagovat
kissak

Ty voleeeeeeee nene

Reagovat
MystycMac

Walker

Reagovat
kissak

Jak je to jednoduchý.

Reagovat
Thelvin

Chudák Ortega

Reagovat
avicii

To bránenie City uplne bez záujmu a ak bude Ederson chýbať dlhšie tiež to môže byť problém pre nich

Reagovat
martin.b

Walker asi furt přemýšlí, jak si upletl nemanželský dítě.

Reagovat
ADM

Walker wtf, pri tej prvej situacii tam ešte zbiehal po kraji hráč, ok, ale tu ho stačilo vytlačiť viac von zo 16ky

Reagovat
MystycMac

Doku je hrozny...

Reagovat
Kinky7

Walker dnes mimo

Reagovat
oli9

Straky

Reagovat
LaVolpe

He, to je penalta.

Reagovat
Miguel19

Lol, však to byl faul spíš od Almirona

Reagovat
LaVolpe

Viděl jsem tam zamotaný nohy, tak automaticky jsem myslel faul Gvardiola.

Reagovat
Miguel19

A hráč Newcastlu samozřejmě bez karty za odkopnutý balon Hlavně že my je fasujeme vždy...

Reagovat
LaVolpe

Rodri už nezvládá.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
MystycMac

dal by som ďalšiu žltu za kecy zmrd...

Reagovat
kissak

Bruno je zase dnes vyhecovanej a zralej na redku.

Reagovat
stiflerovamama

Rodri zakerak

Reagovat
Kinky7

Si můžou s Brunem podat ruce

Reagovat
kissak

Reagovat
Luc-Luc

Pome Straky

Reagovat
Miguel19

Isak je fantastickej hráč. Až bude Newcastle prodávat, bral bych ho.

Reagovat
kissak

Kdo by ho nebral

Snad Magpies jen tak prodávat nebudou.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
SunFells

Reálně mnoho klubů

Reagovat
VTID94

Manchester City won just 40% of their duels against Newcastle in the first-half.

That's their second lowest rate in any Premier League first half this season, behind 36% vs. Aston Villa in December (lost 1-0)

Reagovat
VTID94
Reagovat
Luc-Luc

Cistej prustrel

Reagovat
Gareth Bale 11

Bruno pekne.

Reagovat
kissak

Však to byla jeho zbytečná ztráta.

Reagovat
mr.Silver

Rodri

Reagovat
LaVolpe

Ten je úplně v hajzlu.

Reagovat
Gareth Bale 11

Rodri by mel mit, za ty teatralni picoviny, uz kartu, strasny.

Reagovat
kissak

Reagovat
ADM

Reagovat
Miguel19

Wow

Reagovat
DieFohlenBMG

Génius

Reagovat
Luc-Luc

Proc tem shitum za ty gestikulace nedava zluty?

Reagovat
kissak

Taky se divím.

Reagovat
MystycMac

Tiež nechápem taky Dalot by už bol 3x vylúčený... Rodri a Bernardo kludne Redky

Reagovat
masly008

Protože City.

Reagovat
kissak

veni vidi vici, KdB

Reagovat
diastan

Král, konecne a naprosto zaslouzene

Reagovat
SunFells

Master

Reagovat
kissak

Howe zase dnes minimální střídání.

Reagovat
ADM

Aké je to jednoduché, ked každý center ide po zemi, nie nezmyselne vzduchom 3 metre za pokutové územie

Reagovat
fenixLFC

komentator: da sa povedat, ze dubravkovi zaskok za popea vychadza

ma realne skoro tri inkasovane goly na zapas

Reagovat
Miguel19

A i přesto chytá dobře no

Reagovat
fenixLFC

skoda ze od brankara ocakavas viac ako to ze bude dobry na ciare

Reagovat
Breze

Ved hra výborne, bez neho by na tom boli ešte horsie

Reagovat
fenixLFC

akoze by mali o tri body menej hej?

Reagovat
Breze

Ze by dostali viacej golov. To ze je Newcastle absolútne márny v poli nie je jeho chyba. Teraz a aj proti Poolu to bolo ako proti žiakom.

Reagovat
fenixLFC

je jeho chyba ze nie je sweeper keeper takze za hru timu v poli nesie zodpovednost taky a v rozohravke je mizerny. ja netvrdim ze moze za prehry len on, ale svojim stylom hry ma na ne vplyv kedze nepomaha timu. tak ako tak ale pointou je povedat ze sa zaskoku za pope zhostil dobre je solidna prehanka.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
MystycMac

trapas...

Reagovat
diastan

Pochutnej si na karme

Reagovat
freeSanchinho

Levák Bob …

Reagovat
Miguel19

Tak to je fantazie no. Kevin i Bobík

Reagovat
diastan

Gooooooooooooooooool

Reagovat
kissak

Neskutečně KDB, rozdílový hráč a dnes doslova.

Reagovat
SunFells

Bobb je můj oblíbenec z produktů City, úžasné jaké talenty Norsko má.

Reagovat
Gareth Bale 11

Ten Trippier je silenej, ten je stal uz bodu.

Reagovat
masly008

Tady ale neměl jak to bránit.To byla top akce.

Reagovat
Breze

Bobb KDB

Reagovat
Nikikrew

Njn je rozdiel City bez KdB a d KdB. Ked sa este vrati Halland, budu zas valit

Reagovat
Miguel19

Alvarez je na tom hrotu sám slabej. Kdyby tam byl Haaland, tak má po příchodu KdB hattrick.

Reagovat
Nikikrew

Alvarez je komplexne skvely hrac zasa. Uprimne neviem ako im budeme konkurovat, jedine navratom Parteyho a Timbera + utok z minuleho roka

Reagovat
diastan

Kevinko

Reagovat
masina_LFC

Kevin im za necelú polhodinu vyhral zápas...

Reagovat
kissak

Klasický Newcastle, celou dobu drží výsledek, aby v jeho konci ztratili.

Reagovat
avicii

Veľká škoda ale Newcastle druhý polčas nehral absolútne nič

Reagovat
kissak

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rothbard

Ti nehrají nic už tak 3 měsíce.

Reagovat
Kinky7

Kevin je zpět

Reagovat
kissak

Gratulace City a skvělý návrat KdB

Reagovat
xjert02

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý gól byla akce, která byla v první půli snad 5x pořád dokola, a přesto je tam pořád volný hráč mezi zálohou a obranou

No a Tripier, klasika

Reagovat
diastan

To bylo stejne krasne zakonceni od nej

Reagovat
Breze

KDB absolútne úžasný hráč. Dajte um už konečne zlatú loptu

Reagovat
Lojzík

Jak psal dneska vitasrp u penalty po faulu na Sterlinga „Útočník ve formě si to zasekne, získá čas a levačkou uklidí k tyči. Momentální Sterling si to zasekne, ucítí kontakt a raději spadne, protože cítí, že z toho může být větší šance, než když by sám zakončoval“ Přišlo mi u rozhodujícího gólu, že tam Bobb přeskakoval obránce, který mu trochu škrtl o koleno a myslím, že by to penalta klidně být mohla, ale on to ustál a dal gól, dvacetiletý borec

Reagovat
SunFells

Teprve se učí

Reagovat
Cantona

Tak ten gól City v závere, to bola nádhera, toho hráča, sa priznám ani nepoznám, prevedenie v tej rýchlosti uff krása, Sterling, ten by padol už pri preberaní Škoda, Dúbravka ich celkom držal. A De Bruyne, to bol vysnený záložník ešte keď bol vo Wolsfburgu, to je hráčik, ak vydrží zdravie, presne toto bude faktor, prečo získa City opäť titul.

Reagovat
Cantona

Ináč, ten hate ma Dúbravku, reálne, obrana Castle je šialená už niekoľko zápasov, Trippier koľko namazal tých gólov, v tej bráne by mohol stáť kto chce, výsledok by bol rovnaký. Mne príde, že majú úzky káder, alebo nezvládajú ten hustý program Lm, PL, poháre. nesledujem ich nejako extra, netuším ako rotujú a či so zostavou.

Reagovat
masly008

Rotují? To je u Howa zakázané slovo.

Reagovat
kissak

Reagovat
kissak

hate na Dúbru zbytečný, marodka obrovská, hrají už jen 2 soutěže, Howe vůbec nerotuje jednak není moc koho, ale to on by snad nedělal i kdyby měl s kým

Reagovat
John Obi Mikel

- Mauricio Pochettino: „Před zápasem se stalo něco, co nedokážu vysvětlit, ale ovlivnilo to tým. Není to nic velkého. Malé detaily, které někdy ovlivňují tým. Není důležité, abyste to věděli vy ani naši fanoušci.”

Někdo nějaké info?

Reagovat
Miguel19

Asi mu někdo ukradl citrony z kanclu.

Reagovat
r.mrazik

spadla hvezda...teda sterling

Reagovat
iamek

Mejia do Sevilly . Máme 25% z dalšího prodeje.

Reagovat
iamek

Álvaro Fernández will undergo medical tests at Benfica tomorrow, on Monday. Deal sealed with #mufc on loan with buy option as Fernández will leave Granada with immediate effect.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Man__United

Manchester United are exploring a 6-month loan deal for Al Ittihad striker Karim Benzema. #MUFC [@Javier_EPP via @caughtoffside]

Čekal jsem kdy se taková spekulace objeví

Reagovat
iamek

Taky

Reagovat
Miguel19

A my budeme hned za vámi

Reagovat
Neutron

Presne toto mi vyhodilo na fb z nejakej skupiny, ze Louis Saha odporuca United, aby priviedli Benzemu k Hojlundovi ako mentora

Reagovat
forrest

Na pul roku proc ne… horsi to bejt nemuze…

Reagovat
Busby babes

abychom se nedivili. pul roku prakticky netrenuje z toho, co se ted pise. Martial bude mit lepsi fyzicku

Reagovat
Busby babes

to je tak predvidatelny... az je to nuda

Reagovat
forrest

Tvaroh dobrej rozhovor s Guardiolou… ale ty kecy - vyhra proti takovemu tymu na takovem stadionu… realne ma Newcastle z poslednich 5 zapasu 3 body, moc tymu s horsi formou neni…

Reagovat
VTID94

Držali sa obaja rovnako

Reagovat
Spikous

Ja keď vidím tu strednú obranu tak mi je zle

Reagovat
VTID94

Ja uz som si celkom zvykol

Reagovat
Spikous

Mne príde že stred Carlos a Lenglet je časovaná bomba

Reagovat
VTID94

Hlavne Lenglet

Reagovat
Spikous

Celkovo neviem prečo nieje na striedacke Ramsey . Torresove zranenie asi pretrváva . Tá lavička je ale slabá podľa mňa dnes

Reagovat
VTID94

Asi sa počíta aj s návratom zranených. Preto asi zatiaľ žiadne príchody

Reagovat
Spikous

Tarkowskeho by som bral ale do obrany hneď

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/DieForManUnited/status/1746224202754183562

Dortmund CEO: “Sancho has no discipline problem at all”

a k tomu clanky jak dostal pokutu 100K, 86K a podobny

Reagovat
r.mrazik

Ragnick taky říkal, že Sancho problém neměl ne?

Reagovat
Busby babes

tl si ten tweet aspon otevri. Wacke proste lze.

Reagovat
r.mrazik

Jasně že lze, to je známý, že tam měl Sancho problémy. Ja mluvím o ragnickovi

Reagovat
BennDyaz

Dyť tu lajnu dal Baileymu na predni nohu... no jeste ze tak, uz sem myslel, ze to uznaj

Reagovat
VTID94

Reagovat
lajka30

No hlavně tam byl jasný faul na Danjumu.

Reagovat
BennDyaz

Faul? Dyt ho ani nedrzel, upadl sam

Reagovat
krisa

Reagovat
lajka30

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
krisa

Hlavně tam byl jasný faul na obránce, jinak by byl ofsajd bez debat

Reagovat
lajka30

Na Danjumu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle liga je fakt nuda.

Reagovat
LaVolpe

DCL

Reagovat
VTID94

Emi

Reagovat
Gareth Bale 11

Martinez ted moc hezky 2x.

Reagovat
SunFells

Dom

Reagovat
Busby babes

No, doufam, ze aspon nekdo z hracu se uz vrati do sestavy. Shaw by byl super, Licha fajn a Case... pokud misto McTominaye, tak beru.

Reagovat
VTID94

Penalta nič?

Reagovat
Spikous

Nerozumiem pre Bailey dole ale verím že Emery vie čo robí

Reagovat
fenixLFC

pretoze chcete hrat viac cez stred nez zo stran. takze tam bdues mat tielemansa/mcginna vyssie a k watkinsovi druhu klasicku deviatku

Reagovat
Spikous

No ja verím že to Aston Villa nejako zlomí. Strašne ťažký zápas ktorý hráčov stojí veľa síl.

Reagovat
iamek

XI | Onana, Wan-Bissaka, Evans, Varane, Dalot, Mainoo, Eriksen, Fernandes, Garnacho, Hojlund, Rashford.

Reagovat
iamek

Subs | Bayindir, Heaton, Kambwala, Martinez, Casemiro, Forson, McTominay, Pellistri, Antony

Dva golmani na lavičce

Reagovat
Busby babes

neni to poprve ani naposledy co tam mame 2 GK. :-)

Reagovat
iamek

Vím. Nemám to rad

Reagovat
Man__United

Sestava dobrá, lavička dobrá, tak snad bude dobrý i výsledek

Reagovat
Busby babes

skoda, doufal jsem ze se Shaw uz vrati a neni ani na lavce... Sestava asi nejlepsi mozna no. Martinez by mohl naskocit v prubehu aspon na par minut.

Reagovat
iamek

Prý nemoc. Mám pocit, ze před každým zápase někdo onemocní

Reagovat
Busby babes

Reagovat
ACSeRw!n

0:3

Reagovat
Daniel Levy

Kulusevski je vykartovanej?

Reagovat
Gareth Bale 11

Zraneny drobne, myslim.

Reagovat
Man__United

Sir Jim: "First match for me since we got here. I am very excited to be here. Big match. We normally do well against Spurs."

How long have you been looking to do something like this? "A few years. Taken a few turns as you know but these things take some doing." [@BradJCox_]

Majitel na stadionu a odpovídá novinářům

Reagovat
Man__United

Sir Jim when asked how many times will you come to games? "I can’t come all the time because I have some other things. But I will come."

First impressions on Carrington and Old Trafford? "Not appropriate to answer that, good questions."

Favourite players? "Scholes, Eric probably." [@BradJCox_]

Sir Jim on if he will be able to have any influence on the January transfer window? "Can’t comment." [@BradJCox_]

Reagovat
Busby babes

Let me translate:

“I agreed to subscription for a $300,000,000 purchase of shares— which will go directly to the club— for the explicit purpose of infrastructure development. What the fuck do you think my impression was?”

Reagovat
Busby babes

ale jinak je to proste jen dalsi Glazer no. zadna zmena a tak...

Reagovat
SunFells

Majitel

Reagovat
Busby babes

tak je to nejvetsi akcionar klubu...

Reagovat
SunFells

Přesně to je, jsi šikulka

Reagovat
Neutron

Reagovat
fenixLFC

tej mrdke tarkowskemu by uz tiez niekto mohol prebrusit kotniky skor nez niekomu zlomi nohu

Reagovat
Spikous

No dnes mal mať červenú a taktiež nechápem že na začiatku zápasu nedostal žltú onana za ten sklz do martineza kartu...dnes sa ale zákroky evertonu vôbec nepiskaju

Reagovat
fenixLFC

hrozni su v tych subojoch, to je furt tahanie za dres, pouzivanie ruk atd. uz aby konecne tato banda reznikov vypadla

Reagovat
Spikous

A to vaľanie sa neustále po zemi? Rozhodca im píska všetko.

Reagovat
VTID94

Reagovat
Gareth Bale 11

Werner, Romero VdV, pecka.

Reagovat
Miguel19

Turbo Timo hattrick a jdeme od toho.

Reagovat
Busby babes

jako ze da gol je snad jasny. Ze to bude jeho jedinej gol letos, je taky jasny

Reagovat
fenixLFC

to ze da gol je jasne. to ze to bude z ofsajdu je taky jasne

Reagovat
Busby babes

vsadil jsem si na nej. vic pro nasi vyhru uz udelat nemuzu

Reagovat
Neutron

Reagovat
fenixLFC

zaniolo emery sa toho enboji poslat taliansku sklenenku proti tymto reznikom

Reagovat
Spikous

Už vidím ako nejakou náhodou dá everton gól v 96 minute

Reagovat
VTID94

To je zmrd ten Tarkowski celý zápas ako keby si pomýlil šport celkom

Reagovat
fenixLFC

*celu karieru

Reagovat
Spikous

Zase sme ale nevyužili šancu dotahnut sa na čelo . Nemáme žiadne možnosti do útoku. Duran a Zaniolo nemajú žiadnu kvalitu . Inak čo ty traja kreteni v štúdiu kecaju? Aká zaslúžená remíza?

Reagovat
fenixLFC

tak remiza to zasluzena bola. to ze ste drzali loptu neznemane ze ste boli lepsi. na (vylozene) sance to bol vyrovnany zapas

Reagovat
Spikous

Nemyslím si že si Everton zaslúžil remízu a to už len z toho pohľadu že to je Everton ktorý už mal vypadnúť pred dobrými 3 rokmi

Reagovat
Neutron

Vsak to bol krasny remizovy zapas

Reagovat
Man__United

Bosák

Reagovat
Hlahart

Jsem si řekl, že dám Bosákovi šanci, ale dvě minuty stačili. To je čirý zoufalství

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Hlahart

*stačily

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Salfovic

Koho by v tom zápase s Chelsea napadlo, že se van de Ven vrátí dřív než Maddison.

Reagovat
Likan7

Hojlund hraje místo Antonyho, Bosáku tyvole

Reagovat
Hlahart

HOJLUUUUUND

Reagovat
Gareth Bale 11

Mate ten zvuk taky posunuty tak o 5 vterin?

Reagovat
Spikous

U mňa áno

Reagovat
Hlahart

jo, o důvod víc zvuk vypnout

Reagovat
masly008

ty máš zaplý zvuk?

Reagovat
martin.b

Ta lavka Spurs celkově slabšímu Tottenhamu letos Utd čelit snad nemohli, 3 body naprostá povinnost.

Reagovat
Spikous

Tiež som si hovoril že tu lavičku nemajú nejako kvalitnú

Reagovat
Wazza228

Naše lavička teda taky zrovna nevyčnívá kvalitou

Reagovat
ACSMan

Bosák posunutý o minutu

Reagovat
Busby babes

taky.

Reagovat
Busby babes

Hojlund!!!!!!!!!!!

Reagovat
Neutron

Woohooo!!!!

Reagovat
ACSMan

Vicario dobrá díra

Reagovat
Maximm9

Hojlund dobry, ale ten Rashford jak to zase zajebal

Reagovat
kitas

Aj vy máte Bosaka tak 3 sekundy po zadu ?

Reagovat
Man__United

Taky máte Bosáka zpomaleneho proti obrazu)

Reagovat
fellaininho

Haaland come outside

Reagovat
Manchestersky Krocan

"Rashford šancí zadrbal" dobre Bosák

Reagovat
kitas

U vás v ČR to nie je nadávka ?

Reagovat
Busby babes

no pochvala to neni

Reagovat
Salfovic

To měl výjimečně pravdu.

Reagovat
Gareth Bale 11

Ten tvuk, to je sileny.

Reagovat
Serg!o

Kdyby šel aspoň ten komentář vypnout

Reagovat
off-olda

Vzdyt ten zvuk je snad o vic jak 5 s...

Reagovat
Spikous

No minimálne tých 5 sekúnd to určite je

Reagovat
fenixLFC

bosak komentuje uplne iny zapas nie?

Reagovat
fenixLFC

ano, mic do hry uvedie erikson co na tom ze ma asi 60 a rakovinu

Reagovat
forrest

Sony Ericsson, jo to byly mobily…

Reagovat
Coutinho10

twl jsem chtěl zkusit vypnout zpožděný zvuk Bosáka a najednou se musejí vybít baterky na ovladači

Reagovat
off-olda

Fuh a dals to?

Reagovat
Coutinho10

ne....není to baterkama

Reagovat
off-olda

RIP

Reagovat
mistr129

To je kurva problém o chvíli aspoň zpozdit ten obraz?

Reagovat
fenixLFC

ale ten werner v tottenhame, to fakt vyzera jak z FM

Reagovat
Maximm9

Timo uz brousi strelivo

Reagovat
Gareth Bale 11

Konecne to srovnali. Po 11 minutach.

Reagovat
jk

Ještě by mohli srovnat Spurs.

Reagovat
Gareth Bale 11

Se Skipem a Hojbjergem to bude tezky, doufam ze si vic zahraje Donley.

Reagovat
jk

Bral bych

Reagovat
LaVolpe

Už.

Reagovat
Thelvin

Tak nás po dvaceti minutách srovnali

Reagovat
Hlahart

Proč hraje AWB nalevo? Už aby byl Shaw zpátky zas....

Reagovat
KnoxXx

lebo plesoun

Reagovat
kitas

15 hodín a 68 minút ?

Reagovat
Gareth Bale 11

On je uz uplne mimo

Reagovat
kitas

A teraz pri góle vykríkol že "je to Richarlison, nemýlil som sa" a pritom to ani predtým netipoval, vôbec nevyslovil jeho meno

Reagovat
Gareth Bale 11

Taky jsem si to pak rikal, ze ho vubec neznimil.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Niečo ako keď sa opýtaš mamičky koľko má decko rokov a ona odpovie 58 mesiacov

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
krisa

Reagovat
kris_kros

Ty pico Bosak top komentar ze Rashford neskoroval na old trafford uz 15 hodin a 68 minut

Reagovat
Salfovic

Před zápasem si napsal poznámku 15 hodin a 50 minut a pak už jen přičítal minuty.

Reagovat
LaVolpe

Jen tak pro zajímavost, kolik hodin je správně?

Reagovat
Gareth Bale 11

Richi forma.

Reagovat
Neutron

Kkt Richarlison to uz nam mohol dat gol podavac lopt

Reagovat
fenixLFC

podavac lopt strelil prvy gol...

Reagovat
Neutron

Uz ti niekto povedal, ze si vtipny?

Reagovat
Maximm9

Vsak hrajete doma

Reagovat
SunFells

6 gólů v 6 zápasech ty podavači lopt.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Neutron

Pardon. Je to ostrostrelec.

Reagovat
SunFells

Další ostrá tužka vidím.

Reagovat
Neutron

Skor nevidis, ale to je nepodstatne. Pekny zazitok z futbalu ti zelam.

Reagovat
VTID94

To som si povedal ked nám dal gól Hojlund

Reagovat
iamek

Není ostuda, když vám dá gól nejlepší střelec LM.

Reagovat
Neutron

Ty si klasicky mimo takze ti je odpustene.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Man__United

Vyhodit Ramseyho! Jeho práce v bránění standartek stojí za hovno

Reagovat
iamek

AWB

Reagovat
martin.b

Bissaka solidní bránění

Reagovat
Man__United

A proč necháváme Tottenham hrát?

Reagovat
Salfovic

Tak vám to moc nejde, tak aspoň myslíte na diváky

Reagovat
Neutron

Hej hej, tuto sezonu venujeme divakom superovym

Reagovat
Maximm9

Time je zpatky

Reagovat
fenixLFC

werner je stale werner

Reagovat
iamek

AWB na LB a Dalot na RB je od Erika mistrovsky kousek. Totalne mu jebe.

Reagovat
KnoxXx

vsak take nezmysly predvadza neustale

Reagovat
iamek

Ale tohle je největší silenost. Dalot na LB hrál v AC. U nás taky často. AWB na LB teda od začátku nepamatuju.

Reagovat
Busby babes

To nase braneni standardek.

Reagovat
Man__United

HRAJME ALE UŽ!

Reagovat
Thelvin

Bosák zase ve formě. Mimo toho respektive slováka nejslabší komentátor Canal+ sport

Reagovat
Man__United

Proč nekontrolujeme hru a nakopáváme míče od Onany

Reagovat
Thelvin

Protože sme v tom lepší než vy

Reagovat
Hlahart

Garnacho je dneska docela mimo

Reagovat
Man__United

Licha a Case hned o poločase do hry!

Reagovat
kris_kros

Ach Marcus co sa stebou stalo

Reagovat
Grahf

stále stejná pesnička, s čakaním na zázrak

Reagovat
Gareth Bale 11

Garnacho.

Reagovat
Serg!o

?

Vždyť ho držel oběma rukama

Reagovat
iamek

Tohle není penalta?

Reagovat
Tomanatura

Jak to muze nebyt penalta?

Reagovat
Thelvin

Ten Udogie se pískat dal, Garnacha evidentně zastavil v pohybu

Reagovat
Busby babes

presne, v opakovacce ten pohyb dopredu a nasledny pritahnuti bylo dobre videt. tohle by VAR neotocil, pokud by to pisknul

Reagovat
jk

No v pohybu směrem k trávníku ho očividně nezastavil.

Reagovat
Busby babes

ale no tak, to zatazeni tam bylo a docela velky.

Reagovat
Jesfey

"Docela velký"? To je doufám vtip

Reagovat
Busby babes

vubec. koukni na opakovacku, Garnacho se da smerem k balonu a Udogie ho v ten moment pritahne zpatky. je tam asi deset cisel pohyb dozadu nez Garnacho spadne.

Reagovat
jk

Garanci určitě nespadl vlivem toho zatažení ale proto aby si vymohl penaltu. To zase prrr. Udogie ho držel ale ten pád byl úplně mimo.

Reagovat
Busby babes

ano, ale to zatazeni je proste faul a faul ve vapne... jako nejak extra mi to zily netrha, jen si myslim, ze to byla spis penalta nez spis nebyla. jedna z tech subjektivnich rozhodnuti, VAR tohle nikdy neotoci at to na hristi piskne jakkoliv no.

Kdyby to pisknul, tak se nikdo nemuze moc divit a VAR by to nezrusil.

Reagovat
aragorn

Reagovat
Jesfey

Viděl jsem a jak jsem řekl: vtip.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

pro fans United je tam jeste tenhle kontext: https://twitter.com/AdamLiterally/status/1746579998150963447

Reagovat
Thelvin

"docela velký" bych zase neřekl

Reagovat
Busby babes

tak dole psies o skubnuti. to mi prijde, ze proste chce uz trochu sily do toho dat. takhle to myslim.

Reagovat
Thelvin

Si jen nerozumíme, já si pod "docela velký" představim že ho hodil za sebe třeba

Reagovat
Busby babes

tak uplne rugby skladka to nebyla no, to je jasne.

Reagovat
Thelvin

Protože ho hned pustil, ale v tom momentu kdy Garnacho startoval dopředu je vidět, že ho Udogie škubnutím zastavil. Už sem viděl i přísnější penalty

Reagovat
Man__United

Klidně penalta

Reagovat
Busby babes

Udogie ho teda zatahl slusne, ted z te opakovacky...

Reagovat
Maximm9

Z opakovacek celkem pisknutelna penalta, nema ho vubec co drzet

Reagovat
Ligter

Reagovat
samson192

Udogie na Maguirea

Reagovat
pingla

jakože VAR tohle ani neprověří? výsměch

Reagovat
Busby babes

proveri, ale tohle neotoci

Reagovat
forrest

S Tottenhamem nam penalty nejsou prany…

Reagovat
r.mrazik

Ten roh být nemusel být, kdyby Onana tak božsky nerozehral.

Každopádně dostat Gola z rohu je strašná amatéřina

Reagovat
Busby babes

super, ze vzdycky najdes zpusob jak to hodit na Onanu.

Reagovat
r.mrazik

Super, že to nevidíš

Reagovat
Busby babes

super, ze ty vidis uplny picoviny no. Onana dal centr na Garnacha, ale ten se nechal predskocit. byl z toho rutinni obrannej zakrok a roh. Hodit tohle na Onanu je uplna blbost.

Reagovat
r.mrazik

Přijdu z fitka, koukám.na góly. Vidím dlouhý míč od Onany, který je špatný a sebere obránce.

Blbost máš mezi ušima, když nedokážeš reagovat normálně

Reagovat
Busby babes

tak kdyz zase placas zaujaty kraviny? fakt smesny s tebou. jsem si to pustil znova a to co popisujes se tam proste nestalo. Pokud, tak to tam posral Garnacho, co se nechal predskocit. ale nic z toho nebylo. nasledny roh debilnde odbranenej, to je problem.

Reagovat
r.mrazik

Džízs...

Když ten míč není přesný, tak tě takhle rozbehnuty obránce přeskočí vždy.

Je to fakt směšný no...fakt si seber někdy míč a jdi si ten fotbal zahrát.

Reagovat
Busby babes

jedine prekvapive je, zes to nezvladl hodit i na Matu nebo VDB

Reagovat
masly008

tak tahle je jasná.Zase rozhodčí na úrovni PL

Reagovat
Neutron

Udogie skoro brasko

Reagovat
Thelvin

Udogie nás zkušeně zachránil před rohem *zpocená prdel*

Reagovat
Neutron

Rash konecne ty lama

Reagovat
Hlahart

Rash po 15 hodinách a 84 minutách

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Man__United

RAAAASH KONEČNĚ!!!

Reagovat
Ligter

RASHFORD

Reagovat
LaVolpe

Romero - panák

Reagovat
SunFells

U prvního gólu zmateně pobíhal jak slepice, zkouší to různě

Reagovat
forrest

Tak 15 hodin a 68 minut nebo nekonecne dlouha doba?

Reagovat
Busby babes

Rash!!! trochu klika, ale myslenka na tu narazecku byla dobra. super zakonceni

Reagovat
iamek

Nádhera

Reagovat
Thelvin

Rooney na tribuně, pokud dneska United prohraje tak to může rovnou převzít

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Neutron

To urcite

Reagovat
Maximm9

Rooney si uz brousi misto po Haagovi

Reagovat
pingla

Hojlund áčko, Fernandes další průniková přihrávka

Reagovat
r.mrazik

Rash to zas zajebal

Reagovat
iamek

Rash omg

Reagovat
Thelvin

V bundeslize maj evidentně nějak větší brány, protože jinak nechápu jak tam Timo vůbec někdy mohl dát gól

Reagovat
Gareth Bale 11

On ma levou na opirani vylozene, ne?

Reagovat
Thelvin

Tak proč si to nehodil na pravou, vždyť kolem něj nikdo nebyl

Reagovat
Man__United

Reagovat
jk

V chelski dokonce nějaký levačkou dal.

Reagovat
Thelvin

Dle transfermarktu má kariéře u gólů ze hry statistiku dokonce 32 levá, 103 pravá, 19 hlava

Reagovat
jk

Sony to není ale letos by mohl dát víc gólů než Martinelli.

Reagovat
Busby babes

budem u tech rohu dneska branit?

Reagovat
Man__United

Eric Ramsay must be the most useless set piece coach ever.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Bránění standartek tragédie a útočné standartky taky. Vůbec se mi to herně nelíbí, ale na to jsem už zvyklej .

Dneska ETH překoná poslední negativní rekord, který ještě nestačil zajebat.

Reagovat
Busby babes

kterej rekord to ma byt?

Reagovat
iamek

Jak vedeme o poločase, tak se neprohralo snad sto let.

Reagovat
Busby babes

aha

Reagovat
iamek

United has led at the break in 303 games in the Premier League alone. Later, they went on to win 280 of those contests while drawing the remaining 23. The last time Manchester United suffered a home loss while in the lead came in the 1983–84 campaign. The match versus Ipswich on May 7, 1984, is widely remembered.9. 4. 2023

A to je 9 měsíců starý článek.

Reagovat
samson192

100 let

Reagovat
Jardin

Reagovat
Busby babes

od nas takovej prumer. Tottac nic moc nema ze hry, ale prakticky kazda standardka je nebezpecna. to je fakt ndeska strasny, jak je nechavame volny

Reagovat
iamek

Ramsey by měl skončit

Reagovat
Man__United

Se divím že ho ETH nevyměnil, pokud vím tak je tam ještě od OGS

Reagovat
iamek

OGS ho tam vzal no

Reagovat
Busby babes

a teda dobre, ze se zase trefili 2 utocnici, to potrebujeme snad teda v druhe puli zlepsime ty standardky a pridame dalsi gol.

Mozna bych tam dal Casemira misto Eriksena, ten by mohl pomoct v obou smerech.

Reagovat
r.mrazik

A teda na garnacha faul.

Var k hovnu.

Reagovat
norton

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
iamek

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Jesfey

Reagovat
J0EL

Reagovat
TheTopFootbaler

Máme úplně nejhorší standardky v lize snad, to je šílenost. Rashford konečně dal góla, ale jinak hraje dneska teda příšerně. Snad to nějak ukopeme, tohle je zápas, kde fakt musíme, protože to je hratelný a důležitý

Reagovat
Man__United

On je mistr světa v komplikování si života, místo střely volí zbytečné klíčky a než něco udělá tak jsou u něj dva hráči

Reagovat
Hlahart

Rahsford teda imho vůbec příšerně nehraje...

Reagovat
TheTopFootbaler

Však každej brejk skončil u něj, protože to špatně vyřešil

Reagovat
Hlahart

Vůbec. Garnacho je dneska výrazně horší

Reagovat
TheTopFootbaler

No Garnacho není nic moc, ale aspoň přihraje dřív než to stihne zajebat

Reagovat
r.mrazik

Je úplně hrozný

Reagovat
Neutron

Akoze kde boli vsetci tvl

Reagovat
Salfovic

V kabině.

Reagovat
Neutron

Zjavne

Reagovat
Man__United

Reagovat
iamek

Zase to stejne

Reagovat
KnoxXx

Dalot a jeho obranny masterpiece

Reagovat
Hlahart

Dalot, Mainoo oba špatně

Reagovat
Busby babes

+ Evans

Reagovat
Ligter

co že to říkal iamek s tím rekordem?

Reagovat
iamek

Už se to blíží

Reagovat
Ligter

Reagovat
Salfovic

Když rupnete, tak to jde vyloženě na tvoje triko.

Reagovat
fenixLFC

eriksen s mainoom sa na to kvalitne vysrali

Reagovat
r.mrazik

Dalot, Eriksen a Evans...boží bránění kluci

Reagovat
mistr129

Jsme už prodali Koláře do United jo?

Reagovat
pingla

Johny kurva na co čumíš, vystup proti němu

Reagovat
TheTopFootbaler

Do prdele od čeho tam ten Onana je?

Reagovat
Hlahart

lol, pls

Reagovat
TheTopFootbaler

Jak říkám, není to je chyba, ale když nepodrží tým v takovýchle momentech, tak od čeho tam je?

Reagovat
Busby babes

jako ze nechyti bombu z malyho vapna? tl, co se tady okolo Onany predvadi je fakt komedie

Reagovat
TheTopFootbaler

Střelu co viděl přicházet, která měla dost úzký prostor, kam to mohlo jít a nakonec šla pár čísel vedle něj? Uhh já nevím, není to jeho chyba, ale prostě to má pachuť

Reagovat
vceradnesazitra

Na splnění kvót pro africké hráče

Reagovat
Man__United

A kde byli hráči kteří? Vždyť tam měl dálnici

Reagovat
TheTopFootbaler

Ne jako samozřejmě to byla primárně chyba hráčů, o tom žádná, ale tohle jsem úplně nečekal že by neměl

Reagovat
Busby babes

Reagovat
TheTopFootbaler

Kámo neříkej mi že by tohle jiní gólmani neměli. On tam zase chytal kolenama prostě, když na něj koukneš, tak vidíš že nechytá ani trochu standardním brankářským postojem, a ještě ani jeden míč, co šel takhle těsně kolem něj v podstatě 1v1 nechytl. Není to nutně chyba, ale prostě nemá fakt nic navíc oproti Dúbravkovi v tom chytání

Reagovat
fenixLFC

akoze za tento gol nemohol ale suhlas s tym ze nechyta standardnym brankarskym postojom

Reagovat
TheTopFootbaler

Jo, nemohl, jakože samozřejmě naše obrana klaunovala stoprocentně mnohem víc

Reagovat
Neutron

Hej mal to vyhlavickovat suhlasim

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Man__United

Nemůžeme prostě dostat gól minutu po začátku poločasu

Reagovat
Neutron

Ze nie?

Reagovat
Busby babes

krasnej zacatek

Reagovat
jk

Romero geniální přihrávka

Reagovat
jk

A Timo hned áčko❤️

Reagovat
Csaplárova past

To braneni United pri obou golech

Reagovat
Man__United

Už je čas na Casemira a Lichu

Reagovat
Zdechlina

Horší než United je dnes Bosák

Reagovat
Thelvin

Ten byl zralej na střídání v poločase

Reagovat
Hlahart

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Maximm9

Kde ma United pravou stranu ?

Reagovat
Salfovic

Né že by za ten gól Onana mohl, ale zase šel do toho svého rozkleku

Reagovat
Maximm9

Jeste zapomnel na ten jeho ''skok'' pro efekt

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
iamek

To je tragédie

Reagovat
Maximm9

V cem bylo tohle zatazeni Eriksena horsi nez na Garnacha ?

Reagovat
Man__United

A teď faul piskne přitom na Garnacha to bylo horší

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak jestli tohle byl faul, tak to musela bejt penalta na Garnacha, panebože

Reagovat
jk

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe...doma takové držení míče

Reagovat
Neutron

Jezizi, len nie McTom

Reagovat
Man__United

Neeeeeeeeee Mctominay neeeeer

Reagovat
r.mrazik

Mctominay? Jdi do pice

Reagovat
Man__United

Proč toho Mctominaye prostě neprodame radši

Reagovat
Maximm9

Tak tohle bude EF kletba

Reagovat
iamek

To je střídání . Ty vole ať jde už do hajzlu

Reagovat
KnoxXx

Erik zasa caruje

Reagovat
Man__United

fakt sem čekal že když se uzdraví Case tak Mctominay už si nekopne

Reagovat
Busby babes

tak jo, jdem se modlit, ze Scott zas najde mic ve vapne a zavesi...

Reagovat
jk

Při našem štěstí dá i hattrick

Reagovat
Hlahart

Už tam mohl být Jinak teda výběr hráčů od ETH i střídání jsou poslední měsíce hrozně frustrující. Vím, že často nemá na výběr, ale neulehčuje si to...

Reagovat
Busby babes

dneska zrovna na vyber ma no, je tam Case

Reagovat
TheTopFootbaler

Okej, kolik proher po tom, co přijde McTominay, to bude chtít, než to Erikovi dojde?

Reagovat
Neutron

Nase rohy su kuzelne

Reagovat
Man__United

Obranné rohy bránit neumíme, útočné taky zahrávat neumíme

Reagovat
Neutron

Fock McT

Reagovat
Neutron

Fiha, Licha

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Man__United

LICHA!!!!!

Reagovat
Busby babes

Tohle je dobry stridani. snad se Licha vrati v nejake aspon trochu slusne forme. to by nam mohlo hodne pomoct no.

Jonny nemuze proste hrat kazdej zapas, uz na to nema aby podaval konzistentni vykony kazdej tyden.

Reagovat
Whitemedia

Onanu chápu, kdyby mi střela letěla do držky, tak taky uhnu.

Reagovat
Busby babes

na opakovacku jsem zvedavej....

Reagovat
r.mrazik

Rashford je fakt šílený

Reagovat
Likan7

Busby tvrdí, že je v pohodě a snaží se

Reagovat
r.mrazik

Však neobejde ani telefonní sloup

Reagovat
SunFells

Udogie je dnes zábavnější než Romero

Reagovat
iamek

Piskej konec sezóny

Reagovat
Busby babes

Ted to mel Rash dat do te ulice na Scotta nebo kdo tam bezel z druheho kridla...

Reagovat
iamek

Reagovat
Man__United

Škoda že tak do 5ti minut vystřídá Mainoa za Caseho, spíš měli hrát spolu bez Mctominaye

Reagovat
Jesfey

Pfff, snad nám McTominay někoho nezramuje. Prvně Hojbjerg, teď zase Udogie... A stále bez karty.

Johnson jinak klasicky tragický.

Reagovat
Thelvin

Richarlison tam bojuje jak lev, snad vůbec poprvé u nás hraje ve formě

Reagovat
jk

Je super

Reagovat
KnoxXx

Rashford uplne nulovy

Reagovat
Thelvin

Asi nejhorší hráč na hřišti

Reagovat
JessePinkman
Reagovat
pingla

Bruno skvělý, bohužel zbytek útoku úplně tužkový...

Reagovat
Thelvin

Werner dobrý debut, jen to chce zlepšit zakončení. Rozhodně je to ale příslib, budem ho potřebovat

Reagovat
jk

Tak od 65’ šlo vidět že už toho má dost. Bude si muset ještě zvyknout ale fakt věřím že mu to u nás sedne.

Reagovat
Thelvin

Jojo, ale to se dalo čekat, za poslední dva měsíce odehrál sedmnáct minut. Celej zápas v takovym tempu dát nemohl

Reagovat
Salfovic

jen to chce zlepšit zakončení

Reagovat
Thelvin

Před měsícem bych se smál taky, ale koukni Richarlisona pod Angem jak se srovnal

Reagovat
frankiefcb

já myslím, že přístup a hra jak hraje Ange Timovi sedne.

Reagovat
Neutron

Rash ale uz bez do pice…

Reagovat
Man__United

Prodat Rashforda někam do pryč, to je tragédie

Reagovat
Man__United

Toho Casemira tam nedá?

Reagovat
r.mrazik

Hrát Press s Rashem je fakt prdel. Ten bek kolem něj běhá jak kolem kuželu

Reagovat
Swarley

ale to je zapas co zapas

Reagovat
r.mrazik

Jo. On je v tomhle úplně nepoužitelný.

Dneska má sice gól a asistenci, ale překvapivě hraje úplně hrozně

Reagovat
Swarley

No, překvapivě...

Ale jasny, chapu..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Salfovic

Nemá asistenci.

Reagovat
r.mrazik

Na Hojlunda nemá?

Reagovat
Salfovic

Ne, vždyť mu míč odpálil obránce.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl Rashford nohu na čáře?

Reagovat
krisa

Reagovat
masly008

možná jo,ale on mu nefauloval nohu,ale šel do těla a to bylo mimo.

Reagovat
Man__United

Teď bude Antony nalevo?

Reagovat
avicii

Mozambik

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
fenixLFC

skoda ze keby aj prehrali tak maju potom kapverdy a uplne marnu ghanu...na turnaji kde postupuju zo skupin traja...

Reagovat
avicii

Fakt? Som sa spoliehal na to ze ak ich dá dole Ghana tak sú von ... ale hej aj výhra nad Kapverdami by im stačila ale išli by aspon na niekoho silného

Reagovat
Freedo

Salah Elneny Trezeguet Egypt Liverpool

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
I am Mancunian

On tam dá Antonyho

Reagovat
r.mrazik

Koho jiného? Masona nechali jít do Španělska a Jadon mu utekl...

Reagovat
jk

Doufám že Micky bude v pohodě

Reagovat
Man__United

Dneska jsem i já zlomil nad ETH hůl a mrzí mě to

Reagovat
Mato178178

A to uz preco?

Reagovat
r.mrazik

A když nedá gól, tak...no nic

Reagovat
Busby babes

tohle musi davat

Reagovat
Man__United

Curak Mctominay, jediný důvod proč tam přišel a ani tohle nevyužije

Reagovat
vceradnesazitra

Takovej free header a ten kokot to zajebe jak žáček

Reagovat
Swarley

Ty vole McTom, to se dava

Reagovat
avicii

Remíza strata oboch

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Freedo

Strašná chyba, že tohle nedá. Na úrovni kiksu brankáře.

Reagovat
TheTopFootbaler

No nic, hrozný dostat gól v 46., to se prostě nemůže stávat. Byli jsme dneska zas celkem jaloví, nebylo to tak frustrující jako to bejt dokáže, ale prostě vést od třetí minuty a remizovat doma je k vzteku. ETH zase zabil střídáním, McTom dvě šance, nula gólů. Jo, Eriksen potřeboval jít dolů, ale ne za toho tragéda no. No nic, ještě chci vidět to jaro, až bude mít Erik všechny zdravý. Jestli se to výrazně nezvedne, tak nevím no

Reagovat
r.mrazik

Bude to lepší.

Třeba dneska takový licha ukázal tátu chvíli, že takový obránce tam chybí celou sezónu.

Case se taky lak zapojí.

Reagovat
papos182

Absence letosniho Casemira neni zadna ztrata...

Reagovat
r.mrazik

Ale samozřejmě je

I Case z formy zahraje lépe než Mctom

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
eder

Orli by dnes mohli vyplenit Emirates, velmi by mi to zpříjemnilo slunnou sobotu...

Reagovat
Nikikrew

Bez sance. 3:0 s prehladom.....( )

Reagovat
Kincl

Slunná ale furt zima

Reagovat
Front hell

Na hory uplně ideální

Reagovat
PP

Byl jsi někdy poslední dobou v takovém počasí na horách v Česku? To nechceš...

Reagovat
Front hell

jo. Nesmíš lozit na ty profláklé

Reagovat
Salfovic

V Kamerunu už litují, že nezůstal v Anglii

https://twitter.com/utdyahz/status/1748418860598902791?s=46

Reagovat
John Obi Mikel

Aby na tebe nenaběhl jeden jeho fanoušek s tím, že to není chyba gólmana a chytatelné

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
jk

Mané zabiják

Reagovat
mistr129

Jasná chyba Evanse a Rashforda

Reagovat
Maximm9

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
dantetomas

Jasna chyba toho hraca, co chvilu predtym zazdil tu tutofku.

Reagovat
avicii

Reagovat
dantetomas

Ale isiel na zem ako 45-rocny, 140 kilovy borec v okrese, co 20 rokov dozadu stravil pol sezony na lavicke v druhej lige

Reagovat
1joni

Reagovat
Čenda

Reagovat
J0EL

Reagovat
Higi

Přál bych si vidět dnes v základu ESR nebo Nelsona, klidně oba... ale očekávám klasiku a tedy Martinelli a Havertz. Hlavně ať předvedeme pořádný výkon a vyhrajeme.

Reagovat
Csaplárova past

Arsenal už ve svých hlavách titul ztratil, v následujících týdnech ho definitivně ztratí i na hřišti

Reagovat
Miguel19

Saka 3+3 pls.

Reagovat
Salfovic

OT: Nosková

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Swiatek by porazila v této době i těhotná Šafářová

Reagovat
mr.Silver

Trossard základ, zajímavé.

Reagovat
Nikikrew

Konecne

Reagovat
smetos

Proc nechyta aRamsdale? V minule sezone byl dobrej ne?

Reagovat
jk

Ne

Reagovat
ashburtongrove

Reagovat
mr.Silver

Big Gabi

Reagovat
Trand

Gabriel je na standartky prostě skvělej

Reagovat
Front hell

pěkné

Reagovat
dantetomas

Jasny faul. Teda minimalne niektori Gunneri musia uznat, ze to bol “zarez” jak svina

Reagovat
Euphael

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Kde byl faul?

Reagovat
dantetomas

No podla mna nikde, ale z pohladu fans Arsenalu a podla Artetu to faul byt musel. Minimalne dva mesiace dozadu to v podobnej situacii faul podla nich bol

Reagovat
Nikikrew

Ani nie . Gabriel si spravil priestor a vyskocil vo vyhodnejsej pozicii

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Golasso

V jaké situaci?

Reagovat
eder

Uznalí Gunneri? Kdes to viděl?...

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Liverpool vám hraje zejtra, tak tady neotravujte a ty sračky si nechte pro sebe.

Reagovat
eder

Za svobodu slova!

Reagovat
Front hell

Tyhle minimalní kontakty se pískají jen na Allisona

Reagovat
dantetomas

A tak je to spravne

Reagovat
Front hell

Tam to byl taky faul jen z pohledu fans Liverpoolu

Reagovat
TopinB

Crystal Palace maj Stargate

Richards, v bráně Dean, v obraně Andersen

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
Nikikrew

Havertz

Reagovat
iamek

U18 dneska porazila City 1:0 a vlastnak si dal Parker . Idealni scénář. V lize 12 zápasu a 12 vyher . Za celou sezónu prohra jen v FA cupu a zrovna proti papirově nejslabsimu týmu Swindonu, který ani nehraje první ligu

Reagovat
1joni

Reagovat
Nikikrew

30 min a zatial ta ista pesnicka. Jesus non stop v offiside, Saka neviditelny a stred nepresvedcivy. Chyba tomu lahkost

Reagovat
Higi

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
mr.Silver

celá ta útočná trojka je hrozná.

Reagovat
Higi

ok, už jsem nasranej, marnotrapnost v ofenzívě pokračuje, nějaká střela od nás na golmana? nějaká akce pořádná? Vždyť to je slabý jak čaj směrem dopředu...

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Zubimendi k nám přijde hrát hrot.

Reagovat
mistr129

Doufám že poslouchá, to by mohl přehodnotit stanovisko

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Front hell

Gabi

Reagovat
Nikikrew

Henderson

Reagovat
mistr129

Co se teď jako rozčilovali

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Golasso

White konečně doladil svoje vysírky před gólmanem

Reagovat
mr.Silver

Díky Bohu za Gabriela

Reagovat
Euphael

takovy Football Manager gol

Reagovat
LaVolpe

Aspoň, že máme ty standartky na elitní úrovni.

Reagovat
mr.Silver

A že je Henderson tragéd, od něj to je dnes komický výkon.

Reagovat
Trand

Díkybohu za to, jinak to moc hitparáda není. Párkrát se nám podařilo dobře vykombinovat, ale pressing Palace nám dělá docela problémy. Naštěstí oni nehrají nic moc a dělá celkem hodně chyb v rozehrávce, Henderson vypadá s míčem na noze úplně strašně.

Reagovat
scvrklýangličan

Ten Henderson je fakt strasnej brankar…

Reagovat
Mastný Chobot

Nedokazem si predstavit, ze niekedy este dame gol z hry

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Trand

Trossard byl blízko Ale jinak je to hrozný no.

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Front hell

Reagovat
Hachim Mastour

to bol gol z rohu

Reagovat
Nikikrew

2 genialne zablesky Gabriela, preto vyhravame, inac az na 1 sancu je to opat nepresvedcive. Ked Rice nema formu, vidno to na nasej zalohe. Odegard dopredu opat nevymyslel nic. Kraje neviditelne, Jesus bez lopty. Nastastie CP nie je nebezpecny a snad si to ustrazime

Reagovat
Kiss Me Polka!

sice 2:0 ale šílená nuda..

Reagovat
Kiss Me Polka!

největší problém je imo v té útočné trojici, trossard, je jak je zvykem úplně neviditelný, gabriel v ofsajdu nebo někde jinde, kde je k ničemu, saka bez formy, nevychází mu přechody přes hráče...

jinak teda třeba o havertzovi ani nevím, že hraje.

btw gabriel m. má stejný počet gólu v pl jako jesus.

Reagovat
masly008

U Saky je problém že mu totálně odešla potpora Whitea.

On udělá tak 3 náběhy za zápas.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kiss Me Polka!

s tim nesouhlasim, neprijde mi, ze by white nejak snizil pocet nabehu a zmenil styl hry

Reagovat
herbage

Proč druhý gól nebyl připsán Gabrielovi? Myslel jsem že platí pravidlo, že pokud míč míří do brány, tak teč protihráče autora gólu nemění, ne?

Reagovat
masly008

Možná nešel úplně do kasy.

Reagovat
Nikikrew

Mozno by nesiel do brany

Reagovat
Mastný Chobot

Lebo nesiel, Gabrielova hlavicka by isla do autu

Reagovat
herbage

Je nějaký průkazný záběr? Mně přišlo, že to mohlo klidně jít na zadní tyč

Reagovat
Acquanni

Tak jsem se ptal taky ale dost pozdě

Reagovat
Acquanni

Proč je to jako own goal? Není už dávno pravidlo, že když míří střela do brány, tak je jedno jak velká teč tam je?

Reagovat
LaVolpe

Už mě dlouho frustruje, jak ignorují ty overlaping hráče.

Reagovat
Kiss Me Polka!

v tom vidím problém, ne v počtu náběhu

Reagovat
mr.Silver

Tossard

Reagovat
masly008

Tross

Reagovat
Golasso

Raya Havertz tohle chci vidět častěji ...

Trossard

Reagovat
masly008

To zakončení je na úrovni Rayovy rozehrávky na tu střelu.Velká chyba

Reagovat
Golasso

Reagovat
mr.Silver

Jesus 30 offside dnes .

Reagovat
Golasso

Jesus = Richarlison

Reagovat
mr.Silver

Bože, Jesus

Reagovat
Mimalu

Jesus

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ten Havertz je fakt neskutečně k hovnu..On potřebuje tejden na to, aby si zpracoval balon a ještě si ho pokaždý zpracuje blbě.

Reagovat
Golasso

wtf?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To, že se teď náhodou ukop a jednou si to zpracoval, na to tom faktu nic nemění ty šmoulo.

Reagovat
Golasso

Jasný . Jednou, ukopl ... achjo.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Přesně "achjo". Radši to ukončíme, protože tady není o čem.

Reagovat
Golasso

Asi jo, ale fakt mě překvapuje, jak negativně je Havertzova hra vnímaná.

Reagovat
Kiss Me Polka!

a za co by mel byt dnes chvalen, vzdyt byl uplne neviditelny, krome te jedne akce

Reagovat
Golasso

Tak záleží, co potřebuješ na to, aby byl hráč chválen. V mém měřítku dneska chválu snese leda Gabriel, zbytek je solidní týmový výkon, kde nikdo moc nevyčnívá. Havertz dneska podal takový not great, not terrible výkon, stejně jako většina týmu. Nebyl extra vidět, ale šlo přes něj pár zajímavých akcí a podle mě mohl mít velkou šanci na gól, kdyby Jesus přihrával volnému hráči a nerval balon do boční sítě. Nechci ho nějak vynášet do nebes, jen mě překvapila ta kritika specificky na jeho osobu. Že je při průměrném výkonu vnímán hůř, než ostatní při tom samém.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Nikikrew

No dnes tam poriadne nic neukazal....

Reagovat
Golasso

To skoro nikdo, vesměs průměrné týmové výkony. Jako Havertz

Reagovat
mr.Silver

Raya perfektní dnes

Reagovat
masly008

Reagovat
J0EL

Reagovat
masly008

Nevím v čem byl perfektní. Za mě to byl normální výkon.

Reagovat
J0EL

Ved pochytal vsetko (aj tazsie strely), lopty zbieral a chosil si po ne a spravil svojou rozohravkou jeden gol a jednu tutovku

Neviem ci to mohlo byt este lepsie no.

Reagovat
masly008

byly to rutinní zákroky a ten jeden jakoby těžší byl po jeho špatné rozehrávce.Nezlob se na mě, ale tohle byl standartní výkon golmana který bych u nás čekal proti slaboučkému soupeři.

Reagovat
SunFells

Reagovat
mistr129

Jesus konečně, doteď výkon na pokutu

Reagovat
Trand

Jesus pls

Reagovat
Golasso

Nice

Reagovat
PP

Raya hezky zrychlil a Jesus konečně tak jak má..

Reagovat
LaVolpe

Raya skvěle.

Reagovat
Front hell

nadhera

Reagovat
Trand

Schlupp super návrat

Reagovat
guestikor

Škoda, ze v Dubaji nepotrenovali i ustání osobních soubojů. Hlavně Jesus se Sakou.

Reagovat
Kiss Me Polka!

raya vyborny prehled pak uz to bylo docela easy, ale vyborne provedeni

Reagovat
Jesfey

2 na 2 a Clyne uteče od svého borce

Reagovat
guestikor

Tak snad dneska bude Arteta střídat dřív, než v 85. minutě

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ten Jesus se furt jenom válí.

Reagovat
Front hell

Taky by sis rád poležel, být tak dlouho přibitý na kříži

Reagovat
Nikikrew

Preco Eze hra za CP?

Reagovat
smazaný uživatel

Caesar Palače by dneska porazil i Wigan.

Reagovat
Čenda

Dobrý střídání dnes, Mikel

Reagovat
Čenda

Hlavně včasný.

Reagovat
Golasso

Jestli ESR vydrží zdravý, tak by nám to mohlo hodně pomoct. Chtěl bych ho vidět na Odeho pozici vedle Saky.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Nikikrew

Teda

Reagovat
Čenda

Já zase všechny tři vepředu, střídat ho s Gabim nalevo a vrátit mu kierana na lajnu, hrozně bych chtěl vidět, jak by to fungovalo. Se Zinym by to možné nebylo.

Reagovat
Čenda

Saliba je fakt poklad, ten kluk jak je fyzickej, agilní, inteligentní ve hře, předvídavej, technickej a klidnej, mňam dopici. S Gabrielem fakt naše nejlepší dvojice za sakra dlouhou dobu.

Emile vypadá docela dobře, škoda že k němu neprošlo něco od Zinyho nebo Martiho. Raya dnes zatím nejvíce předvedl to, kvůli čemu ho asi Mikel chtěl, už se začíná sehravat s tymem. Ake stejne mam radeji Aarona no. Havertz, Jesus naopak nic moc dnes.

A Eze by měl jít někam výš, vyloženě přečnívá v tom Royově týmu.

Reagovat
masly008

U toho Raya myslíš ten výhoz? Protože krom té chyby v rozehrávce tam nic neměl.

Reagovat
Čenda

Myslím celkově dnes, dobře sbíral balóny, jistý zákroky, všechno pohlídal a ta rozehrávka na gól už je nadstavba, samozřejmě velmi dobrá. Já ho nemám rád, nechci abychom uplatnili opci, ale dnes byl dobrej. Ne famózní nebo vynikající, ale velmi slusnej.

Reagovat
masly008

Já bych to napsal že vlastně až na tu chybu udělal to co by udělal každý golman.Vůbec ničím nevynikl, proto mi přijde divné psát že to je to proč ho kupujeme.

Reagovat
mr.Silver

To je extrémní nuda

Reagovat
mr.Silver

Martinelli

Reagovat
Golasso

Martinelli Snad se zase rozstřílí

Reagovat
Golasso

A Nketiah ať ho furt jen nekritizuju

Reagovat
Trand

Teď konečně hezky vyřešeno

Reagovat
mr.Silver

Martinelli

Reagovat
mistr129

Jorginho

Reagovat
Trand

Za dvě minuty stejně gólů jako za předchozích 18 zápasů

Reagovat
martin.b

To vypadá na definitivní Royovu derniéru.

Reagovat
Nikikrew

Henderson inkasoval 2krat 5tku za posledne 2 zapasy na ES

Reagovat
martin.b

@CraigHope_DM

Understand Kieran Trippier would be open to Bayern Munich move if NUFC accepted an offer

Sources still insist he is not for sale… unless silly money was put on table

I’m told it will be a “hard deal to do”, but there is clearly a chance

Srdcař, nedaří se, tak pláchnu

Reagovat
andkoo

bol by blazon, keby v jeho veku (a forme ) odmietol velky prestup do bayernu

Reagovat
Neutron

Preco by mal byt srdciar voci Newcastlu? Hra tam cosi malo cez dva roky, ma 33 rokov, ak je moznost ist do Bayernu nie je sa co cudovat, ze by tam siel. Ak chce nieco vyhrat malo by to byt co najskor, uz bude iba horsi a tu sancu uz mozno mat nebude.

Reagovat
Mastný Chobot

Turner stavitel

Reagovat
Mastný Chobot

Toney fantazia co dotyk, to parada. Ten chybal v tej lige

Reagovat
oli9

Reagovat
Hachim Mastour

Fantázia v pohybe, ako od tvojho nenavideneho komentatora

Reagovat
Mastný Chobot

Wankelekele Toney

Reagovat
Hachim Mastour

Ale musíš uznať, že to bolo dobré. Keď dal to africké heslo

Reagovat
jk

Brennan Johnson limits his Instagram comments after abuse. Congratulations to the toxic part of the fanbase that can't enjoy this team.

Mrtki fans Spurs. Najít si obětního beránka v 22letým borcovi, co v létě přestoupil z Nottinghamu(!) a při těch všech absencích musel hned do základu a ani tak nezklamal. Jako by snad ty hejty na sockách a bučení na stadionu měly vést k lepším výkonům

Reagovat
Mastný Chobot

Predpokladam, ze keby stal 25m, tak sa to nedeje

Reagovat
jk

To si úplně nemyslím. Lidi jsou schopný si najít obětního beránka i v odchovanci, který “nestál nic”.

Větší problém vidím v tom, co si ti “fans” jsou schopný dovolit. A vůbec nechápu co tím sleduji…

Reagovat
Front hell

nad některými blbci zůstává rozum stát

Reagovat
fenixLFC

akoze obecne suhlas ale len dva detaily- to ze prisiel z nottinghamu je uplne irelevantne, stale prisiel z timu PL a hral v PL, takze pouzivat nottingham v tomto kontexte je meh. a nesklamal- za tie prachy to je zatial celkom provar ktory neukazal zhola nic, skor naopak

Reagovat
jk

Přišel po jedné sezóně v PL z týmu ze spodku tabulky do klubu který chce hrát výhledově o T4. Pro mě je tohle kvalitativně (i jinak) prostě skok jako kráva, ale nikomu to nenutím.

Ne, mě nezklamal. Plést do toho cenovku můžeme, ale vůbec nevím jaký podíl viny na tom má sám BJ, kolik za něj bylo zaplaceno. Takže pro mě fakt irelevantní.

Reagovat
Busby babes

Zajimavy ten novej CEO. Nikdo o nem nepsal a najdenou rano Ornstein a odpoledne je ofiko. INEOS to asi dokaze slusne udrzet o kom uvazuji. Snad to tak bude pokracovat.

Henry Winter pise, ze v city v mem videli nastupce Txikiho, tak snad nebude bridil. I ldyz jako CEO by mel mit spis jine veci na starosti nez primo fotbal, ale bude ovlivnovat to, kdo se do fotbalovych pozic privede...

Reagovat
Busby babes

https://x.com/OmarBerrada/status/166196596898398208?s=20

Jen teda bude muset asi hodne promazat twitter

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Busby babes

Ma tam toho vic.

Reagovat
Hachim Mastour

Liverpool môže tento rok vyhrať titul. Ale Boh vie že v budúcej sezóne ho vyhráme my

Reagovat
Remt

To bych bral. Ale vsazet, tak stejně vsadím na to zpropadeny City

Reagovat
Chittak_LFC

Pristi sezonu se bude hrat jen do Vanoc?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Bandita_Harry

Tento polibek EF ti dnes nevyšiel

Reagovat
Hachim Mastour

Ja som to myslel úprimne. Prajem Vám to

Reagovat
Bandita_Harry

čo sa stalo ?

Reagovat
Mervin

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
Neutron

Reagovat
aragorn

Reagovat
VTID94
Reagovat
vitasrp

Mám k dispozici tyto vstupenky na zápasy Manchesteru United

Man United - West Ham (4.2.), 4 lístky, cena 2800 Kč za kus.

Man United - Everton (předběžně 9.3.) 4 lístky, cena 2800 Kč za kus

Kdyby někdo chtěl vyrazit, napište mi na vitasrp@centrum.cz

Reagovat
krisa

Uhrál už letos West Ham nějaké body, které by si zasloužil?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak schválně, bez Trenta, Robertsona, Tsimikase, Matipa, Enda, Thiaga, Bajcetice, Szoboszlaie a Salaha

Alisson - Bradley, Konate, Van Dijk, Gomez - Mac Allister, Elliott, Jones -Diaz, Nunez, Jota

Subs: Kelleher, Adrian, Quansah, Beck, McConnell, Gravenberch, Clark, Gordon, Gakpo

Reagovat
EL Gringo

Nunez by mohol byt na ľavom krídle a Lucho na pravom a Diogo v strede, to by bol ideál

Reagovat
Coutinho10

bude to výzva

Reagovat
EL Gringo

Toto penalta? To by mali byt 3-4 penalty za každý zápas potom

Reagovat
PhilipS

Se ten rozhodčí úplně posral.

Reagovat
Coutinho10

slušnej zářez WHU

Reagovat
mistr129

Penalta tedy hodně wtf, celkově jsem pro to, aby se zákroky brankářů pískaly stejně jako by to byl hráč, ale tady hráč Sheffieldu netrefil balón, oba šli proti sobě a Aréola mu ani nijak nenapálil rukou jako třeba Szczesny Messimu na MS. Nechápu.

Reagovat
scvrklýangličan

Nechutny od rozhodciho! Co to melo znamenat?! Nejen, ze zarizli WHU, ale hlavne mam Areolu ve fante

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten Kane tu Bundesligu fakt nevyhraje

Reagovat
Coutinho10

teď si tam vzali další slepici Diera...jinak to dopadnout nemůže

Reagovat
herbage

kdyby samozná kletba Kanem nezafungovala, tak to museli posichrovat

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Registrujisejenproto

Prosim stream?

Reagovat
Remt

Za tento zákrok na Diaze ani žlutá? To snad

Reagovat
hrundy

Bez faulu, nádhera...

Reagovat
LaVolpe

No hodně oranžová...

Reagovat
Remt

mezi žlutou a červenou = není odpískaný ani posraný faul, takže hráč může tohle za minutu udělat beztrestně znovu.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
krisa

Reagovat
Registrujisejenproto

Nechapu na posranem VARu uz nic.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
hrundy

Reagovat
Luc-Luc

Strasnej vykon

Reagovat
avicii

Celkom nuda

Reagovat
eder

Cherries zatím slušný výkon, od podzimu se hodně zvedli

Reagovat
Luc-Luc

Darwin no konecne

Reagovat
Kixi Syhimour

Goooooooooooooooooooooolllllllllllllll

Reagovat
Coutinho10

Daaaarwin

Reagovat
EL Gringo

Darwin

Reagovat
oli9

Darwin a to se mu tu půlka lidí neustále směje..

Reagovat
Remt

To je těžký, zazdí toho mega nicméně dnes dal gól a vytvořil největší šanci. Bylo by moc prima kdyby ve chvíli kdy nemůže hrát Salah to na sebe vzal, to by mu hodně zvedlo sebevědomí.

Reagovat
pobody's nerfect

Po dnešku by měl mít 7+6

Není to perfektní statistika, ale ani ne totální provar. Snad najde klid v zakončení a bude pravidelně sázet 20+ gólů za sezónu.

Reagovat
oli9

já ho letos vidím tak na 15 bankách. A bude se zlepšovat. Já ho na hřišti vidím rád, je to takový typ co něco zazdi ale vždy se do šance dostane a teď mu to tam konečně padá a bude padat víc

Reagovat
Remt

Penalta na Jotu nic? Ani nepřerušil hru aby to zkontrolovali?

Reagovat
O.Giroud

kontrolovali to počas hry

Reagovat
Remt

hm. tak ale blbě

Reagovat
O.Giroud

mozne to je, videl som len jeden rychly zaber. Mozno to posudili ako faul mimo 16ky

Reagovat
EL Gringo

Na Jotu mala byt penalta

Reagovat
avicii

akurát na čiare a faul, VAR mlčí

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Coutinho10

Gooaaaal Diooogoaaaaaaaal

Reagovat
EL Gringo

Dioooogo Zakončenie ma úžasne

Reagovat
Remt

A taky supr oslavu golu

Reagovat
Kixi Syhimour

Konaté

Reagovat
Remt

Konaté famózní. Líbí se mi i Bradley, na ten věk super, nebojí se toho.

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Luc-Luc

Jota

Reagovat
Kixi Syhimour

toho chlapa fakt žeru

Reagovat
fenixLFC

navrat jotu je jak nova posila najma ked hra na hrote tak je to bozi hrac

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
avicii

Ale v Manchesteri by si vraj nekopol, tam majú lepších vraj

Reagovat
Luc-Luc

Jj Halanda z wishe

Reagovat
frezi

Reagovat
Bandita_Harry

Lepší hráč v útoku hral u nich naposledy za SAF

Reagovat
Front hell

Né no

Reagovat
Bandita_Harry

Tak dobre Rashford vo forme a Lakaka

Reagovat
Front hell

Zlatan ta vaše nabubřelost vás jednou těžce dožene

Reagovat
Bandita_Harry

Ty máš svoj svet Vás už tuším dostihla

Reagovat
Front hell

V čem prosím tě? Kvůli toho že jsem zmíníl Zlatana?

Některé naše fans určitě.

Reagovat
Bandita_Harry

Ja viem, trošku som to prehnal ,ale na to ako je Liverpool pravidelne podceňovany tak si musíme hráčov hypovat sami Jota by bol momentalne v MU jasná jednotka v útoku. Chválabohu hra u nás, snáď vydrží zdravý a budu aj jeho štatistiky odzrkadľovať to aký skvelý hráč to je

Reagovat
Front hell

Kvality Joty nezpochybňuji

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
vodka

Reagovat
Luc-Luc

Darwiiiiin

Reagovat
fenixLFC

nunez nunez nunez

Reagovat
Kixi Syhimour

Darwwwiiiinnnnn , Gomez

Reagovat
Kixi Syhimour

Nevím, no, "You are just a shit Andy Carroll" po 2 gólech

Reagovat
fenixLFC

tak oni na to vzdy doplatia zasmiali sa mu na spracovani, dal im wondergoal a potom pridal dalsi. dnes sa zasmiali na jotovom zakonceni a bol z toho predsa len gol este by im mohol dat nunez treti aby stichli uplne

Reagovat
eder

Darwin až se zklidní, tak to bude zabiják ve vápně, jakého svět neviděl...

Reagovat
fenixLFC

tak hrac ve vapne akeho svet nevidel je to casto uz teraz

Reagovat
JohnnyBravo

Tak my přetáhneme jednu z nejdůležitějších postav od přímého konkurenta za poslední roky na jednu z nejdůležitějších pozic v klubu a tady o tom není ani článek

Reagovat
Bandita_Harry

Hari Megvaja

Reagovat
jk

A fakt je to jedna z nejdůležitějších postav konkurenta?

Reagovat
JohnnyBravo

Tak já samozřejmě tu strukturu City neznám, ale i renomovaní novináři psali, že je to pro City velká ztráta a že byl v očích většiny lidí v klubu právě on největší kandidát na CEO v City. Zároveň má za sebou i úspěšnou část kariéry v Barceloně, takže ohlasy jsou na něj zatim víc než dobrý

Reagovat
Kinky7

je to velka ztrata. nejdulezitejsi clovek po Txikim a Sorianovi. Na druhou stranu je to clovek co byl u nas zodpovedny za sponzorske smlouvy (coz je velka cast tech obvinenich vuci nam) - tady je k tomu komentar

https://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/man-city-manchester-united-boost-28485683?fbclid=IwAR087YPvyRd5VpVTxfnsQwUvpsOQnFVOKQADPYX6P2ZCCLEA7xddj1WnnWI

Reagovat
avicii

Reagovat
Kinky7

Marginal gains

Reagovat
r.mrazik

jedna z nich asi jo

ale je to vlastne jeden ze 4, takze pro City se nic nemeni a nam by to melo pomoci

teda podle toho,kteri dalsi lide prijdou dale

Reagovat
Chittak_LFC

A fakt je to primy konkurent?

Reagovat
jk

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
J0EL

Reagovat
JohnnyBravo

* městský rival sorry

Reagovat
Čenda

Reagovat
Busby babes

City ma nastavenou dobre strukturu, takze se s tim v pohode vyrovnaj. Ale byl pravou rukou Soriana a asi ho meli jako budouci nahradu...

Reagovat
Kinky7

Meli

Reagovat
Busby babes

na druhou stranu Soriano ani Txiki se pristich par let nikam nechystaj, tak si vypiplate nekoho jineho.

Reagovat
Kinky7

a mohlo by to pomoci v obhajobe tech 115 obvineni

Reagovat
Salfovic

O tomhle se tu nikdy nepíše. A ani nevím, proč by mělo.

Reagovat
Busby babes

jj, vzdycky to byla jen expreska.

Reagovat
Neutron

Myslim, ze vela ludi tu ho ani nepozna, takze asi preto iba expreska.

Reagovat
SunFells

Souček k MU?

Reagovat
Busby babes

tak CEO, to fakt neni z pohledu EF podstatny, me to prijde celkem logicky, ze tu o tom neni clanek. respektive mi to neprijde nejak skandalni.

Reagovat
John Obi Mikel

Malo Gusto opět zraněný.

My jako náhradu za skleněného pravého beka přivedeme jiného skleněného pravého beka

Reagovat
Wazza228

Svatej bude mít radost, že se tam vrátí nějakej stoper zas

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Koho by nepotěšila sestava se čtyřmi stopery

Reagovat
kissak

Docela paradox když se člověk podívá na 40letého držáka Silvu

Reagovat
Mastný Chobot

Za co dal Cunhovi kartu? Za to, ze bol faulovany?

Reagovat
Busby babes

“La Liga allows a detainee accused of attempted rape, assault resulting in actual bodily harm and controlling and coercive behaviour to compete in its competition. Once again, economic interests take precedence over the fight for a society without any type of oppression. A rapist will play on Sunday in our house.”

Osasuna fans.

Reagovat
Salfovic

Na tom je stejně nejvtipnější, že tam přišel v době, kdy celé Španělsko chtělo upálit zlotřilce, co se opovážil políbit fotbalistku, a Getafe stálo v prvních řadách tohoto honu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele