Premier League - preview 23. kola: Man City míní dohnat Arsenal

03.02., 08:46, aktualizováno 05.02., 08:33
Previews
Pep Guardiola (© AFP)

Manchester City je aktuálně až na třetím místě a samozřejmě že taková skutečnost se úřadujícímu šampionovi nikterak nelíbí. Aby mohl předskočit aktuálně druhý Arsenal, bude muset zvítězit v Brentfordu...

Brentford FC - Manchester City

pondělí 21:00

V minulé sezoně dokázal Brentford dvakrát šokovat hráče Manchesteru City a zvítězit, letos vinou odložení podzimního zápasu dojde na premiérový střet těchto týmů. Zatímco Citizens však jedou na vlně, celek ze západního Londýna se ve své třetí sezoně mezi elitou trápí.

Bees zvítězili pouze ve dvou z posledních dvanácti soutěžních utkání, vedle toho ještě jednou remizovali v rámci FA Cupu s Wolves, přičemž v opakovaném zápase přesto vypadli. Naposledy ve středu podlehli Tottenhamu, přestože zásluhou Maupaye vedli. Následně však rychlými góly otočili Udogie, Johnson a Richarlison, Toney zásahem i ve druhém zápase po návratu jen korigoval konečných výsledek.

Guardiolovi svěřenci nepoznali hořkost porážky už téměř dva měsíce, za tu dobu navíc jen jednou remizovali. Zajistili si triumf na mistrovství světa klubů, postoupili do osmifinále FA Cupu a v lize se postupně přibližovali čelu, když naposledy dvěma góly Álvareze a Rodriho zdolali Burnley 3:1. Díky sobotnímu vítězství Arsenalu nad Liverpoolem tak mají možnost se po dohrání dvou zápasů k dobru, obou proti Brentfordu, dostat do čela soutěže.

K tomu se ale potřebují prezentovat v jiném světle než v zápasech minulé sezony proti stejnému soupeři. Na domácí půdě těsně před mistrovstvím světa padli 1:2, když v osmé minutě nastavení rozhodl Toney svou druhou brankou, v úplně posledním kole sezony pak jediným zásahem vystřelil domácím tři body Pinnock.

Problémem pro Thomase Franka však může být fakt, že postrádá zraněné Hickeye, Henryho, Schadeho i Mbeuma, na rozdíl od zápasu s Tottenhamem zato může naskočit host ze severu Londýna Reguilón. Po svém návratu coby střídající hráč se na druhé straně může představit v základu Haaland, uzdravení hlásí i stoper Akanji.

Utkání na Community Stadium uzavře program 23. kola Premier League, pokyn k úvodnímu výkopu dá ve 21 hodin australský sudí Gillett.

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken - Collins, Pinnock, Mee - Roerslev, Jensen, Norgaard, Janelt, Reguilón - Toney, Maupay

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Días, Aké - Stones, Rodri - De Bruyne, Álvarez - Silva, Haaland, Foden

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.55 - 5.49 - 1.36

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Manchester United - West Ham United

neděle 15:00

Manchester United vyzve na domácím Old Trafford v utkání 23. kola Premier League West Ham United. Oba celky spolu v tabulce sousedí, na šesté příčce jsou Hammers, o bod méně mají sedmí Red Devils.

Pořádnou přestřelku zažili v posledním zápase svěřenci manažera Erika ten Haga. Manchester United totiž na půdě Wolves zvítězil 4:3 a ačkoliv vedl 2:0 a 3:1, zachraňoval vítězství až 97. minutě poté, co dvě minuty před tím Wolverhampton srovnal. O čtyři trefy Red Devils se postarali Marcus Rashford, Rasmus Højlund, Scott McTominay a hrdinou nastaveného času se stal Kobbie Mainoo. Po dvou ztrátách bylo toto vítězství pro Manchester o to důležitější, jelikož remizoval 2:2 s Tottenhamem a prohrál 1:2 na půdě Nottinghamu Forest.

Nejlepším střelce v probíhající sezoně je v dresu Manchesteru překvapivě hráč, který si jinak plní spíše defenzivní povinnosti. Se šesti góly je jím Scott McTominay. United se poměrně dost nadřeli i v FA Cupu, kde naposledy narazili na Newport hrající až čtvrtou nejvyšší soutěž. Ten Hagovi svěřenci nakonec postoupili po výhře 4:2, ačkoliv v průběhu utkání to bylo i 2:2. V osmifinále se utkají s vítězem zápasu Bristol City - Nottingham Forest. Do nejbližšího zápasu s West Hamem nebudou moci ze zdravotních důvodů naskočit Tyrell Malacia a Anthony Martial, otazník visí také nad Victorem Lindelöfem, Masonem Mountem a Antonym Wan-Bissakou.

West Ham ještě v letošním kalendářním roce nepoznal pocit vítězství. Po bezbrankové remíze s Brightonem totiž Hammers v FA Cupu vyzval druholigový Bristol City, se kterým nejprve remizovali 1:1 a poté v opakovaném klání prohráli 0:1 a se soutěží se rozloučili. Následovali další dva zápasy v Premier League. Nejprve 2:2 s posledním Sheffieldem United, když se trefili Maxwel Cornet a James Ward-Prowse. V posledním odehraném klání svěřenci Davida Moyese dělili body s Bournemouthem po remíze 1:1, když se opět trefil James Ward-Prowse.

Už od roku 2007 West Ham nedokázal vyhrát na Old Trafford. Vyhrál ale poslední dvě setkání s United na londýnském stadionu. Na marodce mají Hammers dva velmi důležité borce. Poraněné koleno stále léčí Michail Antonio, lýtko zase trápí Brazilce Lucase Paquetu. West Ham se ale spoléhá na Jarroda Bowena, kterému v ligové tabulce kanonýrů patří pátá pozice s jedenácti góly na kontě.

Poslední vzájemný střet Manchesteru United s West Hamem United se odehrál den před Vánoci, Hammers si s tímto kláním poradili o poznání lépe a domácím stadionu vyhráli 2:0 po gólech Jarroda Bowena a Mohammeda Kuduse. Hostům tak přišlo vniveč i 65% držení míče.

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana - Dalot, Maguire, Martínez, Shaw - Mainoo, Casemiro - Garnacho, Fernandes, Rashford - Hojlund.

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola - Coufal, Mavropanos, Zouma, Emerson - Álvarez, Phillips - Kudus, Souček, Ward-Prowse - Bowen.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.59 - 6.00

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Wolverhampton Wanderers

neděle 15:00

Šlágr kola se sice na severu Londýna odehraje až na závěr nedělního programu, ani jeho předkrm v západní části města však nepostrádá náboj. Chelsea přivítá Wolves v přímém střetu o první desítku a zároveň udržení kontaktu s pohárovými příčkami.

Ačkoliv první pětka v tabulce již poměrně odskočila, o další potenciálně pohárové pozice ještě bude pořádná bitva. Do té by se ráda zapojila i Chelsea, která z desáté příčky aktuálně ztrácí pět bodů na West Ham. A mohlo to být ještě méně, kdyby Blues natáhli svou sérii ligových výher na čtyři, jenže na Liverpool ani trochu nestačili. Celkem čtyřikrát na Anfieldu inkasovali, Nkunku svou trefou skóre jen korigoval, a Pochettinova družina tak odjížděla s prázdnou.

Rovněž Wolves ukazovali od Vánoc výrazně zlepšenou formu, která jim umožnila vystoupat tabulkou až na současné pozice. Vše přitom začalo právě proti Chelsea na Štědrý den, v lize pak získali z nadcházejících tří zápasů dalších sedm bodů a k tomu zvládli postoupit přes dvě kola v FA Cupu. Kaňkou na výsledcích je tak snad jen čtvrteční prohra v přestřelce s Manchesterem United. Dokázali sice postupně zareagovat hned na tři góly Rudých ďáblů, v sedmé minutě nastavení však Molineux utišil Mainoo.

Zatímco pozice v tabulce i domácí prostředí hovoří ve prospěch Modrých, Wolves zase mají v zádech bilanci vzájemných zápasů. Vždyť z posledních sedmi se jim hned třikrát povedlo soupeře porazit a jen jednou odcházeli s prázdnou. Na druhou stranu všechny tříbodové zisky získali na domácí půdě, radost z výhry na Stamford Bridge naposledy okusili pamětníci z řad příznivců v roce 1979.

Mauricia Pochettina nadále tíží velká marodka, vedle dlouhodobě indisponované plejády hráčů jako Cucurella, Fofana, James, Lavia, Sánchez či Ugochukwu laboruje se zraněním i Colwill, nad jehož startem visí otazník. Naopak za Vlky se v týdnu na lavičce objevili Gomes a Sarabía, kteří by tentokrát mohli naskočit od začátku. Manažer Gary O’Neil tak bude postrádat zřejmě jen reprezentující dvojici Hwang, Traoré.

Utkání na Stamford Bridge začíná s nedělní patnáctou hodinou, dozorovat na něj bude sudí Tim Robinson.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Petrović - Disasi, Silva, Badiashile, Gusto - Caicedo, Fernández - Palmer, Chukwuemeka, Sterling - Jackson

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Kilman, Dawson, Toti - Semedo, Lemina, Gomes, Nouri - Sarabía, Neto, Cunha

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.58 - 6.12

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Nottingham Forest

neděle 15:00

Bournemouth přivítá v rámci duelu 23. kola Premier Legaue Nottingham Forest. Domácí jsou na tom v tomto střetu přeci jen o něco lépe, jelikož jsou dvanáctí a mají o šest bodů více a o utkání méně než jejich šestnáctý soupeř.

Na ligovou výhru Bournemouth čeká už tři zápasy, naposledy remizoval 1:1 na půdě West Hamu, což zařídil Dominic Solanke. Před tím ale měli Cherries velmi těžký los a prohráli 0:4 s Liverpoolem a 1:3 s Tottenhamem. Velmi milým letošním překvapením je však anglický forward ve službách Bournemouthu Dominic Solanke, jenž si velmi říká o pozvánku na evropský šampionát, jelikož je se třinácti góly v probíhajícím ročníku třetím nejlepším střelcem soutěže za Mohamedem Salahem a Erlingem Haalandem, jenž mají jen o jednu trefu víc.

Nottingham Forest má na sestupové příčky náskok jen dvou bodů a zřejmě jej letos čeká boj o záchranu. Poslední dvě klání nezvládl, ačkoliv to bylo jen o gól, a to 1:2 s Arsenalem a 2:3 s Brentfordem. Před tím však Garibaldi porazili 2:1 Manchester United a 3:1 Newcastle United. Nejlepším střelcem týmu je s osmi brankami Chris Wood, ten ale léčí poraněné lýtko a jeho stav je tajemstvím.

Poslední vzájemný zápas se odehrál den před Vánoci a skončil výhrou hostujícího Bournemouthu 3:2. Za Nottingham se trefili Anthony Elanga a Chris Wood, výhru ale hattrickem zařídil Dominic Solanke.

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Smith, Zabarnyi, Senesi, Kelly - Christie, Cook - Tavernier, Scott, Sinisterra - Solanke.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Sels - Montiel, Omobamidele, Murillo, Tavares - Yates, Danilo - Elanga, Gibbs-White, Domínguez - Wood.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 4.34 - 5.03

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Liverpool FC

neděle 17:30

Již třetí zápas v probíhajícím ročníku spolu sehrají Arsenal a Liverpool. Dva ze tří nejlépe si počínajících anglických klubů v této sezoně dělí v tabulce pět bodů, Kanonýři se zajisté pokusí poprvé v sezoně Reds zdolat a jejich náskok zmenšit.

V předvečer Štědrého dne hostil atraktivní podívanou Anfield. Již ve čtvrté minutě otevřel skóre po rohovém kopu Gabriel, nicméně do půlhodiny bylo srovnáno zásluhou Salaha. Ve vyrovnaném utkání toho obrany přežily opravdu hodně, ta Artetova dokonce i protiútok pěti proti jednomu, a konečný výsledek tak byl nerozhodný. To už neplatí o pohárovém střetu na Emirates, v němž již Liverpool naskočil bez Mohammeda Salaha reprezentujícího na Africkém poháru národů. Vlastenec Kiwiora a Díazova pojistka jej i tak během poslední čtvrthodiny nasměrovaly vstříc dalšímu kolu FA Cupu.

Oba zmíněné zápasy nicméně zasáhly Gunners v dosud nejhorším období sezony, kdy ze sedmi po sobě jdoucích zápasů vyhráli jen v jediném proti Brightonu. Vedle zmíněných střetů se smírně rozešli s PSV a podlehli Aston Ville, West Hamu i Fulhamu. Dvoutýdenní lednová přestávka jim nicméně očividně přišla vhod. Po návratu na hřiště totiž pěti zásahy sestřelili Crystal Palace, v úterý v Nottinghamu pak díky gólům Jesuse a Saky zvítězili 2:1.

Kloppovu družinu nezlomil ani odjezd egyptské hvězdy vstříc povinnostem v národním týmu, ani oznámení o konci oblíbeného manažera na konci této sezony. Již jedenáct utkání čekají Reds na svého přemožitele, během této doby jen třikrát remizovali. Naposledy si ve šlágru kola smlsnuli na Chelsea, kterou již v první půli dvěma góly potopili Jota s Bradleyem. Ve druhé půli navyšovali skóre Szoboszlai a Díaz, jediný Nkunkův gól tak nepřinesl na stranu domácích lítost nad Núnezovou zahozenou penaltou a řadou nastřelených brankových konstrukcí ze strany uruguayského útočníka.

Dá se říci, že rozdílovým hráčem mezi oběma kluby je právě Mohammed Salah. Jeho bilance čtrnácti branek a osmi asistencí je totiž něčím, na co se ostatní hráči nadcházejících soupeřů vůbec nechytají. Na straně Kanonýrů je v rámci Premier League lídrem v gólech i asistencích Bukayo Saka, jemuž v obou kolonkách svítí číslo sedm. Další části útočné řady v podobě Jesuse, Martinelliho i Trossarda jsou stejně jako Havertz s Odegaardem na čtyřech zásazích, Eddie Nketiah má ještě o jeden více.

Příznivce loňských vicemistrů navíc během týdne strašilo zranění Gabriela Jesuse, ten by ovšem měl být pro utkání fit. To ale neplatí o Parteyovi, jenž si obnovil své zranění a jen tak se na hřiště nepodívá stejně jako dlouho indisponovaný Timber. Možnosti na krajích obrany k tomu snižuje fakt, že Tomiyasu se po sobotním konci Japonska na Asijském poháru pochopitelně ještě nestihne připojit k týmu. Stejně je na tom jeho krajan a liverpoolský středopolař Endo, další hráči budou vinou zdravotních problémů sledovat šlágr jen z tribuny. Jde o zadáky Matipa s Tsimikasem, záložníky Bajčetiće a Thiaga i hlavní hvězdu Salaha.

Utkání na severu Londýna má naplánovaný výkop na nedělních 17:30 našeho času, pokyn k úvodnímu výkopu dá hlavní sudí Anthony Taylor. Zkušený rozhodčí má v této sezoně větší zkušenosti s posuzováním zápasů Liverpoolu, to se mu poštěstilo už třikrát, naposledy na Nový rok. Zato v případě Arsenalu dozoroval jen na jeho vítězství s Manchesterem United.

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya - White, Saliba, Gabriel, Zinčenko - Odegaard, Rice, Havertz - Saka, Jesus, Martinelli

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Gomez - Szoboszlai, Mac Allister, Jones - Jota, Núnez, Díaz

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.19 - 3.82 - 3.23

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Everton FC - Tottenham Hotspur

sobota 13:30

Everton hostí v utkání 23. kola Premier League Tottenham Hotspur. Domácí celek je na tom v tabulce kvůli desetibodovému odečtu bledě, momentálně se nachází až na 18. sestupové příčce. Hosté jsou na tom o poznání lépe, aktuálně jim patří 4. příčka.

Poslední ligové vítězství si Everton připsal 16. prosince, když porazil 2:0 rovněž trápící se Burnley. Od té doby si ale Toffees v Premier League připsali tři porážky a naposledy dvě remízy 0:0 s Aston Villou a Fulhamem. Není se tak čemu divit, že liverpoolský celek zatím nastřílel pouze 24 gólů a jeho nejlepší střelec Abdoulaye Doucoure má na kontě šest tref.

Proti Spurs navíc Toffees nemají úplně ideální statistiky, vyhráli pouze jedno z předešlých 22 ligových setkání, a to v září 2020. Everton navíc nedokázal skórovat jako první v žádném z minulých sedmi vzájemných střetů. Na marodce má trenér Sean Dyche momentálně Dele Alliho se svalovým poraněním a Andreho Gomese se zraněním lýtka.

Tottenham na první Liverpool ztrácí osm bodů, což není lehce za polovinou soutěže zas tak propastná mezera. V minulém kole Spurs dokázali urvat na domácím hřišti výhru proti Brentfordu 3:2, když skórovali Destiny Udogie, Brennan Johnson a Richarlison. Před tím ale svěřenci trenéra Ange Postecogloua pouze remizovali na půdě letos nevýrazného Manchesteru United 2:2, když skóre dotahovali Richarlison a Rodrigo Bentancur.

Kvůli reprezentačním povinnostem bude chybět nejlepší střelec týmu Son Heung-Min, jenž má na kontě 12 přesných zásahů. Mimo něj hájí barvy své země ještě Yves Bissouma. Zranění pak trápí dvojici Ryan Sessegnon a Manor Solomon. Spurs v poslední pěti venkovních kláních jen jedinkrát vyhráli, dvakrát ještě dokázali remizovat.

Poslední vzájemný zápas se odehrál den před Štědrým dnem v rámci 18. kola, domácí Tottenham porazil Everton 2:1. Kohouti rozhodli už v úvodu, když skórovali Richarlison a Son Heung-Min. Toffees po přestávce sudí neuznal branku kvůli útočnému faulu, a tak už stihli zásluhou Andreho Gomese pouze snížit.

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Patterson, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko - Young, Garner, Gueye, McNeil - Harrison - Calvert-Lewin.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario - Porro, Romero, van de Ven, Destiny Udogie - Skipp, Bentancur, Maddison - Kulusevski, Richarlison, Werner.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.10 - 3.74 - 2.28

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Newcastle United - Luton Town

sobota 16:00

Oběma celkům se v současné chvíli daří. Newcastle vybojoval v posledním kole velmi cenné tři body na hřišti Aston Villy a podobný výkon bude chtít zopakovat i doma proti Lutonu, který ovšem již pět zápasů za sebou ve všech soutěžích nenašel přemožitele.

Domácímu mužstvu se konec ledna vydařil. Magpies nejdříve porazili Fulham 2:0 a bez větších obtíží postoupili do dalšího kola FA Cupu. Poté svěřenci Eddieho Howa zamířili v rámci Premier League do Birminghamu, kde se představili na půdě Aston Villy. Hostujícímu týmu vyšel zejména první poločas, v kterém se krátce po sobě dvakrát prosadil Schär. Po přestávce si navíc srazil balón do vlastní branky Moreno a "Straky" vedly už 3:0. Villans sice snížili v 71. minutě po brance Watkinse, ale na další zdramatizování zápasu už se nezmohli. Newcastle tak ukořistil velmi cenné tři body, které ho posunuly na sedmé místo.

Ve 23. kole zavítá do St James‘ Parku sedmnáctý Luton. Domácí hráči mají svému soupeři co vracet, jelikož v prvním vzájemném zápase prohráli 0:1. Do sobotního zápasu určitě nezasáhnou Anderson, Joelinton, Pope, Targett, Tonali a Willock.

Luton má za sebou výsledkově nejlepší měsíc. Hatters odehráli v lednu celkem pět zápasů a ani v jednom neprohráli. Svěřenci Roba Edwardse rovněž oslavili postup do 5. kola FA Cupu na úkor Evertonu (2:1) a ve 22. kole Premier League překvapivě sestřelili Brighton vysoko 4:0. V utkání exceloval anglický útočník Adebayo, který si na své konto připsali hattrick a s osmi góly je nejlepším střelcem týmu.

Na hostující straně nebudou k dispozici Andersen, Lockyer a Nakamba.

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Trippier, Schär, Botman, Burn - Longstaff, Guimarães, Miley - Murphy, Gordon, Almirón

Luton Town - pravděpodobná sestava:
Kaminski - Burke, Osho, Bell - Ogbene, Lokonga, Barkley, Doughty - Clark, Morris - Adebayo

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.59 - 6.04

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Crystal Palace

sobota 16:00

Brighton v posledním kole ostudně padl s Lutonem a šanci na reparát bude mít v domácím utkání s Crystal Palace. Sobotní soupeři se od září 2021 střetli celkem pětkrát a hned čtyři duely skončily nerozhodně.

Brighton má za sebou rozporuplný konec měsíce. Seagulls si nejdříve připsali vysokou výhru 5:2 proti Sheffieldu a postoupili do osmifinále FA Cupu. Do ligy si však svěřenci Roberta De Zerbiho formu nepřenesli a na hřišti Lutonu ostudně prohráli 0:4. Mužstvo je po 22 kolech na osmé pozici a na pohárové umístění ztrácí už 11 bodů. V sobotu Brighton čeká domácí utkání s Crystal Palace, proti kterému v prvním vzájemném zápase remizoval 1:1. Nerozhodný stav je vůbec nejčastějším výsledkem těchto dvou celků, což dokazují i čtyři remízy z posledních pěti měření sil.

Z důvodu zranění do zápasu nenastoupí Adingra, Enciso, Fati, March a Veltman. Reprezentační povinnosti si zase plní Mitoma.

Crystal Palace odčinil vysokou porážku z Emirates Stadium a v posledním kole přehrál Sheffield poměrem 3:2. Eagles s outsiderem dvakrát prohrávali, ale vždy dokázali krok srovnat. O vítězství domácího týmu rozhodl v 67. minutě Olise. Ten byl v zápase jednoznačně nejlepším hráčem, protože v prvním poločase ještě stihl dvě branky připravit.

Ani hosté nebudou kompletní. Spoluhráčům nepomůžou Doucouré, Holding, Muñoz a Ward.

Brighton - pravděpodobná sestava:
Verbruggen - Hecke, Dunk, Julio - Hinshelwood, Groß, Gilmour, Estupiñán - Pedro - Ferguson, Welbeck

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Henderson - Muñoz, Andersen, Guéhi, Mitchell - Hughes, Lerma - Olise, Eze, Ayew - Mateta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 3.73 - 5.34

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Burnley FC - Fulham FC

sobota 16:00

Střet dvou celků ze spodní poloviny tabulky uvidí fanoušci Burnley, ne jehož půdu dorazí londýnský Fulham. Domácí Clarets jsou momentálně předposlední se sedmibodovou ztrátou na záchranu, Cottagers mají pozici přeci jen lepší, jsou třináctí.

Burnley už čtyři ligové duely v řadě nezvítězilo, naposledy prohrálo na stadionu loňského mistra Manchesteru City 1:3, když branku útěchy vstřelil v úplném závěru Ameen Al Dakhil. Remíza 1:1 s Lutonem z předposledního utkání, kterou zařídil Zeki Amdouni, tak byla v poslední době jediným získaným bodem Clarets. Ti se musí obejít bez dvou zraněných hráčů, koleno trápí Itala Lucu Koleosha, se svalovým zraněním se potýká Nathan Redmond.

Fulham se momentálně drží sedm bodů nad sestupovými pozicemi, což jeho vedení určitě nemůže nechávat úplně klidné. O to víc, když poslední dva zápasy v lize Cottagers nevyhráli, naposledy bezbrankově remizovali s Evertonem a před tím prohráli na Chelsea 0:1. Fulham si však před vyšlápl na jednoho z aspirantů na titul, když doma porazil 2:1 Arsenal. Na marodce je v Craven Cottage momentálně trojice borců. Stehno trápí Issu Diopa a Raúla Jiméneze, léčí se i Harry Wilson. Reprezentační povinnosti si navíc plní v nigerijském dresu Alex Iwobi a Calvin Bassey.

Poslední vzájemné klání se odehrálo den před Vánoci a bylo zároveň posledním ligovým vítězstvím Burnley, které na Fulhamu zvítězilo 2:0 díky trefám Wilsona Odoberta a Sandera Bergeho.

Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Trafford - Vitinho, O'Shea, Ekdal, Al Dakhil - Berge, Brownhill - Gudmundsson, Amdouni, Odobert - Rodriguez.

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Castagne, Tosin, Ream, Robinson - Palhinha, Cairney - Decordova-Reid, Pereira, Willian - Broja.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.99 - 3.28 - 2.58

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Sheffield United - Aston Villa

sobota 18:30

Sheffield United hostí v rámci zápasu 23. kola Premier League Aston Villu. Domácí celek je stále na posledním místě, na záchranu navíc ztrácí devět bodů, což nevypadá vůbec dobře. Za to hosté jsou pátí a mají stejně bodů jako čtvrtý Tottenham.

Sheffield United v Premier League naposledy zvítězil 9. prosince 1:0 nad Brentfordem. Od té doby Blades čtyřikrát prohráli a dvakrát remizovali. V posledním ligovém klání dokonce Sheffield dvakrát vedl, nakonec ale s Crystal Palace prohrál 2:3. Branky si připsali Ben Brereton Díaz a James McAtee. Blades trápí poměrně početná marodka, na které momentálně jsou Baldock, Basham, Egan a Jebbison. Kvůli karetnímu trestu nemůže nastoupit ani Brewster.

Aston Ville se letos daří, což dokazuje i postavení v tabulce. Villans atakují top čtyřku, v posledních dvou duelech však získali jen bod. Naposledy prohráli 1:3 doma s Newcastlem United, když jediný gól dal Ollie Watkins. Před tím zase svěřenci Unaie Emeryho remizovali 0:0 s Evertonem. Na marodce jsou aktuálně Buendía, Duran a Mings, reprezentační povinnosti si plní Gauci.

Minulé vzájemné klání Sheffieldu United s Aston Villou se odehrálo dva dny před Vánoci a skončilo remízou 1:1. Skóre při tom ve Villa Parku otevřel hostující Cameron Archer až v 87. minutě, domácí však dokázali díky Nicolu Zaniolovi v 97. minutě vyrovnat.

Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Foderingham - Bogle, Ahmedhodzic, Robinson, Trusty - Hamer, Vinicius Souza, Brooks - McAtee, Osula, Brereton.

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez - Konsa Ngoyo, Diego Carlos, Lenglet, Moreno - Bailey, Kamara, Douglas Luiz, Tielemans - McGinn - Watkins.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.26 - 4.34 - 1.64

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Liverpool FC
22
15
6
1
51 : 19
51
2
Manchester City
21
14
4
3
51 : 24
46
3
Arsenal FC
22
14
4
4
44 : 21
46
4
Tottenham Hotspur
22
13
4
5
47 : 33
43
5
Aston Villa
22
13
4
5
44 : 30
43
6
West Ham United
22
10
6
6
36 : 33
36
7
Manchester United
22
11
2
9
28 : 32
35
8
Newcastle United
22
10
2
10
44 : 33
32
9
Brighton & Hove Albion
22
8
8
6
38 : 37
32
10
Chelsea FC
22
9
4
9
36 : 35
31
11
Wolverhampton Wanderers
22
8
5
9
33 : 35
29
12
AFC Bournemouth
21
7
5
9
29 : 40
26
13
Fulham FC
22
7
4
11
28 : 36
25
14
Crystal Palace
22
6
6
10
25 : 36
24
15
Brentford FC
21
6
4
11
31 : 36
22
16
Nottingham Forest
22
5
5
12
27 : 40
20
17
Luton Town
21
5
4
12
28 : 38
19
18
Everton FC
22
8
4
10
24 : 28
18
19
Burnley FC
22
3
3
16
22 : 45
12
20
Sheffield United
22
2
4
16
19 : 54
10

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (941)

Přidat komentář
kulych

Krásná akce

Reagovat
eder

Proč tam Pigford držkuje?

Reagovat
Thelvin

Moc hezky, Richarlison zabiják

Reagovat
Breze

Richarlison ma strelecku formu

Reagovat
Thelvin

Na Johnsona jsem byl zbytečně přísnej. Rozehrál se a je dobrej

Reagovat
SunFells

Reagovat
Jesfey

Nadále nejslabší kousek sestavy, zapojení do hry a obecně schopnosti minimální. Zatím ho zachraňuje jen jeho rychlost.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Thelvin

Ještě to není hotový hráč a ani nepatří do ideálního základu, ale do rotace úplně v pohodě. Na rozdíl od takového Winkse prostě nějaký ten impact na hru má

Reagovat
Jesfey

Do rotace ano, ale opět jenom kvůli jeho rychlosti.

Reagovat
jk

Ty ses fakt génius.

Reagovat
SunFells

Van de Ven vedle toho klauna musí být pro fanoušky slepic strašné osvěžení, možná nejrychlejší stoper v lize.

Reagovat
Thelvin

Je to radost. A k tomu ty jeho skluzy

Reagovat
SunFells

Reagovat
Čenda

už v Německu je měl dost často dost precizní. Navíc z něho necitis tu chuť nekoho zranit, jako ten chudák Romero.

Závist, ty stopery jinak docela umíte. Strašně jsem záviděl Tobyho, strašně závidím teď Mikyho.

Reagovat
Thelvin

Jenže na každého Tobyho a Mikyho připadá jeden Sánchez, Kaboul nebo Chiriches

Toby a SuperJan byla výborná dvojka. Miky bude taky výborný, ale snad k němu najdou někoho místo Romera, kterého nemusím

Reagovat
Čenda

s obojím naprostej souhlas.

Reagovat
jk

To strkání do brankářů je pro mě fakt už docela WTF. Jestli ten gól city byl víceméně v pohodě, tak tady byl jasnější faul hráče evertonu.

Reagovat
Thelvin

Paradoxně tady ho omezovali asi nejmíň ze všech těch situací, krom toho jednoho rohu co kopali na zadní tyč. Jestli sudí pouštěl tamto, tak musel i tohle...

Reagovat
kulych

Souhlas, tohle si má pohlídat obrana a vyčistit mu to trochu

Reagovat
jk

Já to moc nesleduji, dělám u toho jiný věci tak jsem viděl jen tu gólovku. Ten borec ho tam normálně natlačil do brány, to bylo jak z hokeje.

My na ty rozhodčí máme fakt štěstí… z mě prostě faul.

Reagovat
Thelvin

Je to taková šedá zóna, ale pokud si to tak sudí nastavil, tak to respektuju. Jinak píská docela v pohodě (i když to teda zatím má docela jednoduchý, obě strany chtějí hrát fotbal)

Reagovat
jk

Oliver je v pohodě. Ale jestli je to šedá zóna chápu, že to vyvolává kontroverze a spoko s tím bude asi jen jedna strana. Ale proste tohle kdyby nám neuznali tak se vůbec nedivím. Jsem na straně toho, že brankáře takhle odvézt nemůžeš, kor ve výskoku.

Reagovat
Jesfey

Reagovat
Salfovic

Tohle byl jasnej faul. To nebylo o tom, že by hráč jen stál před brankářem, tady se do něj evidentně natlačil. Kdyby nebyli angličtí sudí debilové, tak bych se divil, jak to mohli uznat.

Reagovat
fenixLFC

dokial nepouzil ruky tak to rozhodca nepiskne a berie to ako suboj telo na telo

Reagovat
jk

Vždyť Vica ve výskoku borec odvezl do brány. To nebyl žádný souboj o balón, kde bych tohle “tělo na tělo” pochopil.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
fenixLFC

uz sa z toho pomaly stava pravidlo takto blokovat brankara. este v stvrtine sezony to bolo zakazazne ale teraz uz ani nahodou

Reagovat
SunFells

Tohle by nebyl faul ani předtím

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
jk

Reagovat
SunFells

Mi scusi

Reagovat
SunFells

Vicario asi ještě zaneprázdněn fórkami pro patnáctileté

Reagovat
Čenda

Zato tohle byl vyloženě fórek pro dospěláky, kluku

Nemluvě o tom, že to byl dobrej fór a skvělý shithousery od něj.

Nemluvě o tom, že jsi to sám ocenil jako dobrej vtip pod souhrnem. Nejseš ty reálně schizofrenik? Chvíli píšeš normálně, ale častěji jak úplnej picus.

Reagovat
SunFells

Eh, to je fakt chráněná dílna tady

Reagovat
Čenda

děkujeme za tvé příspěvky do ní, nezapomeneme.

Reagovat
xjert02

Reagovat
kulych

Už druhý zápas po sobě nechali obránci pri standardce Vicaria samotného proti útočícím hráčům. On to má pak strašně těžké když ten balon leti doprostřed malého vápna a je tam proti přesile, která na něho doráží (btw u nás v lize by to byl sto pro faul)

Reagovat
Jesfey

Tak ono pokud u toho útočníka bude další obránce, tak tam bude zase méně prostoru pro gólmana.

Tady to je prostě o schopnostech rozhodčích, kteří by měli vidět, že ti hráči očividně nejdou po balónu ale po gólmanovi... Jako teď, ale Oliver a chyba, ty dvě věci jsou od sebe neoddělitelný.

Reagovat
xjert02

Reagovat
Salfovic

Vicariovi asi brzo dojde trpělivost a nějakého obtěžověče kopne do koulí, vůbec se mu nebudu divit.

Reagovat
jk

On je ten typ no

Reagovat
jk

Wow Richi jede

Reagovat
Thelvin

Richarlison to je střelec

Reagovat
SunFells

Wooow

Reagovat
Thelvin

Sem zvědavý, co budou dělat se Sonem, protože ta kombinace Madds, Timo a Richarlison zatím funguje výborně

Reagovat
fenixLFC

nemoze dat sona doprava? aj tak sa budu polovicu doby vsetci tocit

Reagovat
Thelvin

Doprava je tam Kulusevski, ten je na lavičku moc dobrej

Reagovat
fenixLFC

je na lavicke aj dnes

Reagovat
Thelvin

Jo snad jen odpočívá

Reagovat
Jesfey

Son má excelentní střelu, takže ho dávat na pravou stranu, aby střílel přes nohu, nemá smysl.

Myslím, že jakmile se vrátí, tak to bude Son, Richarlison, Werner (/Kulusevski, pokud se probere)

Reagovat
jk

Son umí jak levou tak pravou.

Reagovat
Jesfey

Tak pravá je pravá...

Reagovat
jk

Son vpravo moc nefunguje.

Reagovat
owny✨

Timo teda dneska moc nefunguje a přesně tam bude hrát Son.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Breze

Ak bude Richarlison nadalej strielat takto goly, tak Son nalavo, Timo lavicka a napravo boj medzi Kulu a Johnsonom.

Reagovat
SunFells

Mustafi jak nabil

Reagovat
Free_player

Richarlison hlavně ten druhý gol to byla slast ... jinak výkon zatím dost bída Everton nedá zadarmo ani centimetr prostoru ...

Reagovat
Freedo

Já si nemůžu pomoct, ale strašně rád sleduju týmy, které vede Dyche. Je to závan starých dobrých časů v době, kdy se každej snaží hrát trendy. Silovej fotbal, zápal, hra na centry, výborné standardky. Už Burnley jsem měl fakt rád a tohle je ještě upgradovaná verze, která kromě vyjmenovaných věcí zvládá i držení míče a postupný útok.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vodka

ale on nehraje zadny "stary" ftobal, ale pracuje s tim, co ma k dispozici za material.

Reagovat
Nikikrew

Jesus > Richarlidson

Reagovat
Freedo

Tohle neobstojí ani jako trolling. Richarlison dal za poslední 4 zápasy víc gólu než ten váš klaun za celou dosavadní sezónu.

Reagovat
Salfovic

Tak Richarlidson je od prosince snad nejlepší střelev v top5 ligách.

Reagovat
Trand

Reagovat
xjert02

jako chtit do tymu toho labila ze slamu muze jen blazen, co nevidi souvislosti. U nej si nemuzes byt jist, co provede.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
owny✨

Richarlison > Jesus + Martinelli

Reagovat
SunFells

Nebuď infantilní jak downy, zároveň nezmiňuj zřejmé.

Reagovat
owny✨

Zřejmé je, že je Jesus overrated.

Reagovat
SunFells

Vidíš Niki, tohle nechceš být.

Reagovat
Nikikrew

nestoji mi to zato

Reagovat
xjert02

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nikikrew

Treba ich schladit

Reagovat
Hachim Mastour

keby si aspoň napísal jeho meno správne

Reagovat
Nikikrew

My bad, vysledok rovnaky

Reagovat
Golasso

Nechápu, proč Picharlisonovo jméno furt někdo komolí.

Reagovat
Breze

Reagovat
bbbauch

Sunfell s infantilni zalibou rozdavat infantilni prezdivky pise, at nekdo neni infantilni

Reagovat
Golasso

Reagovat
Breze

Teraz Werner ukazal, preco bude sediet na lavicke, ked sa vrati Sonny.

Reagovat
Jesfey

Son by tohle trefil, na druhou stranu je dle mého Werner lepší v build-upu.

Reagovat
Breze

To ano, ale najma ak bude hrat aj Kulu, tak tych hracov do build-upu tam mame dost. Treba aj niekoho, kto bude davat goly.

Reagovat
Jesfey

S tím souhlasím.

Reagovat
Pulec89

VdV výborný, nečekal jsem že se tak rychle adaptuje na PL a rychlostně bude převyšovat většinu útočníků

Reagovat
fenixLFC

Youngovi tu kartu za ustavicne kecy a rozhadzovanie rukami dat nechce?

Reagovat
fenixLFC

Endo na ceste naspat

Reagovat
Salfovic

Gólem z penalty v 96´ nastavení.

Reagovat
Man__United

FT: Manchester Utd U18s 4-2 Arsenal U18s

We are through to the semi-final of the PL Cup

Letošní u18 má velkou formu vypadá to na dobrou generaci

Reagovat
papos182

Tak snad se nekdo z te dobre generace dostane na hriste proti tymu ze 4. ligy

Reagovat
Busby babes

tak 18 lety Mainoo nam ted hraje v zakladu

Reagovat
Gareth Bale 11

VdV je naprosto uzasnej.

Reagovat
Jesfey

Pojďme vstřelit ten 3. kousek, spoléhat se na to, že nedostaneme šmudlu nebo že ten šašek bude pískat dobře, je sebevražda.

Reagovat
Jesfey

A je to tady.

Reagovat
Breze

A smudla je tam

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Miguel19

Werner ještě tragictejsi než od nás odcházel. Nedivím se, ze nehrál ani v Bundeslize. Však on na křídlo nemá absolutně nic.

Reagovat
jk

Tak zatím má za tři zápasy dvě asistence. A pro to co hrajem funguje výborně.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
fenixLFC

je uplne v pohode

Reagovat
xjert02

Reagovat
Mimalu

Reagovat
EL Gringo

Spurs

Reagovat
Thelvin

Reagovat
SunFells

Mustaaaaafiiii

Reagovat
Breze

Treba zapracovat na standardkach.

Reagovat
TheGun

Tady se vyplatilo dát 0 s kurzem 3,70

Reagovat
Rohlíček

Romero krasna asistence

Reagovat
Mastný Chobot

Ked ma Brighton den, tak ich futbal nema konkurenciu

Reagovat
Mastný Chobot

A Gross je nedoceneny genius

Reagovat
mr.Silver

První dva tři zápasy byl Luton fakt extrémně naivní a tragický tým, ale překvapivě se zvedli a fajn se na ně kouká, mohli by se zachránit

Reagovat
kissak

přesně tak

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
fenixLFC

tvl co je toto za penaltu

Reagovat
Jetysko14

Naprosto v pořádku nevím co je k smíchu

Reagovat
fenixLFC

ale houby v poradku, fauloval ho daleko daleko pred vapnom. to ze hrac caka a caka a spadne az vo vapne z toho nerobi penaltu

Reagovat
Man__United

Držel ho až do vápna, měl ho pustit dřív a byl by jen primak

Reagovat
fenixLFC

pokial sa nemylim (a nepiskaju to cele roky uplne naopak) tak sa piska odkial sa faul zacal, nie kde skoncil.

Reagovat
Salfovic

Je rozdíl mezi kopnutím nebo držením.

Reagovat
mistr129

Ne, když ho drží, tak se píská kde "skončil". Jinak řečeno, celou dobu je ponechávána výhoda, poslední faul je to, že ho drží ve vápně.

Ale teda ve srovnání s tím, co se v jiných zápasech nepísklo, bych tohle taky nefouknul.

Reagovat
icka

Záleží u jakého faulu.

Reagovat
Kiss Me Polka!

mylis se

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

Šáh na něj a to nesmí Klidně to mohl vytáhnout před vápno, to zas jo

Reagovat
SunFells

Luton je pohádka

Reagovat
kissak

jen tak dál

Reagovat
mr.Silver

Luton

Reagovat
mr.Silver

Obrana Newcastle

Reagovat
Ofenziva > Defenziva

Na obranu sral pes, vždyť je to zábava

Reagovat
kissak

Mě to spíš přišlo jako tragédie s komedií se na to dívat.

Reagovat
kissak

Howe

Reagovat
Busby babes

Newcastle slusnej debakl...

Reagovat
kissak

Masakr byla ta část, kdy jsme prohrávali 2:4

Reagovat
Busby babes

no v ten moment jsem to psal.

Reagovat
kissak

Aha

Reagovat
SunFells

Kdyby spadli, tak Doughtyho někdo z PL musí koupit

Reagovat
EZ

Reagovat
martin.b

Everton s Nottinghamem mají docela vážnej problém

Reagovat
Swarley

To ty jejich vstreleny goly nedozeneme

Reagovat
Hachim Mastour

dubravka zničil newcastle

Reagovat
kissak

Zranění zničila Newcastle.

Reagovat
O.Giroud

Čakal na šancu, dočkal sa a teraz MLS, Sparta alebo Champ

Reagovat
Thelvin

Luton příští rok jízda na titul

Reagovat
kissak

Hlavně, aby se udrželi, to by bylo fajn.

Reagovat
mr.Silver

To je zápas

Reagovat
kissak

8 gólů, kdy to vidíš

Reagovat
DieFohlenBMG

Gumairas

Reagovat
Swarley

Perfektni balon

Reagovat
DieFohlenBMG

A další

Reagovat
fenixLFC

bosak tam zere chipsy?

Reagovat
kissak

Je to kokot

Reagovat
Salfovic

Pořád lepší než když mluví.

Reagovat
xjert02

Reagovat
Miguel19

Fofana Tvl to jsme si ho mohli nechat

Reagovat
VTID94

Aby sme to ešte nepoj*bali

Reagovat
fenixLFC

To sa proti takto tragickemu timu ani neda

Reagovat
VTID94

Ale heeej pockaj druhý polčas

Reagovat
Spikous

Mne skôr príde šialené že fanúšikovia Sheffieldu odchádzajú zo štadióna po 30 minútach. Každopádne dnes to tímu v predu ide a darí sa . Watkins a Bailey sú neustále nebezpečný pre obranu

Reagovat
fenixLFC

Tvl fanusikovi odchadzajuci uz po 22 minutach je next level ja chapem ze tam chodia casto ale predstava ze idem na zapas, dam za to prachy a nezostanem ani polhodinu mi pride zvlastna

Reagovat
Spikous

Najmä sa ukazuje aj tá "podpora" klubu u fanúšikov

Reagovat
fenixLFC

Well, stale tam ukazuju fans viacej ako na burnley...

Reagovat
eder

To je zvláštní, to bych spíš očekával u fanoušků chelski nebo podobného plastic shitu...

Reagovat
xjert02

Reagovat
Zdechlina

Dnes kdo nedá na Live, okrádá vlastní rodinu. 1. poločas 0, druhá půlka čistá 2. Dejte na mě

Reagovat
O.Giroud

Tak zrejme chýba Szobo, Nunez mal nejaké zranenie, Salah out. No barák by som nedával.

Reagovat
Zdechlina

Já už ho dal

Reagovat
R.Meireles

Szobo dnes nebude?

Reagovat
O.Giroud

Teraz je to zamotané, od rána správy že neodcestoval s tímom lebo ochorel a už sa začínajú objavovať, že sa pripojil k tímu.

Reagovat
SunFells

Dejte na něj, kluk se vyzná ...včera dal na slepice hrající na Evertonu

Reagovat
kitas

Reagovat
Zdechlina

Nemůžu za to, že to slépky neudržely. Tohle není moje chyba

Reagovat
jk

Přitom tam Spurs nevyhráli snad 8 let, divný že to nezlomili zrovna teď no…

Reagovat
Zdechlina

Není to divné. Kdybych na ně nevsadil, vyhrají. To je zákon schválnosti

Reagovat
jk

Nemyslím si, že to tak funguje. Kdyby jo, už jsem určitě pětikilo prosázel aby Spurs ten titul vyhráli…

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
Busby babes

Reagovat
xjert02

Reagovat
eder

Jestli se chceš zbavit zbytečného majetku, tak vsaď barák na to, že dnes Darwin netrefí brankovou konstrukci...

Reagovat
oli9

Tak ukaž za kolik si to naložil

Reagovat
Zdechlina

No přece barák

Reagovat
Golasso

Pod mostem je taky krásně

Reagovat
Zdechlina

Naštěstí už se otepluje

Reagovat
Golasso

Reagovat
celeb

"Nejlepším střelce v probíhající sezoně je v dresu Manchesteru překvapivě hráč, který si jinak plní spíše defenzivní povinnosti."

- no mne prave pride, ze Scott tie defenzivne povinnosti dost flaka a uzitocny je akurat v superovej sestnastke, kde je zas na 2. strane doslova famozny. Keby bol rychlejsi, mohol by hrat namiesto Antonyho

Pre 10Haaga velky problem, ako ho spravne vyuzit, mozno by mal konecne odstrelit Martiala a alternovat ho s Hojlundom na poslednych 20-30 minut zapasu, nech je v tej superovej sestnastke co najviac a inde nech to radsej nesabotuje.

Reagovat
1joni

Souhlas ať hraje hroťáka.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
oli9

Ten kurz 3 na nás moc nechápu. Řekl bych, že jsme trochu větší favoriti dnes podle aktuální formy a kádru. Absence Salah nás nemrzela ani v poháru posledně. Naopak útok má teď docela solidní formu

Tip: 1:2

Reagovat
Coutinho10

je tam hodnota

Reagovat
Salfovic

Ale na Arsenal 2,3, to zas není takový rozdíl, kterej dělá v podstatě jen domácí hřiště.

Reagovat
SunFells

Skoro jako by bookmakeři museli být ve své práci dobří, aby jim vydržela. Vzájemný zápas pro vás nebyl lichotivý.

Reagovat
Salfovic

Jinak třeba na Juve na Interu je 5, to je přepal.

Reagovat
xjert02

Reagovat
xjert02

Reagovat
oli9

nečekal jsem od nás 1 střelu na bránu

Reagovat
iamek

Donny van de Beek has NOT been registered by Frankfurt for their Conference League squad

Ten je hotovy

Reagovat
Likan7

Koukám, že 3x hrál hodinu, naposledy už seděl

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou povoleny jenom tři změny na soupisce.

Reagovat
Salfovic

Což vzhledem k tomu, že v zimě přivedl 5 hráčů, stejně nevyznívá moc pozitivně.

Reagovat
Man__United

Onana, Dalot, Maguire, Lisandro, Shaw, Mainoo, Casemiro, Garnacho, Bruno, Rashford, Hojlund

Reagovat
iamek

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Busby babes

stoperskou dvojici bych teda nechal s Varanem nez to porad tocit, ale ok.

Reagovat
Swarley

On by se stejne zranil a musel bys to tocit, to uz mas jedno

Reagovat
Svatej

Chilwell na beku, Gusto na druhym

Poprvé v sezoně nastupujeme s dvema bekama na svych postech od startu ne? Aspon mam duvod to zapnout

Reagovat
Salfovic

Pochemu asi teče do bot.

Reagovat
Svatej

Mužem doufat

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Miguel19

Hmm, dobra sestava. Takže prohra.

Reagovat
Greny

Poche postavil dva krajní obránce do základu

Reagovat
Svatej

Reagovat
Salfovic

Musíte se modlit, abyste nedostali gól hlavou, jinak je to naposled.

Reagovat
Svatej

vtipný je, že ten stoper na kraji nam v tomhle vubec nepomahal a goly stejne padaly i pres nej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
eder

Tak snad Ødegaard nastoupí s rukama svázanýma za zády, ať jsou od začátku rovné podmínky...

Reagovat
SunFells

Nehraje se na poli

Reagovat
Golasso

To byla tehdy strašná ostuda ten trávník. K zblití.

Reagovat
xjert02

Reagovat
xjert02

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Front hell

Škoda že včera nenastoupil Liverpool. Mohl být pěkný zapas

Reagovat
Man__United

Must win dneska! Velmi důležitý zápas! Podme!

Reagovat
Mimalu

pěkný start od Caiceda

Reagovat
Svatej

Ty voleee davej mi to

Reagovat
Swarley

To asi nemelo byt na EF..

Reagovat
Svatej

Reagovat
Neutron

Reagovat
Svatej

Ja ty fotbalisty fakt nenavidim. Ten typek proste jen vedely ze ten míč nema, tak sebou flakne a doufa, ze se sudi posere

Reagovat
Sigma Olomouc

Onana výborně

Reagovat
Man__United

Asistent spí? Ten roh ani neměl být, ofsajd tam

Reagovat
Swarley

Onana super reflex, jinak bylo jasny, ze ty standardky budou pro nas pruser dneska

Reagovat
Lemond Laws

Vypadava nekomu na Canalu zvuk?

Reagovat
Man__United

2 roh který nemá být, nevidíme ruky pane rozhodčí?

Reagovat
Svatej

Krasnej gol!

Reagovat
Mimalu

Caicedo Palmer

Reagovat
Miguel19

Cold, Cold, Cold.

Caicedo příhra za 120 mega

Reagovat
SunFells

Reagovat
John Obi Mikel

Paaalmer Caicedo pěkná přihrávka

Reagovat
John Obi Mikel

Caicedo 1+1

Reagovat
spider_8

Skvely nabeh, skvely zakonceni

Reagovat
Neutron

Na to, ze sme ultra tragicky na branenie standardiek tak im ich ponukame pomerne dost

Reagovat
John Obi Mikel

Tpč, co bylo zase tohle

Reagovat
Svatej

Je možný mit takovou smůlu?

Reagovat
Mimalu

minimálně třetí pitomá ztráta míče od Caiceda

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vitasrp

To jsou neuvěřitelný kokotiny, co dostáváme jako branky. Kolikátý takhle tečovaný inkasovaný gól? Pátý v sezóně?

Reagovat
Miguel19

Oni jsou tam na něj 3 a stejně lovíme ze sítě...

Reagovat
vitasrp

Tak protože maj smůlu jako prase, tohle byla snad jediná možnost, jak to mohl dostat do brány.

Reagovat
Neutron

Rasmus!!!

Reagovat
Man__United

RAAAAAASMUUUUS!!? Hezký dárek k narozeninám

Reagovat
Swarley

Hunjluuund, komecne se rozjizdi

Reagovat
kitas

Hojlund › Haaland

Reagovat
Man__United

No v roce 2024 jo

Reagovat
Man__United

Hodně soft faul od Shawa

Reagovat
Svatej

Palmera zahodi obema rukama a sudi by to zas nepisknul

Reagovat
pingla

Konečně mu to tam začalo padat, jen tak dále a hlavně to nebyla žádná easy dorážka z malého vápna jak proti vlkům

Reagovat
Neutron

Tak easy dorazka z maleho vapna s tym, ze na mas na chrbate zaveseneho obrancu supera…chcel by som teba vidiet sa hybat s dospelym chlapom na krku

Reagovat
vitasrp

Co dneska dělá ten Gusto? Se úplně posral ne?

Reagovat
Noke

Pohybuje se, jak kdyby byl vožralej

Reagovat
Whitemedia

Zločinec kompletně rozebral veškerou defenzívu.

Reagovat
John Obi Mikel

Soupeř presuje a naši hráči jsou z toho vykulení, jako kdyby to nečekali.

Reagovat
VTID94

18 English players featured in the Newcastle vs Luton Game, 12 in Everton vs Tottenham, 10 in Brighton vs Crystal Palace, 5 in Burnley vs Fulham and 12 in Sheffield United vs Aston Villa yet Gareth Southgate travelled to watch Jordan Henderson play for Ajax.

Môže byť aj Bellingham aj Kane aj neviem kto. Ale z takým amatérskym kktom na lavičke nikdy nič nevyhraju

Reagovat
dantetomas

Vikend v Amsterdame je riadna kalba. Hendo bol len zasterka alebo sprievodca mestom, aj tak ma miesto v zaklade iste.

Reagovat
VTID94

Tiež ma napadlo že to bol tento typ služobnej cesty

Reagovat
xjert02

na alko, kdyz jsi tam, sere bilej tesak

Reagovat
SunFells

Krásně provedené od Hojlunda

Reagovat
Man__United

Proč nehrajeme víc aktivně

Reagovat
John Obi Mikel

Ty vole co to je za gól tohle

Reagovat
Error

To neni normalni fakt

Reagovat
vitasrp

To jsou fakt neuvěřitelný góly, ať jde ten sport do jedný velký prdele.

Reagovat
John Obi Mikel

Jsme všichni fandové Chelsea včera otvírali deštníky v místnosti, rozsypali sůl, rozbíjeli zrcadla, pověsili podkovu obráceně, zabíjeli pavouky, prošli pod žebříkem, nechali si před autem sem a tam přebíhat černé kočky, nebo co to kurva je?

Reagovat
SunFells

Reagovat
avicii

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Mimalu

wow

Reagovat
Svatej

To nase štěstí je fakt pověstný

Reagovat
vitasrp

Každopádně Silva je teďka úplně v háji, má proti sobě nejrychlejšího hráče soupeře a na svý straně beka, co útočí a nechává tam díry. A to je pak prostě průser, protože na to už prostě a jednoduše není stavěnej.

Reagovat
PP

Ale ten začátek akce Wolves u druhého golu bylo naprosto mizerné postavení Chelsea.. Pak krapet smolík no..

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Sterling tvl

Reagovat
Miguel19

Jako pro mě asi dost, za mě může jít Poche do piče. Nebo věří mu snad ještě někdo? Podle mě nevěří už ani on.

Ano, dostali jsme dva tečované góly, haluz. Ale musíš pro tu haluz jít.

Co je to od nás za výkon? Však v té hře není nic. Totální sračka na náhodu. Opět od všech naprosto tragické výkony. Koho ten trenér herně zvednul? Do 3 zápasů je Palmer taky v prdeli.

Reagovat
Miguel19

Sterling má v sezoně 3 dobrá zápasy a neustále smrdí v základu.

Reagovat
vitasrp

Ale tak na druhou stranu, ty se divíš? Však kolikrát byl on a Palmer jediní zdraví a alternativou je tam dát Mudryka, který je schopný z 10 míčů 10 zajebat, když má prostě den.

Ona to není sranda, tohle má být prostě ten ofenzivní hráč, kterýmu věříš a který má dělat správná rozhodnutí. Potíž je, že je to Sterling, takže když ho to chytne, je taky totálně k hovnu.

Reagovat
Miguel19

Jop, ty správná rozhodnutí dělal v těch 3 zápasech. Už jsme dávno za půlkou sezonu, abych věděl, že ten hráč je prostě momentálně k hovnu a bere nejvíc z týmu.

Pokud nemá Poche koule ho posadit, tak opět - ať jde to prdele.

Reagovat
vitasrp

Však ať ho posadí, není problém. Jednom výsledný produkt bude ještě horší, tak je dobrý si to akorát uvědomit, než člověk začne posílat trenéra doprdele, vyhazovat ho atd. To jednoduchý řešení tam prostě bohužel není.

A hrál lépe ve víc než 3 zápasech, samozřejmě. Třeba poslední domácí ligový zápas nám vyhrál svou vychcaností, to prostě taky od těch ostatních dvou křídel nedostaneš.

Ale souhlas, že je to od něj málo a je to prostě jednoznačně zklamání.

Reagovat
Miguel19

Posílám ho do prdele, protože hra stojí za hovno, výsledky stojí za hovno, všichni hráči stojí za hovno.

Reagovat
vitasrp

Však jo, jenom říkám, až půjde Pochettino doprdele a přijde někdo jiný, nebudu se divit, když to bude úplně stejný/ještě horší. Jako po POtterovi.

Reagovat
John Obi Mikel

Zas druhý pohled, proč si tam držet špatného trenéra jenom kvůli tomu, že tam teoreticky může přijít ještě horší?

Reagovat
Deywid

Musi palit do pi*e...neschopny saso

Reagovat
Hachim Mastour

však ste mali samé zranenia

Reagovat
vitasrp

Jako sorry, ale krom prostě nějakých 2-3 momentů v zápase není rozdíl mezi Sterlingem, který má být v TOP letech a Mudrykem a Maduekem. Úplně stejný chyby, laxní přihrávky, příšerný řešení.

To už bych tam klidně radši hrál ty mladý..

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
iamek

To je naprosto zoufalý výkon . Křídla + Bruno na hřišti nejsou vůbec vidět . Hojlund hezka akce a desátý gól sezóny . Stoperi zatím top výkon, ale pokud WHU bude takhle tlačit, tak nemáme šanci udržet. Už se těším na Mctominaye a Antonyho

Reagovat
iamek

A rozhodčí takova PL klasika. Na 99% tam vymysli nějaký nesmysl.

Reagovat
Man__United

Já doufám že před Antonym je momentálně i Forson

Reagovat
mr.Silver

Hrajete hrozně a WHU jsou unlucky, to nemůže skončit jinak než 2:0.

Reagovat
Salfovic

xG 0,15-1

Reagovat
nomio

Zatím spokojenost. Oba góly sice celkem haluz, ale po poměrně solidních akcích a dozadu až na ty dvě situace taky dobrý. Neto klasicky skvělej.

Jestli tohle tempo udržíme, tak by z toho něco kápnout mohlo.

Reagovat
Freedo

Můžu se zeptat, jak dlouho fandíš Wolves a jak ses k tomu dostal? Docela nezvyklý klub tady na fóru, hrajou ale už roky sympaticky

Reagovat
nomio

Zhruba od 2019, těsně po tom postupu. Ale poslední roky mi teda nepřišlo, že by ten náš fotbal byl nějak koukatelnej

Snad až letos, po těch 5 letech, i když to paradoxně před sezonou vypadalo katastrofálně

Reagovat
Freedo

Dík, máš pravdu, že po těch úvodních sezónách v PL to šlo trochu dolů. Taky mi ale přijde, že už tolik neivestujete do posil jak dřív. Jak je na tom klub finančně?

Reagovat
nomio

Okolo loňska jsme na tom byli hodně bledě, vypadalo to že nesplníme ani ty finanční podmínky. Mám pocit, že to byl i jeden z důvodů, proč před sezonou odešel Lopetegui. Ale i tak to letos docela klape i bez nějakých výrazných investic. Mimo ohrožení sice asi úplně nejsme, ale ty požadavky nesplnili akorát Everton s Forestem, takže tak hrozný snad nebude.

Reagovat
Freedo

Jasně, myslel jsem si, že ty investice budou spojené s pravidly FFP. Pokud je neplnil i Forest, tak by mě zajímalo, proč bodový odečet postihl jen Everton.

Reagovat
Mato178178

Riadna srajda

Reagovat
Miguel19

Dolu snad Sterling a Gallagher.

Do pole Mudryk / Jackson a Čubaka.

Reagovat
Miguel19

Tak bez střídání, asi spokojenost.

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
martin.b

@dmlynchlfc

Dominik Szoboszlai won’t be part of the Liverpool squad to face Arsenal today.

To hezky začíná... jsem zvědavej, jestli tam dá Elliotta, Gravenbercha nebo Gakpa

Reagovat
Neutron

Harry kurva

Reagovat
mr.Silver

Emerson

Reagovat
pingla

to byl úplně wtf kop, kolik měl času, na hraně malého vápna a pošle do úplně do prdele

místo stavu 1:1 obratem 2:0

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Hlahart

Já prostě nechápu, proč tohle Maguire dělá... Získá tím čekáním úplný hovno a děje se mu to dokola. Proč prostě...

Reagovat
Neutron

Garnachoooo!!

Reagovat
Man__United

GARNACHOOOOOOOOOO

Reagovat
John Obi Mikel

Sterling ty vole to je blbec

Reagovat
vitasrp

Klasika, když tohohel hráče potřebuješ, je k ničemu.

Reagovat
Swarley

Nedas dostaneš, taky prijemny to nekde videt i na nasi stranu

Reagovat
fellaininho

Garnacho je strašný debil. On hraje 50 minut totální hov.., pak dá se štěstím gól a udělá tohle

Jinak Maguire okamžitě dolů, ale ten Emerson, jak ukazovali ten jeho kop, tohle je profi hráč

Reagovat
Freedo

To ti jako vadí ta oslava?

Reagovat
Swarley

Ty vole budme radi, ze alespon nekdo z toho tymu ma ten drive a sebevedomi

Reagovat
Neutron

Gol s tecom neplati? Nechapem co ti vadi.

Reagovat
JohnnyBravo

Jako co? že udělal oslavu podle sýho enjvětšího idola? to je hrozný teda

Reagovat
Hlahart

Z toho útoku je nejslabší reálně Rash a Bruno

Reagovat
Freedo

Ještě, že je Emerson tak jalovej, stejně jako celej WHU

Reagovat
Man__United

Snad to nedojebe střídáním Antonyho radši Forson

Reagovat
mr.Silver

Emerson neskutečné dřevo

Reagovat
Swarley

Emerson

Reagovat
Swarley

Rashdord taky ale

Reagovat
John Obi Mikel

Caicedo dobrá kosa

Reagovat
mr.Silver

Rashford

Reagovat
Neutron

Rash a Emerson si dnes mozu ruky podat, to su zakoncenia jak za panelakom

Reagovat
John Obi Mikel

Kolik nebezpečných standardek jim ještě Caicedo daruje?

Reagovat
Spikous

Caicedo tak hlúpe zákroky

Reagovat
Neutron

Rashford by mal ist ako prvy dole…

Reagovat
Man__United

Ty vole radši ne, by tam poslal Antonyho

Reagovat
pospec7

Caicedo

Reagovat
Man__United

Rasmus Højlund is now the YOUNGEST Manchester United player to score in four straight Premier League games

Reagovat
lajka30

Caicedo už měl být venku.

Reagovat
Rothbard

Přijde jenom mne sestava Chelsea slabá? A nic moc to není ani na lavičce. Z toho LM neudělají.

Reagovat
Error

ti mame tleskat, s jakou jsi prisel novinkou?

Reagovat
Rothbard

Tak PL nesleduji, ale vím, že utratili celkem hodně.

Reagovat
Error

Reagovat
Svatej

Prijde jen tobě

Reagovat
Salfovic

Tak za miliardu moc kvalitní hráče neseženeš.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Man__United

Jako Garnacho to udělal dobře ale podle mě spíš mohl dávat na Dalota

Reagovat
iamek

Už je tam. Konečně

Reagovat
Hlahart

achjo...

Reagovat
Hlahart

dneska tam klidně mohl jít místo Rashe/Bruna navíc....

Reagovat
Man__United

Zase Scott

Reagovat
Neutron

Klasika…McTom

Reagovat
Bayern +

Boha ten Emerson ta minuta nám prehrala zápas.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
DieFohlenBMG

Moyes a Old Trafford, to prostě dopadne vždycky blbě

Reagovat
Man__United

Na druhou stranu ten herní čas pro Mainoa se musí taky rozložit, ve čtvrtek odehrál přes 100 minut a i když je mu jen 18 tak ho nesmíme přetížit

Reagovat
nomio

Krása

Reagovat
Svatej

Ja bych si tak pral dostaz normální gol. Oni ho zas daji tim,nze rozehrajou jak dementi a nase teč jim udělá celej gol

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda slov

Reagovat
Salfovic

Nejlepší bylo, jak se Fernandez vysral na Cunhu

Reagovat
vitasrp

No, tak jestli chceme hrát na dva krajní obránce, tak asi jedině bez Silvy.

Ten rychlostní rozdíl, to je příšernej handicap bohužel.

Reagovat
Deywid

Hlavne hrat bez toho nymamda trenerskeho

Reagovat
Man__United

Jestli ta pica Coufal zranil Lichů

Reagovat
DieFohlenBMG

Coufal patičkou jesle mistrovi světa teď mi trošku houplo

Reagovat
Ángel di María 22

Nechce to ta Chelsea proste cely rozprodat a vysrat se na to?

Reagovat
John Obi Mikel

Jacksone ach jo

Reagovat
Whitemedia

Pod zločincem nemá vůbec cenu to ani sledovat.

Reagovat
Csaplárova past

Wolves příjemné překvapení. Před sezónou byli na sestup

Reagovat
Neutron

Licha dole?

Reagovat
Man__United

COUFAL PIČA JEEEE

Reagovat
iamek

Reagovat
Man__United

DALOOOOT

Reagovat
iamek

Dalot wtf . Kloboucek.

Reagovat
Hlahart

Dalot

Reagovat
vitasrp

Jackson a zakončení, to je prostě hráč soupeře.

Reagovat
iamek

Mrdka Coufal . Tohle bude bohužel na dyl.

Reagovat
Swarley

Ale tak to byl celkem normalni souboj, to blbe vyslo na tu nohu no... Bohuzel...

Reagovat
Freedo

Schválně mu lehnul na koleno. Docela zákeřnost.

Reagovat
Swarley

Myslis ze schvalne? Mi to nejak zalerne neprislo

Reagovat
iamek

Mi to taky přišlo jako schválně, ale to vi asi jen on.

Reagovat
Swarley

No jak pak nestihl ten opakovany zakrok, musim na to pak nekde mrknout

Reagovat
Man__United

O něm se ví že je docela zákeřná kurva tak bych se tomu vůbec nedivil

Reagovat
Freedo

Míč už byl dávno v zámezí a on dál do něj šel. Asi ho naštvalo, že se nechal přetlačit.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Reagovat
DieFohlenBMG

Bowene ty voleee

Reagovat
Man__United

COUFALE TY KURVOOOOO

Reagovat
iamek

Reagovat
Hlahart

Jsem si celej zápas říkal, jak je mi smutno z toho o jakej kus je Lisandro náš nejlepší obránce i když měsíce nehrál. Tak už ty starosti zas mít nemusím, super.

Reagovat
iamek

Reagovat
Man__United

Reagovat
Hachim Mastour

Jorginho in the middle

Havertz leads the line

Reagovat
ashburtongrove

Lavicka docela slabota, no snad nebude potreba dohanet nejake golove manko

Reagovat
vitasrp

Frajeři si neumí dotek dát před sebe a běžet, to fakt jebu už.

Reagovat
mr.Silver

Wolves jsou normálně pozitivním překvapením sezóny, všichni je odepisovali a měl to být jasný kandidát na sestup, a oni si jedou v pohodičce střed tabulky

Reagovat
masina_LFC

Garymu to nejde nepriať, solídny tréner

Reagovat
SunFells

To snad není pravda ne? I Bournemouth byl chybně mnohými predikován na pád, u Wolves masa vnímala výměnu trenéra jako nepochopitelný krok, který Wolves pomůže a Bournemouthu ublíží. Luton a Sheffield byl tipován drtivou většinou, nejčastěji s nimi Burnley.

Reagovat
mr.Silver

Nene, vybavuji si, že po odchodu Nevese, pasivitě na přestupovém trhu a tragické koncovce minulé sezóny byli tipování většinou expertů na jasný sestup.

Ještě tam byl nějaký konflikt mezi majiteli a fanoušky pokud se nepletu.

Reagovat
fenixLFC

U nich sa hlavne spekulovalo s tym ze maju hrozne uzky kader, ze ked sa zrani dawson alebo kilman tak su v hajzlu. Konflikt s majitelom mal myslim sheffield, wolves len nemohlo minat kvoli ffp

Reagovat
Salfovic

Burnley bylo naopak dost hypované.

Reagovat
fenixLFC

Jojo, to bolo hodne komicke

Reagovat
iamek

Co to teď pisknul ty voe

Reagovat
Svatej

To se ted fskt střídalo dve minuty?

Reagovat
mr.Silver

Jesus je zase zrakvený?

Reagovat
BenB

Ano, už od rána se to píše na Xku

Reagovat
mr.Silver

Neskutečné...

Ale sestava fajn, hlavně nedostat rychlý gól.

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Gomez; Mac Allister, Gravenberch, Jones; Diaz, Gakpo, Jota

Subs: Adrian, Kelleher, Thiago, Nunez, Elliott, Robertson, Clark, McConnell, Quansah

Thiago vstal z mrtvých

Reagovat
RickNash

brzdi, zatim se jenom posadil

Reagovat
martin.b

aspoň, že Darwin je na lavce

Reagovat
Swarley

Trefí tam?

Reagovat
13

Jiste, lavka se da povazovat za konstrukci, tam nema problem

Reagovat
1joni

Reagovat
oli9

No za mě daleko lepší jak Gakpo..

Do těch šancí se totiž dostává o dost víc..

Reagovat
Luc-Luc

Nunez snad aspon na chvilu

Reagovat
Man__United

To zranění Lichy mě úplně zkazil ten zápas

Reagovat
Svatej

Wolves jsou imrvere na zemi ve vire, ze jim sudi vsechno foukne, to jsou fakt nesnesitelný mrdky

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Co je zase s Jesusem proboha? To se zranil z toho věčnýho válení se po zemi nebo co..

Reagovat
BenB

To samé co posledně, měl s tím údajně problém už před Forestem

Reagovat
kitas

Ach ten Jesus. Dnes to kľudne mohol byť jeho zápas, nabral celkom slušnú formu..

Reagovat
avicii

Ach jaj Darwin len na lavičke a bez Szoboszlaia aj bez v skvelej forme hrajúceho Bradleyho toto je obrovská šanca pre Arsenal bez výhovoriek.. aj v FA cupe sme mali stastie ze sme ustáli 1. polčas..

Reagovat
kitas

Arsenal zase nemá Jesusa. Kraje obrany bez formy.

Reagovat
oli9

Reagovat
Kowe

pekně nahovno, že to vyšlo na arsenal zrovna

Reagovat
Svatej

Tohle si nebudu dělat, balim to

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Běžte už fakt do prdele, člověku zkazí náladu už rovnou před zápasem. Kádr na hovno ouzkej jako kráva sám o sobě, ještě půlka hráčů skleněná.

Reagovat
Neutron

Pici, kocicak to stihol

Reagovat
Nikikrew

Chelsea

Reagovat
Kixi Syhimour

Chelsea

Reagovat
RickNash

tyjo tak von ten Gusto neni ani rychlej. to je fakt k smíchu, co běhá ze Chelsea v základu

Reagovat
mr.Silver

Philips

Reagovat
Neutron

Garnachooo!!!! A genialny pass od Scotta!!!

Reagovat
vodka

ten Phillips je v příšerné formě

Reagovat
Luc-Luc

Tvl bohly musi v lete utratit aspon miliardu liber, jinak nevim

Reagovat
Salfovic

Já už jsem teď strašně zvědavej, jak se vejdou do těch 105 mil.

Reagovat
pobody's nerfect

105 bude průměr na jednoho hráče

Reagovat
icka

Reagovat
Man__United

HOTOVOO! Konečně jsme dali ten 3 uklidňující gól

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda slov. My dostáváme gól každých 20 minut, ještě že už zápas bude končit

Reagovat
Swarley

Garnachoooo

Reagovat
Swarley

Luton nas dobre nahecoval

Reagovat
Nikikrew

Havertz vs VVD a Konate, to bude zaujimave . Ak si Gomez opat povodi Saku, tak realne vidim sancu cez Martinelliho alebo standartka. Jorginho v strede ma vobec nepotesil

Reagovat
Golasso

Havertz na hrotu je hype jak prase , jen škoda, že nemá k sobě Jesuse z křídla a chybí nám teď jeden člověk do zálohy, která je schopná kontrolovat hru pod tlakem . Jorginho je taky docela ok, ale je nerozehraný a trochu se bojím, že něco podělá.

Reagovat
Man__United

Antony samozřejmě radši Forson mohl jít

Reagovat
matadoro

Hlavně Amad bude další, který se na to Hagovi za chvíli vykašle.

Reagovat
Man__United

Nevím že nedostane aspoň pár minut vzhledem k tomu že se potřebuje dostat do zápasového rytmu po zranění

Reagovat
John Obi Mikel

THIAGO

Reagovat
pobody's nerfect

Jo, konečně aspoň na střídačce

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
iamek

Reagovat
Neutron

Antony ma sere staci iba, ze je na tom ihrisku…

Reagovat
Golasso

Když nepočítám náhradního gólmana, tak až na ESR a Trossarda je ta naše lavička proti Live fakt extrémně sračkoidní .

Reagovat
Higi

Za mě Nelson by v zápase taky něco předvést mohl, zatím pokaždé když nastoupil od začátku, tak byl víc než dobrej.

Reagovat
Golasso

No on by měl hlavně něco předvést ze střídačky. V takovém zápase na základ nemá a když přijde ze střídačky, tak zpravidla dvakrát kopne do míče a zmizí.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak ked vacsinou dostane 4 minuty tak co ine ma stihnut

Reagovat
Golasso

Tohle nepočítám . V 5 zápasech co nastoupil, tak měl časy v rozmezí 13 a 26 minut + jednou měl 9 minut. Pak jsou nějaká střídání v závěru, ale tam bych od něj samozřejmě nic nečekal.

Reagovat
Golasso

A to je jenom PL, ještě nastupoval v LM a pohárech. Ty poháry nemám nasledované letos, jestli něco kloudného předváděl tam, tak jsem to neviděl.

Reagovat
John Obi Mikel

gALLAGHER

Reagovat
Spikous

Toto je už umenie nedať

Reagovat
vitasrp

Jak to dokážeme nedat proboha živého už? Jaaaak??

Reagovat
iamek

Casemiro po zranění velké překvapeni . V pohodě stíhá tempu hry, dobre bráni prostor před branou a hlavně konečně rozehrává z první a zrychluje hru. Jen tak dal

Reagovat
vodka

tak dneska ho zase West Ham moc nepresoval, ale jinak jo, fajn výkon.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Taky už jsem od něj nic moc nečekal, zatím good

Reagovat
Swarley

Reagovat
iamek

Dalot zase

Reagovat
Neutron

Reagovat
Miguel19

Wtf on Gusto nedostal druhou žlutou?

Reagovat
vitasrp

Od zápasu s Crystal Palace v říjnu 2022, trefil někdy Gallagher branku kvalitní střelou zpoza/okolí vápna?

To je fakt neskutečný, jak se okamžitě všichni hráči, co k nám přijdou, zhorší i v těch aspektech, ve kterých vynikali.

Reagovat
Error

KO KO TI

Reagovat
nomio

Po 23 kolech před Chelsea Díky Gary

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Pěkná sestava, snad tentokrát využijeme šance.

Reagovat
SunFells

Liverpool toho odehrál teď o dost víc než my, jsem zvědavý zda to pro nás bude výhodou nebo naopak.

Reagovat
kitas

Dnes som zvedavý na Gomez vs Saka. Neverím tomu že by ho Gomez zase vymazal ako naposledy.

Reagovat
martin.b

tak taky záleží, co předvede Saka a ne jen, jestli ho zvládne Gomez ubránit

Reagovat
SunFells

Bukayo musí víc chodit zvenku a nehrát na Gomezovu silnější stranu.

Reagovat
vitasrp

No nic, tomu, že bychom skončili v první půlce tabulky, už absolutně nevěřím, takže je tahle sezóna stejně jako ta předchozí kompletně v hajzlu.

Pochettina můžeme klidně vyrazit, i když smysl v tom vůbec žádnej nevidím. Nechal bych ho to dojet minimálně do léta, kdy si pak vedení může vyhodnotit možnosti, koho třeba místo něj.

Ten kádr je každopádně strašně nezkušenej, tam fakt není žádná konzistence od hráčů, na který by se dalo stavět. Gusto je jeden zápas skvělej, aby příště byl přímo na zabití (dneska). Od závislosti v té defenzivě na Silvovi se taky musíme odpoutat, je to naprosto skvělej fotbalista, tomu klubu dal strašně moc a byla radost ho sledovat.

Ale kvůli němu ta obrana nemůže hrát tak vysoko, jak by bylo třeba, i kvůli němu se ta pozice levého beka musí řešit konzervativněji, než by asi bylo zdrávo a v ideálním případě prostě nemůžeme hrát na klasický dva krajní obránce a dva stopery ve chvíli, kdy v té jeho zoně má soupeř rychlýho hráče, protože to prostě vytváří problém. Pak tam vypadá jak Terry v roce 2015/16.

Pochettino tomu taky sám nijak extra nepomáhá, pár zápasů bylo z jeho pohledu super - Arsenal doma, Man City doma, dobrej byl i začátek sezóny v těch zápasech, kdy jsme nevyhrávali - ale nějak se mu nedaří dát dohromady ten střed hřiště.

Enzo nutí hrát moc vysoko, třeba nemá takovou startovací pozici, ale pak v té druhé fázi tu ofenzivu doplňuje, takže v záloze zůstává jen Caicedo a to prostě není dost dobré na to, abychom kontrolovali protiútoky. To bych ho radši připoutal do double pivotu, ať drží pozici, vždyť na tohle běhání nahoru a dolů nemá ani pohybově.

Nicméně žádný razantní zlepšení ani v případě změny nečekám, ti hráči jsou strašně nezkušení, dělají naprosto stupidní rozhodnutí, Mudryk je proti hlubokému bloku skoro nepoužitelný, protože vůbec nechápe, jak by měl hrát, aby tím pomáhal celýmu týmu. To je fakt totální rozklad, a když se k tomu ještě klasicky přičtou úplně debilní odražený míče do brány, tak jsme zkrátka a dobře úplně v loji.

Reagovat
martin.b

Szobo je snad jen precaution a neobnovil si to v tréninku, protože na fotkách z tréninku byl na hřišti. Grav odehrál slušný pohárový zápasy, tak snad na to dnes naváže, tempo to bude dnes šílený.

Reagovat
nani92

Since joining Arsenal last season, Gabriel Jesus has started just 37 of 60 Premier League games. He has fewer PL minutes as a starter in that period than Ivan Toney

Reagovat
pobody's nerfect

Na tohle mohl být fajn kurz.

Reagovat
mr.Silver

Achjo, to je fakt hrůza

Reagovat
Rothbard

Před sezónou byl kurz, že Chelsea nebude v TOP6 2,31 To bylo zadarmo. Teď je ten kurz kolem 1,3, ne-li níž.

Reagovat
mr.Silver

Saka lol

Reagovat
Golasso

Tvl, to musí dát i kdyby nechtěl

Reagovat
mr.Silver

Sakaaaaaa

Reagovat
Golasso

Už mělo být 2:0!

Reagovat
Trand

Sakaaa

Reagovat
Minister

Už to začína... Saka

Reagovat
mr.Silver

Sakaaaaa

Reagovat
Golasso

yeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
Kiss Me Polka!

to mel byt gol... skvely run od martinelliho

Reagovat
Trand

Sakaaaaaaaaaaa Kai je dřevák

Reagovat
Coutinho10

tady nás prohodili bohužel hezky....

Reagovat
Gunner14

Bukayooooo, Havertz plz máš štěstí

Reagovat
mimi_united

Fuck liverpool, fuck klopp...Arsenaaaal

Reagovat
oli9

Tobě slušně jebe

Reagovat
kitas

Tak to bola neskutočná akcia Arsenalu. Klobúk dolu

Reagovat
Edgewalker

Sakaaa ... Ta přihrávka <3

Reagovat
pobody's nerfect

Dpč, ti je teda začátek.

Reagovat
Minister

Havertz ale to musíš dávať ty

Reagovat
TheGun

Ten Kai ...

Piskej konec, a to i když mám vsazeno že padne gól hlavou

Reagovat
Acquanni

Takže ty můžeš za tu šanci Saky hlavou

Reagovat
Minister

A Ode je kral

Reagovat
cubazi

lfc je v lese a to branenie celej obrany no traparna

Reagovat
Golasso

Live vůbec netuší, takže s naším štěstím brzo vyrovnají

Reagovat
Jesfey

To ten van Dijk má nějakou boží ochranu nebo co, že proti němu nikdo nechce nic pískat

Reagovat
Golasso

Reagovat
TheGun

Tak to by už potom nemohl být nejlepší stoper v PL.

Reagovat
Coutinho10

co tam vyrábíme ?

Reagovat
mr.Silver

Nasazení Jorginha byl majstyrštyk

Reagovat
Luc-Luc

To je hruza, vubec nestihame a Trent zas hrubkuje navic

Reagovat
Golasso

Odemu taky trvá hodinu, než vystřelí.

Reagovat
SunFells

Předtím Kai, teď Ode ...proč to řeší sami

Reagovat
mr.Silver

MacAlister dostává dneska dobrou sadu

Reagovat
Luc-Luc

MacAllister by se mohl taky probudit uz

Reagovat
mr.Silver

White dnes

Reagovat
mr.Silver

Ale ta žlutá

Reagovat
Nizzie

Za mě už mohl mít tak tři v tu dobu, co dostal první. Neskutečně mě i se Zinchenkem s tou pomalou rozehrávkou serou.

Reagovat
Front hell

Reagovat
masly008

Mi přijde ze je u každé rozehrávky mimo.

Má několik možností to hodit hned, ale furt čeká na nějakou top možnost která se jako může naskytnout.

Mimochodem ta pomalá rozehrávka je u nás standart.

I Rice u toho rohu tam 5 zhluboka vydýchává než zvedne ruce a až pak kopne. To samé Saka.

Fakt na nervy tohle.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Jako neříkám, že by se mu hráči nemohli nabídnout lépe, většinou stojí jak sloupy, ale zase fakt kolikrát vhodnou možnost prováhá a čeká na nějaký wonder náběh, přičemž to nakonec stejně hodí Odegaardovi jako kost psovi.

Reagovat
Front hell

Takehiro si s tím taky dáva načas. Neskutečně mě to vytáči

Reagovat
Jardin

Hele vy jste tady vlastně vyjmenovali všechny krajní obránce co rozehrávají standardky a hráče z pole co rozehrávají rohy. Není to tedy taktika od Artety? Né nějaká dobrá taktika, ale tohle musí být systémové.

Reagovat
masly008

Jasné že je to taktika. Podle mě to dělají pro to aby nerozehráli zbrkle kdy třeba jen jeden hráč není na svém místě.

Ale někdy je i moment překvapení zapotřebí.

O Artetovi se říká, že má vše do detailu připravené, takže určitě i tohle.

Ale White je v tom odborník nade všechny.

Reagovat
Front hell

Taktika která mě neskutečně sere

Reagovat
Mastný Chobot

Samozrejme, že je, ale serie to každého

Reagovat
Golasso

Super, zbytečná žlutá za zdržování v zápase, kde to každý kromě Whitea sype na hřiště co nejrychleji to jde ...

Reagovat
Mastný Chobot

Aspon mu vsetko nebude trvat tak dlho ako vzdy

Reagovat
masly008

On je schopný ho klidně vylízat za 2 žluté.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Nizzie

Však by to bylo oprávněné. Je to hrozné. Si stihneš jít ohřát jídlo než hodí jeden aut.

Reagovat
DidusIneptus

Arsenal je jasným favoritem v tomhle zápase. Na samotný titul ligy je jasným favoritem M City.

Reagovat
krisa

To je debil, taková zbytečná karta už si ale o ni koledoval těma autama

Reagovat
masly008

To určitě jo, ale nevšiml jsem si že by ho už před tím upozorňoval

Reagovat
Neutron

Ako nestranny fanusik mi vyhovuje vyhra Arsenalu, bohuzial som vsak podal na vyhru Liverpoolu.

Reagovat
Golasso

Diaz dobrá mrtka

Reagovat
masly008

Zase nedělej. Normální faul.

Reagovat
Golasso

Předtím simuluje a pak oplácí

Reagovat
masly008

Takže nic zvláštního.

Reagovat
poz3n

Jakto, že je Liverpool tak špatný, když vede ligu?

Reagovat
masly008

My hrajeme podezřele dobře.

Reagovat
poz3n

no… takový poločas blbý a blbější

Reagovat
Kiss Me Polka!

co to meles

Reagovat
poz3n

Liverpool nic nepředvedl a Arsenal si dá sám sobě smolný gól…

Reagovat
J0EL

Reagovat
pobody's nerfect

Druhý poločas musí být s jiným nasazením. Tohle je fakt hrůza.

Reagovat
mr.Silver

Bože, co to tam vyvádějí

Reagovat
mr.Silver

Tam musí Raya zbourat i obránce, Salibu bych tady nevinil.

Reagovat
masly008

Tak zase to mohl urvat pryč.

Reagovat
Nizzie

Tohle je gól Saliby, měl to urvat doprdele a ne tam kolem toho tancovat. Samozřejmě, Raya taky mohl reagovat rychleji než lenochod, ale primárně to jde za Willem.

Reagovat
Edgewalker

lol

Reagovat
Luc-Luc

Goooooooooooooooooolll

Reagovat
iamek

Reagovat
EL Gringo

Luchooooo A teraz druhý polčas otočiť a dať tam Nuneza

Reagovat
Golasso

Tvl, to si dělají prdel ... to normálně není pravda toto

Reagovat
Liveral

Saliba

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaal yeeeeees, to je ono, co to chtělo

Reagovat
mistr129

Reagovat
Trand

To si dělají srandu

Reagovat
ashburtongrove

Takovej Chelsea gol tyvole

Reagovat
PP

já nevím ,proč jsme je nekopírovali když vyhrávali LM.. ale v těchto pičovinách..

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Salfovic

Tohle bylo moc i na Chelsea

Reagovat
cubazi

Jesus exist!

POME LFC

Reagovat
J0EL

Reagovat
EL Gringo

To majú za tu ruku Odegaarda, ale táto ruka bola luxusná

Reagovat
Front hell

Reagovat
masly008

Saliba Raya

Reagovat
SunFells

Celé Saliba

Reagovat
Nizzie

Reagovat
mistr129

Co s tím má Raya? Nejdřív zcela logicky očekával, že mu to Saliba dá jako normální člověk do nohy

Reagovat
masly008

Tak jako balon v pětičce by klidně mít mohl.

Reagovat
Golasso

Nenaskakuj na ty Bosákovy nesmysly s Rayou

Reagovat
SunFells

Klasika

Reagovat
Mastný Chobot

Takticky zatial od nas skvely zapas. Skoda, ze po tom gole sme zaliezli, lebo Liverpool bol ovela nervoznejsi na lopte ako my, co ma prijemne prekvapilo. Tam keby sme este viac zabrali na chvilu, tak mozno dame aj druhy. Liverpool nemal nic, kym sme im ten gol uplne sami nedarovali...

Jorginho, Martinelli a Rice inak perfektni

Reagovat
Nikikrew

Kde je White?

Reagovat
Nizzie

Předpokládám že se chystá vhazovat.

Reagovat
ashburtongrove

Tak jsme podle me zvolnili naschval, chteli trosku upustit a pritahnout a pridat nejaky gol z protiutoku. Ale kontrolovali hru i tak. Ke konci polocasu uz zas zacali tlacit, ale ten gol to je na palici.

Rice zase top, on tam uz parkrat zase prerusil par protiutoku z kterych jsme minule sezony dostavali spoustu golu

Reagovat
Moshe Dajan

Gabriel

Reagovat
martin.b

Jak z hovna uplíst byč

Reagovat
Swarley

top

Reagovat
Gunner14

Si dělají prdel ne?

Je máme celý poločas pod palcem a pak takový jebnutý gól distaneme

Reagovat
PP

Luckerpool...

Reagovat
oli9

Reagovat
Golasso

Klasika, my fakt musíme ve skoro každým takovým důležitým zápase dostat nesmyslný gól ze zbytečného závaru před brankou. Jim fakt jebe

Reagovat
krisa

To si kua dělají prdel

Reagovat
j_mrazik

Ach jo. Z takovýho hovna gól. První poločas slušný výkon a pak přijde tohle.

Reagovat
TheGun

Jakože stále věřím ve výhru...

Jen mi už někdo vysvětlete proč nechyta Ramsdale?

Reagovat
Golasso

Proč by měl chytat Ramsdale?

Reagovat
j_mrazik

Já bych ho tam taky viděl radši.

Reagovat
Golasso

No ale proč? Raya did nothing wrong

Reagovat
Nizzie

No, reagovat mohl rychleji. Jinak ale samozřejmě primárně gól Willa. Btw se Raya poměrně zvedá. Už i jeho rozehrávka vypadá lépe za mě. Jak předvedl Aaron dobrý výkon proti Live v poháru, tak na to Raya dobře zareagoval.

Reagovat
masly008

Mi u něho přijde že nechytne nic navíc.

On má snad jen ten zákrok proti Spurs, kde ale zase měl podíl na gólu.

Reagovat
Nizzie

Tak zase díky obraně té práce moc nemá, proto to možná přijde, že nic "navíc" nechytne, ale teď co má chytit pochytá. To na začátku sezóny úplně neplatilo. Ani on, ani Ramsdale nebyli v kdoví jaké formě na začátku sezóny, teď zachytal Ramsdale dobře proti tomu Poolu (v poháru) a zvedl se i Raya dle mého názoru. Už je trochu jistější, nechybuje tak často a rozehrávkou už taky většinou nalezne spoluhráče. Na začátku sezóny měl problém dostat balon do hřiště.

Reagovat
Golasso

Jako Alisson to není, ale "nic moc navíc" nechytne ani třeba Ederson a je to jednička v nejsilnějším týmu současnosti.

Reagovat
Nizzie

Jako ono to tak skutečně bych řekl jen vypadá díky obranam, za kterýma hrají. Teda ne že by Alisson nechytal za dobrou obranou.

Reagovat
Golasso

On spíš nevěděl, na co má přesně reagovat, protože Saliba v té chvíli jednal dost nelogicky

Reagovat
Nizzie

Reagovat
ashburtongrove

Dneska Raya zrovna neudelal nic blbe

Reagovat
J0EL

Niektorym tu seriozne jeblo uz.s tymto toto ide na Salibu.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
pobody's nerfect

Totálně nezaslouzena polocasova remíza. S tímto výkonem ale nejde hrát a něco uhrát. Darwin je zničí.

Reagovat
Zdechlina

Ruka!

Reagovat
Luc-Luc

Dobrej nahodak do satny snad nas to uklidni do druhe pule...Darwin snad co nejdriv do hry, dost tam chybi

Reagovat
oli9

Reagovat
Registrujisejenproto

Arsenal muze byt hodne rad ze to je plichta po polocase za ten predvedeny vykon, ale bude jim to malo platne, na druhou puli naskoci trhac Nunez a skonci to 1:4

Reagovat
Front hell

Reagovat
Nizzie

Aha

Reagovat
Rohlíček

Raya samozrejme zachrapal ale tohle ma Saliba proste kopnout do prdele

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Zdeno8

Fans Arsenalu jsou zase venku z děr koukám :- d. Vedou nad co do útoku silně oslabeným Liverpoolem, který měl nyní navíc ještě o dost nabitejsi program než Arsenal a už zase myslí u Arsenalu na titul? :- d. Chtěl bych vidět, kdyby Arsenalu chyběl Saka jako live chybí Salah (jmenuji jen jednu z několika absencí Live).

A Arsenalisti by si měli vzpomenout, jakou kliku měli na Anfieldu. Kéž by karma zafungoval dneska i opačně :- ).

Reagovat
Golasso

A ty seš zas koukám venku zpod kořene, Zdenooo.

Reagovat
Explicitni_Euler

Reagovat
guestikor

Tpč

Reagovat
Zdechlina

Zdeňo, běž spat ty vole

Reagovat
lofin9

*keby Arsenalu chybal Saka ako tebe mozog

Reagovat
Rohlíček

Pak zhasni

Reagovat
lofin9

Ten ma v hlave zhasnute uz davno

Reagovat
Gunner14

Co ty jseš za šaška zas

Reagovat
J0EL

Petr.Petr je tvoj foter snad

Reagovat
Nizzie

A brácha zároveň.

Reagovat
mr.Silver

Jorginho + Rice chci vidět častěji, skvělé výkony

Saka sice dál gól, ale jinak se mi zase nelíbí, všechno u něj končí, i když dostává fakt zajímavé balóny. Díky bohu, že Saka z formy je i tak lepší než většina křídel na světě.

Moc se mi líbí Havertz a Martinelli hraje skvěle, prostě konečně využíváme to, v čem jsou nejlepší.

Reagovat
Nikikrew

Saliba ty jebo, vsetko musi hrat na istuto a tak to dopadne, pritom stacilo kopnut na out . Po gole sme dost zaliezli, sice Liveepool si nic zasadne nevypracovali ale hrat na 1:0 a Martinelli je velmi malo. White uzasny

Reagovat
Trand

Arsenal (2.03) 1-1 (0.10) Liverpool

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
hrundy

Reagovat
Rohlíček

1-3 konec

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Rohlíček

izy

Reagovat
pobody's nerfect

Po gole bylo už 1,6 předtím hlavička Saky cca 0,4

Takže gola dali ze šancí s xg kolem 1,2

Reagovat
Registrujisejenproto

Tady je to zavadejici kvuli golove akci, ne ze by teda klidne nemohli vest 2:0

Reagovat
Kiss Me Polka!

jako rozdil je tam obrovsky, ale dnes to imo dost zkresluje, tam bude zapocitane jako dve tutovky ta strela havertze a dorazka saky (z cehoz logicky mohl padnout jen jeden gol) + tipuju i ta strela z ofsajdu havertze, kde byl ofsajd jen signalizovany

Reagovat
Trand

Ten gól určitě, toho Havertze si popravdě nevybavuju. Spíš je na nic, že Liverpool nic neměl a stejně je stav vyrovnaný.

Reagovat
Coutinho10

takže počet gólů v zápase v porovnám s xG odpovídá ...měly padnout 2 góly a 2 góly padly

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Nizzie

A oba dal defacto Arsenal.

Reagovat
Coutinho10

takže 100% shoda data nelžou

Reagovat
Nizzie

Reagovat
masina_LFC

No v tom polčase bolo jasné, že gól nedáme, ak si ho Arsenal nedá sám ale Gakpo aj Gravenberch musia ísť dole, to je katastrofa od oboch... viacmenej už tradične v takýchto veľkých zápasoch

Reagovat
fenixLFC

Gakpo a gravenberch uplne useless a trent by tie suboje aspon mohol predstierat...

Reagovat
lajka30

18:21

Poločas: Arsenal - Liverpool 1:0

Poločasový výsledek dnešního šlágru anglické ligy: Arsenal - Liverpool 1:0 (14. Saka).

Reagovat
guestikor

Klasika, místo 2:0 dostanem zase klaunský gol. Liverpool se zase ve druhem polocase zvedne a zase to tam nejak dotlaci na výhru.

Reagovat
Kiss Me Polka!

jorginho > partey. doufam, ze jorge si nechame do budoucna

Reagovat
masly008

Tak zase pomalu. Lepší je jen ve zdraví.

Reagovat
Salfovic

ve zdraví i v nemoci.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nizzie

Reagovat
kitas

Arsenal vo všetkom lepší. Uvidíme čo druhý polčas, ak Arsenal nadviaže, tak vyhrá.

Reagovat
martin.b

No zatím velký špatný, jsme úplně bez šťávy a totálně jsme se jim podvolili, pravá strana, kde by měli být defenzivně slabší, je strašná. Naštěstí oni jsou skvělí jen po vápno, i ten gol málem posrali.

Reagovat
hrundy

Je to fakt hodně špatný výkon celkové, ale Gakpo je mfakt mizernej, ten musí střídat, nejlíp i Gravemberch.

Reagovat
avicii

Velmi mi to pripomína ten zápas FA cupu, kde Arsenal je jasne lespi a totálnou haluzou mame remízu cez polčas.. snáď sa aj obraz hry otočí podobne ako v poslednom zápase lebo inak sme bez šance

Reagovat
avicii

Dnes by sa nam hodil už aj Endo, samozrejme aj Szobo veľmi chýba.. ta záloha Arsenalu dnes TOP.. do druhého polčasu Darwin a asi Thiago miesto Gravenbercha s Ghakpom

Reagovat
fenixLFC

Thiago by bol uplne v hajzlu, nehral asi sto rokov a aj predtym mal problem s tempom

Reagovat
13

Hrozna bida (i vzhledem k marodce).. pojďme jim nechat balon, Darwin do hry a hrát na brejky.. S balonem je bez Dominika v Zaloze neprehrajeme.

Reagovat
J0EL

Klasika nasa uz. Hrame dobre, kludne to mohlo/malo byt o 2 goly a na pohodu a z takeho hovna dostaneme gol.

Stale verim, ze to ukopeme. Pool nemal nic.

Reagovat
kitas

Fakt šanca že z hentoho by dal Liverpool gol bolo tak 1:1000. Smola pre Arsenal, ale ešte majú 2. polčas

Reagovat
blaugrana

Nunez rozhodne

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Salfovic

Klopp nestřídá

Reagovat
Golasso

Zinch ... tvl, že nám se vždycky v klíčové chvíli všechno sere

Reagovat
masly008

Zinch zahraje slušně a musí dolů. Ach jo.

Reagovat
Gunner14

Super no

Reagovat
FCSL

Ty dementi prostě nejsou schopný proti Poolu odehrát zápas bez píčoviny vzadu. Na Liverpoolu se nechá Zinchenko ojebat od Salaha, v FA cupu si dá vlastní Kiwior a dneska tohle Jestli to zas proserou, tak at už to zabalej

Reagovat
Golasso

Reagovat
mistr129

Reagovat
mr.Silver

Jedno střídání a celé to šlo do kytek

Reagovat
masly008

A přitom obě akce z prava

Reagovat
Coutinho10

2. poločas už vypadá normálně

Reagovat
mr.Silver

Jorginho je boží

Reagovat
EL Gringo

Odegaard už niekedy aj videl kartu za tie reči k rozhodcom?

Reagovat
mr.Silver

Jak jako žlutá?

Reagovat
Golasso

Je neuvěřitelný nepoměr v tom, co do hry z lavice může poslat Klopp a Arteta . Klopp tam právě poslal 3 super kvalitní čerstvé hráče. Arteta se za sebe radši ani neotáčí

Reagovat
Salfovic

To se nedivím, při těch ksichtech, co po něm Ramsdale hází.

Reagovat
Kiss Me Polka!

zas ten zaklad, ale meli o uroven niz

Reagovat
Golasso

O něco možná, ale nic co by dorovnalo ten rozdíl v celkové síle kádru

Reagovat
SunFells

Treeeeeeeeent

Reagovat
mr.Silver

Olie a Theo <3

Reagovat
lofin9

Zahrialo pri srdiecku

Reagovat
SunFells

Reagovat
Golasso

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Mastný Chobot

Omg Havertz to je co za dotyk

Reagovat
mr.Silver

Úplně jasná penalta, vždyť netrefil balón.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Firkraag

Nebyl to ofsajd?

Reagovat
gargi11giggsy

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
masly008

První noha potom balon?

Reagovat
mr.Silver

nechápu.

Reagovat
Remt

Prvně Havertz zakopl o protihráče

Reagovat
Front hell

Reagovat
Golasso

To měla být penalta ...

Reagovat
gargi11giggsy

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Luc-Luc

Havertz to udelal sikovne, ale VAR mu to nesezral. VAR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Salfovic

Přesně tak.

Reagovat
Geordies

Todle není faul

Reagovat
gargi11giggsy

Reagovat
mistr129

klasika Liverpool

Reagovat
Remt

Klasicky souper zakopl o hráče LFC ergo se nepiskala penalta, klasicka tlacenka LFC, hnus

Reagovat
mistr129

To tak bývá, že když někomu dáš nohu před nohu, tak o ní zakopne no

Reagovat
Remt

tak má koukat před sebe, vemeno

Reagovat
Front hell

To měl i Jota tenkrát. Rychle jsme zapomněli

Reagovat
mistr129

Takže odteď podražení vůbec nepískáme?

Reagovat
Remt

Co zas jedete za nesmysly, bože Fans Arsenalu jak se po hafo sezonách přibližují k možnosti získat titul, tak jsou jak vyšinutí blázni přeafektovaní Na každý nesmysl se sesype pár fandů Arsenalu, chytáte se fakt na každou blbost

Reagovat
Front hell

Přání otcem myšlenky

Reagovat
Remt

To nechápu co má společného s tím, že se chováte jak přecitlivělý magoři ohledně každé blbosti ale ok

Reagovat
Front hell

Nechápeš více věcí jak si zde ukázal

Reagovat
Remt

Zatímco vy chápete vše a rádi mi to tu ve stopadesáti komentářích rádi vysvětlíte Ne díky naposledy jsem tady s někým takovým, dost možná s tebou, ztratil půl dne, jste otravný jak činže

Reagovat
Front hell

Jo. Já se tenkrát snažil,ale bylo to marné. Stejně sis jel ten svůj výmysl pořád dokola.

Reagovat
mistr129

Vždyť jsi reagoval ty na mě tím, že o něj "zakopl", tak jen říkám, že každé podražení je zakopnutím

Reagovat
martin.b

Tyjo od Cooteho jsem to nečekal, btw proč je u VAR zas on

Reagovat
mr.Silver

Gabiiiiiii

Reagovat
Golasso

loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Luc-Luc

Jezisi

Reagovat
13

Dokonce i Neville rika, ze to nebyla pentle

Reagovat
Neutron

Vsak nebola.

Reagovat
Neutron

Ti jebe

Reagovat
Coutinho10

twl

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Alisson a VVD sportovně vrátili

Reagovat
Kiss Me Polka!

za me spravne posouzeno, macalister byl v dobe kontaktu telem red havertzem a bliz k mici

Reagovat
Mastný Chobot

aky daruj taky vrat

Reagovat
iamek

Zlatý Onana

Reagovat
Edgewalker

lol 2

Reagovat
martin.b

Lol

Reagovat
Liveral

Gabi o tyhle míče bojuje skvěle celej zápas . Dobře sklidil

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
wenca01

První myšlenka, která mě napadla, když to spadlo ke Gabimu bylo, že uklouzne a trefí tyč a mimo

Reagovat
Firkraag

Reagovat
masly008

To není Darwin.

Reagovat
wenca01

Tuhle sezónu už těch tutovejch gólů pár zadrbal, zrovna u něj bych si nebyl jistej vůbec ničím.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
mimi_united

Žiadny titul nebude

Reagovat
pobody's nerfect

Na traffordu? Aspoň 50 let.

Reagovat
avicii

Reagovat
J0EL

Reagovat
eder

Reagovat
Breze

to kam letel ten Allison?

Reagovat
martin.b

Tak Virgil mu docela slušně zavazel, tohle posral obránce

Reagovat
Luc-Luc

tohle je Virgilova chyba

Reagovat
hrundy

Chyba obou... Kam Alisson běžel ?

Reagovat
Luc-Luc

Odkopnout ten balon ze by?

Reagovat
hrundy

No očividně ne, on tu hru měl před sebou, on měl vidět virgila kudy běží. Navíc kdyby zůstal ve vápně tak si ten míč v klidu sebral.

Reagovat
martin.b

Virgil mu to pouštěl no, ale je pravda, že kdyby nevyběhl, udělal líp

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Salfovic

Odtlačoval hráče, co měl dělat ?

Reagovat
martin.b

Jako jo, ale Alisson by musel Virgila oběhnout, aby se k míči dostal, což by taky nemusel stihnout. Prostě nešťastná situace, ale víc tam vidím laxnost od Virgila, Ali měl mít volný přístup k míči. A aby toho nebylo málo, i ten třetí je nešťastnej, Ali reaguje na střelu co jde na zadní, Virgil ji tečuje, ale golman je ve finále opět za břídila

Reagovat
Acquanni

Za mě prakticky to samý jako Saliba s Rayou. Hlavní chybu udělal Saliba a VVD. Ale když už ten gólman pro ten balón jde, musí zbořit všechno před sebou včetně spoluhráče, když je to nutné.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Moshe Dajan

Pat a Mat

Reagovat
SunFells

Ale si zaarsenovali

Reagovat
Zdechlina

Alisson

Reagovat
Golasso

Proč Martinelliho? Vypadal že stíhal a teď budeme hrát víc na brejky ...

Reagovat
Nikikrew

I tak sa mi nepaci co hrame 2 polcas.

Reagovat
VTID94

Arteta ukazuje na hodinky ked vyhrava?

Reagovat
Liveral

Vsak chtěl žlutou pro Gómeze stejně jako dostal Ben...

Reagovat
Golasso

Reagovat
Luc-Luc

Je to debil

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
J0EL

Reagovat
Front hell

Jiná křeč

Reagovat
BenB

Spíš aby dostal gomez druhou za zdržování no.

Reagovat
Registrujisejenproto

Za zdrzovani, kdyz se prohrava

Reagovat
BenB

Možná budeš překvapen, ale i když prohrávás tak ti může dát rozhodčí kartu za zdržování protože ti trvá dlouho rozehrát

Reagovat
Liveral

Stejně jako Ben dostal za zdržování pri stavu 0:0 v 15 minutě když tlačíme. Jakej je v tom rozdíl?

Reagovat
mistr129

Dostal když jsme vedli myslím, ale na pointě to nic nemění.

To kdyby pak někomu stačila třeba prohra o gol, tak by nemusel rozehrát do konce zapasu ?

Reagovat
Registrujisejenproto

Na tve zprave je vse nepravda, gratulki

Reagovat
Golasso

No a co? Může chtít rozmělnit tlak nebo prostě jen neměl komu a nechtěl riskovat blbý hod. Pokud za pomalé vhazování dostane žlutou jeden, mělo by to hrozit i druhému

Reagovat
Gunner14

Gabi tam měl zůstat

Reagovat
Golasso

Reagovat
Registrujisejenproto

Ten gol LFC byl aspon jakztakz vybojovana vec od Diaze.

Druhy gol Arsenalu cista chujovina od VanDicka, ktery je posledni zapasy moc na hrusce

Reagovat
Breze

Oba góly úplne random. Ale ako neutrálny fanúšik sa dobre zabávam

Reagovat
Registrujisejenproto

Jj to verim

Reagovat
mr.Silver

Kiwior dneska prozatím velmi pozitivní poločas

Reagovat
Liveral

Kiwi škoda. Mohl i zpracovávat

Reagovat
mistr129

Reagovat
Luc-Luc

Thiago parada

Reagovat
SpecialOne

Havertz pěkné bránění

Reagovat
Liveral

Kai

Reagovat
Golasso

Hezky ho Kai vykartoval

Reagovat
mimi_united

Neskutočne nesympatický tréner a tým pádom aj celý klub. Arogantný falošný blbeček

Reagovat
Salfovic

Konkrétněji.

Reagovat
Zdechlina

Nvm koho myslíš, ale oba trenéři (Arteta, Klopp) i kluby (Arsenal, Liverpool) jsou uplně v klidu

Reagovat
eder

Sprostá pyzda bez mozku. Na tu je lepší vůbec nereagovat...

Reagovat
Breze

A City na otvorenú cestu k titulu..

Reagovat
SunFells

Kai vs Konate a van Dijk vypadá takhle btw.

Reagovat
Neutron

Preco si Havertz chytal hlavu, ked Kounde ho trafil do prs?

Reagovat
Edgewalker

Tak když tě bolí koleno, tak ti to taky střílí až do kyčle

Reagovat
Neutron

Noo hej, ale to ma logicke vysvetlenie, toto nie

Reagovat
Pace to P.M.

Kounde je v Barcelone..

Reagovat
SunFells

Tento je rád, když trefí sport

Reagovat
Neutron

teba ani rodicia nemozu mat radi...

Reagovat
SunFells

Tvůj táta ne

ten byl pro Čendu, on má takové rád.

Reagovat
Neutron

slabucke Milanko.

Reagovat
xjert02

Reagovat
Neutron

ano, prepac, islo o Konateho, normalne blamaz.

Reagovat
mr.Silver

No Gabriel klidně mohl dostat druhou žlutou taky

Reagovat
Nikikrew

Tvl jasny faul na Nuneza a nic

Reagovat
EL Gringo

Nunez dostane kartu ale Odegaard za to neustále sťažovanie nedostane nikdy

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Mastný Chobot

Dajte Darwinovi pasku, nedostane ani on

Reagovat
Front hell

Fňuk

Reagovat
Nizzie

Reagovat
martin.b

Příště by tak či tak hrál Quansah, ale hezky to podtrhuje dnešní výkon

Reagovat
krisa

Mě z těch karet za zdržování jebne fakt

Reagovat
mr.Silver

Trossaaaaaaaaaaard <3

Reagovat
Edgewalker

gooooooooool

Reagovat
Golasso

To je díra

Trossaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
mithro

krasa

Reagovat
Nikikrew

Trossard

Reagovat
dantetomas

Dat si polhodinku jogy a sledovat pri tom LFC.

Reagovat
Neutron

Tvl Elliot aj Alisson

Reagovat
Trand

Trooooooooss

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
pingla

alisson Onana v PL > Alisson

Reagovat
eder

Ty jsi taky dobrej dement. Copak jsi neviděl, že mu to VVD těsně před ním tečoval a změnil směr?

Reagovat
pingla

dement jsi spíš ty, kdyby takový gól dostal Onana, tak schytá daleko větší výsměch. A tu teč jsem viděl hned hned z prvního záběru, však ta Trossardova střela snad ani na branku neletěla

Reagovat
mimi_united

Title race City - Arsenal, liverpool oficiálne vonku

Reagovat
Nikikrew

Ved su stale pred nami...

Reagovat
Golasso

Vždyť jsou furt před náma a my to pak většinou poděláme proti slabším

Reagovat
Breze

Ved Liverpool je stále pred Arsenalom

Reagovat
Registrujisejenproto

Jeste ze ty jsi takovy Lukas Kovanda Eurofotbalu, cokoli jsi kdy napsal, byla uplna picovina, nebo to skoncilo naopak takze easy titul LFC, diky

Reagovat
Euphael

to je kunda kamosko

Reagovat
Neutron

silno pochybujem

Reagovat
SunFells

Ho dojebal jak Jesus Turnera

Reagovat
SunFells

teč tam byla vidím

Reagovat
Acquanni

VVD s Alissonem si vybrali chvilku slávy při druhém gólu, ten třetí byl pro oba dost unlucky, ona taková jemná teč z takove blizky je strašně hnusná pro gólmana.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Gunner14

Trossaaaaaaaard nazdaaaaar. Jeďte zpátky na to vaše oraniště

Reagovat
Breze

Wtf Allison

Reagovat
PP

Ty vole.. Pool takové naše goly tak trošku.. Arsenaluck dneska. Ale celkově za výkon zaslouženě.

Reagovat
kitas

Veď Liverpool ani ten jeden gól nemal dať. Nemali skoro nič. O čom píšeš ?

Reagovat
xjert02

Reagovat
herbage

Kužel Eliott a díra Alisson

Reagovat
vilp

Zajímavý, že van Dijkův výklus tady nikdo neřeší.

Reagovat
Registrujisejenproto

Je slabej

Reagovat
vilp

https://twitter.com/HeshComps/status/1754209405556695191

Jako tohle je úplná příšernost, Trossard si obhodí hráče u půlící čáry a má volnou cestu až brány, protože VVD na něj ve výklusu čumí.

Reagovat
Salfovic

A kdyby sprintoval až do konce, tak to jako pomůže čemu ?

Reagovat
vilp

Měl Trossarda zavřít mnohem dřív, aby neměl tak jednoduchou cestu ke střele. Byl by v daleko lepší pozici pro blok nebo by se přes něj musel Tossard aspoň nějak uvolnit. Pochopil bych to, kdyby v tom prostoru pro RCB byl nějaký hráč Arsenalu, kterýho bylo potřeba hlídat, ale vůbec. Za mě hrozně odfláklý bránění.

Reagovat
PP

zvlášť když tam byl Trossard jediný široko daleko od nás..

Reagovat
cubazi

ZASLUžENá PREHRA

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Euphael

Reagovat
J0EL

Reagovat
Kiss Me Polka!

arteta

Reagovat
cubazi

on to ma pravidelne takto alebo si niečo fukol?

Reagovat
SunFells

http://tinyurl.com/2ja4fm8e

Když přijede Jurgen, musí být nachystaný

Reagovat
Gunner14

Prožívá to s klukama, bývalý kapitán klubu, co je na tom divného? Že to píše fanoušek Liverpoolu je vtipný, Klopp je taky blázen, stejně tak jak Guardiola

Reagovat
Front hell

Co bere Kloppko?

Reagovat
mr.Silver

Paráda

Reagovat
Kejza

Mrzí mě to, ale s takovym výkonem jsme si ani bod nezasloužili. Arsenal nijak spektakulární, ale hladovej, my jaloví. A Virgil těch zápasů, kdy na něj není spoleh, prostě nemůže mít tolik..

Reagovat
TheGun

Nevím co bylo dneska hnusnější... Jestli dresy Live a nebo jejich výkon.

Reagovat
eder

Nejhnusnější bylo šaškování Legohlava...

Reagovat
Front hell

Reagovat
mimi_united

Raya > Ramsdale...snáď si už nekopne

Reagovat
Luc-Luc

City s De Bryunem a Halandem do konce asi vsechno vyhrajou. Zkurvenej Afcon nam posral sezonu.

Reagovat
Jkb

City mají březen docela zajímavej, začíná to proti United, Kodaň, Liverpool, Brighton, Arsenal, Aston Villa. V dubnu tam je potom čtvrtfinále LM, mám pocit, že jsou ještě v FA Cupu.

Reagovat
Ladas321

City je na tohle zvyklé. Vždycky v tom nahuštěném programu v druhé půlce sezóny jedou jedno vítězství za druhým a ostatní ztrácí body.

Reagovat
El Cid z City

Liverpool nehraje ligu mistrů, velká výhoda.

Reagovat
Ladas321

Zas hrajou Evropskou ligu a Klopp ji určitě bude chtít vyhrát.

Reagovat
Bandita_Harry

Je tam dosť solídnych tímov ktoré to budú chcieť vyhrať, prechádzka to nebude aspoň že hráme až od osemfinále

Reagovat
Jkb

To je pravda. Ale ten program mají dost náročný, měli MS klubů letos, což jsou utkání navíc, Liverpool má letos lepší sezónu, můžou s nima prohrát, Arsenal je zase trošku silnější, Villa je trošku silnější.

Já si myslím, že to letos bude těsné a rozdíl mezi prvníma třema bude 5 bodů maximálně.

Reagovat
kitas

Keď budem nabudúce tipovať, podám presne opak toho čo bude tipovať Zdechlina. Za barák

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Zdechlina

Jo, budeš mít dva no. Jsem záruka výhry

Reagovat
kitas

Reagovat
Mastný Chobot

Brentford je posledné týždne totálne zúfalý, takže v zmysle zákonitostí Premier League dnes vyhrá.

Reagovat
avicii

Kiež by

Reagovat
Bandita_Harry

Toney by sa dnes mohol utrhnut

Reagovat
LyEX

KdB je späť, človek už sa nemusí báť, stačí len podať, kúpiť pivo a nejaký snack a do konca sezóny sa už len baviť (snáď už žiadne zranenie)

Reagovat
Neutron

To ti za ten kurz 1.08 stoji?

Reagovat
LyEX

Bol 1.36 na tipsporte, ale len amatéri dávajú 1x2

Reagovat
PP

skvělé EF zaříkávadlo.. Jen tak dál!

Reagovat
LyEX

Skúsenosti, pre niekoho kto očakáva titul po 10 ročiach si hrýze nechty v podobnej situácií, to chápem

Reagovat
PP

Ale kde.. Já jsem rád, že mám z fotbalu Arsenalu poslední dva roky radost, narozdíl od období 2016-2021.. Titul či pohár by byl super, ale já raději pěknou hru.

Reagovat
LyEX

pozitívny prístup

Reagovat
Jardin

Pěknou hru jsme si užili někdy v letech 08-11, já chci titul asi bych přežil holomajznu hru a vyhrané zápasy s titulem na konci než jen wengerball

Reagovat
mistr129

Reagovat
Luc-Luc

Pekne bez emoci, jak celej herni projev city

Reagovat
Kinky7

kdb dnes v zakladu aj s Dongem

Reagovat
Golasso

Skoro jsem zapomněl, že za Brentford hraje Snoop Dogg

Reagovat
masly008

Dias

Reagovat
Kinky7

to blo hodne naivni

Reagovat
masly008

až trapné

Reagovat
Kinky7

souhlas

Reagovat
SunFells

Kdyby měl Maguire sezónu jako on, to by se řvalo.

Reagovat
Kinky7

Reagovat
masly008

Hm, pěkný signál.

Reagovat
fenixLFC

toto nie je ofsajd toneyho? ved vybiehal z ofsajdu a zapojil sa do hry

Reagovat
Kinky7

tohle se tak bohuzel nebere kdyz se nedotkl mice, odstavil Akeho ale to neni zapojeni dle pravidel

Reagovat
masly008

z odkopu ofsajd není

Reagovat
Kinky7

jo vlastne

Reagovat
masly008

z odkopu ofsajd není.

Reagovat
havrys99

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

to som popravde nikdy nezachytil, dikes

Reagovat
masly008

Reagovat
BenB

tpc

Reagovat
fenixLFC

ja sa normalne pytam tak zalez

Reagovat
BenB

Není skoro zápas kdy tu nepíšeš nějaké moudra a pak neznáš úplný základ. Nemůžeš se divit, že to pobavilo

Reagovat
fenixLFC

och ano, pretoze ked niekto vidi kopec veci tak to znamena ze musi vediet vsetko este tam mas aj otaznik ako znamku toho ze to je otazka. pretoze podobnych situacii tolko nevidis, vlastne si nespominam na skoro ziadnu

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Hlahart

Foden si to taky neuvědomil Já taky ne teda

Reagovat
SunFells

Reagovat
Vinci

Haaland Alvarez by to dal

Reagovat
Kinky7

Flekken ale chyta skvele

Reagovat
Vinci

Zato Ederson je nejakej divnej

Reagovat
SunFells

A to start měl dost tragický.

Reagovat
SunFells

Do sezóny

Reagovat
fenixLFC

teraz mal ale hodne namale

Reagovat
Golasso

Xhaka už by měl červenou

Reagovat
Kinky7

no huraaaa

Reagovat
Kinky7

kevinek

Reagovat
Neutron

Ty sa tu zabavis aj sam co

Reagovat
Kinky7

tak ja jsem zvyklej

Reagovat
SunFells

Jak dlouho má ještě chybět Schade?

Reagovat
Kinky7

btw. jsme prekvapive koupili savia z Girony

Reagovat
SunFells

Komplikované vyjednávání

Reagovat
Kinky7

Muselo to být komplikovaný

Reagovat
PP

Pojdme Brentford.. ted je hezky přivřeli..

Reagovat
PP

3 golovky proti City za 8 minut..

Reagovat
Miguel19

Acho jo, to je fotbal.

Reagovat
PP

to nemohlo dopadnout jinak..

Reagovat
Nikikrew

Foden, to je hracik

Reagovat
Miguel19

Wtf Ederson

Reagovat
Miguel19

Kam jak letěl?

Reagovat
Kinky7

to mel byt primak no

Reagovat
Papra

Blby ze tohle var nemuze opravit no..

Reagovat
Kinky7

tak to by uz opravoval vsechno.....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele