Premier League - preview 28. kola: Souboj sousedů v tabulce

09.03., 08:43, aktualizováno 11.03., 09:12
Previews
Enzo Fernández (© AFP)

Kouč Chelsea Mauricio Pochettino je stále pod tlakem, jeho tým se potácí v dolní polovině tabulky a po 26 kolech Premier League má na kontě pouhých deset výher. Ví, že vítězství zde by mohlo tento problém zmírnit, a zároveň by snížilo ztrátu na Newcastle United, který má o čtyři body více.

Chelsea FC - Newcastle United

pondělí 21:00

V pondělí večer je na programu zajímavá dohrávka 28. kola anglické nejvyšší soutěže mezi londýnskou Chelsea a Newcastlem United. Oba kluby zůstávají v této sezóně za očekáváním a v tabulce jim patří jedenáctá, respektive desátá příčka.

Domácí fotbalisté mají za sebou neúspěšné finále ligového poháru s Liverpoolem, ve kterém prohráli po brance Virgila van Dijka z prodloužení. V posledních dvou týdnech pak postoupili do čtvrtfinále FA Cupu po výhře 3:2 nad druholigovým Leedsem United a potvrdili, že se jim letos v pohárových soutěžích nadmíru daří.

To ovšem vůbec neplatí v ligové soutěži. Z posledních pěti utkání vyhráli jediné, a to v rámci londýnského derby s Crystal Palace, body ztratili minulý týden s trápícím se Brentfordem a na začátku února doma dokonce prohráli s nevyzpytatelným Wolverhamptonem Wanderers. Svěřenci Mauricia Pochettina snili v letošní sezóně o konečném umístění v top čtyřce a postupu do základní skupiny Ligy mistrů, tato představa se ale pravděpodobně nenaplní.

Přeci jen Chelsea patří jedenáct kol před koncem až jedenáctá příčka, na čtvrtou Aston Villu ztrácí propastných devatenáct bodů a zaostávají dokonce za West Hamem, Brightonem či již zmiňovaným Wolverhamptonem. Mezi fanoušky se navíc začalo mluvit o vyhození argentinského trenéra a někteří si dokonce přejí, aby jej nahradil starý známý José Mourinho, který je od únorového vyhazovu z AS Řím bez angažmá. Pochettino má ale důvěru majitele Todda Boehlyho.

V pondělním utkání nebude moct počítat hned s několika zraněnými klíčovými hráči. Dlouhodobě mimo hru je kapitán Reece James, nezahraje si ani Ben Chilwell, Wesley Fofana či Christopher Nkunku. Nejistý je navíc zdravotní stav Conora Gallaghera a Leviho Colwilla, naopak jiný stoper Benoit Badiashile by již měl být k dispozici.

O mnoha absencích se dá hovořit i v případě Newcastlu. Prakticky celou sezónu chybí potrestaný Sandro Tonali, k dispozici nebude ani Joelinton, Kieran Trippier, Callum Wilson či brankářská jednička Nick Pope. Kvůli dohodě o hostování z Chelsea do zápasu nenastoupí ani Lewis Hall, o jehož trvalém přestupu právě probíhají intenzivní jednání.

Velká marodka je pro Newcastle dlouhodobý problém. I proto patří Strakám až desátá příčka, což je po loňském postupu do skupinové fáze Ligy mistrů nečekané zklamání. V posledních měsících se ale svěřencům Eddieho Howea začalo dařit i výsledkově, postoupili do čtvrtfinále FA Cupu a z posledních deseti soutěžních utkání prohráli jen s Arsenalem a Manchesterem City, kteří bojují o titul.

Minulý týden přesvědčivě porazili Wolves 3:0 po brankách Alexandra Isaka, Anthonyho Gordona a Valentina Livramenta. Kvůli zranění ale utkání nedohrál kapitán Kieran Trippier.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Petrovic; Gusto, Disasi, Chalobah, Cucurella; Caicedo, Fernandez; Sterling, Palmer, Mudryk; Jackson

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dubravka; Livramento, Schar, Botman, Burn; Willock, Guimaraes, Longstaff; Murphy, Isak, Gordon

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 4.26 - 3.79

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Aston Villa - Tottenham Hotspur

neděle 14:00

V neděli krátce po poledni se ve Villa Parku střetnou dvě těžké váhy, v rámci 28. kola anglické Premier League na sebe narazí domácí Aston Villa a londýnský Tottenham. Villans by chtěli navázat na sérii čtyř soutěžních utkání bez prohry, naopak Spurs se pokusí o udržení prvního čistého konta v letošním kalendářním roce.

Aston Villa v týdnu vstoupila do vyřazovací fáze Evropské konferenční ligy, v osmifinále ji čekal Ajax. První utkání, které se hrálo v Nizozemsku, skončilo bezbrankovou remízou, a tak o postupujícím rozhodne až odveta, která je na programu příští čtvrtek.

Týmu z Birminghamu se v této sezoně nadmíru daří. Od příchodu manažera Unaie Emeryho patří Aston Villa k absolutní anglické špičce a po dvaceti sedmi kolech jí náleží čtvrtá příčka zaručující překvapivý postup do skupinové fáze Ligy mistrů. Do konce ročníku ale stále zbývá odehrát jedenáct utkání, a tak musí být Emeryho svěřenci stále na pozoru.

Přeci jen na pátém místě číhá právě Tottenham s pětibodovou ztrátou, stále má ale ještě na Aston Villu jeden zápas k dobru. Navíc Spurs se v poslední době střelecky daří, v Premier League skórovali ve všech dosavadních kolech a naposledy se o jejich síle přesvědčil nový stratég Crystal Palace Oliver Glasner.

V londýnském derby totiž Tottenham zvítězil po dominantním průběhu jasně 3:1, poprvé se v novém působišti prosadil německý ofenzivní univerzál Timo Werner a zpátky se do své nejlepší formy dostává James Maddison. Ten patřil v podzimní části sezony k největším kometám celé Premier League, jeho raketový start do angažmá ale přibrzdilo na začátku listopadu zranění.

Manažer Ange Postecoglu je rád, že se mu konečně uzdravila osa týmu. Mimo hru je jen náhradní brankář Forster, křídelník Solomon a krajní obránce Sessegnon, který v této sezóně neodehrál v lize ještě ani minutu.

Domácím naopak bude chybět trio Buednía, Kamara, Mings.

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez; Cash, Konsa, Carlos, Moreno; Diaby, Luiz, McGinn, Bailey; Tielemans; Watkins

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario; Porro, Romero, Van de Ven, Udogie; Bentancur, Bissouma; Kulusevski, Maddison, Werner; Son

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.51 - 3.97 - 2.65

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

West Ham United - Burnley FC

neděle 15:00

West Ham se po čtvrteční porážce s Freiburgem (0:1) musí rychle přeorientovat na domácí soutěž, ve které vyzve předposlední Burnley. Hammers se v prvním vzájemném zápase s Clarets dlouhou dobu trápili a těsné vítězství jim zařídil až v 91. minutě Tomáš Souček. Dokáže hostující tým favorita potrápit i podruhé?

"Kladiváři" se po několika ztrátách dostali zpět na vítěznou vlnu a v duelech proti Brentfordu a Evertonu vyhráli vždy o dvě branky. Ve čtvrtek se svěřenci Davida Moyese představili v Evropské lize, kde na ně čekal německý Freiburg. Velmi opatrná hra z obou stran se nakonec vyplatila domácímu týmu. Ten poslal v 81. minutě do vedení Gregoritsch. Hostující fotbalisté se ještě ve čtyřminutovém nastavení dožadovali pokutového kopu, ale rozhodčí po delší konzultaci s videem rozhodl, že se penalta kopat nebude, a tak si West Ham odvezl těsnou porážku.

Hammers přivítají ve 28. kole Premier League předposlední Burnley. Diametrálně odlišné postavení v tabulce vypovídá jasně o tom, kdo je v zápase favoritem. Domácí fotbalisté by však neměli zapomínat na to, jaké měli v prvním vzájemném zápase s Clarets problémy. Na Turf Moor téměř celý zápas prohrávali o gól, v poslední pětiminutovce však duel se štěstím zvrátili ve svůj prospěch.

Na domácí straně nebude k dispozici Cornet, jenž stále nedoléčil poraněné stehno.

Hosté v minulém kole prohráli s Bournemouthem 0:2 a na svůj účet si připsali už dvacátou ligovou porážku, což je společně se Sheffieldem vůbec nejvíce ze všech týmů Premier League. Clarets jsou navíc na hřištích soupeřů rovněž jedním z nejhorších týmů, tím pádem je další ztráta velmi pravděpodobná. Vincent Kompany sice dělá vše, co je v jeho silách, ale Burnley jednoduše v současné chvíli nemá kvality na nejvyšší anglickou ligu.

Spoluhráčům v neděli nepomůžou Beyer, Foster, Koleosho, Ramsey a Redmond.

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola - Coufal, Zouma, Mavropanos, Emerson - Souček, Álvarez - Kudus, Ward-Prowse, Paquetá - Bowen

Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Trafford - Assignon, O'Shea, Esteve, Taylor - Vitinho, Berge, Brownhill, Odobert - Amdouni, Fofana

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 4.07 - 5.46

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Nottingham Forest

neděle 15:00

Brighton se v neděli po třech prohraných venkovních zápasech vrací na Amex Stadium, kde ve 28. kole Premier League hostí sestupem ohrožený Nottingham Forest.

Seagulls budou muset rychle přepnou zpět do domácí soutěže, jelikož v úvodním duelu osmifinále Evropské ligy schytali v Římě od AS příděl 0:4. Poprvé v éře Roberta De Zerbiho byl Brighton prodělal tři porážky ve všech soutěžích za sebou, když po vypadnutí z FA Cupu s Wolverhamptonem Wanderers a potupě 0:3 v Premier League na Fulhamu utrpěl ještě těžší porážku od rozjetého Říma.

Billy Gilmour si po červené kartě, kterou dostal na konci února v zápase s Evertonem, o víkendu odpyká třetí a poslední část z třízápasového trestu. Ošetřovnu ještě neopustí Solly March, Kaoru Mitoma a Jack Hinshelwood a čerstvě zranění jsou také James Milner a João Pedro.

Nottingham naposledy doma na City Ground nešťastně padl s Liverpoolem 0:1, když navíc vítězné brance Darwina Núñeze z 99. minuty předcházela sporná situace ohledně přidělení balonu. Nuno Espírito Santo a jeho hráči se snaží přerušit svou třízápasovou sérii porážek ve všech soutěžích, Garibaldi se navíc nachází na poslední nesestupové sedmnácté příčce jen tři body nad Lutonem.

Nottingham Forest přišel minulý víkend při prohře s Liverpoolem o Nicoláse Domíngueze, který si stěžoval na poraněnou podkolenní šlachu, ačkoli Santo věří, že záložník neutrpěl žádné vážnější zranění. Od Afrického poháru národů se ještě neobjevili Ola Aina a Willy Boly, ačkoli druhý jmenovaný je na pokraji návratu, zatímco Nuno Tavares ani Chris Wood do nedělního zápasu nezasáhnou. Giovanni Reyna a Gonzalo Montiel také nebyli minulý víkend kvůli blíže nespecifikovaným potížím k dispozici a teprve se uvidí, zda je nyní dvojice připravena nastoupit.

Brighton - pravděpodobná sestava:
Verbruggen - Veltman, Dunk, Webster, Estupinan - Baleba, Gross - Fati, Lallana, Adingra - Ferguson.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Sels - Williams, Omobamidele, Murillo, Toffolo - Danilo, Yates - Elanga, Gibbs-White, Hudson-Odoi - Awoniyi.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 4.34 - 5.26

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Manchester City

neděle 16:45

Poslední vzájemné měření sil v Premier League čeká ve 28. kole dvě hvězdy manažerské scény. Končící liverpoolský stratég Jürgen Klopp vyzve v přímém souboji o první příčku Pepa Guardiolu a jeho Manchester City. V tabulce dělí první Reds druhé Citizens pouhý bod.

Zatímco Klopp a Guardiola by se ještě mohli utkat v letošním finále FA Cupu, tento víkend to bude naposledy, co se tito dva střetnou v souboji o body v bitvě o titul z Premier League. Díky svému nejpozdnějšímu vítěznému gólu v Premier League a desátému v této statistice v historii soutěže mohou Reds dále kralovat tabulce anglické soutěže. Za vše "může" Darwin Núñez, jenž si minulý víkend přichystal na 99. minutu mimořádnou hlavičkou, kterou sestřelil Nottingham Forest, a zajistil tak Liverpoolu první vítězství v Premier League na City Ground.

To, zda měl vítězný gól Reds platit, bylo ožehavým tématem. Rozhodčí Paul Tierney totiž přiznal velkoklubu rozehrávku, které se ale měli ujmout domácí. Ti tak zůstali po konci duelu rozčílení a Liverpool se radoval z udržení jednobodového náskoku před Citizens na čele tabulky. Kloppovi svěřenci však budou sesazeni na druhé místo, pokud Arsenal v sobotu zdolá Brentford. Reds přijedou zpět na Anfield po náročném, i když vítězném výletu do České republiky, kde v prvním duelu osmifinále Evropské ligy porazili pražskou Spartu 5:1.

V Epet Areně zaznamenal Liverpool sedmou výhru v řadě ve všech soutěžích od minulého měsíce, kdy prohrál s Arsenalem 1:3. Triumfální sérií se Reds pyšní i na domácím hřišti, kde od rozdrcení Realem Madrid v Lize mistrů před 13 měsíci neprohráli už 29 zápasů v řadě. V utkání Evropské ligy, v němž Liverpool porazil Spartu, se po druhém letošním svalovém zranění vrátil Mohamed Salah a nyní by poprvé od Nového roku měl nastoupit v základní sestavě.

Reds však stále budou zaručeně postrádat osm hráčů. Chybět budou Ben Doak, Joel Matip, Trent Alexander-Arnold, Alisson Becker, Stefan Bajcetić, Thiago Alcántara, Curtis Jones a Ryan Gravenberch. Navíc minulý víkend utrpěl otřes mozku mladý útočník Jayden Danns a jeho možný start je také nejistý.

V šesti z posledních sedmi zápasů Liverpoolu na Anfieldu padly do soupeřovy sítě alespoň tři góly, ale vzhledem k tomu, že domácí z posledních devíti domácích zápasů udrželi pouze jedno čisté konto, může rozjetý Manchester City pomýšlet na důležité vítězství. Guardiola začal březen v Premier League trháky. Minulý víkend proti Manchesteru United šokoval Etihad Stadium raketou Marcus Rashford, ale Phil Foden a Erling Haaland zařídili obrat a vítězství 3:1 pro domácí mančaft.

Zatímco Liverpool má před sebou ještě 90 minut zápasu Evropské ligy, než bude moci slavit postup, titáni z Manchesteru prošli do poslední osmičky Ligy mistrů díky celkové výhře 6:2 nad Kodaní, kterou dvakrát porazili 3:1. Šestnáct z posledních sedmnácti zápasů Citizens ve všech soutěžích skončilo vítězstvím, a to včetně každého z posledních pěti.

V remízovém duelu 1:1 na Etihadu na začátku sezony Manchester City natáhl svou neporazitelnost proti Liverpoolu na tři zápasy od porážky 0:1 přesně v tomto utkání v minulé sezoně. Reds však padli pouze v jednom z posledních dvaceti domácích zápasů Premier League proti Citizens, a to v únoru 2021, kdy prohráli 1:4 na prázdném stadionu zbaveném znervózňující atmosféry Anfieldu.

Ani City nevyšlo ze střetu s Kodaní fyzicky bez úhony, protože Matheus Nunes si ošklivě vykloubil prst. Guardiola také šetřil Jérémyho Dokua, jelikož si belgický útočník stěžoval na svalové problémy. Jack Grealish je kvůli tříslům určitě mimo. Phil Foden, Kyle Walker, Bernardo Silva, Kevin De Bruyne a Nathan Aké patřili mezi hráče, kteří si uprostřed týdne dopřáli kompletní odpočinek, a pokud Doku o víkendu nenastoupí, bude ho moci zastoupit Julián Álvarez.

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Kelleher - Bradley, Gomez, Van Dijk, Robertson - Szoboszlai, Endo, Mac Allister - Salah, Nunez, Diaz.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Dias, Stones, Ake - Silva, Rodri, De Bruyne - Foden, Haaland, Alvarez.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.44 - 4.03 - 2.04

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Manchester United - Everton FC

sobota 13:30

Jak už je zvykem, Man Utd neměl v derby se Citizens žádnou šanci a po slabém výkonu zaslouženě prohrál 1:3. Šanci na reparát budou mít svěřenci Erika ten Haga v sobotu proti Evertonu. Ten v minulém kole padl podvanácté v sezoně a na ligové vítězství čeká téměř tři měsíce.

Man Utd nebude vzpomínat na 192. derby s Man City v dobrém. Rudí ďáblové sice začali ostře sledovaný duel výborně, když je v 8. minutě poslal do vedení Rashford. Od té doby se ovšem prakticky jen bránili, což nezůstalo u domácího týmu bez odezvy. Citizens vyvinuli na soupeře velký tlak a v 56. minutě zaslouženě vyrovnali po brance Fodena. Anglický křídelník vstřelil v 80. minutě druhou branku a dominantní výkon City stvrdilo gólem Haalanda v první minutě nastavení.

Red Devils si připsali už jedenáctou porážku v letošním ročníku Premier League a na první čtyřku ztrácí jedenáct bodů. Mužstvu se v současné chvíli vzdaluje Liga mistrů a je pravděpodobné, že konečné umístění nebude stačit ani na Evropskou ligu. Pátý Tottenham si drží náskok šest bodů, a to ještě odehrál o zápas méně. Ve 28. kole přivítá Manchester šestnáctý Everton, který nepoznal chuť ligového vítězství skoro tři měsíce. První vzájemné utkání v sezoně ovládli United. Na konci listopadu zvítězili v Goodison Parku hladce 3:0.

Na domácí straně určitě nenastoupí Malacia, Martínez, Martial, Mount, Shaw, Wan-Bissaka a Højlund.

Trápení Evertonu pokračuje. Toffees čekají na ligové vítězství od 16. prosince a v minulém kole svou mizérii prodloužili doma s West Hamem. Domácí tým měl ve 45. minutě obrovskou šancí ke skórování v podobě pokutové kopu, ale portugalský útočník Beto příležitost zahodil. 26letý forvard odčinil své zaváhání v 56. minutě, kdy se pěkně trefil hlavou k tyči. Everton si v dalších minutách vytvořil řadu šancí, žádnou z nich však nedokázal využít. Naopak hosté vytěžili z minima maximum a třemi góly utkání otočili. Svěřenci Seana Dycheho tak tabulkou dále klesají a nyní jsou nebezpečně blízko sestupovému pásmu.

Střetnutí s Man Utd navíc nepatří mezi ty nejoblíbenější, jelikož Everton odešel z posledních pěti vzájemných zápasů hned čtyřikrát poražen. Hosté jsou na tom s marodkou daleko lépe než jejich sobotní soupeř. Jedinou potvrzenou absencí zůstává Dele Alli. Utkání bude řídit Simon Hooper.

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana - Dalot, Varane, Maguire, Lindelöf - Casemiro, Mainoo - Antony, Fernandes, Garnacho - Rashford

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Godfrey, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko - Harrison, Garner, Onana, McNeil - Doucouré - Beto

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.83 - 4.02

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Fulham FC

sobota 16:00

V sobotu odpoledne je na programu utkání anglické Premier League mezi domácím Wolverhamptonem Wanderers a londýnským Fulhamem. Wolves minulý týden po sérii dobrých výsledků padli v Newcastlu, naopak svěřenci Marca Silvy překvapivě doma porazili Brighton.

Tým z West Midlands zažívá na poměry posledních let úspěšnou sezonu. Kdo by to byl ale na začátku tohoto ročníku čekal? Pár dní před prvním kolem totiž klub opustil trenér Julen Lopetegui a vedení klubu narychlo sehnalo náhradu, ze které nebyla většina fanoušků Wolves příliš nadšena. Přesto si anglický stratég Gary O'Neil velmi rychle získal oblibu a dovedl tým až do první poloviny tabulky.

A drží se v ní i přes poslední prohru v St. James' Parku. Minulou sobotu se navíc zranila brankářská jednička José Sá a klíčový křídelník Pedro Neto, který v této sezóny asistoval už na devět branek. Oba dva by ale přeci jen měli být na utkání s Fulhamem k dispozici. Mimo hru naopak je útočná dvojice Matheus Cunha, Hwang Hee-Chan a nejistý je také start stopera Craiga Dawsona.

V sobotu nenastoupí ani bývalý útočník Wolves hrající v dresu Fulhamu, a to Raúl Jiménez. Mexický reprezentant chybí v sestavě Marca Silvy už od začátku února a jeho místo v sestavě měl převzít Armando Broja, který přišel v lednu na půlroční hostování z Chelsea.

Jenže albánskému útočníkovi se zatím v novém dresu vůbec nedaří, nastoupil jen do tří utkání z lavičky. Toho využil Brazilec Rodrigo Muniz, jenž se v únoru prosadil hned pětkrát a byl nominován na hráče měsíce celé Premier League.

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Kilman, Toti, S. Bueno - Semedo, Lemina, Doyle, Ait-Nouri - Sarabia, Bellegarde - Neto

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Castagne, Adarabioyo, Bassey, Robinson - Palhinha, Reed - Wilson, Pereira, Willian - Muniz

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.56 - 3.49 - 2.87

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Luton Town

sobota 16:00

Fotbalisté Crystal Palace a Lutonu Town, kteří se nacházejí v dolní polovině tabulky Premier League, se v sobotním utkání v Selhurst Parku pokusí napravit prohry z minulého víkendu.

V minulém kole Eagles podlehli Tottenhamu 1:3. V tabulce tak jsou na čtrnáctém místě s osmibodovým náskokem na sestupové příčky, což příliš klidu nedodává. Ve čtyřech z posledních pěti zápasů v Premier League proti nováčkům Eagles zvítězili. Naposledy 3:0 nad Burnley v prvním zápase trenéra Glasnera. Jedinou výjimkou bylo úvodní vzájemné klání s Lutonem, kdy postoupivší z Championship vyhrál 2:1.

Luton naposledy pald 2:3 s Aston Villou, což byla hodně hořká porážka. Edwardsovým svěřencům patří před víkendem v tabulce osmnácté místo, přičemž mají jistotu, že tento týden takto i dokončí, protože na Nottingham Forest ztrácejí čtyři body. Luton, který je vážně postižen rostoucím počtem zraněných hráčů, v každém z posledních šesti zápasů inkasoval vícekrát, celkem v tomto období hned 22x. Po podzimní výhře na domácí půdě by ale mohl proti Eagles teprve počtvrté získat ligový vítězný double.

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Ward, Andersen, Richards - Munoz, Wharton, Lerma, Mitchell - Eze, Ayew - Mateta.

Luton Town - pravděpodobná sestava:
Kaminski - Hashioka, Mengi, Burke - Kabore, Barkley, Clark, Doughty - Ogbene, Chong - Morris.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.92 - 3.78 - 4.12

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Sheffield United

sobota 16:00

V sobotním utkání Premier League se na Vitality Stadium utkají ve 28. kole Bournemouth a Sheffield United. Domácí jsou momentálně se 31 body třináctí, hostům patří poslední pozice a bodů mají na kontě pouze 13.

Cherries naposledy hráli s předposledním celkem tabulky a Burnley porazili 2:0. Od chvíle, kdy Bournemouth na Boxing Day bez inkasování porazil Fulham, se sedmkrát neúspěšně pokusil o další vítězství v Premier League, což je daleko od pohodových výsledků z konce roku 2023. Dalším úkolem Iraolových svěřenců je přerušit třízápasovou sérii bez vítězství na Vitality Stadium, kde proti nováčkům neuspěli od svého postupu do elitní soutěže v roce 2022 hned sedmkrát.

Sheffield bude chtít na svém minulé klání hodně rychle zapomenout, protože na domácí půdě schytal od Arsenalu příděl 0:6. Blades za 27 odehraných zápasů inkasovali neuvěřitelných 72 gólů a na záchranu v podobě sedmnácté pozice už ztrácí jedenáct bodů. V poslední jedenácti utkáních bude muset Sheffield hodně zabrat, aby se s Premier League nerozloučil. Naději dodala výhra 3:1 na půdě Lutonu ze 24. kola.

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Smith, Zabarnyi, Mepham, Kerkez - Christie, Cook - Semenyo, Kluivert, Tavernier - Solanke.

Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Grbic - Ahmedhodzic, Robinson, Trusty - Baldock, Hamer, Souza, Osborn, Larouci - McAtee - Brereton Diaz.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.34 - 5.84 - 8.55

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Brentford FC

sobota 18:30

V sobotu večer se na Emirates Stadium odehraje další utkání Premier League, domácí Arsenal v londýnském derby vyzve Brentford. Gunners zažívají velmi povedené období, minulý týden deklasovali Sheffield United na jeho hřišti poměrem 0:6, naopak Bees nevyhráli poslední čtyři soutěžní utkání.

Jen málokdo se může v současnosti rovnat se sílou Artetova Arsenalu. Od začátku kalendářního roku na ostrovech prohráli jen s Liverpoolem a od té doby drží sérii osmi výher v řadě. V posledních čtyřech zápasech vstřelili pokaždé alespoň čtyři branky a udrželi tři čistá konta, odnesl to na Emirates Stadium Newcastle, venku si pak Artetovi svěřenci bez problémů poradili s West Hamem, Burnley a Sheffieldem United.

Díky současné skvělé formě se Arsenal dotáhl na dvojici Liverpool, Manchester City a jedenáct kol před koncem jsou v boji o titul. Loni jim ligová trofej unikla až v průběhu jara, letos by si ale všichni příznivci Gunners přáli, aby konečně družinu okolo trenéra Pepa Guardioly z úplného vrcholu sesadili.

Zároveň Arsenal bojuje o postup v rámci vyřazovací fáze Ligy mistrů, příští týden je na programu odvetný duel osmifinále proti Portu, které si z domácího utkání přiveze jednogólový náskok. Je tak otázkou, zda Arteta nepošetří síly některých svých klíčových hráčů v sobotním utkání proti Brentfordu.

Přeci jen se Bees v posledních měsících vůbec nedaří. Od začátku prosince zvítězili z patnácti soutěžních utkání jen dvakrát, čisté konto udrželi z posledních dvaceti zápasů jen v utkání proti Wolverhamptonu na začátku února. Dle očekávání se tak Brentford pomalu propadá ligovou tabulkou a svěřenci Thomase Franka jsou namočeni v záchranářských bojích. Na osmnáctý Luton mají náskok jen šesti bodů.

Příliš týmu nepomohl ani dlouho očekávaný návrat hříšníka Ivana Toneyho. Ten sice dělá vše, co zmůže, v osmi zápasech se hned čtyřikrát střelecky prosadil, ale na výsledcích Brentfordu to žádnou změnu nepřineslo. Velkou roli naopak hraje početná marodka.

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale; White, Saliba, Gabriel, Kiwior; Odegaard, Jorginho, Rice; Saka, Havertz, Trossard

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken; Zanka, Collins, Ajer; Roerslev, Janelt, Jensen, Norgaard, Reguilon; Wissa, Toney

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 7.35 - 14.50

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Liverpool FC
27
19
6
2
64 : 25
63
2
Manchester City
27
19
5
3
62 : 27
62
3
Arsenal FC
27
19
4
4
68 : 23
61
4
Aston Villa
27
17
4
6
59 : 37
55
5
Tottenham Hotspur
26
15
5
6
55 : 39
50
6
Manchester United
27
14
2
11
37 : 39
44
7
West Ham United
27
12
6
9
43 : 47
42
8
Newcastle United
27
12
4
11
57 : 45
40
9
Brighton & Hove Albion
27
10
9
8
49 : 44
39
10
Wolverhampton Wanderers
27
11
5
11
40 : 43
38
11
Chelsea FC
26
10
6
10
44 : 43
36
12
Fulham FC
27
10
5
12
39 : 42
35
13
AFC Bournemouth
26
8
7
11
35 : 47
31
14
Crystal Palace
27
7
7
13
32 : 47
28
15
Brentford FC
27
7
5
15
39 : 50
26
16
Everton FC
27
8
7
12
29 : 37
25
17
Nottingham Forest
27
6
6
15
34 : 49
24
18
Luton Town
26
5
5
16
37 : 54
20
19
Burnley FC
27
3
4
20
25 : 60
13
20
Sheffield United
27
3
4
20
22 : 72
13

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (935)

Přidat komentář
772jozef

Arsenal pôjde skôr do 4 ligy za FFP

Reagovat
SunFells

Pepík vyslečený do naha.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
afc

A ty do Mongolska

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Gunner14

Huh

Reagovat
kissak

Čímpak Tě vytočili?

Reagovat
Dontlookatme

Ses bouchl so hlavy?

Reagovat
Kinky7

Jako fakt mě baví jak se snaží novináři zoufale rozpoutat nějakou rozmíšku mezi City a Poolem. Vytrhnou z kontextu Trentovu větu z rozhovoru pro 442, předhodí ji Haalandovi s Diasem a ještě se snaží pak na tiskovce Pepovi vysvětlit že to implikuje to že se snažil Trent říct že si City tituly koupilo a do toho se pak ještě snaží nasrat Kloppa aby to vysvětlil. Fakt bulvár

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
pesky passer-by

A je celkom bizár, že to odpálili trollovia z 442.

Reagovat
SunFells

Jak je Trentova věta vytržená z kontextu?

Reagovat
Kinky7

Trent povídal o tom jak ma Pool vášnivé fanoušky apod. Zmínil se právě i o tom jejich sloganu "this means more" a pak k tomu dodal že i z finančního hlediska to je prostě pro fanoušky Poolu mnohem cennější ten jeden titul než jsou tituly city. Jenže právě toho jak dodal financially nakonec se chytla média.

Reagovat
LaVolpe

Takže to ve skutečnosti z žádnýho kontextu vytržený nebylo.

Reagovat
SunFells

A jak je tedy vytržená z kontextu?

Reagovat
Kinky7

Ono totiž fakt vyzní když řekneš: pro nás fanoušky Liverpoolu znamená náš titul více než pro city navíc i z finančního hlediska jaké máme finanční možnosti. Než říct Pepovi: Trent prohlásil že tituly liverpoolu jsou cennější pro fanoušky Liverpoolu než tituly city pro vaše fanoušky a implikuje i to že vaše tituly nejsou tak cenné protože jste utratily tolik peněz.

To první je jednoznačne vystižení situace v jaké Pool oproti city je a snaha o to přiblížit to jak moc pro fanoušky Poolu ten titul znamená. To druhé je snaha snížít kvalitu titulů jednoho oproti druhému, dehonestovat jeho úspěchy a vyvolat kontroverzi.

Reagovat
SunFells

Jednak nereaguješ na co máš, protože to je tahle část "Vytrhnou z kontextu Trentovu větu z rozhovoru pro 442, předhodí ji Haalandovi s Diasem" kdy Haalandovi na SkySports to podstatné citovali slovo od slova, něco o sloganech k tomuhle podstatné nijak není, takže z kontextu není vytrhnuté vůbec nic a Trent tu myšlenku zopakoval ještě v další své větě, takže k žádnému nedorozumění nedošlo.

K tomu dál když se zmiňuješ o Pepovi, tak to co Trent řekl skutečně implikuje to co dotazujicí podal jemu. Bohužel tobě se tady povedlo vytrhnout jeho slova z kontextu, protože on to vztáhl k pocitu jednotlivých klubů a ne pohledu veřejnosti.

Reagovat
Kinky7

Mně to tak neimplikuje a Kloppovi zjevně taky ne - poslechni si rozhovor s ním.

Ad Haaland a Dias. Haalandovi např. byla přečtena jedna věta z celého rozhovoru na kterou zareagoval napřed slovy: pokud to tak vnímá ok.

Ta věta bez vnímání celého rozhovoru opravdu vyznívá jinak alespoň tedy dle mě.

Reagovat
SunFells

Poslechl jsem si rozhovor s ním, Klopp defacto mluvil o něčem, co by byl rád kdyby Trent řekl a ne co skutečně řekl.

Haalandovi bylo přečteno vše validní k tomu co bylo řečeno, slovo od slova jak to bylo řečeno.

Reagovat
Kinky7

Přiznávám že tomu možná nerozumím nebo jsem špatně já pochopil tu myšlenku anglického textu. Je to možný. Já v tom prostě neviděl nic kontroverzního a přišlo mi že se novináře zaměřením na tu větu snaží dělat komára velblouda.

Reagovat
Remt

Souhlasím s tebou, vyznívá to úplně jinak. A souhlas že i tohoto se zbytečně chytají média a hledají senzaci / vyvolávají uměle spory

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Salfovic

i z finančního hlediska to je prostě pro fanoušky Poolu mnohem cennější ten jeden titul než jsou tituly city

Tomu vůbec nerozumím. Co mají fanoušci společného s finančním hlediskem ?

Reagovat
mistr129

Reagovat
LaVolpe

Ten zápas bude mít grády.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
martin.b

Ani bych neřekl že to je vytržený z kontextu, prostě dig na soupeře od local kluka, že to pak Haaland trochu stočí a porovnává úspěchy namísto toho co to znamená pro fans, je logický, přece nebude přitakávat že City fans jsou plastic glory hunters

Reagovat
Salfovic

Proč by taky tvrdil takovou kravinu.

Reagovat
martin.b

no jasný, pointa toho příspěvku je ale jinde

Reagovat
Kinky7

Kdyby byly fans City Glory hunters tak se to všude jima jen hemží. Jediné místo kde roste základna fans city raketovým tempem je Asie a Amerika. V Evropě se ty čísla zatím moc nezměnila.

Reagovat
martin.b

tak ono každýmu týmu se v dobrých dobách zvyšuje fan base, takže se dá mluvit o glory hunters v souvislosti s každým klubem. Použil jsem jen obecnej termín, kterej ani nebyl myšlen tak, že jde o fakt :)

Reagovat
Busby babes

presne, pritom City nikoho nezajima

Reagovat
vitasrp

Info hlavně pro fandy Tottenhamu a Liverpoolu. Chtěl bych totiž uspořádat hromadnější výlet do Londýna na víkend 27. a 28.4. V daném termínu se budou hrát zápasy Tottenham - Arsenal a West Ham - Liverpool.

Prioritou by byla návštěva severolondýnského derby, ještě čekám na přesný rozpis zápasů, ale pokud by to jen trochu šlo (jeden zápas sobota, druhý neděle), chtěl bych to napasovat tak, abychom mohli navštívit oba zápasy.

Kapacitně by nás mohlo být tak 8-10 lidí, v ceně by byla letenka do Londýna a zpět, ubytování v hotelu na 2 nebo 3 noci, doprava z letiště do centra a zpět a vstupenka na zápas Tottenham - Arsenal, případně i teda WHU - Liverpool.

Cena by se v případě jednoho zápasu pohybovala okolo 10 500 Kč za osobu, v případě dvou zápasů pak někde okolo 14 000 Kč za osobu (ale je to orientační, přesně to jsem schopen nacenit ve chvíli, kdy budou oznámené závazné termíny - což počítám bude cca během 14 dní).

Kdyby měl kdokoliv zájem, případně chtěl zjistit více informací, ať prosím napíše na mail vitasrp@centrum.cz

Reagovat
SunFells

Bylo by super, kdyby dnes startoval Trossard a Nelson/ESR. A pak dostal nějaké minuty Zinchenko a Partey.

Reagovat
Mastný Chobot

Gabriel Martinelli is NOT in the Arsenal squad to face Brentford today, however, Oleksandr Zinchenko & Bukayo Saka are both with the squad. [@precbrown95] #afc

Trossard sa ti asi splni

Reagovat
LaVolpe

Zinch

Reagovat
SunFells

To asi byla tutovka, spíš jsem zvědavý co ti další a ještě Fabia jsem jako kandidáta zapomněl, ten snad taky alespoň dostane před Portem další minuty.

Reagovat
Kincl

Vykašlat se na tento zápas. Hlavně postup proti Portu

Reagovat
Mastný Chobot

Akoze vykaslat sa na moznost ist na prve miesto?

Reagovat
eder

Ano, nejlépe by se měli Gunners vykašlat na obě soutěže a přenechat je lepším...

Reagovat
Front hell

Jako třeba Liverpoolu, který proti nám v lize uhrál jeden bod z šesti možných?

Reagovat
Bandita_Harry

Presne nech nás toto zaváhanie nemrzí

Reagovat
Front hell

Snad bude

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
SunFells

Že co

Reagovat
Nikikrew

Coze?

Reagovat
Maximm9

Takovy luxus jako Bayern si Arsenal nemuze dovolit

Reagovat
Front hell

Reagovat
Dontlookatme

Nekteri tady silnejn matros

Reagovat
Coutinho10

škoda, że dnes není konferenční přenos, ale u 3 zápasů ho asi nedělají, takže ok

Reagovat
Wazza228

Manchester United XI vs. Everton (4-3-3):

Onana; Dalot, Varane, Evans, Lindelof; Mainoo, Casemiro, McTominay; Fernandes ©, Rashford, Garnacho.

Reagovat
Manchestersky Krocan

To je zase tragédia v obrane

Reagovat
Man__United

5 minut a Casemiro TŘI ztráty!!! Ten hráč je hotový!

Reagovat
forrest

Rekne nekdo Bosakovi, ze domaci jsou United a hoste Everton… ?

Uz by se na to mel fakt vykaslat…

Reagovat
Busby babes

Jasna no

Reagovat
SunFells

To bylo dobře amatérské

Reagovat
MystycMac

To bola hlúposť od Tarkowskeho...

Reagovat
NefandimCesku

Pickford by měl jít na dopingovou zkoušku. Buď je ožralý ještě ze včera nebo něco bere.

Reagovat
LaVolpe

Everton je zatím jasně lepší. ManUtd herně tragédie a Casemiro je finished.

Reagovat
Busby babes

Varane a Case byli vcera v Belfastu, ne?

Reagovat
zasranej malíř

A vzali to přes Belmondo

Reagovat
Busby babes

tak to je Hasek zkusi povolat...

Reagovat
NefandimCesku

Bosáku, ty špíno jedna, o Babišovi budeš umíš dělat fóry, ale splést si MS s Eurem, to už chce umění, radši skonči, špíno jedna Prý, že na Mistrovství světa se budeme potkávat s Pickfordem. Špinavec.

Reagovat
Mato178178

Klud

Reagovat
Maximm9

A co se ti nezda ? Asi s nama Bosak pocita na dalsim MS

Reagovat
Front hell

Dospěj

Reagovat
NefandimCesku

Bosino, čus, věnuj se radši komentování, ty nymande.

Reagovat
Front hell

utíkej raději za kluky na houpačky

Reagovat
NefandimCesku

Bosino, neboj, brzy skoncis. Stejně tě nikdo neposlouchá rád, každého nudíš, sasku.

Reagovat
pobody's nerfect

Vypadá to, že ti Bosák ojel psa

Reagovat
NefandimCesku

Nemám psa ani kočku, ale mám Bosinu na papíře a házím do něj šipky.

Reagovat
SunFells

"radši skonči, špíno jedna"

"Bosino, čus, věnuj se radši komentování, ty nymande"

Dualita jedince.

Reagovat
NefandimCesku

Aby se věnoval komentování dnešního zápasu. Pokud chceš, můžu ti poslat odkaz na iq test, ale radši ho nedelej, určitě bys zjistil, že máš tak vysoké jako účastníci Výměny manželek.

Reagovat
SunFells

Ty se i prezentuješ jak účastník takové show braníčku.

Reagovat
NefandimCesku

Říká člověk, který nepochopil obyčejnou větu

Reagovat
SunFells

přeji dobrý hlt

Reagovat
NefandimCesku

Díky. V 18:00 vyrážím za partou a dám si bourbon, diky.

Reagovat
mojmira

Takhle dneska děcka říkají jablečnému džusíku?

Reagovat
NefandimCesku

Ne, takhle se říká dneska tomu, když ti ojedu mámu. A trojka s tvojí matkou je double bourbon.

Reagovat
SunFells

Nezapomeň si startky

Reagovat
NefandimCesku

Startku si dáváš se svými kámoši. Říká se tomu odborně: orál.

Reagovat
SunFells

Toto neee

odborníku, potom to povykládej chábrům u té vody po holení.

Reagovat
NefandimCesku

U vody si to rozdám s tvojí máti. Jen chceme počkat, až bude venku tepleji.

Reagovat
Front hell

Graeofilie?

Reagovat
NefandimCesku

Bosino, ty chuju, s tebou se nikdo nebaví, věnuj ye komentování nebo si zas spleteš MS s Eurem. Ty chuju.

Reagovat
SunFells

Ona moc tyhle pupíčky v nátělníku se skvrnou od smažáku nemusí, ale hodně zdaru

Reagovat
NefandimCesku

Minule mi na pupku skákala samou radostí, když jsem ji dovolil, aby šla nahoru.

Reagovat
bbbauch

Konecne ma Sunfell rovnocennyho soupere, kterej ma hlasky na podobny urovni

Reagovat
Salfovic

Je to krásné vlákno

Reagovat
SunFells

O kýčovitost bys s tím braníčkem soupeřit neměl.

Reagovat
NefandimCesku

Bráníček nazývá tvoje máti, když jí to dám na břicho nebo obličej.

Reagovat
bbbauch

Dalsi

Reagovat
mojmira

Typek se moc opakuje a není vůbec originální. Promarněný potenciál.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Neutron

Reagovat
Manchestersky Krocan

Wtf? To sa teraz môže zalahnut lopta v pokutovom území?

Reagovat
VersaceChain

co to kurva

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

me teda vic zaujala ta mala domu potom, ne? to mi neprislo, ze slo od naseho hrace...

Reagovat
fenixLFC

to suhlasim ze ma zaujalao taky viac

Reagovat
VersaceChain

vysvetli mi to prosim, jaktoze to neni penalta? vzdyt obema rukama chytil balon ktery by jinak dostal Bruno v idealnim miste?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ruka, o kterou se opíráš nebo jí tlumíš dopad, není penalta. Nebo co podle tebe měl dělat? Dát ruce za záda a dopadnout na obličej?

Reagovat
VersaceChain

takze muze kdykoli obrance hodit rybicku, nedoskocit balon hlavou a chytit ho rukou?

Reagovat
oli9

Vždyť ho nechytil rukou, jen o něj zavadil ale spíš na ten balón upadl.. Zkus si skočit břichem 10x za sebou na balón jsem zvědavý kolikrát se ti to povede stejně

Reagovat
VersaceChain

vzdyt ten balon zastavil v pohybu a poslal do druhe ruky, kterou jej obejmul a stahl k sobe jak kdyz po faulu spadnes...

Reagovat
Manchestersky Krocan

Keby to bol iba dotyk, tak ok, ale on ju regulerne objal a ešte na zemi zalahol také to čo robia hráči keď sú faulovani a stiahnu si loptu rukou k sebe

Reagovat
fenixLFC

pozri si to este raz

Reagovat
Front hell

Reagovat
Busby babes

byl v padu no. to se spis nepiska nez piska.

Reagovat
VersaceChain

ok no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Godfrey strašně tupý hráč.

Reagovat
Salfovic

Celkově mi přijde Everton jako banda retardů. Většinou hrajou celkem dobře, ale co předvádí v obou vápnech je neskutečný

Reagovat
Maximm9

Proc takovy zapas nemuze odehrat CHelsea... hrat totalni hovno a kopat 2 penalty Obe jasne

Reagovat
VersaceChain

rashford neda..

Reagovat
MystycMac

Nechápem Everton ešte fauly na Garnacha v takých pozíciách kde nie nebezpečný nemá palebnú silu nevie vystreliť...

Reagovat
MystycMac

a to ešte jednu im neodpískal

Reagovat
Busby babes

prej uklidnujici naskok... tvl to bude tak 4:0 v 85. minute...

Reagovat
VersaceChain

Nicmene je strany, ze cela obranna ctverice nema na United a idealne max Dalot na lavicku.. McTominay to stejne a Casemiro pravdepodobne taky..

Chce to dalsi rebuild

Reagovat
pobody's nerfect

Další? Však ještě dobiha ten předpredchozi

Reagovat
Neutron

Podla mna Dalot este ukaze co v nom je. Jeho by som sa nezbavoval.

Reagovat
NefandimCesku

Nech Everton spadne. Je trapný a naivní jak Bosák.

Reagovat
Mato178178

Podana 2 ?

Reagovat
NefandimCesku

Ne, Podaný.

Reagovat
Neutron

Fernandeeeešššššš!!! Bosak tam rozobera gastronomiu

Reagovat
Mato178178

Reagovat
pobody's nerfect

Dejte bosakovi nazrat.

Reagovat
oli9

Jako hra obou mužstev šílená.. Ale Everton má v obraně větší kopyta

Reagovat
fenixLFC

tvl bosak uplne hotovy ze snidanoveho menu ktore najde v kazdom hoteli

Reagovat
MystycMac

Dalšia čista pencla

Reagovat
Neutron

Ani nahodou

Reagovat
NefandimCesku

Bosák je největší klaun mezi současnými komentátory. Druhý je Jinoch.

Reagovat
Busby babes

na tyhle situaci je nejvtipnejsi, ze kdyby mu trefil tu druhou ruku, tak to je penalta. ten vyklad prirozeneho pohybu nedava zadnej smysl.

(btw nepiskal bych ani jedno, proste je to nastrelena ruka no)

Reagovat
pobody's nerfect

Tuhle bych jednoznačně piskl. Ruka daleko od těla a balón by prošel dál, nebýt te ruky. To že je ve skluzu by dle mého názoru nemělo hrát žádnou roli

Reagovat
Busby babes

bere se to, ze se o ni opira. jak rikam, nepiskal bych ani jednu, neni to umyslne, ten obracne si proste nemuze ruce useknout. Nastrelena ruka

Reagovat
Bakary3

No za mě by skluz neměl být brán jako polehčující okolnost, to je jiný než když je hráč na nohou a kontroluje svůj pohyb.

Jdeš do skluzu, riskujes, opiras se o ruku, rozšiřujes s ní objem těla, trefí te mic, smůla.

Reagovat
aragorn

Reagovat
VersaceChain

stejny borec po druhe to stejne

mrdam tenhle sport fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by nebylo od věci se spíš naučit pravidla.

Reagovat
VersaceChain

Dle jakeho pravidla ta druha ruka neni penalta? rad se poucim pro priste

Reagovat
smazaný uživatel

Když se při skluzu opírá o ruku a soupeř ji nastřelí, tak to penalta není.

Reagovat
VersaceChain

diky

Reagovat
Front hell

Reagovat
VersaceChain

miluju klauny, co po 20 letech vylezli z diry, kdyz se tymu dari, a travi sobotni odpoledne posilanim emotikonu v diskuzi na EF

Reagovat
Front hell

Já zase miluji klauny co si chou otočit pravidla, když se jedná o jejich tým

Reagovat
VersaceChain

najdi prosim, kde jsem se vyjadroval, ze tohle nema byt penalta kdyz se jednalo o situaci proti United, nebo uplne v jinem zapase

Reagovat
Front hell

Tak tady chceš aby to byla penalta, né? Dle pravidel to neodpískal správně.

Reagovat
VersaceChain

myslel jsem, ze to je jasna penalta i podle pravidel, u te prvni ruky jsem nasel nove video a musim uznat, ze to nechytil tak jak jsem si pamatoval

u druhe ruky jsem mel za to ze pri skluzu kdyz nechas takhle ruku tak je to penalta..

viditelne ne, nema to nic spolecneho s mym oblibenym klubem

Reagovat
Front hell

No vidíš, pár z nás tady to vidělo hned, že to nebylo tak jak sis to pamatoval.

Letos už jsem viděl, že se podobná ruka nepískla.

Já taky nevylezl až když se začlo Arsenalu dařit

Reagovat
Bakary3

Já zas miluju klauny, který nemají argumenty, tak musí reagovat narážkou na oblíbený tým druhého uživatele

Reagovat
MystycMac

United už kludne mohli mat 4 Penalty.... a nikto by nemohol ani pípnuť, šialenstvo čo Everton predvádza.

Reagovat
Maximm9

Taky mam problem s rukama ve vapne, ale v tomhle pripade ti na 100% muzu rict, ze to ruka nebyla. Proste pokud se opiras o ruku a nekdo ti ji nastreli, tak to neni penalta.

Reagovat
MystycMac

Beriem,ale piska sa to bežne......

Reagovat
vitasrp

No, tohle se právě běžně nepíská, tohle je výjimka v pravidlech. Tohle i kdyby hlavní sudí odpískal, tak VAR opraví, že to penalta být nemá.

Reagovat
Jkb

Nepíská se to běžně. Když ten hráč padá tak je to nastřelená ruka.

Reagovat
fenixLFC

vazne niekto cakal ze garnacho nahra?

Reagovat
pobody's nerfect

Každý čekal nesmyslný skluz obrany

Reagovat
Mato178178

Ty vole sak to srielam k tycke

Reagovat
NefandimCesku

Everton by prohrál i se Shrewsbury Sasci. Nech spadnou, akorát ničí kvalitu PL.

Reagovat
MystycMac

Pickford sa po zákroku tvári jak keby neviem čo chytil potom príde čuameny a da mu gol z pol kilometra...

Reagovat
Manchestersky Krocan

Garnacho má nejakú uchylku ťahať loptu až k čiare?

Reagovat
MystycMac

palič ...

Reagovat
nani92

Akože je ešte jasnejšia ruka ako ta Mylolenkova? Však zabránila jasnemu gólu. To ze šiel do sklzu je jeho problém a tie ruky boli fakt ďaleko od seba. To je niečo strašné fakt

Reagovat
Busby babes

kdy se tohle v PL letos pisklo?

Reagovat
nani92

Neviem, nesledujem PL veľmi

Reagovat
oli9

Everton úplně marný, ti borci i když mají v držení mix tak jedině co je zajímá je kryt balón a čekat na souboj něco vymyslet vůbec...

Jejich obránci do soubojů ve vápně chodí jak dementi..

Reagovat
Mastný Chobot

Everton s dvoma najhlupejsimi penaltami sezony za polcas a to mohli byt aj styri, to su strasni amateri

Reagovat
r.mrazik

Mctom dolů, Amad na hřiště

Reagovat
r.mrazik

On nedá přihrávku...a hraje na desítce. Tyvoe

Reagovat
Maximm9

Ten Everton je neskutecny

Reagovat
r.mrazik

Druhý poločas je tedy extrémní šílenost

Reagovat
Neutron

Onana mal Evansa uplne v prdeli

Reagovat
Neutron

Ako neviem, ci je Bosak dnes extremne jebnuty a zacal mi vyslovene liezt na nervy alebo ho iba inokedy proste moc nepocuvam…

Reagovat
Salfovic

Tuhle úroveň má už x let.

Reagovat
Neutron

On si renome urobil tak 25 rokov dozadu, nie?

Reagovat
Mastný Chobot

Podla mna jeho jedine renome je, ze bol/je vo fife

Reagovat
Neutron

To som tak nejak tusil, ale nechcel som byt na neho zly este som nejak myslel, ze ako novinky mozno kedysi podaval info z teletextu…

Reagovat
Kiss Me Polka!

to rozhodne ne, minimalne od eura 2004 (asi i driv) do cca 2012 byl brany v cesku pomalu za boha a byl respektovan v podstate univerzalne az na nejake vyjimky. o to trapnejsi je ten jeho pad v soucasnosti, takovy fotbalovy eben

Reagovat
MystycMac

Keby Everton neboli tupci tak si nepohodu uhrajú 0:0 United by nedali gól ani do rana Útok je tam tragicky impotentný .

Reagovat
MystycMac

keby neni offsie tak ďalšia jasna

Reagovat
r.mrazik

Hrozný druhý poločas.

Mctom úplně k hovnu. Směrem dopředu marnost.

Reagovat
Grahf

takýto review je skvelý na copy/paste

Reagovat
Wazza228

Už mu tam skáčou ty slova automaticky

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fenixLFC

cardiff skusene

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Ipswichi dochází luck.

Reagovat
Mastný Chobot

Neto je v pici. Fantasticky hrac, ale s tolkymi zraneniami to bohuzial daleko nedotiahne

Reagovat
SunFells

Reagovat
avicii

jemu sa vyhnúť na prestupovom trhu

Reagovat
martin.b

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
nomio

A ještě si urval druhej hamstring než posledně...

Reagovat
Mastný Chobot

Semedo vystreli uplne napicu ale oslavuje jak keby tam halfvolej do vinklu z 30 metrov

Reagovat
LaVolpe

Arsenal: Ramsdale, White, Saliba, Gabriel, Kiwior, Jorginho, Rice, Odegaard, Saka, Trossard, Havertz

Reagovat
LaVolpe

Subs: Hein, Cedric, Zinchenko, Partey, Vieira, Smith Rowe, Nelson, Nketiah, Jesus.

Reagovat
Papra

Nekdo prosim tip jak sledovat arsenal v asii? Skylink mi to nechce pustit ani pres vpn a o2 mi taky nejak blbne. Takze pokud mate nekdo tup jak zprovoznit nebo slusnej strem, diky moc

Reagovat
Mastný Chobot

Potom asi jedine ilegalne streamy. Napr tu: https://soccerlive.app/

Ale ak si na nejakej hotelovej wifi niekde v Kambodzi tak to asi nebude bezproblemove

Reagovat
Papra

Wifi tu mam zrovna dneska celkem slusnou. Skylink mi tu jede dobre, ale canal+ programy bohuzel poznaj vpn (narozdil treba od ct nebo sport1, kterou si tu pustim uplne v pohode, sparta i slavie mi jeli v pohode)

Reagovat
Papra

Kazdopadne dik za link, zkusim a snad pojede

Reagovat
Maximm9

Nevim, kde presne jsi, ale v nekterych zemich mas na kazdem rohu sport bar, kde sleduji PL, jdi do baru a bav se

Reagovat
Papra

Tuhle moznost nemam, jsem vicemene v dzungli

Reagovat
Mato178178

Ako sa chcel pochvalit ze je v azii

Reagovat
Mastný Chobot

Uf keby to takto hodil Martinellimu, tak ten sa zastavi az v brane

Reagovat
norton

Reagovat
SunFells

Trossard na co šáhl, to dojebal o_O Ale parádní výhoz od Aarona

Reagovat
Front hell

Riceeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Mastný Chobot

White rice

Reagovat
SunFells

DEC ♥♥♥

Reagovat
Kiss Me Polka!

arteta udělal z declana součka benito

Reagovat
fenixLFC

takto urazat ricea

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
Bakary3

Úplně zjevná nadsazka

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nikikrew

Gabriel dnes docela neisty

Reagovat
SunFells

Boha tak výborný první dotek a pak to pošle metr a půl mimo

Reagovat
Kiss Me Polka!

jorginho je v teto roli proste uplne bozi, on si musi ten artetuv fotbal strasne uzivat

Reagovat
Miguel19

Však ne nadarmo ho chtěl i Pep než šel k nám.

Reagovat
Nikikrew

Jorginho hra ako Fabregas v najlepsich casoch

Reagovat
masly008

Cesc hrál v nejlepších letech skoro desítku.To je trošku mimo srovnání.

Reagovat
Nikikrew

Havertz mu da do drzky a este sa stazuje

Reagovat
guestikor

Dneska jedem tak na dvojku

Reagovat
Nikikrew

Achjaj Aaron

Reagovat
Mastný Chobot

Ramsdale to je idiot

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Minister

Ramsdale

Reagovat
Miguel19

Ramsdale asi rozlučkový zápas za Arsenal a taková minela

Reagovat
Nikikrew

asi urcite

Reagovat
Manik...

Tak ten už si nezachytá

Reagovat
Gunner14

Sabotér

Reagovat
PP

to umíme snad jenom my toto..

Reagovat
Front hell

Reagovat
guestikor

Hm, tak to je jeho poslední zápas v Arsenalu

Reagovat
masly008

to bylo jasné už před zápasem.

Reagovat
guestikor

Ted uz to zaklincoval úplně no. Ten uz nedostane, ani rozlučkovy zapas.

Reagovat
Gunner14

Bože to je vůl

Reagovat
Kiss Me Polka!

ok tak radsi asi nachera do brany no..

Reagovat
SunFells

Hm Vypadal už před zápasem nesebevědomě, tohle mu teda nepomůže. Ještě že je zrovna poločas.

Reagovat
Gunner14

vypadal posraně už před zápasem, labil

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
J0EL

Reagovat
norton

najlepsie je ze to stacilo odjebat aj do autu kedze uz bol koniec polcasu…

Reagovat
Nikikrew

Njn tak to je asi konecna u Aarona, docela ma serie ako to skonci ked si spomeniem ake vykony za nas predvadzal, najma minulu sezonu. Futbal sa zmenil, a brankar musi byt topka s loptou na nohe, to on nie je. Verim, ze sa upise top klubu v PL, taka Chelsea by nemusela byt spatna.

K zapasu. Docela vlazne tempo, asi maju v hlavach Utorok. Sance velke, ale opat ta koncovka. White a Jorginho super vykony. Bude to asi o 1 gole

Reagovat
Miguel19

Top klub Chelsea, díky

Ale Ramsdale fakt není žádná výhra.

Reagovat
TheGun

Vám je snad úplně jedno kdo přijde za 60mega ne?

Reagovat
Miguel19

Jakože koupíme čtyřikrát Ramsdalea?

Reagovat
J0EL

Akoze ste za horsich nezaplatili viac?

Reagovat
Nikikrew

Urcite lepsi ako co tam mate . Chelsea je top klub, neriesim vasu krizu

Reagovat
Gunner14

Tak hlavně, že v podcastu říkáš jak se neumíš soustředit celý zápas mamlas fakt, taková šance se ukázat a on to udělá úplně v jiném světle

Reagovat
herbage

Aaron zkušeně snižuje cenu na léto, aby rozšířil seznam přestupních destinací

Reagovat
Vlkoslav

Reagovat
owny✨

Ramsdale

Reagovat
Rohlíček

to je fakt lopata ten Ramsdale

Reagovat
TheGun

Se divím že Aaron ještě nehodil před gólem dva fakáče na Artetu

Reagovat
SunFells

Ty kráso Toney

Reagovat
Bakary3

Sorry, ale co tu předvádíte s ramsdalem, jste šulini, fakt.

Minulou sezonu měl super. Raya přišel, chytal hovno a přesto chytal protože ho arteta miluje.

Ramsdale nedostal cuchnout, sebevědomí musel mít na nule, když byl nesmyslne úplně odstavenej, tak fakt velký překvapeni, že udělá kravinu.

A najednou drivejsiho oblíbence začnete naprosto shazovat.

Fakt čumím, co tu vidím kolikrát.

Reagovat
Čenda

aspoň někdo.

Reagovat
Miguel19

Ano, Saliba bez karty

Reagovat
Euphael

spravne

Reagovat
Miguel19

Samozřejmě

Reagovat
J0EL

Jak toto nemoze byt penalta dpc uz

Reagovat
mr.Silver

VAR?

Reagovat
Trand

Pískatelná na Trossarda

Reagovat
Trand

Havertz

Reagovat
avicii

Haverzt mal ísť von

Reagovat
masly008

Reagovat
avicii

Druhá žltá samozrejme

Reagovat
masly008

každý kontakt není faul, každý pád není simulace.

Reagovat
avicii

Toto ale simulácia skutočne bola

Reagovat
vitasrp

To je bezesporu pravda, ale tohle byla určitě simulace.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Kai má žlutou a simuluje

Reagovat
Euphael

pujde dolu uz

Reagovat
Front hell

Kai

Reagovat
Miguel19

Týpkovi se to začíná rozpadat pod rukami ten zápas

Reagovat
Nikikrew

Havertz pls

Reagovat
Gunner14

Rozhodčí v pohodě s tím jak se k němu slítají hráči Brentfordu?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
vladis271

sudi tlaci Arsenalu karicku.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
J0EL

mali sme mat penaltu predtym.

Reagovat
masly008

myslíš tou nepísknutou pentlí na Trossarda?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Euphael

Reagovat
SunFells

Tady nezvládají úplně všichni vidím.

Reagovat
avicii

Pekne ti to spapali

Reagovat
Bandita_Harry

Aj s navijakom

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
Trand

Aaron

Reagovat
masly008

28 vteřin vhazování.U nás už to byla žlutá.

Reagovat
Nikikrew

Neviem sa dockat Maupaya co tam bude stvarat

Reagovat
Euphael

kde?

Reagovat
Nikikrew

uz ide na ihrisko...uvidis

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Saka už kolikátej roh stejně debilně.

Reagovat
SunFells

Dec škoda

Reagovat
masly008

Tross opět když hraje v základu slabší zápas.

Reagovat
vladis271

Keby som stavkoval pockam este do 85 minuty a ptm by som asi podal za par eur na 1.

Reagovat
vladis271

Nvm ci by som stihol. Gol padol 95:36. Ale teraz by som este osolil par eur na x este.

Reagovat
vladis271

*85:36

Reagovat
herbage

To už tak 15 minut nebyl míč na zemi, ne?

Reagovat
mr.Silver

Musí nastavit tak 10 minut ne?

Reagovat
kitas

Mal by. Tých zdražovaní tam už bolo hodne

Reagovat
vladis271

A este viac bude specialne na Slovensku pri nasej vlade.

Reagovat
kitas

Aha, chyba Našu vládu mi ani nespomínaj. To je niečo hrozne

Reagovat
mr.Silver

Kaaaaaaaaai

Reagovat
avicii

Škoda a hlavne ten co tam už nemal byt

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Trand

Reagovat
herbage

Reagovat
Gunner14

Reagovat
EL Gringo

Zrovna ty

Reagovat
J0EL

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Nikikrew

mas pravdu, nemal

Reagovat
avicii

Ja viem gratulácia k výhre

Reagovat
Nikikrew

Dik

Reagovat
VTID94

Reagovat
Front hell

Reagovat
Euphael

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Trand

60 million down the drain, Kai Havertz scores agaaaaaaaaaaaaaaain

Reagovat
SunFells

KING KAAAAAAAIIIIIIIII

Reagovat
Maximm9

Ten Arsenal nas s tim Havertzem doslova vykradl, neskutecny hrac

Reagovat
Front hell

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllll

Reagovat
SunFells

On vlastně rozhodl i ten zápas venku

Reagovat
herbage

KAAAAAAIIII

Reagovat
Kiss Me Polka!

Gott

Reagovat
SunFells

Blanco 2 áčka ♥

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Gunner14

Nazdaaaaaaaaaaar Kaiiiioi tady máte šupáci, teď di zdržujte

Reagovat
Trand

To už za mě byla větší penalta na Trossarda

Reagovat
masly008

Kdy je to dost to držení? Musí být roztrhlý dres?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To už se nám taky stalo a nepískali ne?

Reagovat
masly008

mě by to jen fakt zajímalo.Už by to mohli zavézt jak v NHL.každé držení za dres je faul.V NHL pokaždé když použiješ hokejku jako pomoc při zbrždění soupeře je faul.

Reagovat
Maximm9

Nejspis poznaji z videa, ze to zatazeni nebylo tak silne, ze by se mu z toho podlomily nohy

Reagovat
masly008

ale on by nespadl pro to že by ho složilo to zatažení, ale proto že když nespadneš tak to rozhodčí nepískne nikdy.Otázka je jestli je v pravidlech držení za dres povoleno a to do jaké míry.Nebo jako uTrosse držení za rameno.

Reagovat
Acquanni

To je to co mě nejvíc sere na tom jak hráči ochotně padají. Oni prostě spadnout musí. Když nespadne a do zakončení se nedostane nebo ho zkazí kvůli tomu faulu, tak se to už prostě nepískne ani na hřišti, ani skrz video, protože "však hrál dál"

Reagovat
dave30

Jj, bohužel

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To by mohlo vyřešit to šílený nekonzistentní posuzování od rozhodčích.

Reagovat
Bakary3

trestat každýho idiota, který neumí hrát bez rukou

Reagovat
J0EL

Reagovat
dave30

To si představ, že někteří trenéři vyčítají obráncům, že hrají málo rukama. Vím od několika hráčů (a nehrají žádnou divizi)...

Reagovat
Bakary3

Já z toho bleju... Nesnáším to

Reagovat
Kiss Me Polka!

imo nepísklé protože spadl a simuloval, což ale dělal jen proto, že rozhodčí ten jasný faul jinak nevidí. hlava 22..

Reagovat
herbage

Jinak Aaron za druhý poločas Paradoxně chytil 2 střely, který by Raya nejspíš neměl

Reagovat
masly008

, ano to by nemělo zapadnout.

Reagovat
SunFells

U Toneyho jsem si to taky říkal Ale pokud myslíš tu hlavičku, tak to nesouhlasím.

Reagovat
SunFells

Aaron nestál ani dobře u té hlavičky, to měl být pohodlnější zákrok.

Reagovat
herbage

Kdybych měl vypisovat, kolikrát stál Raya mimo pozici

Reagovat
SunFells

Klidně to udělej, jen nevím proč. Obvykle se pohybuje velice dobře.

Reagovat
masly008

chelsea?

Reagovat
SunFells

Celerové pyré?

Reagovat
masly008

sory jsem nevěděl že nechceš diskutovat.

Reagovat
Remt

Reagovat
Vlkoslav

Reagovat
Čenda

Reagovat
herbage

To ano, obrana je s ním jistější a u rozehrávky je s ním a bez něj rozdíl jako Saliba x Holding. Celkově jsme moc nakopávali dneska a byli zbytečně zatažení. I to kouskování hry ze strany Brentfordu slavilo úspěch díky tomu, že stačilo více napadat a nakopávat směrem k naší bráně a my místo klasického vykombinování od branky jsme taky nakopávali dopředu, jen aby se Aaron zbytečně nedostával při rozehrávce pod tlak. Jinak Raya není celkově špatný pozičně, ale u pár gólů taky nestál úplně košer. Bylo to jen drobné rýpnutí

Reagovat
Golasso

Mně přijde, že Raya, když má na výběr z více možností, tak preferuje vysunutější pozici vhodnější pro případnou rozehrávku a pak dostáváme góly po vlastních ztrátách v blbých prostorech. Jinak je pozičně úplně ok v klasických situacích, kdy soupeř má balon na kopačkách a útočí středem, centruje apod.

Asi to nemá smysl moc řešit, protože ty chyby vyplývají ze selhání při našem systému hry a ty s nějakou frekvencí budou přicházet vždycky. Důležité je, aby to nebylo moc často.

Reagovat
herbage

píšu nejspíš, ale bylo by to na hraně

Reagovat
pa3ce

shot stopper je to skvelý, škoda tej lability a technických schopností s loptou na nohe. Na Arsenal to s tým čo Arteta vyžaduje od brankára nebude ale kariéru hádam ešte spraví slušnú.

Reagovat
masly008

On ani není labilní,ale potřebuje chytat.On neumí naskočit po delší době a zahvězdit.I v tom zápase jako by se zlepšoval s přibývajícími minutami.

Reagovat
TheGun

Myslím že většínu fans Arsenalu, včetně mě nás Ramsdale posral. Druhej poločas totální paráda.

Reagovat
Dontlookatme

Presne tak, kazdej je jinej, nekdo potrebuje citit duveru a trva mu to par zapasu nez se dostane do klidu a pak je vybornej, ale kdyz ho takhle odstavis a pak tam posles jednou za 15 zapasu, tak to proste nikdy nebude ono bohuzel

Reagovat
masly008

Ono kdyby mu bylo ke 40 tak už to zkušenostma zvládne, ale on vlastně o špici v top klubu odchytal jen jednu sezónu.

Reagovat
Dontlookatme

V druhym polocase nas zachranil, Raya by to Toneyho strelu nemel. V chytani je proste Rams lepsi, skoda ze se nedaj skloubit do jednoho

Reagovat
masly008

Ač nerad tak je pro nás Raya bohužel lepší, protože na naši bránu 90% zápasů nejde žádná složitá střela a ty co jdou tak ty pochytá i Raya.

Reagovat
Čenda

těžko, velmi těžko budu kousat jeho odchod, obzvlášť když náhradou je David.

Reagovat
VTID94

Dnes asi najťažší a najdôležitejší zápas sezóny. Za bod by som bol rád ale Unai asi pôjde All or Nothing.

A Liverpool tiež dnes musí

Reagovat
eder

Dnes v PL samé jedničky!

Reagovat
VTID94

Dúfajme

Reagovat
oli9

Dneska to vidím na 1:1

Ale snad Anfield zapůsobí a urveme 3 body... Nunez tam dá dva fíky

Reagovat
eder

Dva fíky Nuneze a 1:1 se moc nerýmuje, oh wait...

Reagovat
oli9

No prostě je to remizovy zápas

Ale snad urveme 3 body

Reagovat
LaVolpe

Chce to aspoň jednu redku na každé straně.

Reagovat
eder

... a oboustrannou kontumaci nejlépe...

Reagovat
vitasrp

Dotaz na fandy Liverpoolu - pokud bych měl totiž notnou dávku štěstí, mohl bych v úterý sehnat až 4 lístky do away sektoru na Old Trafford na zápas Man United - Liverpool příští týden v FA Cupu (neděle 17.3.)

V případě, že by se mi to povedlo, měl by někdo zájem takhle narychlo vyrazit (ať vím, jestli případně kupovat nebo ne). Cena by byla cca 2500 Kč za lístek.

Kdyžtak napište na vitasrp@centrum.cz

Reagovat
aragorn

Nezávazně bych měl asi zájem o dva lístky.

Reagovat
vitasrp

Super, tak mi to pls hoď do toho mailu, ať tě pak mohu hned kontaktovat. V úterý budu stopro vědět, jak jsem pořídil, jestli se něco podařilo sehnat.

Reagovat
fenixLFC

nejak sa bojim ze dnesok je ten den kedy nasa domaca seria skonci. jasne, ten zaklad uz snad konecne nebude vyzerat ako predsezonna priprava ked maju najvacsie hviezdy dovolenku. ale aj napriek tomu ze nahrady hraju dobre tak alisson a trent budu chybat. snad bude na anfielde lepsia atmosfera ako proti united kde to nadsenie z moznosti dat im znova kefu fungovalo kontraproduktivne. a snad sme si najhorsi vykon sezony vybrali uz na emirates a nebudeme opakovat rovnake stupidne chyby a letargicky vykon aj dnes. bude to zas o detailoch ale ked chceme titul tak musime bezpodmienecne vyhrat. remizovat alebo dokonca prehrat znamena titul city

Reagovat
guestikor

Reagovat
oli9

Reagovat
Golasso

Takže když City bude hrát tak, abyste vy nehráli špatně a fanoušci nebudou blbě fandit, tak vyhrajete. Jinak ligu vyhraje City. Hlásím, že chápu.

Reagovat
fenixLFC

nechapes, nevadi

Reagovat
Euphael

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Gunner14

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pobody's nerfect

Nesouhlasím. Remíza by byla přijatelná. A hlavní není kdo nastoupí, ale s jakým zápalem. Vzpomeň si na odvetu semifinále LM s Barcelonou. Hromada absencí a stejně nakonec postup. Pokud budou hráči makat, dají do zápasu všechno, věřím tomu, že neprohraji.

Reagovat
fenixLFC

Z dlhodobeho pohladu remiza nestaci, ked chces porazit city v dlhodobej tabulke tak musis s nimi uhrat viac bodov jak oni s tebou, rovnaky pocet bodov nestaci. Ale snad mas pravdu, len to je presne to, ze sa musi vsetko zbehnut

Reagovat
icka

Reagovat
Golasso

Moc tomu nevěřím, ale snad Liverpool dostane. Tipuju remízu 1:1.

Reagovat
Registrujisejenproto

Co rikate na ty kurzy lfc:shity? Mně to teda prijde zbytecne vysoky na LFC, ale nevesti to nic dobryho. Sazkovky se na takove zapasy malokdy myli

Reagovat
Euphael

Reagovat
JFT97

Reagovat
Zdechlina

Jak dnes slepice? Vyhrají? Co říkají místní odborníci? Vsadit na ně?

Reagovat
guestikor

Tam bych hrál goly +

Reagovat
Zdechlina

Oni jsou strašně nevyzpytatelní. Zápas který mají jasně vyhrát, tak se trápí, nebo ho projedou a naopak

Reagovat
Gunner14

Ne, bude výhra AV

Reagovat
pingla

Reagovat
martin.b

Člověk má vždycky před zápasem se City vítr, myslí si, že úspěch je možnej jen když se vše sejde, ale když koukám na čísla pod Kloppem, tak 44% zápasů proti City vyhrál, a víc jak 2/3 neprohrál, tak kdo jinej by je měl zastavit ?

Reagovat
Maresma

Tak bez Alissona, Trenta, Konateho, Curtise a nejspis i Salaha to bude hodne tezky…

Reagovat
SunFells

Salah a Konate nemají hrát?

Reagovat
Maresma

Konate se zranil proti Sparte a Salah po te dlouhe pauze nejspis zacne opet jen na lavicce.

Reagovat
SunFells

Vím, ale Klopp se pak vyjádřil pozitivně o Konateho zranění, takže jsem myslel, že bude ready.

Na Salaha je možná ještě brzo, ale v takovém zápase bych čekal, že Klopp přijme risk.

Reagovat
SunFells

resp. neviděl jsem aktuálnější zprávu, že by Konate neměl být ready.

Reagovat
aragorn

Řekl doslova, že Konaté prohlásil "jsem ok" ale v pátek při tiskovce ještě nebyly znát výsledky scanu.

Pro dnešek je s otazníkem.

Reagovat
martin.b

Dle všeho dnes nebude, nebyl na týmovým walku a shodují se na tom vícero zdroje. U nás klasika, jakmile ten hráč není 100%, prostě nehraje ať jde o jakýkoli zápas no.

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

To jste v prdeli

Reagovat
martin.b

Pozitivní to není, radši bych do středu Gomeze než tam hodit mladýho Quansaha, ale Robertson vlevo je letos mizernej, takže těžko vybírat co je lepší.

Reagovat
SunFells

Pokud nebude hrát Doku zprava, což není pravděpodobné, tak bych byl také radši pro Robertsona než Quansaha v sestavě.

Reagovat
Front hell

Spurs

Reagovat
TheGun

Doufám že to nebude nuda jak včera United. Aby nám zase mistr Bosák nezačal před poločasem žvatlat o párkách a vajíčkách.

Reagovat
pobody's nerfect

Když bude stav 2:0, přežiju i babicovu gastro vsuvku

Reagovat
Coutinho10

btw co to je s těma časama, že hrajeme 16:45 ?, proč nehrajeme až 17:30, jak to bylo skoro každou neděli ty časy, že 15:00 a 17:30

to i ten league cup jsem taky nechápal, že 16:00, ale ok, to bylo finále, ale v PL to nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

It is part of Sky Sports’ Super Sunday, with the final game usually beginning at 4:30pm. However, an agreement has been reached between the broadcaster and police for a slightly earlier kick-off to prevent crowd trouble.

Reagovat
Coutinho10

tak aspoň, že to je teda jenom výjimečná situace...koukám na nedělní časy přespříští kolo a tam už to je ok

Reagovat
vitasrp

Kvůli bezpečnosti. Stejně jako finále Ligového poháru bylo posunuto kvůli bezpečnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký bezpečnostní rozdíl udělá těch 45 minut?

Reagovat
vitasrp

Nemám nejmenší tušení, ale fakt nemám přístup k informacím, který má policie a bezpečnostní složky obecně a podle kterých takhle rozhodují.

Reagovat
masly008

Tak je otázka jestli tam třeba není i jiná akce ve stejný čas.

Reagovat
VTID94

Tak koncovka dnes otras zase

Reagovat
Spikous

Ja nechápem to riešenie situácii od Casha

Reagovat
Jesfey

Já vážně nechápu, jak Ange vybírá sestavu. Chce hrát poziční, ofenzivní fotbal a na hřiště postaví zaráz Sarra, Bissoumu, Johnsona a Sona, tedy buďto čistě defenzivní hráče či hráče, jejichž kreativita je pod bodem mrazu.

Reagovat
Gunner14

To je nuda, Spurs tragická hra

Reagovat
Mastný Chobot

Ten dazd je silny faktor dnes, vidno, ze Watkins, Bailey aj Son maju dost velke problemy s loptou

Reagovat
VTID94

Pekná akcia

Reagovat
masly008

famozní centr.Nebránitelné.

Reagovat
Spikous

Ako každý zápas príde druhý polcas a tím je absolútne mimo

Reagovat
Jesfey

Ještě že se Villa poráží sama

Reagovat
Spikous

No to je každý zápas Villy na začiatku druhého polčasu keď si Villa nechá streliť lacné góly

Reagovat
VTID94

Konsa tieto dva sú tvoje

Reagovat
Gunner14

Co tam dělá Villa v tý obraně

Reagovat
Spikous

Klasika v druhom polčase ...hráči sú mysľou niekde úplne mimo

Reagovat
masly008

Emery připravil.

Reagovat
Spikous

No posledné zápasy sú ty hráči na začiatku druhých polčasov naozaj mimo . Nechápem čo niekedy vymyslia v tej obrane. Tento zápas sa pravdepodobne porazila Villa sama

Reagovat
jk

Dragonslayer efekt

Reagovat
Bayern +

Kalvin je ale fakt strašný tragéd. Prvé tri lopty v zápase, trikrát súperovi, z toho samozrejme nervozita, Burnley drží loptu, my sme v lese a ešte Fofana pustí takú bombu vôbec sa nedivím, že s "Phillips, show us your tits" v základe prehráme ešte aj s Burnley...

Reagovat
smazaný uživatel

To angažmá v City ho asi položilo.

Reagovat
Hlahart

je otřesnej

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád lepší než Amrabat a McTom.

Reagovat
Hlahart

ani omylem

Reagovat
SunFells

Fofana uuu

Reagovat
masly008

teď šel vidět rozdíl v kvalitě centru.Hráč spurs přesně mezi 2 hráče, hráč Villy trefí prvního.

Reagovat
VTID94

Bailey je dnes nulový bohužiaľ

Reagovat
VTID94

Mcginn bože!

Reagovat
Spikous

Takáto hlúposť ... Úplne jasná červená ale úplne zbytočná

Reagovat
VTID94

Reagovat
jk

Mcginn bezmozek. Strašně nesympatický tým

Reagovat
VTID94

Spravil kktinu ale zase nepreháňaj ked máš v tíme Romera

Reagovat
masly008

Reagovat
jk

Už v prvním zápase měl bejt venku. To samý cash. Samý nezvládající retardi.

Reagovat
VTID94

Ešte že nerozhoduješ ty kto má byť vonku a kto nie

Reagovat
icka

popisuješ slepice?

Reagovat
jk

Co myslíš?

Reagovat
avicii

Reagovat
Golasso

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Spikous

To povie fanúšik tottenhamu kde máš zakerakov samých

Reagovat
jk

Co to meleš?

Reagovat
scvrklýangličan

Ty ses panecku drsnej

Reagovat
jk

Reagovat
Neutron

Reagovat
kulych

Tvl McGinn dobre prase

Reagovat
masly008

tohle červená

Reagovat
kulych

Reagovat
masly008

ale tak asi jo.Ten balon hrát fakt nemohl.

Reagovat
Nikikrew

Asi to myslis vazne ako?

Reagovat
masly008

tak pro tebe.brutální faul kdy mu mohl ukončit kariéru.

Reagovat
Nikikrew

Si normalny, realne? Pytal som sa nato ,,asi" to bolo na cervenu?

Reagovat
masly008

Tak už jsem třeba viděl prošlápnutý kotník šlapákem a ani se nepískalo.Nebo fauly kdy se říkalo že je to na oranžovou a byly horší než tohle.

Vždyť tam snad ani nehrozilo zranění.Nebylo to na stojnou nohu ani podrážkou.

Reagovat
TheGun

Třeba Gravenberch by to ani nepískal podle mě

Reagovat
icka

Reagovat
Jesfey

Jako já se taky divím, skopl ho silněji, ale alespoň dle mě ne nijak nebezpečně a prostě chtěl přerušit akci.

Reagovat
Jesfey

Nevím teda ale jak je to s takovými fauly.

Reagovat
Miguel19

Bobik solidní frustrat

Reagovat
Neutron

Villa

Reagovat
martin.b

Tvl to je vocas, kapitán a takhle tým potopit, když mají málo střeďáků a musí hrát i ten tragickej Tielemans

Reagovat
martin.b

A samozřejmě 3.zápas trestu City, tak další “těžkej” zápas pro City si můžem odškrtnout

Reagovat
Nikikrew

McGinn ty si teda pekne hovado. Snad aj dodatocny trest (ak nieco take existuje)

Reagovat
Spikous

Za toto dodatočný trest? Ty si tiež mimo

Reagovat
Nikikrew

Za umyselne kopnutie a agresivitu?

Reagovat
masly008

není každý faul úmyslný?

Reagovat
fenixLFC

A tento nebol?

Reagovat
masly008

Tak píšeš za úmyslné kopnutí a to je skoro každý faul a karty se nedávají za každý faul.Tu agresivitu asi jo.Já bych to spíš specifikoval jako faul bez možnosti a chutě hrát balon.

Reagovat
Hlahart

Ne, není. Každý faul je zaviněný, ne úmyslný.

Reagovat
masly008

Jako že jdeš do souboje nechtěně?

Jako jasně že nejdeš vždy do souboje že chceš faulovat,ale jdeš do souboje chtěně a když fauluješ tak je to důsledek toho chtění,ale asi jsem to napsal blbě.

Reagovat
SunFells

Ty vole

Reagovat
Neutron

Nasledok chceneho suboja nemusi byt chceny faul, nie?

Reagovat
masly008

ano napsal jsem to blbě.

Reagovat
jk

Ty si už dneska nějaký souboj absolvoval co?

Reagovat
VTID94

Presne koment nad tebou. Bez kapitána a jednoho z naj hráčov v tíme na City...

Reagovat
masly008

Reagovat
scvrklýangličan

Cervena jasna. Dodatecny trest ne.

Reagovat
SunFells

3 zápasy jsou úplně okej. Ale je to strašné pometlo

Reagovat
Maresma

Team vs Man City: Kelleher, Bradley, Quansah, Virgil, Gomez, Endo, Mac Allister, Szoboszlai, Elliott, Luis Diaz, Nunez.

Reagovat
Kixi Syhimour

Největší zápas sezóny a hraje náš 5. stoper a 3. RB . Bude to chtít zázrak...

Reagovat
pobody's nerfect

Kdo je druhý RB?

Reagovat
Bandita_Harry

Asi Gomez

Reagovat
avicii

Z lavičky ani nema kto prísť do zálohy, Salah snáď zvládne aspoň väčšinu druhého polčasu... potrebujeme znovu ukázať veľké srdce a podporu Anfieldu

Reagovat
vladis271

Toto bude 0:3 do polcasu. strasne. Tejto zostave by som neveril ani proti MU.

Reagovat
Neutron

Z teba zostal vcelku posera

Reagovat
masly008

no.Jasný faul na Watkinse.A pak proč hráči při držení padají?Ikdyž po jasném faulu spadnou tak to nepískají.

Reagovat
Spikous

Není to prvý faul ktorý hráčom tottenhamu dnes nebol odpiskany

Reagovat
masly008

jako někdy to můžeš přisoudit metru rozhodčího, ale když tě někdo potáhne za ruku a tím tě stáhne na zem tak tam není žádný metr co by to mohl pustit.

Reagovat
jk

John McGinn: “Everyone knows how important the game is. It’s probably, in a league fixture, the most important game in the club’s recent history — the players are aware of that.”

Hlavička fakt

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Neutron

Reagovat
Čenda

Reagovat
jk

Deki a PP si je pěkně povodili

Sonny❤️

Reagovat
Ángel di María 22

Proc neni Salah v zakladu?

Reagovat
Kixi Syhimour

Po zranění

Reagovat
Ángel di María 22

Vzdyt uz na Sparte 20 minut hral. A proc neni Robertson?

Reagovat
icka

Reagovat
PhilipS

Proč hraje Ward-Prowse, když je tam i Cresswell je mi záhadou. Jak jsem viděl tu sestavu, tak jsem čekal průser a je to ještě horší

Reagovat
MystycMac

Kelleher Endo Eliott Quansah ...to zaváňa obrovským ponížením pred domácimi fanúšikmi nečudoval by som sa keby odchádzali už v 30min...

Reagovat
pobody's nerfect

O tom pochybuju. V 30. minutě bude stav stále bezgolovy, až ke konci první půle se prosadí Bradley.

Reagovat
MystycMac

Dnes Fan Liverpoolu vytriezvejú...a Arsenalu ďalšie kolo...

Reagovat
O.Giroud

a ty nikdy

Reagovat
Gunner14

Reagovat
MystycMac

môžem si to dovoliť Alkohol nie je lacný...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
pobody's nerfect

Přeji pěknou kocovinu dnes v 18:40

Reagovat
Remt

Proc bychom meli vystrizlivet? Myslim, ze velka spousta fandu vcetne me si mysli, že na titul proti City nemáme

Reagovat
Bandita_Harry

Jasné že máme

Reagovat
oli9

Kelleher top forma, Endo jistota... Eliot umí...

Quans jediný otazník.. Já to nevidím černě. Musí se hrát s tím co je

Reagovat
MystycMac

Endo nepozeraj tie Instag nezmysly kde ho hypuju ze stal iba 20 mega ,nestíha vôbec pomaly je neskoro dáva loptu od nohy ,Eliott je taký nemastný neslaný ako kádrový hráč ok ale proti tej zálohe city bude stratený...Erling bude naschvál hrať na Quansaha to kludne môže skončiť rýchlou REDkou

Reagovat
pobody's nerfect

Moze. Erling se dvakrát rozmachne loktem a může se jít sprchovat

Reagovat
MystycMac

Hallanda si nikto nedovolí vylúčiť...

Reagovat
masly008

Jako čtení hry těch obránců jak v okrese.To se nejsou schopni podívat? Vždyť všichni 3 útočící hráči se zastavili a obránci běželi dál až do pětky.

Reagovat
jk

Chudák Werner, s ním ty góly nikdo neslaví

Reagovat
kulych

DEMOLICE kdo by to byl po prvním poločase čekal. Každopádně obrana směrem dozadu celý zápas skvělý výkon - a to překvapivě i po odchodu Van de Vena. Watkins se za celý zápas nedostal do pořádné šance snad to zranění Van de Vena nebude na dlouho, ve dvojici s Romerem jsou skvělí .

Reagovat
O.Giroud

možno každý kto sleduje Aston Villu posledné zápasy

Reagovat
jk

Chudák Miky, kdyby rozhodčí pískal ten offside hned, tak do toho souboje nemusel tak letět

Reagovat
Neutron

Ako Villa je v poslednom case o hovne, ale velmi som vam neveril

Reagovat
masly008

dobře se Enery nechal znásilnit.

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím, že dnes City vykročí za titulem. Ale třeba Anfield překvapí.

Reagovat
Maximm9

To uz vice verim za 2tydny tomu Arsenalu, nez dneska LIve. City snad ani nemuze postavit silnejsi sestavu, jsou v plne palbe.

Reagovat
SunFells

Grealish by hrál

Reagovat
masly008

Ani nevím co by pro nás bylo lepší.Ale určitě né výhra Poolu.

Reagovat
pobody's nerfect

Remíza. Pak bude krásný souboj tří týmů.

Reagovat
Remt
Reagovat
Hlahart

Burnley skvělá příprava v kabině

Reagovat
SunFells

Dias na lavičce, hehe

Reagovat
MystycMac

To prečo vlastne ? jeho považujem za top stopéra v PL od kedy prišiel z Benfiky a tak isto je imúnny voči kartám ako aj Rodry kopec kariet odpustených zápas čo zápas...

Reagovat
SunFells

To je právě ta sranda. Má podezřelé výkony celou sezónu, ale ve zdravém prostředí je vnímán jinak než jiní, kteří nemají to štěstí.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
MystycMac

Zas v Potrugalskej Repre su úplne stratený Dias Cancelo Silva top hrači a repre nič nevedia ...za Repre tam hraje snáď len Pepe Bruno z United a CR

Reagovat
Kinky7

oproti Akanjimu je pomaly

Reagovat
MystycMac

Akanji je prekvapenie v Dortmunde to bol zo Zagaduom vyhlásený hrúbkari...

Reagovat
Kinky7

to je prave videt co dokaze z hracu dostat Pepek

Reagovat
icka

To je divné, většinou odpočívá proti slabým soupeřům.

Reagovat
oli9

Mo a Robo na druhý poločas

Reagovat
Neutron

Paquetu je skoda vo west hame

Reagovat
penepi

veď dlho tam už nebude

Reagovat
Neutron

Chce ho pepek? Konci mu zmluva?

Reagovat
penepi

ano, mal ísť do City už pred rokom, ale kvôli tým podozreniam okolo stávkovania to padlo, teraz po zrušení obvinení je ale znova záujem a v lete by mal prísť

Reagovat
Kinky7

pokud vim tak to hodne stoji na tom jestli bude pokracovat Bernardo - ale mozna uz je nejake nove info

Reagovat
penepi

jj, ešte je to ďaleko, sníva sa aj o jednom z dvojice Musiala/Wirtz, hlavne Musiala by mohol byť reálny

Reagovat
vladis271

Toto bude chciet zazrak zozeru nas zaziva.

Reagovat
pobody's nerfect

Já su optimista. Domácí budou jezdit po prdeli a vybojuji výhru.

Reagovat
avicii

Takto dobre rozdané karty pred zápasom City proti nám dávno nemali

Reagovat
Bandita_Harry

Ty tu čo predvádzas ? To čo si tu za tie roky popisal to týmito priposranymi rečami neodcinis

Reagovat
Neutron

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Bayern +

neskutočný VAR

Reagovat
Bayern +

Jooo, tam máte vy kurvy štastkárske

Reagovat
Luc-Luc

To bude ocistec pro nase krajni beky

Reagovat
Luc-Luc

Uz bysme mohli trosku zacit hrat

Reagovat
masly008

city vapadají nabuzeně.

Reagovat
DieFohlenBMG

Danny Ings

Reagovat
mimi_united

KdB + Rodri alebo Ode + Rice?

Reagovat
Luc-Luc

Ode+Rice, Rodri je pica

Reagovat
SunFells

Jestli 2v2 tak určitě Ode a Rice

Reagovat
Kinky7

2vs2 beru Fodena s Bernardem

Reagovat
SunFells

fér

Reagovat
Hlahart

Liverpool zatím zostra teda. Bradley je výbornej

Reagovat
Registrujisejenproto

Liverpool hra

Reagovat
Euphael

neudrzitelne

Reagovat
Registrujisejenproto

To si rikam o Arsenalu uz 3 mesice

Reagovat
Remt

Škoda ale pěkná akce

Reagovat
Registrujisejenproto

Bradley je stroj

Reagovat
Euphael

takovy ctvrtinovy White

Reagovat
Bandita_Harry

Benny Blanco môže Bradleymu akurát lestit kopačky

Reagovat
Golasso

Luxusní roh

Reagovat
Euphael

Reagovat
SunFells

Proboha

Reagovat
Coutinho10

z rohu a na přední tyči nikdo

Reagovat
oli9

Jako skvěle kopnuto od zrzka

Reagovat
Coutinho10

to jo, ale tohle je naše hrubá chyba

Reagovat
Hlahart

takhle lacině

Reagovat
Registrujisejenproto

Ale neee

Reagovat
masly008

to bylo bránění.

Reagovat
Luc-Luc

Nepohlidat prvni tyc

Reagovat
Swarley

Se tam uplne skolacky nechal z te prvni tycky odlakat

Reagovat
MystycMac

Vymalovane ale držali sa no ...

Reagovat
Csaplárova past

Kámo ten Darwin v tom ofsajdu snad bydlí ...

Reagovat
MystycMac

City vždy nájde stale spôsob jak ich ponížiť

Reagovat
masly008

Parádní fotbal.

Reagovat
MystycMac

Kto fandi City tak ano...

Reagovat
oli9

Co předvedli?

Reagovat
diastan

Reagovat
avicii

a to nám chyba tak strašne veľa hráčov

Reagovat
Swarley

je to mazec, papirove by City melo byt o kus lepsi, takhle mi prislo, ze tech naznaku a zajimavejsich akci jste meli vic vy, ale resili jste to blbe...

Gol vas nachytali, tam Akanji stahl lehce toho braniciho hrace z predni tycky a KdB udelal, co KdB dela no... Pekne to videl..

Reagovat
MystycMac

Offside pekne držia pred Darwinom a on je tak primitívny hrač že to cely zápas nezisti

Reagovat
Registrujisejenproto

Jdi do prdele

Reagovat
Remt

Odkud se zas tento sulinek vyloupnul?

Reagovat
-R2D2-

Místní recyklát..

Reagovat
Remt

Recyklát je synonymum pro pičus?

Reagovat
oli9

Neboj dá gól ty hlupáku

Reagovat
martin.b

Strašně chytrej a zároveň hloupej gol no

Reagovat
masly008

co ještě chce?

Reagovat
Luc-Luc

Szobo kurva, to musi byt gol

Reagovat
Luc-Luc

Endo zatim

Reagovat
Giwdul

Endo zatím nejlepší hráč Live. Na druhou stranu už začínám být těžce alergický na Diaze. Šíleně zpomaluje akce, je předvídatelný a ani jeden na jednoho nic neuhraje. Byla by škoda tohle prohrát. City je rozhodně hratelné.

Reagovat
masly008

Tak zase dneska hraje na Walkera.Tam to 1 na 1 moc nepůjde.

Reagovat
vilp

Szoboszlai mi teda přijde horší.

Reagovat
masly008

Nunez je ofsajdová lopata fakt.

Reagovat
Coutinho10

Diaz twl tref to

Reagovat
Luc-Luc

Trefujtw branu kurva

Reagovat
Neutron

Alvarez je velmi slaby dnes

Reagovat
Swarley

zatim vypada, ze nestiha to tempo, pusobi strasne pomale oproti zbytku

Reagovat
PhilipS

Do piče to je fotbal

Reagovat
diastan

Skoda

Reagovat
Luc-Luc

kam to davas

Reagovat
Neutron

To vazne Lukac povedal, ze tam Stones machruje?

Reagovat
Luc-Luc

Pička Rodri by se mohl vykartovat, když už nevyhrajem

Reagovat
masly008

zase pomalu.Už je zázrak že dostal žlutou.

Reagovat
Euphael

Reagovat
pejsek5

Reagovat
vladis271

Ach. Zas dotahujeme. Zeby boli lepsi sa neda povedat ale zas prehravame. Takto to bude zas len mozno remiza. City na jar su strasni. Ak vyhraju dnes ich uz nezastavi nic.

Reagovat
guestikor

Jakože by je dnešní prohra zlomila a odpadly jo?

Reagovat
oli9

Endo absolutně nejlepší na place zastaví snad každý útok přes střed

Virgil maže všechny... Zato Diaz katastrofa..

Do druhého poločasu Robo a Mo a uvidí se

Jinak prvních 15 minut hořela naše pravá strana...

Reagovat
Remt

Dobrý zápas, LFC ma nejake šance / náznaky šancí, jen to dotáhnout. První poločas zatím vůbec nebyl tak jednoznačný jak se tu před zápasem psalo.

Bradley pro me v tuto chvíli jedno z největších překvapení sezóny

Reagovat
Luc-Luc

Ve finalce jsme splašeni jak sparta. Prijde mi, ze Shiti hrajou na pul plynu a my se dost nadrem na sance. Endo zatim zivotni zapas

Reagovat
guestikor

Darwin Pippo Nunez. On už se snad v tom ofsajdu narodil

Reagovat
MystycMac

Liverpool v Utoku márny ...City si to postráži a na konci Elring poníži cely Anfield

Reagovat
oli9

Zrzci nemají duši..

Reagovat
Kinky7

Jsem zpocený až na prdeli. Jestli přijde ještě Salah tak to nevidím dobře

Reagovat
diastan

Porad muzeme prohrat o 3 goly, to bude jeste dlouhe..

Reagovat
PhilipS

To 1v1 Halland vs Virgil bylo epický. Málo stoperů na světě by to takhle zvládlo. Zbytečný něco kritizovat. Oba týmy hrajou naprosto snovej totální fotbal.

Reagovat
kitas

Akože nechalo útočníka zakončiť ?

Reagovat
PhilipS

Yep. Ale vůbec ne nebezpečně. Víc proti rozběhnutýmu Hallandovi neuhraješ

Reagovat
masly008

no moc ho neubránil když vystřelil svojí silnější nohou.

Reagovat
vitasrp

Z vápna v momentě, kdy byl rozhozený. Jako obránce nemusíš vždycky zabránit střele/zakončení, stačí prostě limitovat rizika, což se Dijkovi z velký části podařilo.

Reagovat
Remt

Vystřelil je možná silné slovo. Spíš pohladil míč.

Reagovat
icka

Však eliminoval, aby to bylo něco vážnějšího a střela byla oničem.

Reagovat
Golasso

Mi to epičností připomnělo 1v1 Ronaldinha a tuším Ferdinanda v LM. Van Dijk měl ale docela štěstí, že Haaland líp nezakončil a že ho z jedné strany zajistil spoluhráč. Jinak by ho tam Haaland možná jinak vymíchal

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
vladis271

Jak dvaja slony my prisli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kiss Me Polka!

szoboszlai dnes výborný, všechny nebezpečné akce live šly snad přes něho

Reagovat
masly008

a zazdil tutovku.

Reagovat
avicii

City o niečo lepšie ale taky prijebany gol si nesmieme nechať streliť

Reagovat
masly008

lepší nejsou teda.jen dali gol.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Golasso

Reagovat
avicii

Hmm ked sa nad tým zamysliem tak na začiatku nás držali ale inak hej .. úplne v pôjde sme sa im rovnali..keď tam pôjde Salah tak sa ofenzíva ešte zdvihne

Reagovat
oli9

Ale ten signál byl skvělý, nebo spíš skvěle kopnuty roh

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
fenixLFC

To su presne tie rozdiely, jedna nepozornost a uz sa vezieme. Foden je skvely a hodne nas tam vetra, nunez by uz mohol raz nebyt v ofsajde...mali sme tam par naznakov ale ked sa bojime vystrelit alebo nie sme schopni trafit branu, tak to je tazke. Hlavne nedostat druhy gol, to bude po zapase. A verit ze to salah dokaze otocit

Reagovat
Miguel19

Rodri má slabší zápas a hlavně Alvarez je úplně mimo.

Reagovat
Kinky7

Alvarez slabota. Poslal bych za něj kovacice. Foden pak zleva a Bernardo zprava

Reagovat
Maximm9

Tak to neni uplne jeho pozice ne ? Normalne hraje misto Haalanda nebo pod nim

Reagovat
masly008

Pro nás nejlepší remíza nebo výhra City,ale kua to se nedá jim přát.

Reagovat
Giwdul

Reagovat
Seydou Doumbia

přesně proto nemohu kukat duely mu,live,spurs a chelsea mezi sebou, protože tam fakt nemám komu bych přál

Reagovat
Coutinho10

to si hodně fandíte jestli by pro vás byla výhra City nejlepší

Reagovat
vladis271

Reagovat
Gunner14

Byla no, buď to nebo remíza

Reagovat
icka

Reagovat
oli9

Pochop že titul nebude

Reagovat
Gunner14

Reagovat
martin.b

Není to špatný, hrajem odvážně, z čehož pramení i chyby a jejich šance, ale Endo s Macou super, Szobo se od poloviny poločasu taky našel, Harvey dnes taky dobře pracuje, nejslabší asi Darwin a Joe.

Reagovat
Seydou Doumbia

Šon Rajt Filips velký mistr

Reagovat
Seydou Doumbia

Jinak ten roh mi připoměl Arnold-Origi

Reagovat
diastan

A je to

Reagovat
Luc-Luc

Darwin

Reagovat
diastan

Takova kravina

Reagovat
masly008

Dneska je Oliver podezřele dobrý a přesný.

Reagovat
Front hell

To je blbec

Reagovat
vitasrp

Anfield je kouzelný místo, v týhle atmosféře se to utkání může otočit prostě jedním jediným debilním momentem. A tady to Aké zadrbal teda neskutečně.

Reagovat
diastan

Reagovat
Kiss Me Polka!

koncne mu to piskly dementovi jak se to jeste zkousi uhrat na zraneni blbecek on ktery do vsech techto souboju chodi s tim, ze ostatnim zlomi nohu

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

No hraje to fakt odhodlaně

Reagovat
8lampard8

Reagovat
LaVolpe

Ještě poprosím Rodri druhou žlutou během poločasu, ať je sranda.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Luc-Luc

Mac Allister

Reagovat
Coutinho10

Gooaaaaaaaaaaaap Aleeeexiiiiiiis

Reagovat
Kincl

Z takové blbosti omg

Reagovat
oli9

Reagovat
masly008

ano pod tlakem se dělají chyby.

Reagovat
vitasrp

Jj, tohle je totiž standardní chyba pod tlakem. Si tady ani člověk nemůže zřejmě povzdechnout, když hráč udělá fakt totální krávovinu.

Reagovat
icka

Reagovat
Kiss Me Polka!

Alexis

Reagovat
mr.Silver

Pískej konec

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Registrujisejenproto

Pojdme vyhrat LFC

Reagovat
masly008

tak zase opatrně

Reagovat
Registrujisejenproto

Na zacatku akce navic byla takova nevinna prihravka nikam od Quansaha tohohle se musi vyuzit

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Giwdul

Jaký je rekord ofsajdových postavení jednoho hráče během jediného zápasu?

Reagovat
Luc-Luc

Souboj dvojek

Reagovat
vladis271

Daj tam Salaha

Reagovat
SunFells

Szobo to ve výhodě napere do hajzlu a začne signalizovat ruku

Reagovat
mr.Silver

Diaz

Reagovat
mr.Silver

To je neskutečný babrák

Reagovat
Luc-Luc

Luchoo kurva

Reagovat
dantetomas

Diaz je novy Nunez?

Reagovat
SunFells

Kdo si myslel, že to Dias dá?

Reagovat
SunFells

*Diaz

Reagovat
ashburtongrove

Odpovedel sis

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Edgewalker

To jsou šance

Reagovat
bartlu

Diaz vsazeno?

Reagovat
Csaplárova past

Tyhle spálené šance můžou mít jediný osud - gól City v 90. minutě

Reagovat
EL Gringo

Tí čo tu vypisujete že City je lepšie aký zápas prosím vás pozeráte?

Reagovat
Csaplárova past

Rozhodnou góly a Reds teď vypadají poněkud impotentně

Reagovat
Golasso

Tak to se psalo v prvním poločase.

Reagovat
Minister

Dias čo vyvádza

Reagovat
dantetomas

Nic, sedi na lavicke

Reagovat
Kixi Syhimour

Diaz wtf

Reagovat
PhilipS

Být tam Jota, tak je hotovo. Co si budem

Reagovat
avicii

Reagovat
Gunner14

Diaz agent

Reagovat
PhilipS

Hrabě Doku bude pro Live problém

Reagovat
LaVolpe

Ten je impotent.

Reagovat
Miguel19

To by bylo velké překvapení.

Reagovat
Bandita_Harry

skoro

Reagovat
Kiss Me Polka!

wtf

Reagovat
EL Gringo

Walker mohol byt už vonku

Reagovat
Remt

Walker vs Salah měl jsem za to že tohle už se dnes píská. Někam dojedeš a zasáhneš soupeře= faul

Reagovat
Giwdul

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak var zkoumal redku, ne faul.

ale bud rad, ze to neudelal ederson, toho by jeste placali po zadech a dostal by cenu za proper english tackle..

Reagovat
Jesfey

Úplně to stejné pustil i na druhé straně, jen s tím rozdílem, že se někdo radši tomu na poslední chvíli vyhnul.

Reagovat
Maximm9

Ten Haaland na tom hriste dela co jeste ? Bych se ani nedivil, kdyby Kevin picoval zrovna na neho, ze tam nic nedela

Reagovat
dantetomas

Pyco vole srdce v riti

Reagovat
Remt

Já z toho snad budu mít infarkt

Reagovat
Seydou Doumbia

kvůli blbého fotbalu snad ne

Reagovat
Golasso

škoda Doku ...

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
SunFells

Reagovat
Golasso

Tak remízou se na nás Liverpool bodově dotáhl. Kdyby City vyhráli, tak to bude taková high risk, high reward varianta pro nás. Se City ještě hrajeme a pokud by se nám podařilo je porazit, mohli jsme se bodově trhnout od obou. Taky vzhledem k průběhu jsem si začínal myslet, že Liverpool ten druhý gól dá a výhra Live by pro nás byla horším výsledkem, než výhra City.

Reagovat
SunFells

Hraje se ještě 10 zápasů a City jsou větší soupeř.

Reagovat
avicii

nechápem ako si od vás niekto mohol priat výhru City..asi malé skúsenosti s bojom proti ropakom

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

City to vyhra cele. Ak ich neporazite.

Reagovat
SunFells

Pokud si z toho zápasu odnesem aspoň bod, tak je to pro každého z té trojice ještě slušně otevřené. Kdyby ale měli City z těchto dvou zápasů 4 body, tak to imo při jejich malých zdravotních neduhách dost pravděpodobně dotáhnou.

Reagovat
vladis271

Ako spominal avicci. Tu boli gunneri co chceli x2. Ja chapem, ze z kratkodobeho hladiska sa mohla zdat vyhra City pre Arsenal lepsia ako vyhra LFC. Ale ak by dnes City vyhrali je koniec.

Reagovat
J0EL

To nie je pravda. Koniec by bol az keby sme s nimi potom prehrali. Ale ano remiza je ore nas najlepsi mozny vysledok.

Reagovat
vladis271

Tak ako bude pre nas najlepsi mozny vysledok x ked pridete na Etihad. Bral by si teraz remizu z Etihadu ak by ti ju niekto ponukol?

Reagovat
J0EL

Samozrejme. Aj ked tentokrat tam nejdeme ako outsider. Mame najlepsiu formu zo vsetkych muzstiev a aj tak nas kazdy odpisuje.

Reagovat
vladis271

Podla mna kazdy favorizuje City. A ptm je to houšť.

Reagovat
avicii

Ja nie naopak nás mam jednoznačne až ako toho tretieho kandidáta na titul

Reagovat
Golasso

Normálně jsou, jenže Liverpool pojedou jak fretky, když je teď Klopp unavenej. Remíza je asi víc safe pro nás v tenhle moment, ale kdyby se to všechno sešlo, tak bychom nejvíc mohli vytěžit z výhry City.

Reagovat
SunFells

Liverpool dle mě dost sráží, že nedokážou udržet sestavu fit. Zatím je to nebolelo, ale s větším počtem zápasů roste pravděpodobnost, že to v některých případech nebude stačit.

Reagovat
Bandita_Harry

po repre pauze už by sme sa mali začať dávať dokopy, snáď sa tam už nikto nezrani

Reagovat
Golasso

Snad máš pravdu.

Reagovat
vladis271

No way. City s vyhrou z Anfieldu a pri ich "marodke"?

Reagovat
Golasso

Tím spíš. Kdyby City vyhráli a nám se podařilo je sundat, tak máme aspoň nějaký bodový náskok a prostor pro zaváhání, ale jak jsem psal, byla by to riskantní varianta, jelikož na Etihadu ta šance na výhru není moc velká.

Reagovat
diastan

Reagovat
r.mrazik

To byl tedy faul ne?

Reagovat
SunFells

Jdi ty

Reagovat
Remt

Naprosto jasnej

Reagovat
r.mrazik

Ta noha na hrudníku byla úplně jasná

Reagovat
SunFells

Taky míč tam byl, takto měkkou penaltu by nikdo v závěru tohoto zápasu nedal.

Reagovat
r.mrazik

Míč je jedno, když tě kopne do hrudníku.

Reagovat
dantetomas

Ako to nie je penalta?

Reagovat
mr.Silver

Parádní fotbal, parádní výsledek (alespoň pro nás )

Reagovat
pedroLFC

To byla snad jasná penalta ne?

Reagovat
dantetomas

Tak evidentne nie

Reagovat
SunFells

Reagovat
pedroLFC

Co se ti nezdá?

Reagovat
Remt

Tomuhle se pokaždý něco nezdá. Ten nám to extrémně nepřeje

Reagovat
SunFells

Reagovat
Remt

Reagovat
Benzema

Reagovat
Gareth Bale 11

Tohle bych teda v klidu piskal.

Reagovat
Remt

Tohle se ne že mohlo ale mělo.. pískat

Reagovat
PhilipS

No nevím. Tohle se asi písknout dalo

Reagovat
pedroLFC

Ale jinak top zápas, last dance jak se sluší a patří!

Reagovat
Neutron

last dance? najprv Class 2020 a teraz Last Dance?

Reagovat
masly008

Reagovat
Luc-Luc

Jaktoze nebyla penalta? Zkurveni shiti

Reagovat
EL Gringo

Oliver

Reagovat
Kiss Me Polka!

za mě faul to na konci na maca, ale nevadí mi to

Reagovat
diastan

X berem, ztrati jeste vsichni

Reagovat
Edgewalker

Super zápas, reklama na fotbal

Reagovat
eder

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
diastan

Reagovat
Front hell

Reagovat
FKVZLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
LaVolpe

Ehm, to byla penalta.

Reagovat
Bandita_Harry

Možno nie

Reagovat
Remt

Možno nie ale spíš ano

Reagovat
Seydou Doumbia

Alister je super top zápas

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Greny

Penalta ? Proč nebyla ??

Reagovat
martin.b

Člověk je s remízou po 2.pol zklamanej, má pocit že jsme je přejeli, ale úplně s klidem jsme to mohli i projet no

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Luc-Luc

Byli jsme lepsi, Oliver je picus, at zkape

Reagovat
Remt

Zatím nejlepší zhodnocení tohoto zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže když někdo neúmyslně kopne někoho kolikama do prsou tak to není faul, protože to bylo neúmyslný? no ty pičo dobrý pravidla

Reagovat
Giwdul

Já jsem měl za to, že na neúmysl už se při podobných zákrocích nehraje. Ale tak očividně ano. Britskými komentátory to bylo vysvětleno tak, že zasáhl nohou míč, takže žádný faul.

Reagovat
Remt

Tak to žijou v době a pravidlech někde tak před x lety ne?

Reagovat
Kinky7

Vysvětlení bylo že to byl střet a ne kopnutí. No trochu klika pro nas no.

Reagovat
Remt

Jak rikas. Asi se to dá i tak vyložit. Nicméně "střet" dost nerovný když jeden tam jde kopačkou a druhý břichem

Reagovat
Jesfey

To by ho ale musel kopnout. Nohu akorát zvednul (nekopnul) a zahrál balón, to, že do něho naběhne, sotva se ho dotkne a pak se tam dožaduje válením, opravdu penalta není.

Reagovat
Kinky7

No ta Doku penalta se asi písknout dala ... Nic 100% ale kdyby jí pisknul tak ji VAR nechá. Celkově remíza s štěstím ten druhý poločas nás Liverpool mlel hrozně. I když zase 2x konstrukce....

Reagovat
avicii

Asi tak ta penalta ale nie som nejak nasraný ze ju nepiskol, robia väčšie kkciny

Reagovat
martin.b

Jinak teda dvě největší superstar totální propadák, Haaland ani nevím že hrál, Salah nám to kromě te průnikovky spíš brzdil a kazil.

Reagovat
eder

Parádní epická bitva. Škoda, že tam nepadl ještě jeden do sítě hostí...

Reagovat
vladis271

City doma neprehra. Ak zvladneme svoj zapas po dalsom kole sme spät v cele. Ale toto sa malo vyhrat, aj ked sme mohli aj prehrat.

Reagovat
Luc-Luc

Ja nevim, na me dneska nepusobili moc dobre na to, ze byli de facto v plne sile a nam chybela hromada hracu

Reagovat
O.Giroud

stačilo gól dať alebo dostať a mohlo to skončiť inak

Reagovat
Remt

Jj tak to bývá při remíze

Reagovat
Neutron

Reagovat
Mastný Chobot

Kokos vlado, tieto Dušove garancie máte aj s fenixom už celkom vžité

Reagovat
Maresma

Wataru Endo vs. Man City

96% Pass accuracy

1 Chance created

6/7 Duels won

4/4 Tackles won

2 Interceptions

6 Recoveries

Toto vubec nechapu 31 letej borec prijde ze Stuttgartu a ovladne stred pole proti ManCity. Za me prekvapeni sezony.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
masina_LFC

Keby bol o trošku rýchlejší, tak je to skvelý hráč, takto je ale dosť často neskoro v súbojoch ale inak je to bojovník, solídny na lopte + sympaťák, takže vydarený prestup za tie peniaze

Reagovat
vitasrp

Mám k dispozici 1 lístek na utkání Liverpool - Sparta, neměl by někdo zájem? Místo normálně v sektoru domácích, podélná tribuna.

V případě zájmu napište na vitasrp@centrum.cz

Reagovat
John Obi Mikel

Vysvětlí mi někdo proč máme zas tolik zranění?

Reagovat
kissak

Neboj také nám to přibývá.

Reagovat
vitasrp

Petrovič a hra nohou, to je fakt bída ale..

Reagovat
vitasrp

To je fakt každý přenesení na Cucurellu takový, že levý bek musí běžet směrem k vlastní brance a přebírá v nevýhodném postavení.

Reagovat
John Obi Mikel

A taky má skvělé výběhy

Reagovat
John Obi Mikel

Paaaaalmer

Reagovat
John Obi Mikel

Tak Jackson to tečoval

Reagovat
Miguel19

Pěkně Jackson

Reagovat
Hachim Mastour

dobre chelsea

Reagovat
kissak

To nám to pěkně začíná.

Reagovat
kissak

Zatím Geordies vytvářejí pěknou atmošku.

Reagovat
kissak

Takže jedeme dál před zápasem Barnes a nyní Gordon. Tahle sezóna je fakt zakletá.

Reagovat
SunFells

Škoda, Gordona jsem chtěl vidět na Euru ...ale Southgate by ho stejně nevzal

Reagovat
Mastný Chobot

Cole Palmer has been involved in 40% of Chelsea's goals this season.

Blazon

Reagovat
Miguel19

Nemohl by Sterling tu snahu alespoň předstírat?

Reagovat
vitasrp

Ty píčo to jsou takoví retardi ale, to se prostě nedá.

Reagovat
vitasrp

Já to absolutně nechápu, co je to za počínání těch hráčů? Enzo, Gusto, Chalobah. I kdyby jim to vyšlo, co to mohlo přinést? Vůbec nic, to byl jenom risk s nulovým užitkem, to je taková kokotina prostě.

Reagovat
Seydou Doumbia

Prostě dnešní fotbal, hlavně hrát konstruktivně...kdyby to vzali a napálili na tribunu nebo 50 na Dubravku tak by udělali líp, ale dnes každý vymyšlí přehnané kokotiny a potom po presingu z toho padaji takové goly...přitom to stačí vzít a poslat dopiče ten balon, ale to se dneska už nedělá skoro

Reagovat
vitasrp

Ale tohle není ani hrát konstruktivně. Na vlastní půlce pod tlakem si přece nebudeš přehazovat balón přes hlavu, protože o něj v 90 procentech přijdeš. Já fakt nemám slov.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak furt je to o tom že se z toho snažíš dostat s míčem na svých kopačkách a hraješ konstruktivně s ním, místo aby si to odpálil do hajzlu a ten balon daroval soupeři. To je podobný za mě.

Reagovat
vitasrp

Jo, to jo. Ale měl bys mít ponětí o nějakém risk vs zisk vyvážení, tohle je úplně mimo.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tohle předvádíte celou sezonu, dvě sezony? Také chujoviny?

Reagovat
Mastný Chobot

Isak krasne to vymietol

Reagovat
Miguel19

Gusto, Chalobah topka

Reagovat
John Obi Mikel

Zasloužené vyrovnání, hrajem strašnou sračku

Reagovat
Hachim Mastour

isak

Reagovat
SunFells

Uuu kráásně

Reagovat
Svatej

Tohle je fakt jak s dětma... Ne 20 letyma klukama, ale doslova dětma..

Reagovat
John Obi Mikel

Ofsajd

Reagovat
SunFells

Snad už ta Botmanmánie vyprchala

Reagovat
John Obi Mikel

Gusto skvěle brání, to nemohu říct

Reagovat
kissak

On mu to Almiron potažmo protiútocích Burn hodně usnadňuje.

Reagovat
vitasrp

Na mě Pochettino působí dojmem, že totálně ztratil víru v ty kluky. A že bych se mu divil, to nemohu říct.

To prostě fakt nejde koučovat, to není sekvence jedný chyby, to je sekvence tří, čtyř naprostých kokotin, který vedou k inkasování branek, který lámou zápasy. A je to pravidelně, neustále se to opakuje a ti hráči se nejsou schopni poučit.

Tohle předvádí Sheffield, Burnley a Chelsea.

Jinak toho moc zajímavýho ve hře není, Enzo mi teda dneska přijde naprosto zoufalej, to je snad co rozhodnutí na míči, to špatná volba a ztráta. S trojicí Petrovič, Disasi a Chalobah se absolutně nejsme schopni dostat z tlaku u vlastního vápna při rozehrávce a dlouhý balóny prostě nemáme na koho hrát, protože Jackson tyhle souboje vyhrávat často nebude.

Víceméně jsme se stavbou kádru přikovali k vlastní brance a nevíme, jak z toho pryč, to je fakt senzační.

Reagovat
Deywid

Hej nejde to koucovat, Pochettino za nic nemoze...on je vlastne strasny chudacik...

Reagovat
Svatej

Já sám Pocheho nechci v týmu už od 5. kola, ale tady se ho trochu zastat musim.

Tihle idioti by dělali ty samý chyby i pod Guardiolou. Jasně, nejspíš by si obecně vedli líp, možná i vytvářeli víc šancí a tak vyhráli nějaký zápasy navíc, ale fuckupy na tenhle způsob by byly i u něj... Tohle musí bejt fakt šíleně frustrující, ti kluci tam dělají věci z okresu..

Reagovat
Deywid

Vies ale pod Guardiolom by ta hra aspon mala system...pod Pochettinom nema ten tym nic...len vyhováranie sa trenera na tlacovkach

Reagovat
vitasrp

Ty seš nemocnej ne? Vždycky přijdeš a napíšeš něco takovýhohle.

Já to nemyslím tak, že Poche za nic nemůže, tyvole. Však si ho vyhazuj, já s tím nemám problém, je to tvůj názor.

Ale ta práce v momentální Chelsea bude prostě dost těžká pro každýho kouče. Nedá koučovat je samozřejmě přehnané tvrzení, ale tak to se asi dalo pochopit. Myšleno je to tak, že ti hráči dělají takový píčoviny, že bych si vytrhal všechny vlasy.

Reagovat
Deywid

Ale ved ja viem ze ty hraci maju slabiny a chyby...ale preboha ty tu napises ze Pochettino stratil vieru v tym...akoby by bol Poche nejaky trenersky genius a len hraci mu to vsetko nicia...ten chlap tu bude sezonu a tomu timu nedal absolutne nic...

Reagovat
vitasrp

Proč bych to měl myslet tak, že je to nějaký trenérský génius wtf?

Myslím to tak, že je na něm vidět, že ho to celý dost frustruje a působí jako někdo, koho ta práce prostě moc nebaví.

Reagovat
Deywid

Mna to tiez frustruje... pozerať sa na team s jeho trenerskym (ne)rukopisom

Reagovat
dantetomas

Ale ved ti hraci su neuveritelne hlupi. Tam chyba akekolvek futalove myslenie, o nejakom vizionarovi a la KDB nehovoriac. Ano, moderny futbal je vo velkej miere o rychlosti a sile, ale mne to pride, ako ked hram v pondelok alebo v stredu vecer pre zabavu, typek dostane loptu do kridla a bez rozmyslu zavre oci, predkopne si ju a uteka, lebo je rychly. O nejakej futbalovej myslienke ani vidu ani slychu.

Reagovat
Deywid

Ako chces mi povedať ze vsetci hráči ktori su momentalne v Chelsea nemaju futbalove myslenie? No comment, nehnevaj sa

Reagovat
farwest

Enzo třikrát během pár minut ztratí míč a Newcastle srovná do šatny. Totální tragéd tenhle hráč, celou sezonu.

Reagovat
lajka30

Tragéd za 120 mega.

Reagovat
John Obi Mikel

Lol to je zase vstup do druhé půle

Reagovat
Miguel19

Od poháru už snad Sanchéz...to je fakt zoufalost od Petroviče.

Reagovat
Deywid

A Sterlinga fakt nechat na lavicke...to je fakt ako hrat v desiatich

Reagovat
John Obi Mikel

Paaalmer

Reagovat
Miguel19

To je fakt zjevení ten týpek v tom týmu...

Reagovat
Hachim Mastour

paaalmer

Reagovat
vitasrp

Ach jo... Ta představa, že jsme mohli v létě koupit Oliseho, ten by byl klasicky celou sezónu zraněný a neměli bychom Palmera... To bychom "reálně" hráli o záchranu, ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
pobody's nerfect

Chelsea to s útokem na horní polovinu myslí fakt vážně.

Reagovat
Svatej

Dělá si prdel?

Reagovat
Miguel19

To je fakt koště...

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf co to bylo

Reagovat
vitasrp

To je fakt totálně vymrdaná píča, to se nedá ten Sterling.

Reagovat
ednkfdzkgfd

Reagovat
Deywid

Konecme sa v niecom zhodneme

Reagovat
pobody's nerfect

Bys musel být totálně vymrdana pica, abys s tímhle nemohl souhlasit.

Reagovat
Deywid

Asi ako ty

Reagovat
pobody's nerfect

Reagovat
SunFells

Cole

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
martin.b

Palmer už má flek na Euru asi jistej ne ?

Reagovat
Miguel19

Tak na jeho pozici je tam stejně Saka, ale jako náhradník asi jo.

Reagovat
hona.kub

I když hrajeme celou sezónu tužku, on má zatím nejlepší statistiky z "mladíků" co přišli do Chelsea. Třeba lepší jak Eden v jeho první sezóně, snad bude v těchto výkonech pokračovat i v repre.

Reagovat
SunFells

Jistý flek má nyní na sraz, na Euro určitě ne

Reagovat
martin.b

Je pravda že dva leváky už na křídlech má, ale moc dalších variant na křídlo kromě Rashforda Southgate nemá, Sterling je snad off, Grealish letos nula, ten snad nepojede tyjo a zbývá Palmer, Gordon, Eze nebo při větší fantazii Elliott.

Reagovat
SunFells

Grealish to téměř jisté má, víc než Rashford. Pak Bowen s Palmerem přichází nejvíc v úvahu, rozhodne sraz a závěr sezóny hádám. On se aj někdo ještě jistě zrakví.

Reagovat
vitasrp

Kráso, Mischa na středu hřiště, to bude koncert.

Reagovat
vitasrp

Ta záloha je fakt děsná, oni nevyhrají ani jeden ze čtyř osobních soubojů, když je to vesměs furt 4 na 1.

Reagovat
John Obi Mikel

Mudryyyyyyyyk

Reagovat
Miguel19

Misha GOAT.

Reagovat
Hachim Mastour

mudryk

Reagovat
PP

Málem to ještě zvládnul nedat.. Ale hezká kličkovaná, blafák jak v hokeji..

Reagovat
John Obi Mikel

Jako moc nechybělo

Reagovat
SunFells

Howe hodil ručník

Reagovat
Miguel19

Casedei vypadá jak autista...

Reagovat
Mimalu

aspoň zapadne

Reagovat
fajdax

Jak vypadá autista?

Reagovat
John Obi Mikel

Ne vole my to nedohrajem v klidu.

Reagovat
vitasrp

Ten Cucurella je taky totální idiot.

Reagovat
Mimalu

to co trefil

Reagovat
PP

líp to už moc nešlo..

Reagovat
herbage

Mudryk v létě do Arsenalu za Ramsdala a 30 mega navrch

Reagovat
vitasrp

Ze 3 střel na bránu dostaneme dvě branky. Ani jedno nebyla pořádná šance. Naprostá klasika, fakt.

Pochettino v druhý půli pomohl, přehodil to na 4-2-2-2, Sterling šel doprostřed, Gallagher na kraj a výkon týmu to zlepšilo.

Hlavní rozdíl byl v tom, že nás už Newcastle nemohl tak snadno zmáčknout u našeho vápna. Respektive vytáhnout to mohli úplně stejně a taky to dělali, ale Sterling hrál mnohem výše a blíže Jacksonovi než v první půli Connor, takže jsme mohli jít do dlouhého míče a měli jsme tam obsazený prostor hráči, kteří mohli vyhrát balón, udržet jej případně prodloužit za sebe a jít do brejku.

Celý by to ale samozřejmě bylo úplně k hovnu, kdyby to Palmer netrefil, to je mi jasný. To byl zlomový moment tohohle utkání.

Reagovat
SunFells

Pěkné góly při pondělku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele