Premier Liga - souhrn 8. kola

30.04.2010, 17:11, aktualizováno 02.05.2010, 18:25
Komentáře a souhrny
Zenit Petrohrad v závěru rozhodl o výhře nad Saturnem a dotáhl se tak na vedoucí Nalčik, který včera porazil Dinamo. O bod zpět je po nedělní výhře nad Tomskem CSKA Moskva. Svou první výhru v sezóně zaznamenal Novosibirsk v uktání proti Rostovu, Rubin veze bod z Vladikavkazu a Spartak Moskva všechny tři z Permu.

Amkar Perm - Spartak Moskva 0:2

02.05.2010 16:30

Góly: 39. Ari Ferreira, 50. Welliton

Góly Ariho a Wellitona přinesly Spartaku vítězství v Permi nad Amkarem a zároveň páté místo v lize. Bez diskvalifikovaného Alexe červenobílí předvedli dobrou hru na protiútoky.

Zápas začali týmy v dobrém tempu. Ve svých prvních útočných šancích dobře stříleli Wellito s Arim, ale Narubina nepřekonali. Amkar odpověděl střelou Novakoviće. Balón si našel ruce Džanajeva. Domácí brzy vstřelili gól. Branku vstřelil po teči Suchého Kněževič, ale Igor Jegorov zaregistroval a následně odpískal ofsajd. Postupně Spartak převzal iniciativu, ale k dobru fotbalu to nevedlo. Čevenobílí se opět ztráceli při průchodu k pokutovému území. Ztratili se Welliton se Sajenkem, křídlům se hra nedařila. Proto ve 40. minutě bylo překvapením, když skvělý centr Kudrjašova dopravil do branky Ari.

Džanajev za chvíli musel vykrýt střelu Pejeva. Ten se pokusil vstřelit gól z velmi ostrého úhlu. Celkově ale obnovena obrana hostů vydržela. Perm měla jen několik nebezpečných příležitostí do konce první půle. V jedné z nich se Džanajev s velkými obtížemi dokázal vypořádat s tečovaným míčem po střele Burmistrova.

V druhé půli se Burmistrov na hřišti neobjevil. Jeho místo zaujal Andrej Topču. Z protiútoku však skóroval Spartak. Žano vyslal Wellitona, ten se vyhnul ofsajdu a v klidu prostřelil Narubina. V následujícím útoku po Ariho nahrávce znovu prostřelil Welliton, ale tentokrát byl Brazilec v ofsajdu. Amkar se nadechl k protiofenzívě, ovšem Džanajev svůj tým podržel. A pak už domácí nic vymyslet nedokázali, na rozdíl od hostů, kteří hrozili z protiútoků.

Obrana moskevského klubu fungovala perfektně a rozbíjela všechny pokusy o útok. Ke konci si Karpin dovolil vystřídat Wellitona sedmnáctiletým Kozlovem, několik minut si připsal i Jakovlev.

Více informací k zápasu

Alanija Vladikavkaz - Rubin Kazaň 1:1

02.05.2010 14:15

Góly: 32. Ivan Stojanov - 88. Alan Kasajev

Zraněními sužovaný Rubin Kazaň si odváží bod za remízu ve Vladikavkazu. Hosty spasil v závěru záložník Alan Kasajev, který těžil z hrubky brankáře Keržakova.

Rubin Kazaň v letošní sezóně trápí rozsáhlá marodka, před utkáním ve Vladikavkazu nemohl trenér Berdyjev počítat s Kalešinem, Rjazancevem, Tekkem, Sibayou, Gökdenizem, Semakem, Bucharovem, Šaronovem a Baljajkinem. Domácí se sice po vítězství v Rostově nevzdálili sestupovým vodám, ale ukázali především skvělou hru a trenér Ševčuk neměl důvod dělat změny v sestavě.

Alanija chtěla využít rozsáhlých ztrát v sestavě Kazaně a na mistra vyrukovala ofenzivním fotbalem. Hned v úvodu se mohl vyznamenat Stojanov, ale míč netrefil podle představ. Ve 12. minutě Stojanov pro změnu asistoval Gabulovovi, mladý kapitán Vladikavkazu mířil těsně nad branku. Zkušnější hosté hru postupem času vyrovnali a vypracovali si také několik zajímavých momentů před brankou domácích.

Uprostřed poločasu převzali iniciativu opět Leopardi a za snahu byli odměněni brankou. Bulhar Stojanov nádhernou střelou z osmnácti metrů překonal brankáře Sergeje Ryžikova. Dění na hřišti se posléze uklidnilo, zdecimovaný Rubin se zmohl jen na nebezpečné zakončení Orechova z trestného kopu.

Během poločasové přestávky kouč Alanije Vladimir Ševčuk vyztužil obranu Mamahem, jeho protějšek Berdyjev stáhl nevýrazného Gorbaněce a nahradil ho útočníkem Portnjaginem, který vytvořil útočnou dvojici s Nasimovem. Ani změna v sestavě Kazani nepomohla k lepšímu výkonu a zadáci Alanije útočné výpady dvojnásobného mistra bez větších problémů hasili. Pouze v 76. minutě jen zázrakem minula branku Alanije střela Kabzeho po centru Ansaldiho.

Nakonec spasil Kazaň brankář Vladikavkazu Michail Keržakov, který pustil lehkou střelu vyslanou Alanem Kasajevem. Hosté dokonce mohli urvat vítězství, ale to už by bylo příliš. "Na dvojnásobného mistra není třeba se motivovat. Samozřejmě, že je remíza s takovým týmem, ale po takovém výkonu jsme měli zvítězit. Ale co se dá dělat, Michail se dopustil chyby, je mladý, není to nic hrozného. Celkově jsem s našim výkonem spokojen," prohlásil pro televizi NTV+ trenér Alanije Vladikavkaz Vladimir Ševčuk.

Více informací k zápasu

CSKA Moskva - Tom Tomsk 3:1

02.05.2010 12:00

Góly: 20. Miloš Krasić, 73. Guilherme, 90. Guilherme - 15. Aleksandr Charitonov

CSKA zvítězilo nad Tomi v zápase osmého kola ruské Premier Ligy. I přesto, že prohrávali, dokázali armějci vstřelit tři góly. Vítězství dovolilo CSKA přiblížit se lídrům soutěže, Spartaku Nalčik a Zenitu.

CSKA vstoupilo do hry sebevědomě. Hosté nechávali armějce svobodně rozehrávat balóny na své polovině. Vstřelit však rychlý gól moskevský klub nedokázal. Za to je mohli potrestat hráči z Tomsku. Charitonov odcentroval na bránu Akinfejeva, brankář CSKA tento pokus dokázal vykryt. V následném protiútoku se mohl předvést Necid, ale český útočník nedokázal obehrát obránce i brankaře.

Gól padl neočekávaně. V 16. minutě se Charitonov rozhodl pro dalekonosnou střelu. Akinfejev zkusil vyrazit míč, ale ten byl nejspíš po předzápasovém dešti kluzký. Od pěstí brankaře se tak míč odrazil do pravého horního rohu brány. CSKA si to nechtělo nechat líbit a následně si vybojovalo roh. Ten zahrával Dzagojev. Po zahrání rohu přeletěl míč všechny hráče, i stojicího o samotě Tomaše Necida, který kdovíproč nevyskočil a nedopravil míč do brány.

To byla předzvěst toho, že Tomi hrozí nebezpečí. Tak se i stalo. Honda odcentroval do pokutového území ze standardní situace, míč se několik sekund nacházel v brankovišti a Krasić ho nakonec usměrnil do brány. Vstřelený gól armějce nabudil. Hráči se vrhli s novou sílou dopředu. Necid opět nedokázal využit slibné příležitostí, když šel sám na Parejka. Čech střílel mimo bránu. V poslední minutě prvního poločasu ještě mohl upravit skóre Guilherme, ale Parejko zachránil svůj tým.

Ze začátku druhého poločasu provedl Valerij Nepomnjaščij dvojí střídání. Namísto Dzjuby a Klomova vyběhli na trávník Kovalčuk a Alexandr Prudnikov. CSKA hned začalo tlačit. A hned první útok mohl skončit gólem, jen kdyby Necid nezkazil gólovou kombinaci. Charitonov si vzpomněl na svou střelu v první půli a v 52. minutě vyslal opět dalekonosný projektil. Tentokrát byl ale nepřesný.

V nahrávkách obou týmu bylo hodně chyb, kvůli čemuž střely na branku prakticky nepřicházely. Tomi nerozhodný stav nejspíš vyhovoval. CSKA však potřebovalo naplno bodovat. Proto Sluckij v 69. minutě vystřídal Necida Gonzálesem.

Střídající hráč se trenérovi za důvěru chtěl odvděčit. Z levé strany odcentroval na Guilhermeho a ten prostřelil brankaře. Tomiči se bez boje vzdávat nechtěli. Prudnikov vybojoval trestný kop nedaleko Akinfejevovy brány. Charitonov vyslal silnou střelu a míč proletěl těsně kolem levé tyče. Za pár minut Akinfejev zachránil svůj tým, když vykryl střelu Smirnova z blízky. Hosté nepřestávali útočit a snažili se v posledních minutách zápasu vyrovnat. Ale CSKA nejen, že se ubránilo, ale dokázalo vstřelit třetí gól. Druhý zářez si připsal Guilherme.

Více informací k zápasu

FK Saturn - Zenit Petrohrad 0:1

02.05.2010 12:00

Góly: 88. Nicolas Lombaerts

Zenit Petrohrad překonal obranou tvrz Saturnu za minutu dvanáct. V 88. minutě spasil Pitěrce obránce Nicolas Lombaerts. V tabulce se svěřenci Luciana Spallettiho opět dotáhli na vedoucí Spartak Nalčik, proti kterému se utkají příští kolo.

Kdo čekal jednoznačnou záležitost pro hosty, mýlil se, vždyť Saturn na letos doma ještě neprohrál a to už má za sebou zápasy proti Rubinu Kazaň nebo Spartaku Moskva. Podmoskevští se nezalekli ani Zenitu, který uprostřed týdne vymazal ze hřiště CSKA Moskva, a na začátku utkání převzali iniciativu. Vytvořili si také první šanci, střelu Němova musel brankář Petrohradu Malafejev vyrazit pěstí.

S přibývajícími minutami ale Zenit přimáčkl Saturn ke svému pokutovému území a brankář Rebrov musel být ve střehu. Vylekala ho především nebezpečná přízemní střela aktivního Rosiny, které jen těsně minula jeho svatyni. Brankář Saturnu Rebrov dostal kvůli zranění Kinského šanci se ukázat mezi třemi tyčemi podmoskevských, ale na dnešní utkání nebude vzpomínat v dobrém. Ve 20. minutě totiž zahrál rukou mimo pokutové území a spravedlivě byl sudím Kajumov vyloučen. Do branky se místo něj postavil 20letý debutant Vitalij Čiljuškin.

Útočníci Zenitu ale mladého gólmana v prvním poločase příliš neprověřili, Saturn soustředěně bránil a hráči Zenitu se až moc mazlili s míčem. V nastaveném čase mohl otevřít účet zápasu Portugalec Danny, ale po individuální akci ztroskotal na Čiljuškinovi.

Šest minut po začátku druhého poločasu nahradil Rosinu uzdravený Bystrov, ale útoky Zenitu Petrohrad byly stále bezzubé. Na druhé straně se naopak mohl vyznamenat útočník Jakubko, ale hlavou minul. Petrohrad přišpendlil domácí mužstvo k vlastní šestnáctce, ale na organizovaný Saturn dlouho nemohl najít recept a většinou se zmohl jen na střely ze střední vzdálenosti, které Čiljuškinovi zvyšovaly sebevědomí. Když se zdálo, že utkání spěje do bezbrankového konce, naběhl si do šestnáctky Saturnu Lombaerts a přesnou hlavičkou zajistil Petrohradu těsné vítězství.

Více informací k zápasu

Sibir Novosibirsk - FK Rostov 2:0

02.05.2010 09:30

Góly: 57. Aleksej Medvěděv, 87. Ivan Nagibin

Sibir dokázal poprvé zvítězit v ruské nejvyšší soutěži, když na svém hřišti porazil Rostov. Vítězný gól vstřelil Alexej Medveděv. Toto vítězství pomohlo Sibiru opustit poslední místo v soutěži. Stý zápas v Premier Lize si odbyl Wojcech Kowalewski.

Domácí začali střetnutí zhurta, hned ve druhé minutě se ve výborné pozici ocitl Ševčenko po pasu Medveděva, ale netrefil bránu. Za chvíli se k výborné šanci propracoval Astafjev, bohužel pro něj netrefil míč. Ve 14. minutě se poprvé dostal "jubilant" zápasu Kowalewski do hry, když vyrazil míč, který letěl po trestném kopu. Uprostřed poločasu Polák ne bez obtíží poslal míč na roh po střele Lebeděnka. Tu největší šanci pak promarnil Roman Adamov, který nedokázal pořádně zpracovat balón a vyslal pouze slabou střelu.

První poločas hry byl velice vyrovnaný. I když měli hosté míč častěji na svých kopačkách, svěřenci Igora Kriušenka vystřelili na bránu vícekrát. Nehledě na velký počet založených útoků, nebezpečné šance se vyskytovaly jen málokdy. Útokům chyběla přesnost v nahrávkách a zakončení.

Začátek druhé poloviny neprobíhal ve stejném tempu jako polovina první. První nebezpečná situace se vytvořila v 58. minutě, kdy Medveděv hlavou usměrnil balón do brány Rostovanů. Trochu paradoxně pak domácí zvýšili tlak na soupeřovu svatyni. Za moment se tak po centru autora jediného gólu do příležitosti dostal Vasiljev, ovšem neproměnil.

Rostované nedokázali důstojně vracet soupeřovy útoky. Adamov dokonce zmožen únavou upadl v pokutovém území a obdržel za to žlutou kartu. Hosté dostali příležitost k vyrovnání v 67. minutě, jenže všichni hráči pohrdli příležitosti a nikdo nevystřelil po přízemním centru do pokutového území.

V 77. minutě se zranil Dušan Andjelković, když špatně dopadl po vzdušném souboji. Srb opustil hrací plochu v sanitce. V tu chvíli ale Protasov měl všechny možností střídání vyčerpány, takže tým z Rostova dohrával v oslabení. Toho využili domácí, kteří zvýšili svůj náskok. Gól vsítil Nagibin. Skóre mohlo být ještě vyšší, ale Sibir neměl přesnou mušku. Ale i přesto dokázal domácí tým vybojovat své první vítězství v ruské Premier Lize.

Více informací k zápasu

Spartak Nalčik - Dinamo Moskva 1:0

01.05.2010 16:30

Góly: 66. Nikita Maljarov

Dinamo v prvním zápase pod taktovkou Miodraga Božoviče prohrálo s Nalčikem. Ten vyhrál už pátý domácí zápas po sobě a opět se tak ocitl na úplné špici tabulky Premier Ligy. Vítězný gól vstřelil dvacetiletý záložník Nikita Maljarov.

Ze začátku zápasu vládli iniciativou hosté. Následně tato iniciativa přešla na domácí tým. Bílomodří se snažili hrát buď přes rychlonohého Kokorina, nebo přes centry z křídelního prostoru. Ale ani jeden přístup nevedl ke střele na bránu. Spartak teprve v 15. minutě donutil vstoupit do hry Gabulova. Z pravé strany vyslal silnou střelu Šanicin. Za chvíli získal Kisenkov příležitost zahrávat standardní situaci z třiceti metrů, trefil ovšem pouze připravenou zeď. A druhá šance skončila v náručí Gabulova. Dinamovci dvakrát zaměstnali Fredriksona střelami z dálky. Jednu měl na svědomí Semšov a druhou Wilkshire.

Ke konci poločasu hra začala být tvrdší, a tak Vladimír Pettaju musel vytahovat karty. Druhý poločas začaly týmy zhurta, když se navzájem předvedly skvělými momenty, po kterých nebylo v prvním poločase ani památky. Ze začátku Semšov vyběhl v ústrety Frederiksonovi, ale nedokázal překonat finského gólmana.

Následně se zranil Samedov a jeho místo zaujal Kirill Kombarov, který tak dostal příležitost zahrát si na své oblíbené pozici v záloze.

Gól se Nalčiku vydařil náramný. Maljarov dostal pas na úrovni pokutového území od Djadjuna a obtočil se kolem Epureana. Pak přesně vystřelil do vzdálenějšího rohu brány. Božovič vzápětí pustil do hry Dmitrije Kombarova. Krasnožan vypustil na trávnik Leonarda a Bikmajeva.

V 78. minutě se Božovič vrátil k rozestavení se dvěma útočníky, když střídal Semšova. Na hrací ploše se objevil Smolov. Spartak ale iniciativu svému soupeři nepřenechal. Všechno to vedlo k faulům hostů. Nakonec ještě Gabulov musel zachraňovat čest Moskvanů, když nepustil tvrdou ránu Djadjuna.

Více informací k zápasu

Těrek Groznyj - Lokomotiv Moskva 0:0

01.05.2010 14:15

Góly: -

Lokomotiv pouze remizoval s Těrekem. Domácí dvakrát trefili tyč a rozhodčí Vladislav Bezborodov neuznal dva jejich góly. V prvním případě to byl asistent rozhodčího, který si všiml, že Asildarov hrál rukou.

Týmy se rozehrávaly poměrně dlouho, ale desetiminutové čekání a rozkoukávání stálo za to. Fotbal, jenž následoval, byl plný zajímavých událostí. První dobrou šanci měl Maicon, když uklouzl Ucijev. Jenže brazilský forvard takový dárek nečekal. Mezitím iniciativu převzal na sebe Alijev. Jeho první střela šla mimo bránu, ovšem následující, ze standardní situace, nadělala Dikanovi nemalé problémy. Pak se gólman Těreku předvedl při ráně Tarasova, který pálil z osmnácti metrů.

Těrek prvně odpověděl až v 19. minutě. Stálo to ovšem za to. Arce trefil tyč a překvapil tak Guilhermeho, kterého ani nenapadlo skákat za balónem. Pak brazilského brankaře protáhly pokusy Lachijalova a Georgieva.

Ve 30. minutě Těrek, který sice útočil zřídka, ale o to ostřeji, předvedl kombinaci po pravé straně a Lachijalov zakončil střelou do tyče, i když kapitán domácích měl před sebou prázdný roh brány. Během 34. minuty vznikla situace, o které se bude dlouho diskutovat. Avšak vypadá to, že Vladislava Bezborodova zachránil jeho asistent. Jinak by rozhodčí ze Sankt-Petěrburgu poznal, jak se dokáže rozhněvat Jurij Palyč. Po centru Georgieva dorážel za záda Dikana Asildarov a Bezborodov ukázal na střed hřiště. Opakovaný záznam ukázal Asildarovu hru rukou.

Protesty hostů, které navíc podržel druhý rozhodčí, byly přijaté a gól nebyl uznán. Po přestávce Těrek začal útočit častěji a nakonec vstřelil branku. Opět ale tento gól byl neuznán. Guilherme vyrazil dalekonosnou střelu Maurícia, Asildarov při dorážce trefil Brazilce a Bracamonteho dorážka prošla za brankovou čáru. V tu chvíli však byl praporek pomezního nahoře.

V 56. minutě Guilherme vykryl tvrdou ránu Georgieva. Lokomotiv bránil a v jednom z mála protiútoku střílel vedle Odemwingie. V 70. minutě už hosté měli svou příležitost proměnit. Dikan měl na tuto situaci svůj názor a tvrdou ránu Dujmoviće nepustil za svá záda.

Aby tlak nepolevoval, Bajdačnyj poslal na hřiště Gvazavu a pak i Sadajeva s Kobenkem. V 86. minutě dostal Maicon křeč, ale Semin namísto Syčeva poslal na hřiště Smolnikova. A v 88. minutě po centru Alijeva málem padl gól. Nakonec si Lokomotiv pohlídal remízu.

Více informací k zápasu

Anži Machačkala - Křídla Sovětů Samara 0:0

30.04.2010 15:00

Góly: -

Úvodní duel osmého kola Premier Ligy mezi Anži Machačkalou a Křídly Sovětů skončil bez branek. V chudém utkání na šance měli převahu domácí, na první vítězství pod zkušeným trenérem Gadži Gadžijevem si ale Dagestánci budou muset počkat.

Vzájemná bilance a nepřesvědčivá hra Samary na půdě soupeřů favorizovala Anži Machačkalu. Ve svém první zápase po návratu do hlavního města Dagestánu, chtěl jistě domácí příznivce potěšit staronový trenér Gadži Gadžijev vítězstvím.

Při pohledu na styl obou týmů bylo patrné, že Anži se dnes nespokojí ani s bodem, zatímco Křídla by jím nepohrdla. Nejaktivnějším mužem prvního poločasu byl záložník Machačkaly Ibra Kébé, který vybojoval velké množství míčů a důvtipně zakládal útoky. Obrana Samary ale působila jako neprostupná hráz a třeba český útočník Jan Holenda se před brankou vůbec neprosazoval. Jedinou vážnější šanci Dagestánců si vypracoval ve 20. minutě záložník Corajev, ale minul.

Do druhého poločasu kouč Anži Gadžijev ještě zesílil ofenzívu svého mužstva, stáhl ze hřiště Sukurova a nahradil ho záložníkem Chodžavou. Samaře se nicméně stále dařilo odrážet útoky Dagestánců. V 68. minutě však hosté málem inkasovali po obrovské šanci Holendy, hlavičku bývalého hráče pražské Sparty úžasně zneškodnil chilský brankář Lobos. Tou dobou trenér Křídel Sovětů Gazzajev poslal na hřiště nové tváře Callagova a Stavpece. Čerství muži hru Samary zvedli a několikrát byl u branky domácích vzruch. Vyloženě gólovou příležitost si ale "Krysy" nedokázaly vypracovat.

Machačkala se po krátkém útlumu, kdy měla navrch Samara, opět zvedla. Ale když se neujaly ani střely Holendy a Chodžavy, rozešly se oba týmy smírně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Spartak Nalčik853012:418
2.Zenit Petrohrad85308:218
3.CSKA Moskva852114:717
4.Rubin Kazaň83506:214
5.Spartak Moskva83419:613
6.Těrek Groznyj82517:411
7.Lokomotiv Moskva832310:911
8.FK Rostov83148:1310
9.Anži Machačkala82338:79
10.Tom Tomsk82339:109
11.Dinamo Moskva82336:79
12.Alanija Vladikavkaz82337:109
13.Amkar Perm82246:88
14.Křídla Sovětů Samara81255:125
15.FK Saturn80443:74
16.Sibir Novosibirsk81168:184

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (43)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Letos je ta liga mozerna zatim teda fakt.... ke koukani toho jeste letos moc nebylo, ostuda

Reagovat
božský John

A navíc ligu vedou ti šašci ...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to špatné. Zatím se mi herně líbí jenom Tomsk, Spartak Nalčik a Zenit Petrohrad. Špatně nehraje Těrek.

Lokomotiv hraje špatně a drží to tam prakticky jenom Alijev. Spartak se svoji hrou bez křídel a Alexem někde v hloubi pole mě zatím taky vůbec nepřesvědčuje. Rubin kvůli četným zraněním opor nevýrazný. CSKA sice má jakžtakž výsledky, ale až na zápas proti Sibiri herně slabota. O Dinamu ani nemluvím, po dobrém startu je to tragédie, snad to tam Božovič srovná.

Reagovat
Losinho

souhlas

Reagovat
domingo

8 z 16 týmů má méně nebo stejně vstřelených a zároveň obdržených branek než je počet zápasů.

11 z 16 týmů má méně nebo stejně vstřelených branek než je počet zápasů.

11 z 16 týmů má méně nebo stejně obdržených branek než je počet zápasů.

Reagovat
Tsigi

hlavně tady nepiš, že padá málo branek, to se nesetkává s pochopením

Reagovat
smazaný uživatel

no, po tech par kolech ktery mely nejakou kvalitu je to ted zase bida... letos je ta uroven fakt mizerna oproti minulejm rocnikum kdyby aspon zapasy za neco staly, tak se da zkousout i malo golu...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyznavači defenzívního fotbalu by si ale přišli na své...

Reagovat
domingo

Naposledy mě kdosi okřikl, že to zní divně od fanouška AJA :))

Reagovat
Tsigi

v zápasech AJA padá 1,9 branky na zápas, v ruský lize zatím 2

Reagovat
domingo

Tak z posledních dvou zápasů je skóre 7:1, to už hned vypadá jinak. Dost dlouho jsme ale měli to skóre fakt jak Kazaň, nejlepší obrana a druhej nejhorší útok :)

Reagovat
smazaný uživatel

Holenda dneska mohl rozhodnout, ale z vyložené šance hlavou nechal vyniknout brankáře Samary...

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.championat.ru/football/news-483014.html

Píše se tady, že Lyon chce přivést Odemwingieho jako náhradu za Govoua.

Pryč s ním. A hned!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se mu vůbec daří?

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje hroznou tužku a podle mě to dělá schválně, aby ho z Loko pustili.

Reagovat
smazaný uživatel

čus hele kde najdu sestavu Soči ty jak jsou ve druhé lize ?

Reagovat
smazaný uživatel

Treba na jejich strankach

Reagovat
smazaný uživatel

ty bys tak teda pomohl leda do hrobu a asi kde mám vzít

Reagovat
smazaný uživatel

A treba google a podobne ti nic nerika?

http://www.fc-zhemchuzhina.com/

Reagovat
Arbiter

UGBADQ

Reagovat
smazaný uživatel

Těrek - Lokomotiv pěkné utkání, i když gól nepadl. Hodně šancí na obou stranách, hrálo se ve vysokém tempu před bouřlivou atmosférou. Těrek má strašně šikovnou ofenzívu.

Mizérie Dinama pokračuje i pod novým trenérem, Nalčik vyhrál zaslouženě, což uznal i kouč Božovič.

Spartak Nalčik. Zatím ten tým vyráží dech...

Reagovat
smazaný uživatel

Ve ctvrtek vyprovodime ovcomrdy z Petrovskyho s placem

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli byste je už konečně porazit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale padá hodně gólů že

Reagovat
smazaný uživatel

Sem prispivas jenom proto aby sis moh kopnout?))

Reagovat
smazaný uživatel

se ho nevšímej cypa jednoho

Reagovat
smazaný uživatel

Kurde, dnes sem nic nesledoval, tak nemohu posuzovat hru mužstev ale Nalčik koukám má rozjezd jako prase na začátek sezony. Schválně, jestli dopadne jako FK Moskva minulej rok či to dokáže udržet tuto výchozí pozici

Reagovat
Arbiter

tak stačí si přečíst report

Reagovat
Arbiter

tak Sibir konečně výhra navíc poprvé čisté konto

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sibir sem uplne koukal ...necekany vitezstvi, ale taky jim to preju

Reagovat
smazaný uživatel

Saturn - Zenit

sop://broker.sopcast.com:3912/68115

Reagovat
Pipo123

ten Guilherme má nejakú dobrú produktivitu dúfam že dostane šancu v Dyname

Reagovat
smazaný uživatel

Guilherme. v ruské lize má celkově bilanci 12/8.

Dal jsem dneska přednost sledování Zenitu a špatně jsem udělal. Saturn bránil celý zápas před vlastní šestnáctkou a Petrohrad celý zápas marně dobýval...Alespoň, že to tam spadlo Lombaertsovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal byl spatnej no (ostatne jako klasicky snad vsechny zapasy co sme se Saturnem hrali)... navic utrapeny vitezstvi proti poslednimu tymu ligy hrajicimu o deseti, nic moc

Reagovat
Xavi8

Som rad za Hubocana Snad ho Weiss povola

Reagovat
smazaný uživatel

Prezident CSKA: "Necid mi připomíná Ibrahimoviče."

Reagovat
stas87

mozno postavou ale to je tak vsetko....

Reagovat
smazaný uživatel

opičáci to jsou oba

Reagovat
smazaný uživatel

Jde to i bez Alexe.

Reagovat
kubys

Rubin

Reagovat
kubys

Zas na druhou stranu, až se vyprázdní marodka, tak to bude o 1000% lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, chybí skoro celá sestava...Ale na druhou stranu s tou bídou mají na kontě slušný počet bodů, přes léto se dají do kupy a opět zaútočí na nejvyšší příčky.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos uz tatari konecne skoncej))

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele