Přetahovaná o Douého je u konce, křídelníka koupilo PSG

17.08., 11:19
Aktuality
Désiré Doué (© Paris Saint-Germain)

Vedení PSG ulovilo v krátké době druhého talentovaného hráče. Novou posilou francouzského mistra se dnes oficiálně stal Désiré Doué, devatenáctiletý křídelník přišel na přestup z Rennes.

Mládežnický francouzský reprezentant a stříbrný medailista z nedávno skončeného olympijského turnaje se v průběhu tohoto týdne úspěšně podrobil zdravotní prohlídce a dnes podepsal smlouvu na pět sezon. Rennes podle médií dostane padesát milionů eur, dalších deset milionů bude ve hře díky bonusům.

"Z přestupu do Paris Saint-Germain mám obrovskou radost. Jsem nadšený, ale také šťastný a pyšný. Dnes se mi splnil sen. Už se nemohu dočkat, až v tomto dresu vyběhnu do Parku princů a zahraji si před fanoušky," prohlásil spokojený Doué.

O Douého byl v Evropě velký zájem a sledovala ho Chelsea. Na podmínkách transferu dlouho pracoval Bayern Mnichov, sám fotbalista ale upřednostnil setrvání v Ligue 1.

Doué se stal čtvrtou letní posilou Pařížanů, před ním smlouvy s PSG podepsali Matvej Safonov, Willian Pacho a João Neves.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Jeho jsem chtěl do Bayernku, škoda toho. Těžko říct, kde by měl větší herní vytížení, pro PSG dobrý podpis.

Reagovat
_Franklin_

Reálně, kopne si tam vubec?

Reagovat
Seydou Doumbia

Jako něco by odehrát měl. Jeho výhodou je variabilita, levá strana, střed a teoreticky může zaskočit i na pravé straně. Konkurence tedy Barcola, Dembélé, Lee, Asensio a možná i někdo jiný. Ramuš asi zraněný na delší časový úsek tak Bicykel Miami hrot, pokud nedovedou ještě nějakého pokemona. Podle mě moc velký rozdíl mezi minutáži v PSG a Bayernu by nebyl, ale záleží na trenérovi.

Reagovat
Sigma Olomouc

Ten Bicykel Miami mě strašně sere tvl.

Reagovat
Seydou Doumbia

náhodou tohle je top

Reagovat
vlastik

tak Ramos po včerejšku min. 3 měsíce out! takže někdo do útoku dojde, jit do sezóny s RKM jakonjedinym hrotem je sebevražda

Reagovat
_Franklin_

Vedení PSG ulovilo v krátké době druhého talentovaného hráče do středu pole, Désiré Doué, devatenáctiletý křídelník přišel na přestup z Rennes... napisete do stredu pole a vzápětí napíšete kridelnik

Reagovat
Mass

Kdybys byl fanda Slavie, tak by ses podobným věcem nepodivoval.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
vlastik

Primárně je ACM, hral zkraje, zas tak blbe to není

Reagovat
Kily

Reagovat
Sigma Olomouc

Dobrý hráč, snad bude hrát a přestoupí do lepší ligy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele