Previews

Anglická Premier League preview - 35.kolo

Čtvrteční předehrávku obstaraly Everton a Chelsea, dnes jsou na programu další utkání. Manchester United se bude snažit odpovědět na výsledek z Goodison Parku v Blackburnu, nečeká ho ale lehká práce. Liverpool se představí na hřišti Fulhamu a Arsenal se chce na vítěznou vlnu vrátit v zápase s Readingem...

Bayern a Dortmund se utkají v Berlíně o Německý pohár

Zítra večer se na berlínském olympijském stadionu zvedne opona k finálovému utkání o pohár Německého fotbalového svazu (DFB). Oba účastníci Bayern Mnichov a Borussia Dortmund se střetli před šesti dny v bundesligovém zápase 28. kola.

Chelsea jede hrát o naději na titul do Goodison Parku

Chelsea přijede do Liverpoolu s jasným cílem, a to napravit nečekané zaváhání z minulého kola, kdy ztratila body doma s o záchranu bojujícím Wiganem. Ovšem Everton stále sní o kvalifikaci do Ligy mistrů, a proto bude i on chtít vyhrát.

Bundesliga preview - 29. kolo

Frankfurt si chce po dvou porážkách spravit chuť, v cestě však stojí vedoucí Bayern. Co napravovat má i Dortmund, Borussia hostí Hannover. Stuttgart vyzve zvedající se Norimberk, Bielefeld přivítá Leverkusen. Trápící se Karlsruhe by rád pokořil i Duisburg.

Vylepší Valencia proti Getafe zpackanou sezónu?

Valencia, nebo Getafe? Aneb kdo se stane vítězem španělského Královského poháru Copa del Rey v roce 2008, tak zní otázka, jež bude zodpovězena okolo středeční půlnoci. Stošesté finále tohoto uznávaného poháru bude hostit vyprodaný stadion Vicente Calderóna.

Nejdramatičtější boj o pohárové semifinále čeká Viktorii Žižkov

Fotbalisty Viktorie Žižkov čeká ze všech prvoligových favoritů ve středu nejsložitější boj o postup do semifinále Poháru ČMFS.

Anglická Premier League preview - 34. kolo

Manchester United proti Arsenalu nezaváhal, na tahu je tak znovu Chelsea. Blues doma hostí Wigan a v případě výhry se vedoucím Rudým ďáblům přiblíží na rozdíl tří bodů. Wiganu patří průběžná patnáctá příčka.

Gambrinus liga preview - 25. kolo

Podruhé v řadě vyzvou Bohemians přímého konkurenta v boji o záchranu. Po remíze s Kladnem jedou Klokani na půdu Mostu, který má o dva body víc a je předposlední. Severočeši mají solidní formu, hosté zase spoléhají na nového trenéra Zacha.

Corgoň liga preview - 25. kolo

Pondělní dohrávka Corgoň ligy proti sobě svede Slovan Bratislava a Žilinu. Hosté stíhají na čele tabulky Artmedii, proto potřebují vyhrát. Slovan se zatím pohybuje ve středu tabulky.

Ligue 1 preview - 33. kolo

Bordeuax se vítězstvím nad Caen může vedoucímu Lyonu přiblížit na čtyři body a zdramatizovat tak boj o titul. Živo bude také na opačném konci tabulky. Existenční zápas čeká PSG, jenže soupeřem mu bude Nice, které může pomýšlet i na poháry.

Primera Division preview - 32. kolo

Vedoucí Real přivítá na svém hřišti Murcii. Villarreal může znovu předstihnout Barcelonu a dostat se na druhé místo, k tomu ale potřebuje body z Almeríi. Sevilla letí na Mallorku a Espanyol se v důležitém utkání střetne s Osasunou...

Bundesliga preview - 28. kolo

Bayern přivítá v Allianz Areně v generálce na finále poháru Borussii Dortmund. Také ve druhém zápase půjde o hodně. Leverkusen svede se Stuttgartem možná jednu z rohodujících bitev války o poháry.

Serie A preview - 33.kolo

Inter přivítá Fiorentinu a k zápasu s nadějí vzhlížejí především fotbalisté AS Řím, kteří doufají, že jejich rival v boji o titul by mohl zase něco ztratit ze svého náskoku. Aby však případná ztráta měla nějaký efekt, musí "Vlci" uspět v nelehkém utkání na půdě Udine.

Vmísí se v neděli Arsenal do finálových bojů o titul?

Poslední šance Arsenalu aby něco udělal se zpackaným jarem. Gunners, jak to tak vypadá, znovu nezískají žádnou trofej. Změnit by to ještě mohl zázračný finiš v lize, který ovšem v každém případě musí začát už na Old Trafford.

Premier League za pět minut dvanáct

Anglická Premier League pomalu spěje ke svému konci. Jako obvykle se v závěru sezony budou konat bodové dostihy na všech frontách - v popředí tabulky, v jeho středu, potažmo okolo posledních pohárových příček, ale samozřejmě bude několik klubů až do posledního kola zachraňovat svou prvoligovou příslušnost.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele