Previews

Netradiční finále FA Cupu se blíží!

Už teď je jasné, že buď Portsmouth nebo Cardiff ukončí dlouholeté čekání na druhý triumf v FA Cupu. V sobotu odpoledne na sebe totiž narazí tyto dva celky v samotném finále nejstarší fotbalové soutěže v Evropě.

Bundesliga preview - 34. kolo

Boj o přímý postup do Ligy mistrů, o Pohár UEFA a Intertoto, i boj o záchranu. Tak pestrý program nabídne sobotní závěrečné kolo německé Bundesligy. Československá enkláva z Norimberku musí porazit Schalke, aby do nižší soutěže stlačila další baštu českých fotbalistů Bielefeld. V boji o UEFU se rozhoduje dokonce mezi čtyřmi týmy, které mají před posledním zápasem sezóny stejný počet 51 bodů.

Gambrinbus liga preview - 30. kolo

V posledním kole sezóny jde ještě pořád o titul, i když Slavia by musela předvést neskutečné zaváhání, aby ještě o primát přišla. O záchranu budou Bohemians bojovat v Ostravě, ale trumfy drží v rukou Kladno, které se utká s Teplicemi.

Ruská Premier Liga preview - 11. kolo

Jedenácté kolo ruské ligy dnes uzavřou dva zápasy. Poslední Chimki přivítá rozjetý Lokomotiv, který si brousí zuby na druhé místo. To Dinamu se poslední dobou přestalo dařit, zpět na vítěznou vlnu se chce vráti v domácím utkání proti Těreku. Odložené zápasy Zenitu (Pohár UEFA) i CSKA Moskva a Permu (oba finále poháru) se hrají až v červenci.

Zenit, nebo Rangers?

Vyvrcholení letošního ročníku Poháru UEFA je tady! Na City of Manchester Stadium se utkají dva odlišné styly, útočně laděný Zenit Petrohrad proti skotským obranářům Rangers FC.

Spartu čeká ve finále Poháru ČMFS Liberec

Dva týmy v rozdílném rozpoložení se střetnou v úterý ve finále Poháru ČMFS. Zatímco Slovan Liberec postupem do finále už splnil svůj úkol a zajistil si účast v Poháru UEFA, fotbalisté Sparty se budou snažit částečně zachránit pokaženou sezonu.

Primera Division preview - 37. kolo

Ve Španělsku se o víkendu bude hrát o poslední místenku do Ligy mistrů, o příčky zajišťující start v Poháru UEFA a především o záchranu. Jisté setrvání v tuto chvíli nemá ani třinácté Getafe, jeho situace ovšem není kritická jako v podobě Huelvy, Osasuny, Zaragozy a Valladolidu...

Serie A preview - 37. kolo

Inter Milán může dnes slavit titul, pokud na domácí půdě zdolá o nic nehrající Sienu. Římskému AS už nezbývá nic než zdolat Bergamo a doufat. Milán bude hájit čtvrté místo v Neapoli, na jeho zavájíní čeká Fiorentina, ta hostí zachraňující se Parmu. Boj o udržení slibuje ještě velké drama, namočeno v něm je ještě sedm týmů.

Corgoň liga preview - 29. kolo

V dohrávce 29. kola slovenské nejvyšší soutěže už o nic podstatného nejde. Ružomberok, hrající ve středu tabulky, hostí beznadějně poslední a téměř jistě sestupující Trenčín.

Skotská Premier League preview - 37. kolo

Skotská Premier League dnes nabídne jediný zápas, v tom se však hraje o hodně. Celtic, hrající o titul, hostí Hibernian, který se stále nevzdal vidiny třetího místa a přímého postupu do Poháru UEFA.

Premier League preview - 38. kolo

Přišel den, na který se těší celá Anglie. Poslední ligové kolo, vyvrcholení sezóny, rozhodnutí o titulu. Manchester United nebo Chelsea? Rudým Ďáblům stačí uhrát ve Wiganu stejně nebo více bodů, než Blues doma s Boltonem. Hraje se i o záchranu, o jediné místo nad sestupovou propastí si to na dálku rozdají Fulham, Reading a Birmingham.

Ruská Premier Liga preview - 10. kolo

Nejzajímavější zápas nedělního programu ruské Premier Ligy se uskuteční v Samaře, kde domácí Křídla Sovětů přivítají moskevský Spartak. Hrají i další dva moskevské týmy, Dinamo se představí na půdě Saturnu a CSKA hostí poslední tým tabulky FK Chiimki. Kolo pak uzavře duel Těreku s Permem.

Gambrinus liga preview - 29. kolo

Slavia jede do Mladé Boleslavi a má šanci se vrátit na první příčku. Stane se tak v případě, že proti rozjetým domácím uhraje více bodů, než Sparta proti Baníku Ostrava. Záchranu si definitivně může pojistit Jablonec, výhra nad Teplicemi by k setrvání mohla stačit i Bhemians 1905...

Ligue 1 preview - 37. kolo

Olympique Lyon hostí Nancy a pokud zvítězí a zároveň Bordeaux klopýtne se Sochaux, bude moci slavit sedmý titul v řadě. Marseille si jede pro body do Le Mans, další existenční zápasy čekají PSG, Toulouse a Racing Lens...

Bundesliga preview - 33. kolo

Bayern má titul, Werder a Schalke se mohou těšit na Ligu mistrů, to jsou jediné zodpovězené otázky letošního ročníku německé nejvyšší soutěže. Pozornost se nyní soustředí především na boj o záchranu, o kterou usiluje i poslední Hansa Rostock. Hned několik klubů si pak brousí zuby na Pohár UEFA...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele