PREZIDENT ESPANYOLU SNÍ O SAVIOLOVI

17.04.2007, 16:23
Aktuality
Odchod Javiera Savioly z Nou Campu je každým dnem blíže a blíže. Argentinský útočník stále nedostal návrh nové smlouvy a už se pomalu začíná poohlížet po novém angažmá. Hledání mu možná usnadní městský rival Barcelony Espanyol...

"Vždycky jsem ho měl rád. Je to malá liška, získat ho by bylo splněním mého velkého snu. Usiluje o něho hodně týmů, ale v čele jsme zatím my," prohlásil prezident Espanyolu Sebastian Javier.

Saviola poslední dvě sezóny strávil na hostování v Monaku, respektive Seville, s níž získal Pohár UEFA. Před letošní sezónou většina veřejnosti očekávala jeho odchod z Nou Campu, Argentinec však měl jiné plány a rozhodl se bojovat o místo v základní sestavě Barcelony. Do té se sice protlačil, velkou zásluhu na tom ale měla dlouhodobá zranění Lionela Messiho a Samuela Eto´oa.

Saviolovi v létě vyprší v Barceloně smlouva, o nové se jedná, konkrétní výsledky však zatím nejsou.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*Tavo

Mám rád Saviolu, miluju Barcu, chci aby tady zůstal co nejdýl... je ale nad slunce jasný, že by měl odejít, aby si nezničil kariéru úplně. Přesto, že je to srdeční záležitost, tak bych mu přál tým, kde se opět rozehraje a bude nastupovat pravidelně.

Reagovat
Xavi

Byl bych rád, kdyby zůstal ve Španělsku. Ten Espanyol by neměl špatný, ale rád bych ho viděl třeba v La Coruňi.

Reagovat
HOST*inzaghi

já spíš nechápu, proč nedostává vůbec šance v Barce??

Reagovat
HOST*Matej

No ves presadit sa cez Etoa, Messiho a Ronaldinha, tam asi nema sancu a oni su od neho lespi. Mam Saviolu rad sympaticky chlapik, ale asi odide.

Reagovat
HOST*inzaghi

no tak jasně, ale Ronaldinho není klasockej útočník a kdyby barca hrála na 2 hroty Etoo - Messi, tak má králíček pořád šanci hrát...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele