Přijde Raúl o čtvrtfinále?

18.06.2002, 11:00
Aktuality
Podle zpráv ze španělského tábora je téměř jisté, že jedna z největších hvězd španělského výběru, útočník Realu Madrid Raúl Gonzales, nenastoupí v sobotním čtvrtfinále kvůli problémům s poraněnou pravou nohou. Raúl byl kvůli zranění střídán v 79. minutě osmifinálového zápasu s Irskem.

Šéf španělského lékařského týmu Genaro Borás řekl: "Raúlovo zranění se nezdá být nijak alarmující, budeme ale muset počkat ještě asi 48 hodin, pak uvidíme, jak se to bude vyvíjet. Je to podobné zranění jaké utrpěl Diego Tristán před pár dny. Raúl má šanci dát se do čtvrtfinále dohromady, musíme ale počkat a pak uvidíme."

Sám hráč ale není tak optimistický, jako lékař. "Když jsem šel ze hřiště, bylo mi jasné, že to nebude maličkost. Cítil jsem silný tlak a věděl, že něco není v pořádku," řekl Raúl. Pokud Raúl nebude fit, pak Morientese v útoku pravděpodobně doplní uzdravující se Diego Tristán a na střídačce bude sedět Albert Luque.

Dalším zraněným hráčem je záložník David Albelda, který jel hned po zápase s Irskem do nemocnice s poraněnými třísly. Podle lékařů by se ale měl do dvou dnů vrátit na hřiště a jeho start ve čtvrtfinále by neměl být ohrožen.

Španělsko svůj čtvrtfinálový souboj sehraje v sobotu v Gwangju a soupeřem mu bude vítěz posledního osmifinálového duelu, buď Itálie nebo Jižní Korea.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele