Přikryl přestoupil z Mladé Boleslavi do Bialystoku

03.07.2019, 19:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (155)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

To se nepoučil z Pospíšila?

Takže o něm teď pár let neuslyšíme, zas až se bude vracet jako třicátník někde do Slovácka nebo nebo Opavy.

Škoda, věřil jsem že letos bysme mohli mít více slušných týmů v evropských pohárech a že by tam Bolka nemusel udělat ostudu.Proto mě to štve nejvíc.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak na velkou kariéru už to moc nevypadalo, přecijen 27 let.. Volí jistotu a já se mu nedivím, je schopný si tam za dva roky ušetřit na byt.

Reagovat
dave30

Reagovat
Stannis Baratheon

Jak píšu,štve mě to hlavně kvůli tomu, že jsem s ním věřil Bolce v pohárech a oslabil českou ligu. Prostě vždy mě štve, když odejde hráč do horší ligy, ať už tam platí jak chtějí. Pokud to teda není vyčpělý borec jako Berkovec třeba teď.

Reagovat
andrew96

Reagovat
mario23

Teď ještě záleží, jestli na byt v Praze nebo někde v cikánově

Reagovat
Uwe háže buly

Tak je z Olmiku ne.

Reagovat
pospech11

Tak zrovna Přikryla by měli nahradit celkem v pohodě.

Reagovat
Bucky

To by mě zajímalo kým. 9 gólů, 11 asistencí a 41 přihrávek do gólových příležitostí. To pro tým jako je Bolka nebude úplně snadné na zalepení.

Reagovat
dave30

V Polsku se prostě lépe platí (kromě naší top 3). S tím se musíme smířit. A jelikož to u něho už na nějakou lepší ligu nevypadá, tak jde něco vydělat, dokud to kope. Na tom není nic divného.

Reagovat
Ferguson6

Tak inak by hral do 30ky v Bolke a potom šiel do Slovácka alebo niekde do Opavy.

Reagovat
insane

Mě by stejně zajímalo, jak je možný, že i přes historicky lepší postavení naší ligy mají český celky problém přeplatit i naprosto průměrný celky z Polska Je to prostě jenom tim, že tam chodí na stadiony víc lidí a celkově má prostě Polsko daleko větší populaci? Vim, že dneska už maj prostě lepší infrastrukturu a celkově lepší marketing kolem fotbalu, ale kde se stala u nás ta zásadní chyba/zlom, kde jsme tak zaspali?

Stejně mě vždycky překvapovaly ukrajinský týmy, chápu, že tamní oligarchové se rádi plácnou přes kapsu a díky vybudovaný pozici dokážou na Ukrajině líp skautovat a následně zpeněžit nadějný hráče, ale čistě teoreticky, proč bychom u nás nemohli mít tým jako Šachťar, kterej si v dlouhodobym horizontu jede uplně jinou ligu než zbytek týmu ze středovýchodní Evropy, skvěle vybírá cizince a rovnou je prodává do top klubů? Když nebudu brát v potaz, že je teď Donětsk a okolí v podstatě válečná zóna, tradičně šlo o hornickej a průmyslovej region, tudíž dost zchudlej. Škoda, v takový Praze by pro takovej klub podobnou koncepcí byla perspektiva mnohem větší.

A co mě nedávno taky celkem šokovalo, bylo to, na jakých stadiónech se hraje v Maďarsku, který je přitom po sportovní stránce o dvě patra níž než česká liga. A to se jim teď dostaví v Budapešti novej národní stadion pro 67 tisíc lidí, kterej bude splňovat ty nejvyšší kritéria, takže bude schopnej hostit finále LM. Že by se do toho tolik promítnul tamní semi-autoritativní režim? (jako třeba ve fašistický Itálii nebo předválečnym SSSR, kde se to jen hemžilo velkýma projektama a budovalo se extrémním tempem, zatimco si to teda v dalších sférách bralo ohromnou daň)

Nedejbože, abychom dopadli jak Maďaři, ale z čistě sportovního hlediska to člověka praští do očí, když vidí, na čem se hraje v lize, která se krčí o 20 míst za naší v rámci UEFA rankingu. A do toho všeho se docela čile staví i na Slovensku, zatimco u nás se člověk může bavit jenom nekonečnou telenovelou o hradeckym stadiónu.

Achio, odbočil jsem uplně jinam, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

K prvnímu odstavci asi tak: Český fotbal nemá dobré renomé, tudíž je malý zájem sponzorů, musí se očistit, já v to doufám, že ta hrůzovláda těch lidí, co tam nemají co dělat brzy skončí, ale jsem asi naivní. Jinak se ale neposuneme.

Realita je taková, že Spartu táhne srdcař Křetínský, Slavii Čína a Plzeň kombinace štěstí v začátcích jejich cesty a vydělaných peněz z pohárů, jinak už nikdo vyloženě bohatý v českém fotbale není, ostatní hospodaří s rozpočty podprůměrných polských klubů, nikdo nemá nějak skvělé zázemí, což je taky důsledek toho, že tam peníze prostě nejsou a až na Baník nikdo nedisponuje ani nějak extrémně početnou fanouškovskou základnou, na druhou stranu tolik fanoušků co má Baník, tak bude mít Jaga, faktor toho, že je Polsko čtyřikrát větší země nelze opomíjet.

Hezky se dívá na to, jak za Stancia dokáží dát obě S 100 mega za přestup, ale těch 100 mega je třeba roční rozpočet Liberce a ti trochu bohatší, Jablonec, Boleslav, Baník nemají o moc víc, bude se to točit kolem 150, takže...

Reagovat
Kepy_FCB

Zase nekdo do Polska...

Reagovat
Han střelil první

Bacha, podle Horajze jde do o level lepší ligy.

Reagovat
Kepy_FCB

Jo se mi líbí nejvíc jak rok co rok popadaj v predkolech jak schnily hrusky s poloamatery z ministátů

Reagovat
Poll Hamm

Legia z Dudelange

Reagovat
Mrvinho

Legia je z Varšavy

Reagovat
Poll Hamm

Fakt

Reagovat
HorajzmAmmann

Ty vole, sam rekl, ze by zajistil rodinu atp... nauc se cist mezi radky.

Reagovat
Han střelil první

No a já zcela oprávněně kritizuji sportovní ambice hráčů, kteří do Polska jdou.

Reagovat
dave30

Kdyby měli všichni hráči naplnit své ambice, tak hrají všichni v top5 ligách (a to prostě nejde). Takže potom jsou zde fotbalisté racionálního uvažování a ti vědí, že sportovními ambicemi rodinu neuživí (nezajistí). A Přikryl se zřejmě přesunul do této skupiny.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Celou dobu a neustále řeším sportovní kvalitu a ne zázemí. Nevím, co je na to pro tebe tak nepochopitelné a proč to nedokážeš přiznat, že kvalita fotbalu v Polsku stojí za hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, za Stronatiho chtěl dát Lech 32 mega a prý by se tam Zio za ty čtyři roky zajistil do konce života...Kvalitnější liga to tedy není, ale ty top kluby jako Legia nebo Lech mají asi dost podobné rozpočty jako u nás S+S, Bialystok může být třeba na úrovni Plzně + ta infrastruktura je na úplně jiném levelu v celém Polsku oproti nám...

Reagovat
Kepy_FCB

To nezpochybňuji, o to je to legracnejsi jak ty kluby pak dopadají v Evropě. Kvalita utkání fakt otřesná. Návštěvnost taky bída a stále upadá. Zbývají už jen kotle ale tam je pár potetovanych namakancu pozujicich pro fotografy a kamery v trapnejch tričkách a kuklách které ten fotbal vůbec nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jestli si byl někdy na fotbale v Polsku.. Ale určitě návštěvnost je slušná nejsou to jen kotle potetovancu jak píšeš např. Wisła vs Legia přes 30.000 na Zabrze vs Wisła plný dum okolo 23.000 atd.. a navíc mají systém VAR na každém zápase každého kola tudíž se tam nedějou prasarny jako tady.. Jo s tou Evropou máš pravdu jeden rok někdo udělá dobrou sezónu a už jde ven. Např. PIĄTEK z Cracovia a už je v AC Milán.. Jinak co se týče stadionu byl jsem (Tychy, Bielsko-Biala, Zabrze a Katowice) tak kromě Katowic jsou to TOP stadiony.

Reagovat
smazaný uživatel

tAky pyro je v polsku úplně někde jinde

Reagovat
smazaný uživatel

O tom žádná..

Reagovat
Posledni Kovboj

vylozene chodim na fotbal abych se koukal na nejakyho ocasa, jak mava svetlici no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
krisa

Reagovat
Zephyr

Reagovat
Bucky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Samozřejmě. Fotbal je jen záminka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
negrles

Reagovat
Bex5

Reagovat
Kucka

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Tak obecně nejspíš Polské kluby mohou hráčům nabídnout lepší podmínky než ty naše, ale co se týče sportovního hlediska, tak si myslím, že většina českých klubů má navíc, pokud budu porovnávat podobné týmy v rámci lig.

Reagovat
Messi14

Vetsina rozhodne ne. Pouze top 3 SLA/PLZ/SPA. Zbytek je srovnatelny. Financne jsou poláci jinde, stadionama taky, fanousku chodi nespocetne vice. Infrastruktura je kolem stadionu taky daleko lepsi zejmena diky euru pred par lety. Finance tam tecou vice "zapadnim" stylem, staci jim malo a budou pred nama.

Reagovat
Messi14

Cili ze stredu tabulky jde najednou bojovat o titul. PL titul je porad vice nez zadny titul tady s MB.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale to, co píšu. On přestupuje do klubu, který je u nás srovnatelný MLB, s tím rozdílem, že bude hrát na hezčím stadionu, plném fanoušků a za větší prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Kamaráde, peníze, ty oni mají, pak i pěkné stadiony a co teprve plošný zájem o fotbal, kdy to rozebírají horem i dolem, o tom jsou opravdu level před námi. Pak ještě to, že z Polska se lépe přestupuje do zahraničí než od nás, když jsi opravdu dobrý. To máš pravdu. Ale tím to končí. Bohužel.

Ta kvalita mužstev je bídná, což dokazují rok co rok v předkolech, to si musíme přiznat. A co je ještě horší, tehdejší berlička v podobě fanatiků z tribun, to už tam jde taky do hajzlu, ať již díky represím policie atd.

Proto se taky zraky aktivních začínají přesouvat na Rakousko, Švýcarsko, Německo. A ti zlobivější zas koukají na Ukrajinu.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou tam bezny ligovy zapasy fotbalove fakt tak hrozny?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě ne všechny. Ale když jsem se třeba díval na Pogon Szczecin proti Wisle Plock myslím, tak to byl zápas pro gurmány. Příbram oproti nim hrála krásný, technický fotbal.

Ale třeba polská klasika, stara kurwa legia proti Lechu, tak to byl dobrý zápas...

Reagovat
Blasphemer

Občas to dávají na Sport1 nebo na něčem takovým, a když spolu hrají nějaký týmy druhýho sledu, tak je oproti tomu takovej match Příbram - Bohemka hotová Tiki-Taka, to můžu potvrdit.

Reagovat
smazaný uživatel

No a tos neviděl druhou polskou...

https://twitter.com/OEkstraklasa

můj favorit hned to první, připnuté video

Reagovat
didosh

ty vole ...kdo výš...

Reagovat
Blasphemer

slušnej nohejbal

Reagovat
smazaný uživatel

No a teď si vem, že naše GieKSa hrála poslední zápas doma na Bukowe, hrála s Bytovia Bytów, taky jim šlo o sestup. GKS potřebovalo vyhrát, v nějaké 95. minutě 1:1, bohužel hosté měli přímák, do vápna GKS naběhl i brankář hostí na zadní tyč...Co čert nechtěl, míč doletěl až k němu a rozhodl. GieKSa sestup.

Bytów ale nakonec taky pojeb, protože další soupeř o sestup, Wigry Suwalki v 92. minutě dali na 1:2 na hřišti postupujícího Rakówa... Ať žije Polsko !

https://www.livesport.cz/zapas/EXDd2fgM/#prehled-zapasu

https://www.livesport.cz/zapas/KYtJJeOd/#prehled-zapasu

Reagovat
didosh

Ten zápas GKS jsem viděl...kokoti na hřišti hráli jak kdyby se nemohlo nic stát, úplně na pohodu...ten poslední centr byla jen tresinka...vůbec nikdo u něj nestál, mohl to dát i sulinem..

Reagovat
smazaný uživatel

Trevore děláš jako by jinde ve světě tohle nebylo.... to je mimo mísu tohle.. Děje se to i na MS na ME když oboum stačí k postupu remíze... Hehe teď jsem si vzpomněl CR-Bosna házená naší nesměli prohrát o více než bod a Bosna potřebovala vyhrát :)) hádej kolik to skončilo :)

Reagovat
smazaný uživatel

Děje se to, to se nepřu, ale zrovna tohle bylo k posrání ale i k smíchu viz jak se Bytovia radovala

Spíš mne štve, co se tak vše změnilo v GKS, když před rokem jim ze 4 zápasů stačilo udělat bod, dva a byli by v Ekstraklase.

I lidi už tam moc nechodí na Blaszok...

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu... Gieksa bohužel hooodně šla dolů pořád se mluví o tom novém stadiónu a na 3 ligu asi nic stavět nebudou.. A ten ten rok jak mohli postoupit si taky dobře pamatuju nevím co dělali

Reagovat
smazaný uživatel

Ze 4 zápasů dva body stačilo...

Teď tam stojí tedy za zmínku Widzew (tady zas počítám, že si pozvou půlu Evropy), Elana Torun a Rzezsowy...

Ale to zas čekám zamknuté sektory...

No, snad se co nejdříve vrátí, tohle už je fest prales.

Reagovat
smazaný uživatel

Widzew bude dobrý zápas ale jak říkáš jinak nic moc tím, že spadl i Ruch Chorzów...

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Oni spadli ještě níže?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně mají hattrick 3 roky 3 pády...tam nejsou prachy noo ale je to škoda společně s Górnikem ma Ruch nejvíce titulů v Polsku po 14 mají I když to byl vždy rival je nuda ze budou hrát takovou pralesní ligu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ještě k tomu KSG, jak tam jezdíš. Nic proti, kažého volba, ale třeba osobně mi se polská scéna začíná docela protivit..Když vezmu v potaz, jak sem tam ještě jezdil v roce 2011-12 atd., vše mělo své pořádky..

Teď tam je zgoda kde s kým, hlavně spíše už spíše díky byznysu (Wisla vyjebe s Lechií a Slaskem a začne se paktovat s udavačema, přitom tam byla oboustranná kosa...Pak ještě s Laziem atd...).

A ono i KSG...Nic mne tam v podstatě neláká. A když vezmu v potaz historii zabolů s GKS pár let zpět... No to je na delší vypravování.

Ale v tomhle to Polsko šlo celkem do prdele, jak se mění ty vztahy.

Korona Kielce taky v poslední době leze kde komu do análního otvoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Joo to máš samozřejmě taky pravdu..ty různé družby atd.. To mě docela sere taky ale to je fakt na delší vyprávění a dostali jsme se už asi jinde a tam kde to neovlivníme.. Jde o to, že když udělali ty nové stadiony tak samozřejmě šla bezpečnost o 100% nahoru a navíc lístek na jméno atd.. Odrazuje různé chuligany a ta scéna se proto změnila.

Reagovat
didosh

To nevadí,vyprávej...

Reagovat
lichna.

Já bych se smál, kdyby to pak někdo volejí napral přímo do šibenice.

Reagovat
icefish

Neskutečné parády

Reagovat
ratusek

I to druhé je luxus

Reagovat
smazaný uživatel

Jezdím docela často na Górnik Zabrze... Zápasy jsou lepší a horší to je jasné ale nemyslím si, že by to byla nějaká hrůza hráči tam jsou šikovní líbili se mi z Górniku Kurzawa(Amiens), Kadzior(Dinamo Zagreb) a mladý Żukowski (Fiorentina) a to je přesně problém proč v Evropě ty týmy nic nezahrajou, jak jsem už psal výše povede se jim sezóna a šup ven ti 3 jmenování během 2 sezón šli pryč skoro celá záloha.. Koncepční práce tam neni žádná..

Reagovat
smazaný uživatel

Na vic v CR nema a v Polsku dostane vic penez, co na tom prosimte nechapes?

Reagovat
Blasphemer

Na Slavii, Spartu nebo Plzeň nemá (což už ukázal) a pro západní ligy naši hráči už delší dobu nejsou atraktivní, natož týpek, co vylítne až v pozdějším věku jako Přikryl. Lepší nabídku by dostat taky už nikdy nemusel.

Reagovat
Seydou Doumbia

Proč se vlastně v článcích u polských týmu píše ten přepis do češtiny? Białystok, Wrocław, Szczecin, Łódź...

Reagovat
Stannis Baratheon

Asi ze stejných důvodů jako když se přepisuje Mnichov místo München, Norimberk místo Nürnberg nebo Bratislava místo Pozsony.

Reagovat
RadekVonCZE

Poszony

Reagovat
eL

Reagovat
gunner123

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
krisa

Reagovat
andrew96

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Bex5

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Liquid

a ještě bych doplnil Nové Zámky místo Newcastle

Reagovat
Stannis Baratheon

Západní šunka, Křišťálový palác, Čtení a nebo Červený býk jako nicp?

Reagovat
TheMally11

Líbí se mi jak všichni koukáte na tým atd, škoda, že odchází oslabení pro ten celek ... ale nikdo si neuvědomuje, že hráč to dělá pro sebe (prachy)

Vy byste snad dělali ve firmě x za 15k jen pro to, že vám záleží na jejím úspěchu? Těžko ...

Reagovat
dave30

Reagovat
ondrasch77

Kolik myslíš, že tam má? MB neplatí zrovna špatně...

Navíc MB bude hrát předkolo/a EL, Poláci hovno...

Reagovat
Uwe háže buly

Tak pro rozdíl dvaceti tisíc by tam asi nešel žejo.. počítam, že tam tak o 70k víc mít bude.

Reagovat
Marv

Ty dva nebo čtyři zápasy v predkolech ho mají něčím nalákat? Jestli má třeba 2x tolik, tak se mu nedivím..

Reagovat
ondrasch77

Fakt si myslíš, že mu v téhle polské sračce dali půl míče měsíčně?

Reagovat
dave30

A z jakého jiného důvodu to asi udělal? Napadá tě něco?

Reagovat
ondrasch77

Víc fanoušků z Běloruska

Reagovat
dave30

Reagovat
ondrasch77

Ten dres

Reagovat
PavlíčeQ

Co říkáš na ten náš? Dnes jsme poprvý hráli v domácí sadě.

Reagovat
ondrasch77

Měl jsem na toto téma "soukromou" twitterovou debatu s panem Bergmanen (mluvčí FKJ)...

Dresy jsou tyrkysové (jak už jsem předesílal), ne zelené, je to snad poloviční gramáž oproti Nike, prostě hadr...

Reagovat
Ferguson6

Tyrkysové? Tmavozelené sú. Ale je pravda, že ide trochu do modrej (resp. to môže byť tým, že sú lesklé). Inak ok, nie sú to Nike, ale aspoň sú originálnejšie a nie je to žiadna katastrofa. Majú taký nádych 2. BL.

Reagovat
ondrasch77

Jsou hodně do modrý - takže dle mého barvocitu (jsem grafik), je to víc tyrkysová než zelená)...

Reagovat
ondrasch77

Jinak ale uznávám, že ty bílé grafické prvky se mi docela líbí...

Reagovat
Ferguson6

Ja som tiež grafik a teda zostávam na strane tmavozelenej Ale podľa mňa, keby pekne detailami ako ten strom, vlastný font, názov klubu niekde a podobne doplnili aj nový katalógový zelený dres Nike, tak by to vyzeralo lepšie. A možno som to celkovo čakal horšie od Capelli, tak preto sa mi tieto celkom páčia.

Inak ale toto nechápem na našich (aj vašich) kluboch. Keď už nosím katalógové dresy, lebo na lepšie nemám (až na pár výnimiek), tak sa ich naozaj snažím čo najviac prispôsobiť. Či už teda tým fontom čísiel (do ktorého sa dá vložiť logo, iniciály alebo nejaký symbol klubu) alebo rôznymi detailami napr. na golieri (názov klubu, rok založenia, symbol...). Nie ako napr. Karviná, ktorá si na ne hodí font Adidasu z MS 2006. Ako chápem, že možno nemajú takú motiváciu, keď ich nepredajú zase tak veľa, ale podľa mňa sú to drobnosti, ktoré potešia fanúšikov.

Reagovat
ondrasch77

Barva je hrozná..., než to propotili, tak to bylo všechno možné, jen ne zelená!

Jinak designově dobrý, i ty detaily, font super

Reagovat
PavlíčeQ

Jo jinak teď čtu, že plukovník vyhlásil stav nouze a chce po Peltičovi okamžitě sehnat stopera Takže mé přání je Chaluš

Reagovat
Ferguson6

Jeho spájajú aj s Dunajskou Stredou, čo som počul.

Reagovat
ondrasch77

10 dní před výkopem

Dneska jsem byl pro permici, už toho pomalu lituju...

Reagovat
PavlíčeQ

To já už jí mám snad přes měsíc

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Stannis Baratheon

Uka

Reagovat
ondrasch77

Udělal jsem ti takové srovnání vývoje

https://twitter.com/ondrasch77/status/1146718770452451328

Reagovat
svaca

Mně přijdou docela hrozny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

STS Chvojkovice Brod

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
krisa

zřejmě slušný oddíl

Reagovat
16Dave

Sportovně si pohoršil, finančně přilepšil

Reagovat
AjaxFans

A Kompličenko zůstane?

Reagovat
ondrasch77

Gala...

Reagovat
smazaný uživatel

se divím, že po něm nejde slávka zrovna ti útočníci jsou nejsllabší za mě co se týče slávie

Reagovat
meno

Bude hrát Tecl, Júsuf a Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

s Olejem se nepočítá ? ten yusuf z bohemky už je hotovej to jsem ani nezaregistroval

Reagovat
ondrasch77

Už v zimě...

Reagovat
meno

Olej není útok, ale taky tam zahraje.

Reagovat
Chlupatá máma

Ten dres mi evokuje https://1url.cz/BMUrC

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Coutinho10

no, tak tohle je z pohledu MB velka skoda, ze prisla o jednoho z osvedcenych ofenzivnich hracu takhle tesne pred predkoly EL

Reagovat
smazaný uživatel

Radši budu dělat horníka než hrát fotbal v Polsku

Reagovat
smazaný uživatel

tak teďkom v OKD potom co se stalo šli dost do sebe mají tě na GPS dále dali nevím co přesně věci, které by měli informovat kdyby se mělo něco stát navíc kamerový systém hlídaný. Dělá to na plíce, ale zase 27k furt lepší než simulátor chození u Policie za 20k

Reagovat
smazaný uživatel

Jagiellonia patri platove k silnym v PL. Umi dat mezi 10 a 20 000 eur mesicne cisteho. V MB mel maximalne 150 000 kc hrubeho, rozdil a nasobky si spocitejte sami.

Reagovat
smazaný uživatel

oni hrajou PL

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipny...pardon, pro hnidopichy, v POL. Spokojeny? Ja.myslel, ze tu lidi oceni insider informace, ale dockam se jen radobyvtipne reakce...parada

Reagovat
Baronne

Ocení, jen si zrovna narazil na kokota

Reagovat
Imos

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ondrasch77

v MB měl 250 měs...

Reagovat
TheMally11

to měl dost málo ..

Reagovat
mario23

to mi přijde celkem ranec

Reagovat
mario23

to jako fakt ?

Reagovat
Seydou Doumbia

Odkud ty platy máš? Zajímá mě to.

Reagovat
smazaný uživatel

Pohybuju se ve fotbale. Ano, mohl mit v MB top nadstandard, ale 250 dostal Wagner. a MB uz neplati tolik, co plativala..a nemit sponzora Skodu, klub uz asi neni, nebo max ve 2.lize

Reagovat
Seydou Doumbia

oka, díky

Reagovat
Kucka

(ty seš ten agent, jak tu kdysi psal?)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Polsko mám rád ale tyhle přestupy nechápu...

Reagovat
dave30

Že by peníze?

Reagovat
didosh

Ano i tak to nechápu...zrovna MB myslím že nemá nouzi o love...

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovské oslabení Boleslavi Proč si svého klíčového hráče nepodrží?

Reagovat
mario23

No když si ho pamatuju ze Sparty, tak měl navíc, ale tak za ty prachy asi mu to stojí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele