Proč se Gerrard na rozdíl od Lamparda do Premier League nevrátí

04.01.2015, 14:47
Názory a komentáře
Minulý rok měl anglickou kopanou opustit Frank Lampard. Letos se k tomu chystá Steven Gerrard. Symbolicky si v minulém týdnu jedni z nejvýraznějších anglických fotbalistů poslední dekády rozdělili okupaci titulků sportovních deníků a aktuální situace je následující: Lampard z Anglie ještě neutíká, zatímco Gerrard ano. Nebo ho může potkat stejný osud jako jeho bývalého parťáka z reprezentace?

Frank Lampard, který měl po loňském konci v Chelsea zamířit do zámoří a nastupovat v dresu New Yorku City, ve čtvrtek vyhlásil, že v Manchesteru City, kde s oklikou nakonec zahájil letošní sezonu, zůstane až do června. Den nato na něj dal zapomenout Steven Gerrard, když mnohé šokoval svým oznámením, že po sezoně končí v Liverpoolu, klubu, jemuž zasvětil celý fotbalový život.

Stejně jako Lampard kdysi i Gerrard rezolutně prohlašuje: "Nebudu hrát za konkurenční klub, takže se nestane, že bych nastoupil proti Liverpoolu." Podobnou frází se před dvěma lety oháněl také Lampard, kterého ale nakonec osud zavál proti jeho slovům, a nyní v dresu Manchesteru City svému bývalému klubu výrazně zatápí v boji o titul.

I Gerrard má po konci v Liverpoolu v plánu jako před rokem Lampard zamířit do americké Major League Soccer, ale mnozí nyní s napětím očekávají, zda tomu tak skutečně bude. Něco jako slovo chlapa totiž už dnes ve fotbale neplatí, čest výjimkám. V příbězích dvou neobyčejně talentovaných záložníků, kterým se možná jednoho dne bude před Anfield Road či Stamford Bridge tesat socha, najdeme mnoho společného, ale zároveň mnoho odlišného, což ukazuje na to, že příběhy obou budou mít s velkou pravděpodobností jiné konce.

Na Lamparda bylo ještě brzy, Gerrard chce jít sám

Fotbaloví idealisté by jistě rádi, aby klubové ikony končily ve svých klubech a nemusely dohrávat kariéry kdesi jinde, jako tomu bylo ještě za časů Maldiniho, ale takové tradice se již příliš v dnešním fotbalovém světě nenosí. Proto ani Franku Lampardovi, byť odchovanci West Hamu, ani Stevenu Gerrardovi nebylo dopřáno pověsit kopačky na hřebík tam, kde by zřejmě chtěli.

Oba ale nakonec své kluby opustili, respektive opustí za jiných okolností. Zatímco Gerrard svůj záměr oznámil s půlročním předstihem, Lampard do poslední chvíle čekal, jestli mu Chelsea nenabídne novou smlouvu. I přesto, že mu na konci loňské sezony bylo šestatřicet let, necítil se ještě do starého železa a netajil se tím, že by rád ještě chvíli hrát na té nejvyšší úrovni.

Když se pak José Mourinho rozhodl, že již muže, se kterým vyhrál dva anglické tituly, nepotřebuje, uchýlil se Lampard k odchodu do zámoří. Jenže v tom byl menší háček - vlastník New Yorku City je totiž tatáž osoba, která vlastní Manchester City. A když se na konci léta Lampardovi rozezvonil telefon, že by o něj měl Manuel Pellegrini, manažer Citizens, zájem, nedokázal trojnásobný anglický šampion odolat.

"Vím, že jsem řekl, že bych už nikdy nehrál za jiný klub v Premier League, a také jsem myslel, že k tomu nikdy nedojde," vysvětloval po přesunu do Manchesteru Lampard, který přiznal, že touha ještě naposledy si zahrát fotbal na té nejvyšší úrovni a poprat se o nejslavnější trofeje byla větší, a kdyby mu Chelsea pár měsíců předtím nabídla prodloužení smlouvy, skočil by po ní jako ryba po návnadě. Tak moc ještě nechtěl končit.

Zcela opačně se nyní chystá ukončit svou dlouholetou kariéru v Liverpoolu ověnčenou zejména trofejí pro vítěze Ligy mistrů Steven Gerrard. O 711 dní mladší fotbalista se začal možná ještě o něco dříve než Lampard v Londýně dostávat u řeky Mersey do situace, kdy by již neměl hrát zápas co zápas prim, ale občas odstoupit, oddechnout si a dát prostor jiným, mladším, výkonnějším.

A přestože měl Liverpool o svého stále ještě čtyřiatřicetiletého kapitána eminentní zájem a nabízel mu prodloužení smlouvy, Gerrard se rozhodl svou potenciální novou roli neakceptovat. Po oznámení, že na konci sezony skončí, přiznal, že jeden z hlavních důvodů, který vedl k jeho "nejtěžšímu rozhodnutí života", byl nedávný rozhovor s manažerem Brendanem Rodgersem.

Ten mu naznačil, že bude třeba omezit jeho prostor na hřišti, a ač Gerrard dle svých slov zcela chápal, že by to bylo ku prospěchu všech, sám zřejmě nechtěl poslední roky kariéry strávit v Liverpoolu na pomezí lavičky a základní sestavy.

Americký sen pro Gerarda již letos, pro Lampard až letos

To naopak Lampard se s méně vytíženou, byť stále poměrně významnou rolí v Chelsea smířil ještě před svých odchodem. I proto věřil - když ubral ze svých nároků -, že mu klub ještě dá možnost alespoň rok hrát tu nejvyšší ligu. Nakonec nedal a když pak Lampard uslyšel volání Manchesteru City, vůni anglických trávníků neodolal.

Jeho odchod nakonec může Chelsea hodně mrzet. Nejen kvůli tomu, že kvůli přebytečnosti nyní její legenda nastupuje za přímého konkurenta v boji o titul, ale především a hlavně kvůli tomu, že je Lampard pro City extrémně důležitým mužem. Nebýt jeho gólů, ztrácel by nyní Manchester City na Chelsea pět bodů (a zároveň měla Chelsea o dva víc, protože Lampard svým gólem zařídil remízu ve vzájemném duelu), zatímco takto je situace na čele tabulky zcela vyrovnaná.

Pokud by měl být Frank Lampard na konci sezony pomyslným jazýčkem na vahách, ke komu se přikloní ligový titul, tvářil by se zřejmě José Mourinho hodně hořce. Zásadní otázka však nyní je: může se stát podobným přízrakem i Gerrard pro Liverpool?

Sám hráč zatím neví, za jaké mužstvo bude v zámoří hrát. Lampardovi návrat do Premier League značně usnadnilo úzké propojení New Yorku City a Manchesteru City, ale ani kdyby šel hrát Gerrard do jiného amerického města, nebyl by jeho návrat skrze hostování nemožný.

Pro přesun do jiného anglického klubu (ať už jakoukoliv cestou) by v Gerrardově případě hovořila jediná věc: touha po ligovém titulu. Pokud za svůj život v Liverpoolu na něco nedosáhl, pak je to právě tato trofej, ke které byl nejblíže při loňské spanilé jízdě Luise Suáreze, ale nakonec nešťastným uklouznutím právě Gerrard daroval titul do rukou Manchesteru City.

Nic není pro mladého anglického fotbalistu víc než titul a Gerrard kvůli tomu v roce 2005 dokonce málem přestoupil do Chelsea; tak moc po koruně pro ligového šampiona toužil. A právě tato jediná touha by ho nyní mohla dohnat ke zradě slov. Na rozdíl od Lamparda, který již dokázal vše a v City si skutečně může spíše užívat poslední zápasy na nejvyšší úrovni, by se Gerrard právě k City, Chelsea nebo možná Manchesteru United uchýlil kvůli jediné trofeji.

Zároveň ale na rozdíl od Lamparda nikdy nehrál jinde než v Liverpoolu. Lampard začínal kariéru ve West Hamu a byť je nesmazatelným písmem zapsán v historii Chelsea, nikdy tam nevyrostl tak jako Gerrard v Liverpoolu. Proto si můžeme velice pravděpodobně z výše zmíněné trojice destinací vyškrtnout Manchester United - odvěký rival Reds, nepředstavitelný přesun, který by ani přes touhu titulu Gerrard neudělal.

Do Chelsea již jednou málem přestoupil, ale těžko ho nyní bude chtít José Mourinho, který před rokem odepsal Franka Lamparda, po všech stránkách prakticky totožného hráče. A Manchester City? Jelikož Lampard v létě skončí, mohl by Pellegrini sáhnout po jeho levnější náhradě, jenže by to tak šťastná výměna být nemusela. Lampard je pro City aktuálně klíčový zejména kvůli své produktivitě a Gerrard dal sice letos také pět gólů, jenže k tomu potřeboval asi o dvacet hodin víc.

A nakonec je tu zpět již zmíněný fakt, že Gerrardovi se příliš nechtělo hrát v Liverpoolu jiné než první housle, a tak není důvod, proč by je měl chtít hrát někde jinde. Jistotu titulu mu před příchodem kamkoliv nezaručí nikdo a pro Gerrardovo liverpoolské srdce by to mohl být až příliš velký risk, takže se již nyní raději jako neposkvrněná legenda Liverpoolu uchýlí do Spojených států, kde se dle svých slov již velice těší na novou výzvu. S Lampardem mohou od příští sezony jako největší hvězdy v nefotbalové zemi dělat nejpopulárnějšího sportu na světě skvělou reklamu.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (1273)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lampard chce to totiž připravit Chelsea o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

HOT NEWS! Z listu Mundo Deportivo se stává nejzmiňovanější sportovní deník těchto dnů. K informacím o neshodách mezi trenérem Luisem Enriquem a LIONELEM MESSIM nově přidal zprávu, podle níž Barcelonu kontaktovala CHELSEA. Londýnský klub chce prý společně s firmou Adidas za 250 MILIÓNŮ LIBER vykoupit argentinského útočníka z katalánského klubu. Odpoledne se objevila zpráva, že má Messi žaludeční problémy.

Večer zase vylezlo, že Messi nemá žaludek na působení pod Enriquem. Podle deníku Messiho žene pryč i vyhazov sportovního ředitele Andoniho Zubizarrety a bývalého spoluhráče Carlese Puyola. Naopak ho láká šance, že se v jednom týmu znovu sejde se Cescem Fàbregasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíce článků se v roce 2015 na eurofotbalu se zabývá tématy:

1. Petr Čech a jeho situace

2. Tomáš Rosický a jeho situace

3. Steven Gerrard a jeho situace

Reagovat
papanegra

Píše se vždy o aktuální situaci a nyní je to o Stevenovi...

Ti dva nad nim jsou nejlepší čeští hráči... Tak je jasné, že se o nich bude psát nejvíce, tak jako o Jágrovi v NHL...

Reagovat
RealC.F.

Tak kauza Petr Čech už je jen pro ty co jsou za zenitem...i na tyhle kluky musí myslet

Reagovat
smazaný uživatel

zasa narážka na Swarleyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik je mu vlastně let?

Reagovat
smazaný uživatel

do tolika ani neumíš počítat

Reagovat
smazaný uživatel

historické pramene sa v tejto otázke veľmi často rozchádzajú.

Reagovat
smazaný uživatel

nejpresnejsi by mela byt Dalimilova kronika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
guzman

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RealC.F.

A neni to tak? Jeho téma se tu probírá dnes a denně jako kdyby někdo neustále čekal, že se Čech zase stane v Chelsea jedničkou? V repre mu na dveře klepe Vaclík a zřejmě víc a víc a prostě si nejde nepřipustit, že éra fenomenálního golmana se přesouvá na druhou kolej..tečka

Reagovat
Infi

Vaclík klepat může, ale Péťa mu jen tak neotevře

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš a co jako? Čech je jedním z nejlepších fotbalistů ČR a aktuálně nejslavnějším aktivním fotbalistou ČR. A jelikož se jedná o český web, je jasné že se tu o něm bude psát dost článků . To že ho někteří lidé nemají rádi a nemůžou se přes ty články přenést je věc druhá a upřímně je to váš problém.

Reagovat
RealC.F.

Já snad řekl , že ho nemám rád? Osobní sympatie sem taháš jako arguemnt toho, že se tu píše o každym Petrovo zdaru/nezdaru? "Petrovi spadl v šatně ručník na zem , je to znamení lepších časů"? "Mourinho si sedl u večeře vedle Petra výjmečně o dvě židle blíž, než jindy, znamená to Petrův nástup?" atd .. atd...spíš bych čekal výjmečnější milníky nebo změny v jeho kariéře, než tohle...můj názor

Reagovat
smazaný uživatel

aha, jasně ...

Reagovat
RealC.F.

Reagovat
smazaný uživatel

a že je tady článku tohodle typu hodně...

Reagovat
RealC.F.

nejedu hate, ale pravda díš

Reagovat
Spalovač šancí

Mohl bys dát odkaz na ten článek o ručníku, nebo o večeři?

Reagovat
icemike

Čech není Penny, aby otevíral, když klepe každý ňouma

Reagovat
smazaný uživatel

Amen

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na přemlouvání Gerrarda z USA by mohli mít teoreticky žaludek jen MC, Chelsea a QPR. Pro první dva by nebyl žádnou posilou a s QPR si o titul nezahraje.

Reagovat
SunFells

"Na přemlouvání Gerrarda z USA by mohli mít teoreticky žaludek jen ..."

Co?

Reagovat
VojtovaChelsea

MC je zkratka Manchester City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Wat

Reagovat
hyper01

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
papos182

Reagovat
Melda

Jsi bystrý

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně by mi asi nevadilo vidět v FA cupu takovouhle zálohu

------------------Fernando------------------

Navas----Gerrard-----Lampard-----Silva

to by měla obrana docela problém s geniálníma přihrávkama za obranu na Navase s Kunem

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard,Gerard kopáči placírou.Celý ty roky se vezli v týmu za techničtějšíma hráčema.V repre stáli za hovno

Reagovat
smazaný uživatel

V repre stáli za hovno, protože hráli vedle sebe a byli poslední v záložní řadě, kdyby za sebou ještě někoho měli, bylo by to asi jiný

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak mno...

Reagovat
smazaný uživatel

fernando Torres ?

Reagovat
papanegra

Snad vyjde hostování Stevena v příštím létě, aby zavítal zpět do LFC

Reagovat
SunFells

Už si nevěří.

Reagovat
terry

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Hachim Mastour

Gerrard sa už nevráti lebo na to nemá.

Reagovat
SunFells

Ale jo, v týmu jako Hull by to byl stále velký pašák.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Stevie bude hostovat, tak v Liverpoolu

Reagovat
MySch017

Čo to má za logiku? Očividne chce zmenu, čo by mu pomohlo vrátiť sa hosťovať k vám??

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám hned první sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

jj, až tak za dva roky, až dozraje

Reagovat
KarlVonBanhof

na hostovacku s opci to ma tu 'nejvetsi logiku'

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A keď zaujme tak na prestup

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Lampard na to na rozdíl od Gerrarda ještě má (do mě).

Reagovat
Mimalu

při vhodném použití by na to měl taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je víc faktorů díky kterejm na to Frank ještě má. A to od jeho výběru místa a neskutečnýho číchu na gólu, až po skvělýho žolíka proti Chelsea v boji o titul. Nemyslím si, že by Gerrard v nějakém TOP týmu ligy hrál tak důležitou roli. O tom, že by se pro něj našlo místo v Leicesteru se nebavím.

Reagovat
Mimalu

Já věřím že by na to měl a je to podobná situace co s Frankem minulý rok, to taky nastupoval ve středové dvojici s Mikelem, Ramirezem či Luizem a bylo to o ničem. To samé vidím u Gerrarda kde hraje na nějaké rádoby Pirlo pozici, na které nikdy nehrál a asi mu to ani nesedí

Reagovat
KarlVonBanhof

Reagovat
hyper01

Reagovat
mimi_united

1. pretože už na ňu nemá

koniec

Reagovat
Kepy_FCB

Helminen a nějakej Gerarrd pořád je sem cpou

Reagovat
Spasitel

Odpoveď na článok Lampard bol a je lepší ako Gerrad a uvedomil si, že má ešte na top futbal a Gerrard tiež si priznal, že už 2 roky nemá na top ligu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to vidět i v herním projevu, smíšku.

Reagovat
Whitemedia

Na Chelsea dnes žádný stream ?

Reagovat
Kowe

Je to ještě jeden důvod, sice nevím, jak se k tomu stavěla Lampardova rodina, ale Gerrardova manželka byla jeden z faktorů, který rozhodl pro konec v Liverpoolu a výběr USA.

Reagovat
Rssa

Protože má morálku.

Reagovat
terry

Lampard zase tři tituly.

Reagovat
Wat

morálka > tituly

Reagovat
terry

Kdyby mu řekli, že Chelsea příští rok ten titul udělá, tak tam jde.

Reagovat
Wat

Dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Za morálku si titul nekoupis

Reagovat
fenixLFC

vdaka titulu z teba slusny clovek nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard není slušný člověk? Přijde mi, že žije vcelku spořádaný život.

Reagovat
fenixLFC

nehovorim o lampardovi

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát u toho, kto tie tituly nikdy nevyhral

Reagovat
fenixLFC

typicke myslenie cukotkara, ktorému je jedno ako sa k titulom dostane...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako nehnevaj sa na mna, ale či čukotkar či niekto iny...preboha však aj tak ten tym musi odohrať zapasy v lige a povyhravať ich aby ten titul vyhral.

Reagovat
SunFells

#SaintsFC team vs @Official_ITFC: Forster, Ward-Prowse, Fonte (c), Gardos, Bertrand, Wanyama, Schneiderlin, S. Davis, Tadić, Long, Pellè.

Ward-Prowse na pravém beku, hh.

Reagovat
Nikikrew

Celkom mi je luto nahradneho brankara Saints. Ved on este neodchytal ani minutu nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mu je 38, takže nevím jestli mu to nějak extrémně vadí.

Reagovat
Nikikrew

Tak to som nevedel. Kazdopadne mohol podla mna dnes chytat.

Reagovat
SunFells

Ten má už jen čestné místo a pokud by se Forster dlouhodoběji zranil, tak se patrně vrátí Boruc z hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem vždycky chtěl vidět kreativní hráče na krajním beku, takže jako zkouška super

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam že ho nikdy neuvidím nastupovať proti LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by jít do Evertonu.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

United XI: De Gea, Smalling, McNair, Blackett, Rafael, Fletcher, Herrera, Rooney, Shaw, Wilson, Falcao. #mufclive

United subs: Lindegaard, Evans, Anderson, Lingard, Mata, Januzaj, Di Maria. #mufclive

Reagovat
smazaný uživatel

zas pet beku. aspon ze tam dal oba mladiky.

Reagovat
Sandstorm

Taky mohl proti poslednímu celku league one nasadit Lindeho

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Shaqiri? Je na tom neco realnyho?

Reagovat
fff

Praveze sa to zda dost realne zatial .

Juve odpadol, je to vraj medzi nami a Interom, pricom Bayernu sa pozdavaju obe ponuky, cize to bude na samotnom hracovi.

Reagovat
Pinturicchio

Neodpadl, ale nesmyslně jsme začali upřednostnovat Sneijdera.

Reagovat
fff

No tak som myslel to odpadnutie, skratka ste presunuli pozornost inam.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
fff

Tusim aj Lavezzi sa s vami zacal spajat, nie?

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, ale tomu moc nevěřím, jednak on je srdcem Napolitán a není to to, co hledáme.

Reagovat
Pinturicchio

(Jedině, že by se přešlo na 4-3-3, pak by se mohlo hrát Tévez - Llorente - Lavezzi)

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hotová věc, vrabejka to už má na twitteru.

@vrabejka

I believe Shaqiri go to LFC.

@vrabejka

I doubt that the agent shaqiriho agreed with Inter. certainly waiting for talks with Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

shaqiriho

Reagovat
Mimalu

Reagovat
oddy

Reagovat
patas92

Reagovat
vitasrp

To je naprosto dokonalý..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

angličtina 101

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

To je nejlepší no.

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
LGT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hyrax

Reagovat
miky10

Reagovat
efellipe

Reagovat
Svatej

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lol, on to hádže do google translatora. to je kráľ.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Dawon

je to pan

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Inter vám ho vyfoukne.

Reagovat
smazaný uživatel

stačila expreska

Reagovat
wild

to vazne ideme hra tu sracku este aj proti Yeowilu? Ja som myslel ze od dnes opat prejdeme na 4bekov..tejto sracky sa tak skoro nezbavime

Reagovat
Swarley

jn, je tam Rafael i Shaw a hrajeme na 5, tak už nevim no...

Reagovat
mithro

si trochu nasral do ust, ked vravel, ze to hra preto, lebo nema k dispozicii rafaela a shawa. teraz ma a hra stale to iste

Reagovat
Swarley

právě no, to byla docela poslední naděje, že to fakt jen hraje kvůli tomu, že nemá klasický krajní beky...ještě možná s Angelem se to může změnit, ale tomu už teď teda moc nevěřím no..

Reagovat
wild

ako teraz uz fakt nevie co si o tom myslet.. vratili sa krajni beci Shaw aj Rafael, kvoli ktorym sme nemohli hrat na 4bekov ako to povedal sam LvG..navyse ideme hrat proti nejakym tretoligistom a on tam jebne 5obrancov. Myslim, ze v tom teda budeme nadalej pokracovat vo zvysku sezony.

Reagovat
Pigeon

tak si nemysli nic a sleduj zápas

Reagovat
Sandstorm

nic jinýho už asi hrát nebude...

Reagovat
mithro

zase 3-5-2??? proti tretoligistom? tak to nech uz ide fakt do

Reagovat
mithro

a ziadny Adnan, anderson na lavicke, ou je

Reagovat
Sandstorm

Adnan půjde hostovat, Anderson už je na odchodu...mohl dát aspoň čuchnout Lindegaardovi. A 3-5-2 už bych bral jako náš stálý systém

Reagovat
mithro

ja som chcel adnana u nas ale ak ma van gaal hravat tuto sracku a striedat ho na LWB alebo RWB tak to bude asi najlepsie riesenie.

Reagovat
Sandstorm

Přesně. Do toho, co teď hrajeme se Adnan moc nehodí a celkově toho na podzim moc neodehrál. Proto počítam s tim, že by mohl jít hostovat.

Reagovat
mithro

prave, on ho tam hodi na posl 20 minut uplne zbytocne na LWB, kde on dozadu nikdy na LWB mat nebude. Potom hra nahovno a ide stale dole.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

a chyta De Gea. proti poslednimu tymu treti ligy. Taky by ho mohl nechat odpocinout. Jedine misto kde rotujem je obrana.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

sak hrame dve sutaze, FA cup musime chciet vyhrat, musi hrat co najsilnejsie

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

Reagovat
Sandstorm

To jo, ale proti poslednímu týmu třetí ligy by to Lindegaard odchytal v pohodě...až budeme hrát proti někomu silnějšímu, tak ať hraje silnější sestava.

Reagovat
mithro

tak to mi neva, De Gea nech hra stale

Reagovat
smazaný uživatel

snad se nezrani.

Reagovat
Sandstorm

No já bych byl radši, kdyby si proti takovým týmům odpočinul...

Reagovat
mithro

ak budeme hrat tak, ako by sme mali, tak by si mal dnes v branke odpocinut. ale je mi jasne, ze to bude uplne naopak

Reagovat
smazaný uživatel

no vsadil jsem, ze oba daji gol.

Reagovat
wild

ale ani Lindegaard neni ziadny traged, aby ten zapas v pohode neodchytal..fakt ako proti najslabsiemu muzstvu 3.ligy sancu dostat mal

Reagovat
mithro

anders to ma u nas zratane, je dost mozne, ze uz toto okno pojde prec, kedze Valdes vyzera. ze podpise nakoniec

Reagovat
wild

a to je uplne dalsi nezmyselny krok z nasej strany.. Valdes bude urcite drahsi ako Lindegaard a navyse uplne zbytocny ked aj tak vsetko odchyta De Gea

Reagovat
mithro

no bohvie ako a kolko bude plateny ale zase valdes je urcite lepsi ako anders. ale ja z neho odvareny nie som

Reagovat
wild

Lepsi mozno je, ale na lavicke moze sediet hocikto. Ja som tiez neni z neho nadseny..ale pisal som to uz davnejsie, ci to nahodou neni priprava na odchod Davida

Reagovat
Sandstorm

Jako že by Valdés dělal jedničku po odchodu Davida? To je hororový scénář.

Reagovat
wild

Nj, ale je to jedna z moznosti.

Reagovat
Sandstorm

To já ho mam celkem v oblibě.

Reagovat
smazaný uživatel

a to se zas vzalo kde ten Valdes?

Reagovat
Sandstorm

Tak je třeba mít kvalitní dvojku. A jestli nechce dělat Lindegaard dvojku a chce odejít, tak bychom museli někoho přivést. Valdés je možná až moc velký luxus, ale pokud chceme být nejlepší, tak proč ne. LVG mu bude věřít víc jak Lindegaardovi a v pár zápasech by ho jistě postavil.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
wild

aj to len kvoli zraneniam

Reagovat
vodka

Ando rozhodne bude se na to dat někde dívat?

Reagovat
mithro
Reagovat
smazaný uživatel

Atletico Madrid unveiled striker Fernando Torres to 45,000 fans at Vicente Calderon Stadium on Sunday.

Reagovat
fff

Ja mu stale prajem, nech sa nejako chyti este.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si napraví reputaci, nezaslouží si reputaci tragéda

Reagovat
smazaný uživatel

teraz uz hej

Reagovat
F.Torres

tak návrat domů, to se dalo čekat, snad mu to zvedne zase sebevědomí

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom vtipnýho?

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

ti lidi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao hattrick

Reagovat
Wat

A výsledek 3:3.

Reagovat
Kepy_FCB

Gerrard Depardieu

Reagovat
smazaný uživatel

Takova mediální masáž o průměrném Gerrardovi. .. Az bude končit kariéru Ronaldo tak doufám že po celem svete budou pietni mista a číslo 7 bude vyřazeno navždy z číselne nabídky

Reagovat
smazaný uživatel

to znamená, že dostaneš ban.

Reagovat
smazaný uživatel

Už budu jen amigo

Reagovat
Swarley

máš to promyšlený

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na to času dost. Do te doby ještě 4x vyhraje LM a 6x Španělskou ligu

Reagovat
FUnk

troll

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo už ale skončil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro fotbalový svět existuje jen jeden Ronaldo a to je Cristiano!

Reagovat
fff

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
mojmira

Reagovat
blade115

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

no, když si místo toho fotbalový dosadíš patnáctiletý floutek, tak budeš mít pravdu

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

pro dětský fotbalový svět...

Reagovat
Woods

kktovi dat oscara a nie vyradit cislo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole, hlavně že Poza postaví proti Evertonu, ale proti týmu kde by se možná i ukazal už ne

Reagovat
smazaný uživatel

je zraněný a Ambrose myslím taky, proto je tam Celina

Reagovat
smazaný uživatel

na stránkách je že: Jose Angel Pozo is hoping for a first team recall against Sheffield Wednesday this Sunday.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to promiň, ještě jsem tam dneska nebyl, ale zase po zranění hned první zápas za áčko, nevím no. Celina má zatím gól na každých 54 minut, takže dobrý

Akorát mě zaráží že je povolanej i když nemá jistý místo ani v U21

Reagovat
smazaný uživatel

LFC set to reach agreement to bring Lille star @DivockOrigi to Anfield this month (Echo)

Reagovat
fff

radsej asi takto, nech preplatit Berahina.

Reagovat
fff

nez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že ten palec nahoru je jen ironie. Vždyť ten kluk nedal už přes tisíc minut v Lille gól a za Liverpool by měl dávat góly? To už ať radši zůstane do konce sezóny v Lille.

Reagovat
Zaschrona

Videl jsem ho 2x proti nam a hral strasne.

Reagovat
fff
Reagovat
Zaschrona

Jojo, McGeady ma taky bezne takovy momenty a taky bych ti rekl, ze hraje strasne.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mu 19 a teď bez Sturridge bychom od něj měli očekávat góly za LFC. Oproti Balotellimu, Lambertovi a Borinim, to je z bláta do louže.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

1. Má 19 rokov

2. Hrá na kridle

3. Hrá snáď v najdefenzivnejšom mužstve v lige. Lille strelilo najmenej golov a ich prechod do útoku je absolutne tragicky.

Radšej nech ho zavolame ako keby sa mal zabíjať mužstve ktoré mu nepasuje

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Směje se někdo, kdo nazývá Lovrenem fotbalistou. Dobrým fotbalistou.

Reagovat
smazaný uživatel

*Lovrena.

Reagovat
Godwinson

A není? Dostal se až do Liverpoolu, tak to dobrý fotbalista musí být, ne? Ale pokud si ho poprvé zahlédl až v dresu Liverpoolu, tak budiž.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

"Dostal se až do Liverpoolu, tak to dobrý fotbalista musí být, ne?"

Reagovat
smazaný uživatel

zrejme si ho pamatuje z lyonu a southamptonu

Reagovat
smazaný uživatel

Do Liverpoolu se dostal i Jovanovic a je to sráč. Lovren dělá stejný chyby jako dělal v Southamptonu, akorát v LFC to jde víc vidět. Za Schneiderlinem s Wanyamou dokáže bránit skoro kdokoliv.

Prostě je hrozně vtipný, když se směje Origimu někdo, kdo takhle vysoko hodnotí Lovrena. Asi toho dobrýho fotbalistu nechal v tom Lyonu.

Reagovat
smazaný uživatel

jo takhle, takze po vyvraceni pohadky, ze barcelonu nemuze trenovat kazdej, ted vznikne nova, ze za wanyamou a schneiderlinem vynikne kazdej...

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, teď vznikne nová pohádka, že je Lovren kvalitní fotbalista, ale na hřišti prostě vypadá šašek jenom tak, že se mu chce.

Reagovat
smazaný uživatel

klidne si ho hodnot jen na zaklade vykonu v liverpoolu, to uz je tvoje vec

Reagovat
smazaný uživatel

Budu, stejně jako tak budu hodnotit Origiho.

Reagovat
smazaný uživatel

to je mozna pro origiho i dobre

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Možný to je hele.. já ho nesleduju každej zápas, ale co jsem Lille viděl, tak tam má se střílením golů problém celej tým.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

#LFC Officials have contacted the representatives of #EFC left-back Luke Garbutt. They're hoping to secure him via a tribunal in July.

Nevíš o tom něco?

Reagovat
Zaschrona

Nejaky takovy spekulace byly, ze udajne chcete jeho a Mirallase, snad je to blbost.

Reagovat
Godwinson

Já se směju ale "fanouškům" Liverpoolu, pod minulým článkem tak trochu i Liverpoolu samotnému. Ale Origimu ne

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

A já ti i přesto říkám, že Origi náš útok nezlepší.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha Sterling nedal gol v 17 zápasech v řadě a stejně je to náš nejlepší ofenzivní hráč. Lille je letos naprosto směšnej tým.

Však my máme podobný problém s útočníkama, ale stejně jsme v lize za podobnej čas dali 2x víc golů. Ten tým nefunguje jako celek a na tom sám Origi těžko něco změní. Origi fotbal hrát umí a ukázal to na MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Bavím se o gólech, a ty prostě Origi nedává. Teď má přijít do rozběhnuté sezóny v Premier League a vytrhnout nás z našeho problému, že nedáváme góly?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže u nás je nedává nikdo. Je to zoufalej krok, ale pokud na Origiho bučí vlastní fanoušci a podle frantíků tady se mu nějak zvlášť nedaří, tak proč ho tam trápit?

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si zvyká, že když se nedaří, tak kritika musí přijít. Tím, že v LFC bude vysedávat na lavičce, jeho trápení neskončí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bučet na vlastního hráče je hloupost. Jak jsem psal nahoře, tak Sterling měl 17 zápasů bez golu a stejně na něj nikdo nebučel. Asi by jsme ho nechtěli zpátky, kdyby měl celej půl rok prosedět jenom na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Netahej sem Sterlinga, to není hráč, kterej by měl dát 15-20 gólů za sezónu. OK, dejme tomu, že opravdu přijde už teď v lednu, pro nás to ale žádná posila, která by dávala góly, nebude. Snad se budu mýlit, ale teď to jinak nevidím.

Reagovat
Cobra

Yohan Cabaye se po přestupu do Paris Saint-Germain nedokázal prosadit, nyní by se údajně podle anglických médií mohl vrátit do Newcastlu, kde prožil úspěšné období. Francouzský reprezentant by prý mohl odejít zpátky do Anglie jako protihodnota za Moussu Sissoka. (getfootballnewsfrance.com)

Tak tohle nechápu. Proč Spurs chcou na půlroční hostování Rabiota(bez opce), když můžou přivést Cabayeho, který by se určitě přestupu nebránil a měli bychom troufám si říct TOP hráče, který by dokázal naší mladé záloze dodat ty zkušenosti. Navíc je to strašný sympaťák

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde není psáno, že ho Spurs nechcou. Spíš si myslím, že ho PSG nechce prodat. Ta výměna za Sissoka je blbost.

Reagovat
Cobra

Za adekvátní nabídku si myslím, že by ho pustili. Větší kvalitu si myslím, že Spurs sehnat nemůžou teď v lednu.

Jinak Rabiot je tak či tak zbytečnost. Rozehrávat hráče pro PSG, když na tu pozici máme Paulinha, Masona, Dembéleho, Capueho, Stambuliho..

Místo zbavování se hráčů díky přetlaku, budem kupovat hráče na pozici, kde nás bota netlačí

Reagovat
smazaný uživatel

Cabayeho sem chtěl už od dob co odešel Modrič; Cabaye in, Paulinho out

Reagovat
smazaný uživatel

Pls, kde se diskutuje ohledně dnešních matchů FA Cupu, nevíte?

Reagovat
Sandstorm

Vypadá to, že tady, ale mě by spíš zajímalo jestli budou streamy a to hlavně na zápas Yeovil - MU a jestli je nějaká podobná stránka jako byla wiziwig

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.drakulastream.eu/football-live-streaming-video.html používám tuhle, i když kvalita tam není nic moc Nebo zkus sportlemon

Reagovat
Sandstorm

firstrow, sportlemon, ty znám, ale právě kvalita tam není nic moc. Na wiziwigu byly odkazy na sopcasty a acestream v HD kvalitě.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, právě. já teda náhradu za wiziwig nenašel

Reagovat
smazaný uživatel

vcera jsem objevil tohle: http://www.time4tv.com/2013/08/bt-sport-1.php je tam menu na UK stranky, nas davaji na BT Sportu.

Reagovat
Sandstorm

dík, to vypadá dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Sandstorm

to je celkem podobný wiziwigu

Reagovat
smazaný uživatel

ale kdyby měl někdo nějakou lepší stránku, nech si jem hodí

Reagovat
Miguel19

http://www.vipleague.me/sports/football.html

Tady jsou nějaké streamy. Pokud chytneš s HQ, tak je to i přijatelná kvalita...já to používám celou sezonu a nestěžuju si...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky díky

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Taktéž díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Tady je teď streamů, že nebudu vědět, který si vybrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje vypadaji lepe nez to co jsem daval ja.

Reagovat
Miguel19

CHELSEA XI: Cech; Azpilicueta, Zouma, Cahill, Filipe Luis; Ramires, Mikel; Remy, Oscar, Schurrle; Drogba.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Miguel19

Chelsea subs v Watford: Courtois, Ivanovic, Ake, Matic, Willian, Salah, Diego Costa. #CFC

Reagovat
Sandstorm

Rémy

Reagovat
Whitemedia

Ake měl být v základu, jinak spokojenost..

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Whitemedia

akorát by se teda šikl nějaký stream.. jenže žádný není

Reagovat
Miguel19

No jo, na vipce nic není.

Reagovat
blade115

To bude hrůza, ten střed slibuje klasickou marnost z dřívějších let. Snad to na Watford bude stačit... A je škoda, že nehraje Aké, třeba místo Mikela. Cahill by si díky dnešnímu základnu mohl posedět za týden, ale to je asi dost naivní... Njn, co se dá dělat.

Reagovat
Talker

Ten střed bych mu nevyčítal, musí se rozehrát Mikel s Ramiresem někdy.

Reagovat
blade115

Mikel už tak hraje na můj vkus víc než dost.

Reagovat
Talker

Tak jako já bych taky preferoval, kdyby hrál Aké, Baker nebo někdo jiný. Ale tak to se od Mourinha čekat nedá.

Reagovat
Talker

No, alespon si někteří hráči odpočinou. Ale mohl klidně hrát Aké, Azpi si mohl dát oraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi je zrovna taková tryskomyš co podle mě tolik odpočinku nepotřebuje

Reagovat
Talker

Tak možná nepotřebuje, ale jsme pořád ve čtyřech soutěžích a každý odpočinek se počítá.

Reagovat
spider_8

On se občas prostřídá s Luise, takže u něj to není takový problém.

Reagovat
Talker

Občas ano, ale klidně si mohl odpočinout opět.

Reagovat
smazaný uživatel

Že bych se na to nějak těšil s takovým středem se říct nedá...

Reagovat
Talker

Jinak tahle sestava má jednu pěknou vlastnost - můžu se soustředit na školu a nebudu mít pokušení se na to koukat. Víceménně mě zajímají akorát Zouma, Remy a Schurrle.

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto stream na United?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, vyššie už nejaké sú.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Cobra

Až vy porazíte United, taky vám vyjde DVD

Reagovat
smazaný uživatel

to sa nestane

Reagovat
vladis271

raz ich porazíte. Maj vieru bratu.

Reagovat
smazaný uživatel

bez Wengeleho možno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

toho koupí Real, to už je jasné

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Blades opet pozmrdili prvoligace

Reagovat
Wat

Snad ne na dlouho prvoligáče.

Reagovat
blade115

A sousedi melou City.

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
Trand

Owls. Paráda. Ale Lampard si to teda dává neskutečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja neviem... celé City zatiaľ oničom a ani Lampard nepredviedol zatiaľ nič úžasné...

Reagovat
smazaný uživatel

City klasici

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
mithro

City dobry zaciatok

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že Mangala stál přes 30 mega.

Reagovat
mithro

jeho gol?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kasai. neskutecnej frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

Csongor?

Reagovat
Whitemedia

Ammann

Reagovat
Whitemedia

ty první dva bych poslal někde do pryč

Reagovat
patas92

Reagovat
Wat

Společně s Ammannem. Ale Roman se s tim taky slušně popral, o tom žádná.

Reagovat
Swarley

čumím na Forresta a provařil jsem druhý kolo... ale tak v tom prvním měl bohužel smůlu, těsně ho ten skvělej vítr minul, ale tak co se dá dělat

Reagovat
Wat

To mohl bejt nasranej asi nejvíc, mít jako poslední takový blbý podmínky. Ale zbraně nesložil.

Reagovat
jenage

Jinak podle mě by měli jako spolukomentátory zvát místo bývalých skokanů absolventy Matfyzu, neskutečné počty tam.

Reagovat
Paul Anka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Traktoři

Reagovat
smazaný uživatel

5 - Manchester City have now kept five clean sheets in their last 18 home games in all competitions. Hospitable.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně neustále překvapuje, že ten Pellegrini není schopný ty hráče na domácí poháry namotivovat. To je fakt neskutečné.

Reagovat
smazaný uživatel

třicátá minuta zápasu proti prdeli totiž řekne hodně o motivačních schopnostech..

Reagovat
smazaný uživatel

ne třicátá minuta, ale těch devadesát předchozích v sezonách

Reagovat
alcantara

Ved vyhrali vlani Ligovy pohar.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a jedem!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Cabaye. Střelme Naughtona a Paulinha a pojďme do něj. Za kolik tam šel? 15-20 mega by do něj Levy mohl pustit. Byh začal věřit v Top 4. Jinou posilu nepotřebujem.

Reagovat
FUnk

kaboula bych prodal, ale toho nikdo nebude chtit a misto nej privezt poradneho stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Hull ho koupí

Reagovat
Cobra

Nebo QPR, to už je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

no vidiš, u QPR bych se ani nedivil, zkrátka každý zboží má svýho kupce

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš ve stoperské hierarchii posunout Diera před Kaboula.

Reagovat
Cobra

Kde to mám podepsat?

Reagovat
SunFells

Schneidy

Reagovat
jenage

Černé trenky a štulpny.

Reagovat
mithro

najlepsie kombo.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

ti nam riadne zacali nakladat, snad sa nikto nezrani.

Reagovat
Swarley

střílet z dálky bude jen Wazza

Reagovat
smazaný uživatel

co kecas McNair!!!

Reagovat
Swarley

však v reakci na to, to píšu...to nebyla ani střela

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak sorry.

Reagovat
slavex

Nemáte prosím nějaké streamy, případně sopcast na Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

United na poslední tým 3. ligy s De Geou, Rooneym, Falcaem a Herrerou.

Reagovat
mithro

Smajling

Reagovat
Swarley

to jsem moc nepobral

Reagovat
smazaný uživatel

City ani jedna střela na bránu

Reagovat
fajdax

Wiziwig je offline

Někdo sopcast na Chelsea?

Reagovat
Kovi81

nikdo cfc dneska nevysila

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost.

Reagovat
Kovi81

ja sem vsude cetl, ze to neprenasi zadna anglicka televize a ze nebude stream, akorat radio

Reagovat
blade115

Tak dej link, já taky nemůžu nic najít.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nic nehledal ještě, ale přijde mi to jako blbost.

Reagovat
vitasrp

No jako je to třetí kolo FA Cupu, žádná anglická telka to nedává, takže je dost v pohodě možný, že to vůbec není televizní zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je dost smutné...

Reagovat
blade115

Není, výjimečně si měl pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nakonec to je smutné.

Reagovat
blade115

Reagovat
slavex
Reagovat
Miguel19
Reagovat
blade115

Díky oběma.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to tam ještě nevypli.

Reagovat
Miguel19

Kvalita špatná, ale lepším než se učit.

Reagovat
blade115

Reagovat
Kovi81
Reagovat
Kovi81

Regarding Chelsea TV and links showing Chelsea TV – there will only be live audio commentary, video doesn't show until after the game ends.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si myslel...

Reagovat
blade115

Zasranci! Proč nás dali na tak debilní čas? By nás normálně vysílala Nova, vždyť Čechova Chelsea proti Vydrovu Watfordu...

Reagovat
Miguel19

A Pudilovo

Reagovat
smazaný uživatel

Pudilovo Watford?

Reagovat
Miguel19

Pudilův?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, nad tím teď přemýšlím, Čechova Chelsea proti Pudilovo Watfordu mi zní divně

Reagovat
smazaný uživatel

Pudilovu?

Reagovat
blade115

Ti ta sláva stoupla do hlavy a zatemnila už tak zatemněnou část rozumu...

Reagovat
smazaný uživatel

z čeho soudíš, že jsem nějaký rozum měl?

Reagovat
blade115

Párkrát si se navez do úček.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to tak rozděluju rovnoměrně, když se na to podíváš s odstupem tak účka jsou ve větších sračkách než vy, do ležících se nekope, těm stačí ta jejich hra. Chelsea je v pohodě, mají schopného trenéra a skvělý tým, fanoušci toho musí prostě vydržet více

Reagovat
blade115

Tihle hovnaři, co se snaží zavděčit všem a vlastně nikomu, jsou nejhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

já se nikomu nesnažím zavděčit, podrýpávat mě baví

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Miguel19

Hmm, tak se jdeme učit.

Reagovat
smazaný uživatel

Si jdu radši pouštět hudbu než posrané rádio, z toho fakt nic nemám.

Reagovat
blade115

Reagovat
Whitemedia

Hmm, nas**t na rádio...

Reagovat
Pinturicchio

Není, CFC dnes opravdu nikde nedávají.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem slyšel, že se odsouhlasilo, že už ji nikdy dávat nebudou

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

a pritom v nejake stare diskusi pod ovreboem ses jeste k cfc vyjadroval kladne

Reagovat
smazaný uživatel

Čo by hejteri ako Ty na tomto svete potom robili?

Reagovat
smazaný uživatel

učili

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Wiziwig skoncil

Reagovat
smazaný uživatel

skúšaj ten wiziwig, mal by ísť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
mithro

zatila uplne typicke 3-5-2 predstavenie

Reagovat
Swarley

a stejně mezi těma pěti nejvíc brání Wazza

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
SunFells

Ale zatím se držíte.

Reagovat
mithro

zuby nechty ale.

Reagovat
Dawon

to je strasne proste...ale mozna jeste vic, nez typicky 352 vykon bych to nazval typickym venkovnim vykonem

Reagovat
mithro

podme Yeovil

Reagovat
wild

ved nas prehrava tretoligista

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nového ne?

Reagovat
Wat

Reagovat
vodka

to je zase sračka

Reagovat
mithro

ouch hlavne, ze to rozhodca nechal pokracovat v hre. debil.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
wild

tak prveho zraneneho by sme mali

Reagovat
Dawon

Miluju nase braneni standardek Zadne zmatky, balon se v pohode uklidi, parada

Reagovat
smazaný uživatel

ako čítam, tak tuším radšej zapnem MU

Reagovat
vladis271

Palino by mohol poskytnúť link.

Reagovat
Swarley

proč se nepřipravit debilním rozestavením o střed hřiště i proti třetiligovému týmu

Reagovat
mithro

a nechat ich hrat dlhe lopty, kt vobec nevieme branit. hlavne, ze sme ich trikrat scoutovali

Reagovat
mithro

I would rather McNair groggy than Evans.

Reagovat
Swarley

Reagovat
wild

Reagovat
SunFells

McNair už hraje o čas.

Reagovat
Dawon

Tohle je znameni Loui, nedavej tam za nej prosim zase stopera

Reagovat
wild

ved nedava tam stopera, rozcvicuje sa Evans

Reagovat
Pasha

Reagovat
Dawon

Reagovat
EXoRcIsT

fuj jak som sa zlakol ked ukazali Mcnairana zemy ten vyzeral jak keby dostal KO od boxera

Reagovat
Pasha

Evans, ešte len teraz začne komédia

Reagovat
smazaný uživatel

Takých šupákov by sme mali prehrávať aj s rozostavením 5-0-5

Reagovat
SunFells

Zatím nejdelší kombinace Manchesteru, až k De Geovi.

Reagovat
EXoRcIsT

Boze sak Fletcher nestiha ani proti Yeovilu jak chce hrat PL predat ho okamzite

Reagovat
Wat

Ale je vtipný, že ani De Geovi se nikdo pořádně nenabídne, dobrej byl ten záběr z kamery za bránou, jak všichni bez zájmu hrát byli zády k němu, předevšim pak takovej Fletcher, kterej by si pro ten balón sběhnout mohl.

Reagovat
vodka

dpc, jestli nezacnou hrat neco, co dava aspon trochu smysl, tak se na to fakt vyseru, kurvit si den fakt nehodlam...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

mne to pride kazdym vikendom horsie a horsie.

Reagovat
smazaný uživatel

idem sa ucit radsej

Reagovat
wild

ja sa asi idem fakt radsej ucit

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael.

Reagovat
smazaný uživatel

Fletcher by už v živote nemal hrať za Manchester United. Prepáčte, ale fakt nie.

Reagovat
Sandstorm

A ještě si stěžuje Shawovi, že to měl zpracovat na prsa

Reagovat
Sandstorm

Kurník co to hrajeme? To jsou nepřesnosti jak v přeboru. Falcao takový parádní náběhy a nikdo nepošle balon.

Reagovat
mithro

Takehoto Fletchera vidiet hrat, to normalne

Reagovat
Swarley

je tam stejně na blázna, jak když je tam takhle Fella nebo kdokoliv jinej...jakž takž to funguje jenom když tam je Carrick a to proto, protože je to prostě geniální Carrick...

Reagovat
vodka

hlavně na té pozici fakt snad ani neni komu přihrát, ten systém je v tomto našem provedení fakt na prd...

Reagovat
Swarley

přesně tak, to je naprosto o hovně, ten střed je totálně odvařenej v tomhle systému, tam to absolutně není komu dávat...buď se stáhne Wazza a něco vymyslí nebo nic...

Reagovat
vodka

ale má fakt strasšný problém aj se zpracováním... si vůbec nevěří...

Reagovat
Swarley

jako to jo, to neříkám, že to je jen o tom...on prostě je slabej, ale tady se to ještě mnohonásobně zvýrazní..

Reagovat
mithro

a zase

Reagovat
smazaný uživatel

chybi mu tam ten jeden clovek navic.

Reagovat
čutalista

link na chelsea pls

Reagovat
smazaný uživatel

Fletcher

Reagovat
mithro

zemiak

Reagovat
vladis271

Reagovat
Sandstorm

Ach jo, ten Fletch je tragikomickej. V poločase to switchni na 4-3-3 a pošli tam Di Maríu Louisi.

Reagovat
smazaný uživatel

McNair

Reagovat
jenage

McNair

Reagovat
SunFells

To musel být včera slušný večírek

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že United se nezapřou

Reagovat
mithro

to je fraska

Reagovat
smazaný uživatel

McNair

Reagovat
Sandstorm

Ty vole tak tohle je výkonem a nasazením podobnej disgrace jako s MK Dons.

Reagovat
smazaný uživatel

daj tam Andyho, nech aspon je na co pozerat

Reagovat
Sandstorm

a ať naroste jeho cena

Reagovat
mithro

kedze hrame vsetko nad zalohou dlhymi loptami, je fakt jedno, kto bude v zalohe

Reagovat
vodka

protože naše záloha je u útočníků a jediný hráč, co má rozjíždět a zakládat útoky je Fletch Herrera s Rooneym, Falcaem a Wilsonem rozmístění pěkně u svojich hráčů, kteří je mají hlídat...

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Nás by vonku prehral asi aj nejaký TJ Družstevník z 5. slovenskej ligy

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

na Liverpool to stacilo, tak co

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to sme hrali doma, tam sme iné mužstvo.

Reagovat
fenixLFC

aj Liverpool vas prehral

Reagovat
vodka

Fakt, LVG genius... Ve chvilich, kdy dokaze stred zahustit skoro kazdy tym, tak protláčí rozestavení, kde je při zahuštěěném středu od soupeře odříznutých od hry polovina hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Já fakt nechápu, co na tom rozestavení vidí. Ještě bych to chápal, když neměl wing backy. Ale vždyť musí i on vidět, že to nefunguje ani proti poslednímu týmu league one.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

MUmá šťastie, že Yeovil je dopredu tak impotentný

Reagovat
smazaný uživatel

City vy jste neuvěřitelní šašovia

Reagovat
Sandstorm

Taky si to dávaj slušně...

Reagovat
EXoRcIsT

To je hnus totalne Fletcher nestiha ale LVG isto stiahne Herreru pritom by stacilo jedneho obrancu vyhodit a dat tam zaloznika

Reagovat
vodka

Fletch pujde uz o polocase bych tipnul... ale on tam sam byt nemoze a nechapu, proc je herrera tak vysunuty

Reagovat
Sandstorm

Fletche stáhne a pošle tam Angela.

Reagovat
smazaný uživatel

Angel prej max 30 minut. tak jsem zvedavej.

Reagovat
vodka

to je ideální tah ti povím, ať jsou ti sebejistotou oplývajícící stopeři úplně bez krytí

Reagovat
smazaný uživatel

stahl bych jednoho stopera, asi McNaira nebo Blacketta (ten mi prijde, ze to ma dneska na haku) a presel na diamant.

Reagovat
vodka

hlavne at herrerovi rekne, at se mota podstatne niz a ty akce rozjizdi bud s balonem na noze, nebo rozehrava z hloubky. pripadne teda stoper pryc a Ando vedle Fletche...

Reagovat
smazaný uživatel

Strasnej profesorksej vykon. Skoro nikdo poradne nehrabne, desny...

Reagovat
mithro

kam sa ten rozhodca pozera

Reagovat
Sandstorm

To je sranda, jak nás Yeovil přehrává ve středu hřiště

Reagovat
Grahf

Mne príde, ako by to lvg sám sabotoval. Už každý musí vidieť, že 3-5-2 absolutne nefunguje a nefungovalo. On sám tu taktiku nikdy v minulosti (okrem ms) nehral, tak neviem prečo na nej tak trvá. Proste ahoj zdravý rozum.

Reagovat
Sandstorm

Já bych řekl, že je to celý o jeho egu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho's New Year celebration ... The Ronaldinho way.

https://pbs.twimg.com/media/B6hF6mlIAAAHznz.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Dawon

Jestli tuhle sracku hrajem jen protoze sme 10 zapasu bez prohry, tak to snad at radsi urychlene prohrajem To je cire zoufalstvi

Reagovat
vodka

hlavně, střed hřiště by sme ovládli, kdyby tam měl Fletch nastálo někoho vedle sebe a Shaw z Rafaelem by hráli trochu vysunutěji...

Reagovat
smazaný uživatel

A vam se ten fotbal pane van Gaal jako libi??

Reagovat
smazaný uživatel

city stále ani střela na kasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak přece jen

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda výkon..

Reagovat
Whitemedia

Alespoň ten výkon vidíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

To není v tomto případě výhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaaameees

Reagovat
SunFells

Milner

Reagovat
smazaný uživatel

jeden stoper ihned dole, na co nam je proti takemu superovi tam mat troch stoperov preboha, hore Andy

Reagovat
smazaný uživatel

a nejaky link, ktory vam ide dobre?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Mata warming up. Just his type of game. Not.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

ved hned po polcase mu LVG vravel ze ide hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Verme, že tento polčas otvorí LVG oči a už do druhého polčasu vybehneme v inom rozostavení

Reagovat
mithro

At least Paddy McNair won't remember that half. He's winning.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Stoka

Reagovat
masly008

někdo stream na arsik? prosím.

Reagovat
SunFells

Za hodinu.

Reagovat
masly008

jsem jeliman.se těším tak že nepoznám hodiny

Reagovat
SunFells

V pohodě, je tu větších jelimanů

Reagovat
wild

Evans LVG

Reagovat
mithro

Evans. Get in Mata.

Reagovat
Gunnersaurus

@JamesOlley:

At Emirates. Walcott and Campbell start for #afc. Full team shortly.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda. Som zvedavý, či Theo na hrote.

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Evansa bolo treba

Reagovat
Wat

4 stopeři?

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, co to su za striedania

Reagovat
vladis271

Reagovat
EXoRcIsT

a cenu chuj roka za striedania ziskava LVG

Reagovat
vladis271

Reagovat
wild

to ideme hrat so 4stopermi?

Reagovat
mithro

ako keby to nebolo jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach do piče

Reagovat
FCSL

Ospina, Bellerin, Chambers, Mertesacker, Monreal, Coquelin, Rosicky, Cazorla, Walcott, Campbell, Alexis

Jaká sestava Aspon Alexisovi mohl dát volno teda

Reagovat
jacobT

Keby nechýbali Giroud aj Welbeck tak by mohol, takto je tam z útočníkov už len Akpom a predsa len hráme proti tímu z PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Sanogo teda hosťovanie, ani na lavičke nie je. Ale mohol hrať niekto namiesto Alexisa alebo Santiho. Zelalem napríklad.

Reagovat
Gunnersaurus

#Arsenal subs: Martinez, Debuchy, Koscielny, Zelalem, Oxlade-Chamberlain, Maitland-Niles, Akpom #AFCvHCFC

Reagovat
Miguel19

LVD

Reagovat
smazaný uživatel

Fanklub defenzivniho fotbalu tleska. Rafael a Shaw zbytecne moc nabihali dopredu. LVG

Reagovat
CubONE

On dal dole Rafaela aj Shawa???

Reagovat
smazaný uživatel

ten anglický fotbal se fakt nedá sázet kdo dneska vsadil, tak jistojistě zaplakal

Reagovat
Dawon

Taky mi dela celkem radost, ze uz si tedka zahraje jen jeden ze dvojky Adnan ADM Supr prace zase...Adnan musi jit hostovat, nebo ho tahle sezona uplne zabije

Reagovat
smazaný uživatel

tyvoel Navas má dvoje plíce

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by byl dobrý i fotbalové nejen fyzicky

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey už by mal byť späť za týždeň proti Stoke

Reagovat
jacobT

Aj Mesut, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale o tom vedel a ten už mohol byť aj dnes vraj.

Reagovat
smazaný uživatel

*som vedel

Reagovat
Azazelo RD

Tak kdo by taky o něj stál.

Reagovat
mithro

skodaaaaaa

Reagovat
mithro

evans taka krasna prihravka, to je hracik

Reagovat
Dawon

rozhybal to

Reagovat
smazaný uživatel

liiiiiiink

Reagovat
mithro
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Evans

Reagovat
vladis271

Reagovat
Willy Wonka

4 stopeři? Proč ne! LVG

Reagovat
Wat

Low s tim vyhrál MS.

Reagovat
Manik...

Němci na to vyhráli MS

Reagovat
nani92

Moyes vrat sa

Reagovat
Sandstorm

tak to zase brzdi. Pod Moyesem bychom byli někde na šestým místě. I když...měl by přes léto čas na přestavbu a třeba by se mu začalo dařit.

Reagovat
wild

no ja neviem..trocha zacinam o tom pochybovat ci bol Moyes fakt az taky zly..co by on dokazal s tymto kadrom. Sme sice treti ale skor stastim ako umenim

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On by tenhle tým ani nekoupil. To za prvé.

Reagovat
wild

To nemozes vediet koho by kupil. Chcel napr. Fabregasa ktory by dal nasej zalohe uplne iny rozmer.. Mozno by kupil poriadneho stopera a ta obrana by nebola taka tragicka.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
nani92

On by kupil Fabregasa..

Reagovat
Sandstorm

Tak zase by koupil jiné hráče. Za ten rok měl jistě představu o tom, jaké posily potřebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť měl na nákup stejně času jako LVG. Takže ano, vím koho koupil.

Reagovat
nani92

Herreru chcel tiez, chcel Balea ale ze to Ed nevybavil nieje jeho chyba..a keby na poslednu chvilu neprisiel AdM tak by to bol strasny prestupak

Reagovat
Sandstorm

A hlavně chtěl Fabregase, což by byla úplně jiná pecka, než Herrera, který byl navíc ještě dražší.

Reagovat
Sandstorm

Ale LVG neměl čas ten tým pořádně nasledovat. Vždyť jenom měsíc strávil tím, že sledoval, jak na tom jsou hráči a podle toho se rozhodl koho koupí. Moyes už ten tým měl nasledovaný a hráče měl dávno vytipovaný. A Kromě Di Maríi se ten přestupák mohl zvládnout lépe. LVG není žádný zázrak.

Reagovat
vodka

Moyes začal tím, že chce taky každému dát šanci, že ten tým vidíš na videou neni to samé, když s ním pak pracuješ. Jeho vyjádření do médií byly vtipné, hra od nového roku hrozná, ale nějaké zlepšení teda nepřišlo.

Reagovat
smazaný uživatel

no prijde mi, ze pod LVG prislo zlepseni, ktere ale jde posledni tydny tezce do prdele. na tu hru se neda divat.

Reagovat
nani92

Reagovat
Sandstorm

Do prdele jde od té doby, co přešel na 3-5-2 no. Když hrál ten diamant tak to šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ten jeden zapas byl skvelej.

Reagovat
vodka

zase děláte, jakoby celá sezona pod Moyesem byla strašná... do nějakého prosince byla spousta výsledků vysloveně smolný, sesypalo se to až potom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

A výkony v LM se taky cení. Proti Bayernu sme nehráli vůbec špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Moyesem jsme vyhrávali venku a hráli příšerně doma. Pod LVG hrajeme doma dobře a venku příšerně ale neprohráváme. Ty už si zapomněl jaké to pod Moyesem bylo? Jak si tým nevěřil a hrál na jistotu, jak se hráči báli míče, jak se po hřišti ploužili. To letos není. Z hry bolí oči, kombinace vázne, ale vyhráváme zápasy ve kterých jsme horší, z týmu cítíš vnitřní sílu a kromě jednoho kolapsu dokážou zabrat. Když jsme pod Moysem dostali gól, tak to byla konečná. A znovu, když hrajeme diamant a nebo cokoliv mimo 5-3-2, tak hra vypadá hodně dobře. Akorát teďka jsme hráli čtyři venkovní zápasy v krátkém sledu, tak to vypadá, že hrajeme pořád hnusně. Zápas s Newcastlem přece vypadal dobře. A to aji přes 5-3-2.

Reagovat
vodka

"Jak si tým nevěřil a hrál na jistotu, jak se hráči báli míče, jak se po hřišti ploužili. To letos není."

Fakt, pod Moyesem byl podzim lepší než pod LVG, sráželi nás individuální chyby v obraně v podání Ria, který to kurvil na podzim fakt hodně, evra taky nějak nehvězdil a náhrada za něho byl akorat Buttner. Pod LVG sme hráli dobré zápasy s diamantem, ale taky v jaké sestavě. to Moyes k dispozici neměl. Tím neříkám, že bych ho vracel zpět, ale LVG zatím žádné zázraky nedělá a ani si nemyslím, že by nějak ždímal potenciál z té sestavy. Hraje jednu soutěž, z COC vypadl taky hned.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejak. dva mesice zpatky jsem si rikal. Super, zacina se to nekam posouvat, az zacnem hrat opravdu to na co mame, tak to bude dobry a muzem ty nahore treba i potrapit. Mesic na to je to uplne v prachu a hrajem strasne. Nastesti neprohravame, za coz casto vdecime skvelemu De Geovi. Tak jen doufam, ze se to brzy zlepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

O čem se vůbec hádáme? Já si taky myslím že pod Moyesem to tak do tří králů vypadalo nadějně, pak šel do kytek. Takže se uvidí jestli je mezi ním a LVG nějaký zásadní rozdíl. Do té doby se hádat nemá moc smysl. Moyesovi jsme čas dávali, dej ho aji van Gaalovi. Jenom bych to ukončil tím, že za to jaký má k dispozici kádr může manažer. Se zdroji jaké má k dispozici Man United je to téměř výhradně v jeho rukou. Čili pokud Moyes chtěl silnější sestavu, tak měl někoho koupit.

Reagovat
smazaný uživatel

treba ja mu ho davam, ale to neznamena, ze nebudu tvrdit, ze ted hrajem tezkou tuzku. snad to uz priste bude lepsi.

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

tak směju se té větě, cos napsal, protože je to lež.

Reagovat
wild

Navyse kolko bodov nam este zachranil De Gea co proste v minulej sezone nebolo..a to viackrat spominane ze Arsenal Liverpool ci Everton hraju ovela horsie ako minulu sezonu. Proste LVG ma len viacej stastia ako mal Moyes a zato sme tam kde sme. Inak to na ten kader a investovane prachy neni ziadna slava. Vykony sa tiez striedaju ako noc a den.. jedine co sa zdvihlo je psychika hracov, ktora suvisi s lepsimi vysledkami.

Reagovat
smazaný uživatel

nezapomnel. Dneska mame sebevedomi o neco malo vyssi. ted mluvim o tech poslednich tydnech. ale spis tech par top hracu jako Falcao, Rooney, RVP, Mata, Di Maria... ostatni si zas nejak extrovne neveri. 1-1 si nezkusi skoro nikdo a bida je to velmi podobna. ve vysledku se do sanci nedostavame tak jako tak. i pod Moyesem jsme casto drzeli mic a dostali se max k vapnu a dal... nic. Jakej je rozdil oproti poslednimu mesici? skoro bych rekl ze hlavne stesti. loni nam to tam nepadlo a dostali goly, letos nas casto zachranil De Gea. kdyz porovnas prosinec pod LVG a nejakej brezen pod Moyesem, tak tam moc rozdilu v predvadene hre nenajdes. Vysledkove jasnej rozdil je, o tom zadna... ale nekdy v rijnu-listopadu jsme hrali daleko lepe.

Reagovat
Sandstorm

Tak Moyesovi taky vyšel jeden z tří zápasů, když narážíš na ten Newcastle. Letos sme těch zbytečných bodů ztratily stejně jako loni, akorát s tím rozdílem, že konkurenti ztrácí taky a proto jsme se štěstím třetí. Pokud by tolik neztráceli, tak budeme nadávat stejně jako loni.

Reagovat
Sandstorm

A nezapomeň na to kolik LVG investoval do kádru. Z tohoto pohledu je to fakt bída.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

fakt to jako chceš srovávat?

Reagovat
Dawon

Ale zase neprehanejme Doma hrajem posledni zapasy dobry fotbal, to je velky posun oproti lonsku...navic si vem vsechny ty zraneni a s jakou sestavou sme obcas museli nastupovat

Reagovat
kiwwi

Reagovat
nani92

Vsak Lvg ma rovnako bodov ako Moyes..sme treti lebo konkurencia sa oslabila

Reagovat
smazaný uživatel

sme treti, lebo konkurencia nechce tretie miesto, tak ako nechceli tituly, ked nas trenoval Ferguson, mame stastie

Reagovat
nani92

For

Reagovat
smazaný uživatel

zacal si

Reagovat
nani92

Nie, len ti usla asi pointa

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, tak ono to ma niekde aj pointu..

Reagovat
nani92

ked ju najdes, uvidis zlate prasiatko

Reagovat
smazaný uživatel

For

Reagovat
nani92

Dik za pokec

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Tohle musí být fakt troling

Liverpool měl loni touhle dobou 39 bodů. Arsenal 45 bodů. Má 33 tuhle sezonu. Liverpool má 29 bodů.

Konkurence o 3. místo byla loni prostě úplně jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka

tak to je ale zase o celé lize, ne? fakt na body to můžeš počítat, pokud jdeš na titul, ale ne na top 4...

Reagovat
Talker

Loni byly ve hře o titul 4 týmy a United jim koukaly na záda. Momentálně jsou ve hře o titul jen 2 týmy a United jim koukají na záda.

Mně ten posun přijde dost výrazný právě i kvůli tomu, že Arsenal a Liverpool prostě nemají formu jako loni, než že by se MU posunul nějak výrazně dopředu. A rozdíl 3 body s tím, že jste investovali 170 mega (a to tam není počítaný Falcao, který má hodnotu dalších 40?) mi přijde prostě mizerný.

Ten posun mi přijde minimální na to, že jste si koupili 6 hráčů do základu.

Reagovat
vodka

a kolik těch hráčů v základu hraje pravidelně a je zdravých?

Reagovat
vodka

*koupených do základu

Reagovat
Sandstorm

Právě loni byli skoro všichni ve formě. Letos je to opačně. Jinak by byl LVG stejně v prdeli jako Moyes.

Reagovat
smazaný uživatel

no bohuzel mi nase hra s tim 3-5-2 dost pripomina posledni mesice pod Moyesem. absolutne si nejsme schopni cokoliv pripravit. Bez sance. Nebyt wondergolu Herrery, tak jsme gol nedali.

Reagovat
mithro

nestras, to bolo zas ine peklo

Reagovat
Sandstorm

tak byla to jiná holomajzna, ale teď je to taky holomajzna s jediným rozdílem, že sme posbírali se štěstím více bodů, než loni a konkurence letos ztrácí více než loni. Což je po takové investici do kádru prostě špatný. Těžko říct, jak by se dařilo Moyesovi, kdyby dostal v létě prostor na nákup hráčů.

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Sandstorm

škoda Yeovil

Reagovat
wild

kedy sa vratio Rojo ?

Reagovat
Swarley

na Yeovil potřebujeme Angela...

Reagovat
vodka

fakt, at jde LVG do prdele s timto... este tam posli di mariu, at se zrani

Reagovat
I am Mancunian

prexo hraju len 4 stoperi ?

Reagovat
Side

na lávce už žádnej není, škoda

Reagovat
Dawon

A bez zlute tedka ne ze by na tom nejak zalezelo, ale solidni komik rozhodci

Reagovat
Swarley

ale Blackett na té levé straně hodně slušně

Reagovat
smazaný uživatel

Angel musi ist zachranovat rite proti drevakom z tretej ligy

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, keby mi niekto 3 roky dozadu povedal, že dnes bude hrať Angel Di María proti Yeovilu...

Reagovat
Sandstorm

Tak co? Ve Španělsku se nehraje pohár nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

co to pise ten Yung

Reagovat
smazaný uživatel

tak sa pousmejem, ako som sa pousmial teraz

Reagovat
vodka

nevypadl nedavno real s nejakym real united, nebo tak neco?

Reagovat
vodka

tak alcorcon...

Reagovat
Sandstorm

Kdo by to byl povídal, že Ronaldo bude hrát proti Alcoronu.

Reagovat
vodka

a rok předtím s real union...

Reagovat
jenage

Ve Španělsku nehraje Yeovil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Ale hraje tam třeba Cartagnena a podobný týmy proti kterým by mohl Di María nastoupit. Zrovna letos hrál Real s nějakým třetiligovým týmem a hrál i Ronaldo.

Reagovat
papos182

Ale Cartagnena neni Yeovil. Co na tom porad nechapes?

Reagovat
Sandstorm

A co nechápeš na tom, že ve Španělsku by mohl hrát proti jinému týmu na úrovni Yeovilu?

Reagovat
CubONE

Ale tu ide o ten Yeovil.

Reagovat
papos182

On pise o Di Mariovi proti Yeovilu a ty tady neco pises o nejakych spanelskych tymech. Jsi uplne mimo.

Reagovat
Dawon

Ale ve spanelsku nehraje Yeovil

Reagovat
Sandstorm

LVG vůbec nechápe

Reagovat
EXoRcIsT

Ano LVG si genius stiahni Falcaa

Reagovat
vodka

to je zoufale, jak "kompaktne" pusobime... 5 hracu brani, 5 utoci, nic mezi tim...

Reagovat
Manik...

Proti Yeovilu se musí bránit

Reagovat
jenage

Pak že potřebujeme dalšího stopera.

Reagovat
Trand

ARSENAL v Hull City (3. kolo FA Cupu, 18:30): Ospina – Bellerín, Chambers, Mertesacker (c), Monreal – Coquelin, Rosický – Walcott, Cazorla, Campbell – Alexis.

Joel, Theo, paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

jaameees

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

CITY i STOKA

Reagovat
vodka

oba nakonec vyhra, MU i da opacko na OT nejspis, pokud nevypadne zrovna...

Reagovat
smazaný uživatel

snad výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Omg. Falcao dolu... a proti tretiligovymu nastupuje Angel. to je desny.

Reagovat
Tolstobik

Idealni zapas na rozehrani se po zraneni pro Di Mariu

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, plan udajne byl dat mu pulhodinu. ale pochybuju, ze plan byl poslat ho tam aby rozhodl zapas... na to narazim.

Reagovat
smazaný uživatel

Okamžitě, ale okamžitě United gola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

woooow, nice

Reagovat
smazaný uživatel

lol, Herrera

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je komédia...

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
mithro

Adner ty si kral

Reagovat
vodka

Andeeeeeeeeeer

Reagovat
SunFells

Není možné

Reagovat
Pigeon

gooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný gól

Reagovat
smazaný uživatel

Andererera

Reagovat
I am Mancunian

anderko

Reagovat
smazaný uživatel

ANDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
vodka

cela ta akce ale vypovida o nasi dnesni hre vic nez cokoliv jineho

Reagovat
CubONE

Andeeeeeeeeeeer

Reagovat
EXoRcIsT

A teraz si LVG hovory ci pana som ja ale genius ze som tam nechal Fletchera ktory na p..u prihral a tak sa dostala lopta ku Anderovi

Reagovat
Miguel19

Paráda, LVG v tom bude pokračovat

Reagovat
jenage

Herreraaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

máte záznam herrerového golu pls?

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

děkuji, nádherA

Reagovat
smazaný uživatel

konecne. z toho se snad clovek ani nemuze radovat. Paradne trefeny.

Reagovat
Dawon

No do p... pekne ander

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku mi mešká stream, tak už som mal spoiler, ale what a SCREAMAH

Reagovat
Dawon

Ted bych poprosil za 1) dohrat bez zraneni a za 2) aby uz kurva LVG pochopil, ze se 3 stoperama je to k hovnu...tohle mi splnte, a este budu po dnesku nakonec spokojeny

Reagovat
smazaný uživatel

Happy Birthday James

Reagovat
SunFells

Milner nedal doma gól od roku 2012 a dneska otočí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

zemiak tiez dnes hra velky zapas

Reagovat
Swarley

no na ligu bude zase v klidu

Reagovat
mithro

to dufam. dnes hraju vsetci uplne hrozostrasne.

Reagovat
Swarley

souhlasím, jedna věc je debilní rozestavení, ale i tak hrajou všichni naprosto příšerně

Reagovat
Sandstorm

Aspoň už chápu, proč chytá De Gea. Pro Lindegaarda by to byl po půl roce příliš těžký zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám že všechny tři kluby hrajou solidní sračku

Reagovat
smazaný uživatel

Utd hlavně držet

Reagovat
CubONE

Fletch uz nema ani na Champ

Reagovat
Swarley

Giggsy už jede žvýkačky, za tři roky je jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

real

Reagovat
SunFells

V takové brutálně ofenzivní sestavě hrávají často?

Reagovat
smazaný uživatel

furt

Reagovat
Sandstorm

Ano, akorát místo Isca by tam byl Modrič, kdyby byl zdravý.

Reagovat
SunFells

Tzn. ne

Reagovat
Sandstorm

Ne, tzn. jsi trapný kokot

Reagovat
SunFells

Zas ti někdo zaměnil dildo za palcát?

Reagovat
Sandstorm

Jen mi došly baterky ve vibrátoru a jsem z toho celý nevrlý, ňufánku.

Reagovat
LGT

Reagovat
smazaný uživatel

mas stream??

Reagovat
Sandstorm

ten fletch

Reagovat
vodka

ronei dneska taky fakt exceluje, vypínám to...

Reagovat
CubONE

Wazza

Reagovat
smazaný uživatel

jeziiis, Wazza sa krotil co to islo, aby ho nepreplo a nerozkopal ho na zemi, za starych cias by sa asi neudrzal

Reagovat
Sandstorm

Budou dneska titulky Čechova Chelsea porazila Pudilův Watford nebo opačně?

Reagovat
Whitemedia

Tak Schurrle odehrál opět jenom poločas a prý opět tragédie..

Reagovat
Talker

Tak co čekat, když za poslední 3 měsíce má 400 minut a dostane se na hřiště jednou za 3 týdny na poločas max?

Reagovat
vodka

a Fletch fakt v pasti, v situaci, kdy musí hrát z první, aby se nedostal pod tlak to zpracovává a následně zajebe

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, Schürlle zase po půlce dolů ... A to jsem mu věřil, když byl konečně na svý pozici na levý straně. Škoda že žádnej ten stream nefunguje. Nebo někdo víte jak cca hrál? A vůbec jak to vypadá?

Reagovat
smazaný uživatel

podle toho co řikali v radiokomentu na chelsea tv nic moc, jednou zachránil situaci v našem vápně. Je vážně mimo formu.

Reagovat
Willy Wonka

Mě toho Fletchera docela líto. Takhle se ztrapňovat, to je pod jeho úroveň. V létě by měl odejít.

Reagovat
Swarley

trošku úcty pánové

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

ked ju nema Fletcher sam k sebe a vidi ze na to nema ani nahodou tak preco by sme ho mali v tom podporovat

Reagovat
Willy Wonka

Tak to pozor, já mám Fletchera hodně hrát. A právě proto mě hrozně štve, vidět ho hrát tak, jak momentálně hraje. Bohužel už nemá týmu co nabídnout. Proto si myslím, že by pro všechny bylo nejlepší, kdyby dohrál kariéry v nějakém týmu ze středu tabulky a do MU se vrátil časem třeba k mládeži.

Reagovat
smazaný uživatel

nikam neodide, maximalne sa presunie na inu poziciu v time

Reagovat
Willy Wonka

Vždyť ještě nemá věk na končení. Nebo ty si myslíš, že má ještě na to hrát za A-tým?

Reagovat
smazaný uživatel

ja si neviem predstavit Fletcha za iny klub, takze moze byt v time a mat taku pozici ako teraz, ze sem tam si zahraje nieco, alebo bude mat inu poziciu v klube

Reagovat
Sandstorm

vždyť už nedokáže zahrát ani proti Yeovilu. Přece ho takhle nenecháme trápit. Jen ať jde do nějakého menšího klubu dohrát kariéru a pak se může vrátit k nám do realizačního týmu

Reagovat
Willy Wonka

Já mám Fletchera také velmi rád, ale mám k němu podobný vztah jako k O'Shea nebo Brownovi. Všichni tři totiž nikdy nepatřili k nepostradatelným tahounům týmu. Měli světlejší chvilky, ale vždycky to byli spíš velmi kvalitní zdvojovatelé svých postů. Tak proto mi u nich vůbec nevadilo, když odešli za pravidelným základem jinam i jako odchovanci. U Fletchera to mám stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

O'Shea je teda legenda, on bol a aj stale je nenahraditelny, tiez nemal nikdy odist..

Reagovat
smazaný uživatel

to je otazka. ja mam Fletche taky rad. ale videt ho takhle se trapit, to je smutne. Nebo videt ho aby sedel na lavce? to taky nic moc.

Neco jak popisoval SAF v te svoji knize Phila Nevilla, kdyz prestaval hrat. Musel prijit bracha za SAFem a zeptat se ho: co mate v planu s brachou. uz moc nehraje. Ale on za vama nikdy neprijde, ze chce prestoupit....

Reagovat
CubONE

asistent LVG

Reagovat
mithro

Reagovat
Miguel19

W I L L I A N!!!

Neskutečný fík

Reagovat
blade115

Už zas?

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Williaaaaaaaaaan !! Tak takový gól jsem teda neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

kde na to koukáš?

Reagovat
Whitemedia

Nikde, proto píšu, že jsem to neviděl

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MARIEEE

Reagovat
mithro

angel to si mal dat proti arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Cikán

Reagovat
CubONE

Angel

Reagovat
smazaný uživatel

Angeeeeeel

Reagovat
smazaný uživatel

ANGEEEEEL

Reagovat
smazaný uživatel

Ku*va, to jak chce hrať tento systém s krajmi Mcnair, Blackett?? Ked nemas hracov na taketo rozostavenie, tak to nehraj, vole!

Reagovat
Sandstorm

Januzaj si zase ani nečichl. To bude hostavačka někde ve Fiorentině, kde odehraje 5 zápasů.

Reagovat
SunFells

A Real už teče, Otamendi

Reagovat
smazaný uživatel

Anjel je späť

Reagovat
Whitemedia

https://pbs.twimg.com/media/B6hT3uCCYAAbC2b.png další roztrhaný dres, Adidas pěkný shit

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea ako zožral to drevo

Reagovat
smazaný uživatel

Jimmy Bullard

Reagovat
SunFells

Jimmy Bullard ve studiu

Reagovat
smazaný uživatel

Suché triko, LVG

Reagovat
Sandstorm

hlavně že se vyhrálo, ale jinak teda

Reagovat
smazaný uživatel

slovy klasika: dulezitej je postup, na ostatni se vyser.

Reagovat
smazaný uživatel

kde na to koukáte, že víte jakej dal willian gol?

Reagovat
Dawon

Reagovat
JacoBee

Reagovat
Nikikrew

mame link pani na Arsenal?

Reagovat
SunFells
Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

jsem jediný komu to nejde??

Reagovat
papos182

Mas tam tu trojku na konci?

Reagovat
smazaný uživatel

jo aji se mi to načte, ale mám tam černo a asi 5 křížku, vpravo mám linky na streamy 1 a 2, ale ty taky nejdou...

Reagovat
Jardin

mě se trochu kouše, ale jede

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, ten druhý poločas už vypadal docela sledovatelně. Ale stejně, takhle jsme měli začít a pak v pohodě dohrávat.

Reagovat
Godwinson

Rémy

Reagovat
Whitemedia

Remy !! Další nevídaný fík

Reagovat
JacoBee

Už je to trapný no :)

Reagovat
Whitemedia

wow, fanoušek Watfordu

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

*fanusik Vydru, predtym tam mal West Brom

Reagovat
Miguel19

R É M Y!!

Klasika k tyči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea tak to má vypadat. žádné drama

Reagovat
Godwinson

Konečně ... ZOUMA

Reagovat
Miguel19

Z O U M A!!!

Po rohu

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooool yeah

Reagovat
Trand

Campbell, taková škoda.

Reagovat
Nikikrew

JOel....

Reagovat
blade115

Rémbo a Zoumanator Příště znova základ.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Talker

Bylo by to super, no. Minimálně ten Zouma by hrát rozhodně mohl.

Reagovat
tweek

sestava AFC

Reagovat
SunFells

Wenger

Reagovat
havrys99

Aaaaa, to byl hnusnej tackle

Reagovat
smazaný uživatel

bez karty?

Reagovat
Talker

What a great day for CFC Academy. Aké na 10 minut do hry

Reagovat
Minister

to mala byť jasná žltá

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten faul žádná karta? Dobrej vtip.

Reagovat
SunFells

Režie BBC

Reagovat
mithro

LvG: We have injuries again. Both Shaw and Rafael are injured

Reagovat
fajdax

Reagovat
Zaschrona

Prodame vam za 50 mega v balicku Bainese s Colemanem a bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael tam chvilku pajdal, ale Shawa jsem si teda nevsiml...

Reagovat
smazaný uživatel

melo byt reakce na puvodni koment.

Na tebe: najednou bys prodaval. to ma Baines ted cenu 15?

Reagovat
Dawon

hosi moji zlati...kralovstvi za Evrovu neznicitelnost pro nase obrance

Reagovat
smazaný uživatel

tomu neverim proste

Reagovat
Sandstorm

wtf? Rafael tam měl ten střet ve vápně, ale u Shawa sem si ničeho nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel

imho budou oba v pohode a stahnul je spis z opatrnosti. Rafael tam chvilku pajdal, tak to bude nejaky nakopnuti. to musi za tyden vyecit jak nic.

Reagovat
mithro

Louis van Gaal here in press conference says Rafael da Silva has a fractured cheekbone and Luke Shaw has ankle injury

Reagovat
wild

tak Rafael v tom suboji v 16ke ale Shaw vobec netusim

Reagovat
smazaný uživatel

on tam dostal nekde loktem? a Shaw obnova zraneni? nechapu, nevidel jsem ze by treba jen kulhal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
wild

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infernoqt

nemáme žádné zdravé beky už, vlastně ani krajní záložníky... Januzaje už nechci riskovat

Reagovat
smazaný uživatel

ich zranil sám LvG, aby nemusel hrať na 4 obrancov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Konečně pořádně kopnutý roh.

Reagovat
Nikikrew

Peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
jacobT

gól z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte k tomu od Mertesackera.

Reagovat
jacobT

To som už nemohol spomenúť, lebo by ma Yung predbehol

Reagovat
smazaný uživatel

gól z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael a Shaw vydrželi bez zranění asi 2 zápasy. Cool..

Reagovat
smazaný uživatel

Gol z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

ten fluidny utok bez drevakov je super

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck nehraje?

Reagovat
smazaný uživatel

ani giroud a sanogo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Rosicky je frajer

Reagovat
Side

gól z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

chybí ti tam palec

Reagovat
jacobT

Reagovat
Side

Reagovat
Nikikrew

uz mohlo byt 3:0

Reagovat
SunFells

ROOSAAA

Reagovat
FCSL

Rosa jakou akci vyučil

Reagovat
tweek

ROSA

Reagovat
smazaný uživatel

pekne hráme síce dosť strát vpredu, ale dobre sa na to pozerá, je to živé

Reagovat
JacoBee

Zajímalo by mě kam až by to Rosa dotáhl kdyby měll železný zdravý :)...

GB?... :)

Reagovat
smazaný uživatel

Green Bay? Čoveče, jako kickera bych ho spíš nevzal...

Reagovat
Whitemedia

https://vine.co/v/OdHEd5Zvd91 Wenger další prohraný souboj..

Reagovat
Jardin

Arsene's zipper 496, Arsene 0

Reagovat
TopinB

OT: Má někdo stream na Bruins?

Reagovat
nani92

jj

Reagovat
TopinB

A dáš mi ho? Pokud možno hned?

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

Theooo škoda zakončenia

Reagovat
smazaný uživatel

typické

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

preto ho Wenger odpísal

Reagovat
smazaný uživatel

kdy už půjde hostovat?

Reagovat
smazaný uživatel

ked sa vybaví Sanogo, ten je dôležitejší

Reagovat
Mada

až u tebe najdou stopy inteligence

Reagovat
SunFells

Reagovat
Sandstorm

takže nikdy?

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by

Reagovat
Mada

neboj, to nikdy nenajdou

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

uz teraz keby sa prestalo hrat, tak najkrajsi futbal tuto sezonu od nas

Reagovat
Trand

Reagovat
SunFells

Tento rok určitě.

Reagovat
nani92

Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

Hra nádherná, jen aby nás nemrzely ty šance...

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING: Hatem Ben Arfa and #NUFC agree to terminate contract with immediate effect.

Reagovat
nani92

škoda, ten keby chcel mohol byť teraz v Tottenhame

Reagovat
FUnk

Reagovat
Honza Matoušek
Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl Ospina na MS hubenější??

Reagovat
SunFells

nn

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

Puma

Reagovat
Whitemedia

potřetí

Reagovat
REPLIKATOR

Umí ten Chambers nahrát i někomu jinýmu než vlastnímu golmanovi?

Reagovat
SunFells

jj

Reagovat
smazaný uživatel

nn

Reagovat
SunFells

jj

Reagovat
smazaný uživatel

góly Chels, jestli to sem už někdo nedával https://vine.co/u/1024719781158584320

Reagovat
smazaný uživatel

pekny gol williansa

Reagovat
Trapper

Docela pěkný góly

Reagovat
Miguel19

Jak jsem říkal. Willian parádní gól, Rémy k tyči akorát Zoumič nebyl po rohu

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

On se umí trefit, ale jednou za 10 zápasů bohužel...

Reagovat
Spalovač šancí

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

ospina ma neskutocnu rozohravku

Reagovat
Side

snad bude dostávat přednost před Wojtem

Reagovat
smazaný uživatel

Nachovy malé domů

Reagovat
smazaný uživatel

Coq to je hráčik

Reagovat
smazaný uživatel

ok ako stale je to najlepsi futbal sezony ale prestat hrat nemuseli

Reagovat
smazaný uživatel

nacho to je frajer

Reagovat
tweek

jj, jak se tam nechal hned při prvním průniku vyškolit kličkou do vápna a pak málem gól. To bylo hodně frajerské..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Joel nejslabší od nás

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa paci..vela veci mu nevyslo ale casto chybalo malo..neni vyhraty, ale paci sa mi, ze to skusa a je odvazny..navyse skvelo pomahal vzadu..hra so srdieckom

Reagovat
Trand

Reagovat
SunFells

útočníci celkově nic moc, ale záloha supr.

Reagovat
Side

to spíš Theo, dyť skoro nebyl u balónu

Reagovat
SunFells

Ten je dost neviditelný no.

Reagovat
Jardin

Reagovat
Lynx

dělá to co má a to jsou náběhy za obranu..ale poslal mu to tam zatím jen jednou Cazorla

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez zralý na vystřídání.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

páči sa mi najmenej

Reagovat
tweek

nevím proč ho Wenger nenechá odpočinout.. tak ho zas akorát utaví.. Ikdyž vím hovno a nevidím do toho, ale tohle přece nemůže zvládnout, hrát celou sezónu bez přestávky..

Reagovat
smazaný uživatel

Coq odebírá, Rosa se Santim přihrávaj, tj tak celý. Nuda. Campbell si myslí, že je Pirlo

Reagovat
SunFells

Campbell mi přijde jako takový street plejer, jako by tam nepatřil, ale je zajímavé ho sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Furt se tak potuluje, místo toho aby zabíhal za obranu, tak sem motá ve středu, k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec si s ostatníma nerozumí

Reagovat
Nikikrew

Skoda polcasu. Malo byt 3:0 a koniec zapasu. Takto to zase bude boj. Coq je naozaj super, pride mi ovela zivsi ako Flamini a dava tej hre nieco navyse. Kazdopadne chcem vidiet nove DM cez zimu. Bohuzial Joel od nas asi najslabsi, Wallcot tiez trosku sklamanie. Zaloha je naozaj perfektna, to iste mozem povedat aj o obrane. Pevne verim ze dame 2 gol a bude pokoj.

Reagovat
FCSL

Střed zálohy excelentní

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman confirmed Sadio Mané will be out for 4-6 weeks with a calf injury, but expects @Nathaniel_Clyne to return at @ManUtd.

Reagovat
SunFells

Kdy probíhá APN?

Reagovat
smazaný uživatel

17.1. - 8.2., nestíha to

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

mohla by ist potom chubacapra miesto lixiho

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
j_mrazik

Jimmy Bullard teď dělá pasáka?

Reagovat
SunFells

pravděpodobně

Reagovat
smazaný uživatel

fuj, ty vole

Reagovat
mickey mouse

toho bych nepoznal teda

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Joel fakt slabucky, ani v Istanbulu se mi nepacil

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

A tu sanci co mel, to musi napalit k tyci a cau nazdar

Reagovat
Lynx

Reagovat
smazaný uživatel

Coquelin najlepší. Keď si udrží výkonnosť ďalšie 2 zápasy, tak bude hráčom mesiaca, na to sa teším. To bude neskutočný príbeh.

Inak naša útočná trojka dosť zaujímavá. Zo začiatku bol najlepší Joel, ale po tej nepremenej šanci už mu toho moc nevychádza, potom bol chvíľu najlepší Theo, ale tiež po tej šanci odmlka. Alexis mal šancu tiež, ale ten hrá piču od začiatku.

Reagovat
SunFells

Bentekeee

Reagovat
SunFells

Vinnie Jones

Reagovat
j_mrazik

Dejte balon Rosovi a popoběhněte a on vám už nějakou tu šanci vymyslí, pokud to nedá Sanchezovi a ten to zadrbe, nebo Cazorla se 3x otočí, nebo Theo si to moc předkopne... Chybí nám pořádný hrot.

Reagovat
j_mrazik

Za chvíli to bude tak, že jakmile bude mít Sanchez balon, tak se na něj všichni vyserou, protože on prostě v tý rychlosti nepřemýšlí. Snad tohle zlepší. Spoustu věcí tím zadrbe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje GIroud no

Reagovat
smazaný uživatel

Príde Cavani.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

coq na to ma

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, vidíte, ako si to Coquelin dáva?

Reagovat
Side

Coq takovej nádhernej skluz a on to foukne

Reagovat
smazaný uživatel

Strašne dobre sa pozerá na tú Rosovu ľahkosť.

Reagovat
pa3ce

Coquelin je proste úžasný, nechápem

Reagovat
jacobT

krásny tackle od Coquelina a on to odpíska

Reagovat
tweek

Coq teď čistý zákrok...

Reagovat
vrabejka

Je pěkné že články o Gerrardovi mají víc komentů jak články o Lampardovi

Reagovat
smazaný uživatel

to len ukazuje, či je populárnejšie MS20 alebo FA Cup

Reagovat
smazaný uživatel

kde se diskutuje o MS?

Reagovat
smazaný uživatel

treba ale rýchlo dať druhý gól

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ať sundá toho Sunčíze.

Reagovat
smazaný uživatel

mcshane vyzera ako oranzovy ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Dotaz, bude dneska MOTD přípaqdně nějaký jinší highligts dnešního dne FA Cupu? A pls kde? Díky moc a v kolik samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

23.30 BBC ONE

Reagovat
SunFells

Alexis nějaký uspěchaný.

Reagovat
SunFells

a nasraný.

Reagovat
smazaný uživatel

Od 40 min bráníme to zas blbě skončí.

Reagovat
Jardin

spadl ustream a ten sporthd taky nejede. máte něco jiného?

Reagovat
Fenri
Reagovat
Jardin

díky, tvůj je o fous kvalitnější než od Rištyho

Reagovat
Nikikrew

nevypadol vam nahodou link?

Reagovat
smazaný uživatel

Coquelin už získal asi trilión lôpt

Reagovat
smazaný uživatel

ted jednu třeba ztatil

Reagovat
smazaný uživatel

1 < trilión

Reagovat
tweek

tvl to je zas podívaná....

Reagovat
smazaný uživatel

neotváraj si hubu na Coqa, ty pičus jeden španielsky!

Reagovat
vitasrp

Pěkně Theo..

Reagovat
Nikikrew

wallcot

Reagovat
smazaný uživatel

Wallcot

Reagovat
Minister

Theo

Reagovat
Side

dpč Theo co to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, snad to nevidel owny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Owny musí byť v raji po tomto zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Krásný první dotyk, ale to zakončení.

Reagovat
Wat

Proč prostě neudělá ty tři kroky navíc a neuklízí do prázdný...

Reagovat
tweek

bude chvíli trvat než se do toho Theodor dostane... Dnes to je zatím slabotka...

Reagovat
smazaný uživatel

to byla přihra!

Reagovat
smazaný uživatel

Od dvojky Walcott-Bellerin jsem cekal vic Mel by tam dat Oxe, ty kridla mame nejake chciple

Reagovat
smazaný uživatel

lol Theo

Reagovat
smazaný uživatel

kdo bude sledovat žhavé výstřely?

Reagovat
nani92

kde to je?

Reagovat
Jardin

A kdo na Hanu Montanu?

Reagovat
Infernoqt

Tak to mě zajímá, kdo bude hrát proti Southamptonu, my nemáme koho dát na kraj zálohy a ani na beka.

Reagovat
smazaný uživatel

Joel trpí chronickou nerozohranosťou. On má dobrú myšlienku, sem-tam má fakt geniálny záblesk, len by ma zaujímalo, či by to dokázal ukazovať častejšie, ak by hrával pravidelne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dneska sklamanie teda.

Reagovat
Nikikrew

ani nie teda

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

ja som čakal viac od neho

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že do toho nedává na tréninku 100 %.

Reagovat
smazaný uživatel

treba ho poslať do piče

Reagovat
smazaný uživatel

Už včera bylo pozdě

Reagovat
Nikikrew

ja som chcel reagovat na ten prispevok ohladom arsenal doma a arsenal vonku

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal ked hraje doma ...uplne iny tim ako arsenal vonku

Reagovat
smazaný uživatel

iné dresy, všetko

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne iný štadión.

Reagovat
smazaný uživatel

Joel se jim tam plete

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger sa dozvedel, že ušetrené striedania z FA cupu sa dajú preniesť aj do ligy?

Reagovat
jacobT

Ako keby mu tam niekedy 3 nestačili.

Reagovat
smazaný uživatel

merte to mohl mít 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Coq po 25. krát

Reagovat
smazaný uživatel

nove dmko ako fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Side

žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

lol, žltá daj ho dole, Arséne

Reagovat
smazaný uživatel

ale tieto sklzy by sa od Joela mohol aj Rosa učiť

Reagovat
j_mrazik

Dej si facku a radši se věnuj Coqovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
SunFells

Reagovat
Rišty

Reagovat
FCSL

Mám hcp dpc

Reagovat
smazaný uživatel

messi s neymarem out dneska večer

Reagovat
jacobT

Naši sa dnes predbiehajú kto dá lepší sklz?

Reagovat
smazaný uživatel

daj si facku

Reagovat
jacobT

Coquelin je víťaz, ak ti ide o to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Alexiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
FCSL

Alexiiiiiiiiis

Reagovat
havrys99

Alexiiiiiiis

Reagovat
smazaný uživatel

Sunčíííz

Reagovat
Nikikrew

Sancheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez

Reagovat
smazaný uživatel

alexiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
SunFells

Santi šéf

Reagovat
Wat

Konečně! Ale Santi suprově dostal mimo hru tři hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchorla..

Reagovat
smazaný uživatel

A to som sa už pomaly začal tešiť na predĺženie.

Reagovat
smazaný uživatel

To by se stejně nehrálo, zápasy se opakují při remíze.

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, moja chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale by si sa načakal

Reagovat
smazaný uživatel

obrana hullu

Reagovat
Minister

daj tam Zelalema

Reagovat
nani92

SLovan

Reagovat
smazaný uživatel

jaký?

Reagovat
smazaný uživatel

jo aha

Reagovat
Infernoqt

Kdy je losování dalšího kola FA Cupu?

Reagovat
Sali5

The Fourth Round draw will take place on Monday 5 January 2015 at approxiamately 7:35 pm

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

to jako ze se bude losovat jeste driv nez se dohraje treti kolo?

Reagovat
SunFells

Jojo, bývá to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

koľko ty sleduješ anglický futbal?

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Nikikrew

Kebyze hra princ Podolski, bolo by to 4:0 minimalne

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
SunFells

No škoda, že chyběl. Kdyby to ještě od lajny koučoval Yung, tak Bruce podá před zápasem demisi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kámo, srandy za hrnček

Reagovat
SunFells

hrnček si nech, tohle máš free.

Reagovat
smazaný uživatel

6:0, keby poriadne trénoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To si neviem predstaviť, koľko by to bolo, keby hral Cavani za nás.

Reagovat
Rišty

sarkasm?

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

a kdyby LORD, tak 6:1

Reagovat
Nikikrew

ale vlastny...

Reagovat
Side

co se rozčiluje? však měl jít ven

Reagovat
jacobT

Flaminiho syndróm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sa rozculuje ze nesiel von

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

nové DMko bože

Reagovat
smazaný uživatel

odehraje zápas a pak další tři bude sedět

Reagovat
pa3ce

Nevravím, že by sa nám DM stále nezišlo, ale dnes je náš najlepší hráč a za tento zbytočný sklz ho facepalmuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Coq premotivovaný

Reagovat
Lynx

slap him with the Coq!

Reagovat
smazaný uživatel

Coquelin pěkné sáně

Reagovat
tweek

chambo v pasti.. do konce sezony to vidím..

Reagovat
Side

super, tak se nám zrakvil Ox

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina vypadá jak Fred

Reagovat
jacobT

Aj je rovnako gólový

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

za článek !

Reagovat
Side

Reagovat
Godwinson

1100. pro dnešní drtivé vítězství U20 Švédska

Reagovat
One-Real

Jak to tipujes?

Reagovat
Godwinson

Blbě, Rusko postup

Reagovat
stas87

jedine ze by rusi trafovali Söderströma no snad tam nieco spadne pri presilovkach,utok ma lepsi Svedsko,obranu a brankara zasa Rusko,drvivo to nebude ale vyhraju snad

Reagovat
Godwinson

Vzadu jsou Švédi strašní, no ... i když po tom, co předváděli Češi si ta kritéria hodně posunula

Reagovat
stas87

maju Forslinga a Hagga no..a to je malo,uvidime,ak budu efektivny v utoku tak to tolko vadit nemusi,zaklad ale je aby podrzal brankar vsetko vyraza a vo väcsine pripadov pred seba,vypadavaju mu puky a hornu polovicu branky nechava volnu..rusi tam dobre mierili ale nastastie netrafili

Reagovat
Godwinson

Forsling je boží, o parník jejich nejlepší bek.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis Sanchez was offered a rest today by Wenger but the player said he wanted to play. (BBC SPORT)

Akože paráda, že chce hrať, ale bojím sa, aby na to nedoplatil. Bez neho sme fakt v péčku.

Reagovat
smazaný uživatel

To je přístup, dává do toho 120 %

Reagovat
SunFells

Hlavně dneska hrál mega odhodlaně. Kdyby ho Wenger stáhl před gólem, tak by z toho hřiště asi úplně klidný nešel.

Reagovat
smazaný uživatel

No jinak přesně tohle mám pocit říkal i tehdá Özil, kdy ještě byl zdravý

Reagovat
Lynx

Jo, to řekne většina hráčů, a pak se zraní

Reagovat
Miguel19

Takže Wenger je posranej ho "posadit"

Reagovat
SunFells

Wenger tam dnes ani neměl koho jiného dát.

Reagovat
smazaný uživatel

Kocourkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
SunFells

Bruce: "Alexis' hunger and desire is what every player should be looking at - forget the ability he's got."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

ja to rikal porad, ze mu mame dat cas. Jak drti Barcu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Infi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Hlavně režie byla dobrá, jak ten záběr na něj natahovala, když si šel pro bundu A pak asi za pět minut ještě hodili záběr už jeho zapnutého zipu odspodu nahoru, aby ukázali, že už to zvládl.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nevidel, ale nejlepsi je, jak zacne vzdycky rychle davat ruce do kapes a nemuze se napoprve trefit..

Reagovat
iamek

Moyes

Reagovat
Cobra

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Sociedad je úžasný, porazí Real, Barcelonu, Atletico a Elche, s ostatníma remizuje, nebo dostane na prdel

Reagovat
C-M@ster

Ty jejich výsledky jsou na hlavu. A jak se jim to furt střídá. Nemají ani dobrou, ani špatnou sérii.

Reagovat
SunFells

Přitom Moyesey měl v PL proti velkým týmům dost špatnou bilanci, ne? V PD v suchém triku.

Reagovat
nani92

Jasnejsi dokaz o urovni PD uz asi byt nemoze..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
fff

Reagovat
Wat

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Reagovat
FUnk

Reagovat
13

Reagovat
Jazdec

Reagovat
mithro

Reagovat
TopinB

Reagovat
hntlyl

Sociedad ale trénoval v každém zápase někdo jiný.

Reagovat
SunFells

I tak je Moyesey stoprocentní

Reagovat
smazaný uživatel

a elche? do té trojky patří i elche?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Je někde diskuze k NFL?

Reagovat
Godwinson

Švédi

Reagovat
alcantara

Rusi hrali ako Svedi a Svedi ako Rusi v tretej tretine, co som videl, inak to skoncit asi ani nemohlo

Reagovat
smazaný uživatel

kde bude diskuze ke slovákůmn?

Reagovat
Godwinson

Asi nikde, pozdravíme se tady před první třetinou, pak dostanou pět gólů za šest minut a půjdem spát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

kluci, jakrto, že ještě nespíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Alberto Aquilani

a teraz si predstav, že by tam miesto nás bolo Česko, to by ani nastúpiť nemuseli :O

Reagovat
Switchback

tak určitě

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

STEVEN GERRARD

Reagovat
smazaný uživatel

1300 pro skončení zkouškového

Reagovat
Swarley

co ti brání v tom, to ukončit hned?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

já už hotovo mám, ale přítelkyně ne, a kvůli tomu je furt nervozni. Vypadá to, že kvůli zkouškám si ani nevrznu :-(

Reagovat
smazaný uživatel

lol, hotovo závidím, ja mám ešte 5 zo 7 predmetov

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi na tom taky dobře, já zítra začínám

Reagovat
smazaný uživatel

tak tie 2 sú angličtiny v predtermínoch, to by ale spravil aj deviatak so spraveným monitorom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja 5 zo 6

Reagovat
smazaný uživatel

27 teória práva a 29 rímske... neviem, ako to dám, prvé som ešte ani nevidel a rímana viem veľmi, veľmi, veľmi slabučko

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Co to studuješ za práva proboha...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

inak, ak by si mal nejaký výcuc z TP, tak by som sa ti nejako revanšoval... zistil by som ti krstné mená niekoho z ef alebo tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ja 3,5 zo 7

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem se po důkladném zvážení výsledků zimního semestru rozhodl zapsat se na magisterské studium v září znovu

Reagovat
smazaný uživatel

A na jaký obor?

Reagovat
smazaný uživatel

ještě nevím

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Ježíš, to tu teď budeš pořád

Reagovat
smazaný uživatel

ještě pracuji

Reagovat
Swarley

vyměň přítelkyni, moc se se vším páráš

Reagovat
smazaný uživatel

to ne i když mě štve, mám ji rád

Reagovat
Nikikrew

skusenosti zo zivota?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nikikrew

Chvala panu bohu ze uz to mam za sebou. Studentsky zivot bol krasny ale to skuskove fakt na hovno. Good luck

Reagovat
Side

Reagovat
REPLIKATOR

Carragher > Gerrard

Reagovat
kiwwi

pravdupovediac Carrager = Gerrard...0:0

Reagovat
smazaný uživatel

HOT NEWS! Z listu Mundo Deportivo se stává nejzmiňovanější sportovní deník těchto dnů. K informacím o neshodách mezi trenérem Luisem Enriquem a LIONELEM MESSIM nově přidal zprávu, podle níž Barcelonu kontaktovala CHELSEA. Londýnský klub chce prý společně s firmou Adidas za 250 MILIÓNŮ LIBER vykoupit argentinského útočníka z katalánského klubu. Odpoledne se objevila zpráva, že má Messi žaludeční problémy.

Večer zase vylezlo, že Messi nemá žaludek na působení pod Enriquem. Podle deníku Messiho žene pryč i vyhazov sportovního ředitele Andoniho Zubizarrety a bývalého spoluhráče Carlese Puyola. Naopak ho láká šance, že se v jednom týmu znovu sejde se Cescem Fàbregasem.

Reagovat
Woods

Gerrard na rozdiel od Lamparda ma rozum ....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele